レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handlede i Matas i Jyderup. De manglede en vare til godt 50 kr. - den blev leveret hos mig dagen efter uden beregning. God betjening og flot service!

jeg har handlet meget i Matas Hurup Thy Der kommer jeg ikke mere , jeg er desvÊrre blevet afhÊning af min rollator eller kÞrestol alt efter hvordan min dag er , men det er svÊrt at komme ind af dÞren... もっず芋る

Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg og ekspedienten tastede desvÊrre forkert mobilnummer ind og mine point gik til en Michael. Har ringet flere gange til butikken og den ene gang var svaret der ville... もっず芋る

Vi ville bytte en julegave kÞbt pÃ¥ tilbud hos Matas, hvor vi ogsÃ¥ havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fu... もっず芋る

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

264件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Matas Lyngby Storcenter

Jeg har altid vÊret nogenlunde tilfreds med servicen i Matas, men i dag jeg besÞgte Lyngby Storcenter, krakkelerede servicen totalt...

Jeg kom for at kÞbe 6 gavekort.

Der var mange kunder, og jeg stod i kÞ en halv time.

Jeg måtte desvÊre gå med uforudrettet sag, den ikke sÊlig velige dame, fortale mig, at jeg ikke kunne kÞbe gavekort, når jeg ikke kunne oplyse om det var til herrer eller damer ???

En noget speciel form for service, men det er åbenbart Matas's stil

nåååå pyt, jeg fandt en anden butik i Lyngby som gerne ville lave 6 gavekort :)

MEN, det varer nok lÊnge iden jeg igen besÞger Matas...

SÞren Rais

2024幎12月20日
自発的なレビュヌ

Upålidelig information om varer på lager i forretninger

Vi Þnskede at kÞbe en Cheirosa Perfume Mist GaveÊske, men det fremgår af Matas homepage, at varen kun kan findes i en Matas butik. Ved sÞgning fremkom i alt 8 butikker, hvor der var "få på lager", bl.a. Matas i Lyngby Storcenter, hvor beskeden imidlertid var, at den IKKE var på lager. Da vi undrede os over det, fik vi blot at vide, at "få på lager" som oftes betyder, at den ikke er på lager, og at man bare kan ringe i forvejen, for at hÞre, om forretningen har varen. Det er utrolig dårlig service og disrespekt overfor kunderne. Hvorfor ikke blot skrive på hjemmesiden, at varen ikke er på lager?

2024幎12月7日

Matas - kronen, vanlÞse

Matas - Kronen, VanlÞse
Personalet virker fuldstÊndig uengageret! Sidst jeg var der havde to drenge i 10-12 Ã¥rs alderen besluttet sig for at bruge Chanels makeupstand som ansigtsmaling. De vÊltede rundt i butikken smurt ind i rÞd lÊbestift i hele ansigtet og brugte lystigt lÞs af alle makeup produkter og pensler. Jeg kom for at prÞve en foundation fra Chanel, men opgav da makeup pulten sÃ¥ for kaotisk ud. Jeg pÃ¥pegede overfor to forskellige personaler, at de to drenges opfÞrsel ikke er i orden, men de trak bare pÃ¥ skuldrene: “ja, vi holder lidt Þje med dem”. Jeg mÃ¥tte derfor selv med at bede de to drenge om at finde en anden legeplads.
Er bare dybt forundret over det manglende engagement og ansvar fra personalets side. De var 4-5 på arbejde og der var ikke synderligt travlt.
Hvordan kan man se igennem fingre med det og hvad blev der af almindelig god kundeservice?

2024幎12月2日

Anbefaling

Ros til Matas, Algade i Aalborg

Troppede op for at kÞbe en julegave, men fik besked på, at den konkrete vare kun kan kÞbes online hos Matas. Ekspedienten tilfÞjede også, at det pågÊldende mÊrke faktisk har sin egen selvstÊndige butik andetsteds i byen, og at jeg også kunne prÞve dér!

KÊmpe ros til ekspedienten for god service og rÃ¥dgivning. Virkelig god stil. Hun sendte ganske vist i fÞrste omgang omsÊtningen ud af Matas, men jeg vil de nÊste mange gange prioritere at vende tilbage til netop dén Matas, og vÊlger nu ogsÃ¥ at lÊgge denne anmeldelse ud offentligt. God service betaler sig

2024幎11月22日
自発的なレビュヌ

Helt uacceptabelt at der ikke er byttemÊrker på gaver

Jeg har modtaget en gave fra en veninde, som er sendt direkte fra Matas webshop. Jeg kan desvÊrre ikke bruge indholdet, men det viser sig at gaven ikke kan byttes. Der er ikke byttemÊrker på og ikke vedlagt kvittering - men det er tydeligt, at det er sendt direkte fra Matas lager. Kan ikke undgå at tÊnke at Matas spekulere i dette. Da det nok er de fÊrreste der har lyst til at kontakte gavegiveren og bede om kvittering. 370 spildte kroner.
Det er simpelthen helt uacceptabelt.

2024幎12月3日
自発的なレビュヌ

Matas, nÃ¥r spildtid og succes mÞdes 🥲

Hey Matas, med så mange butikker(250+) så burde det da vÊre muligt for jer at vide, hvad i har og ikke har?. 3 steder var jeg idag (lÞrdag d 23 november)

For at hente knÊstrÞmper(stÞttestrÞmper) til min mor på 68. Viva - 70 Den. 36-38(eller S/M)
Varenummer: 890367

Tarup Rugvang 36 - ingen held

Kongensgade Nr 17 - Ingen held

Vestergade 81 5000 Odense C med held ✅ fik de 2 sidste

SÞger man lagertstatus(eller det der ligner) sÃ¥ stÃ¥r/stod der ved alle jeres butikker. Virkelig alle! “FÃ¥ pÃ¥ lager”

Hvad er få på lager for jer egenligt?

Alt fra 0 til 5??

Nå, men nok om det fik dem. Kunne måske bare godt have Þnsket der var mere styr på lagerinvetar

De bedste hilsner Andrée Hyldebrandt Hemmingsen

2024幎11月23日
自発的なレビュヌ

Altid sÞde og klar med en frisk bemÊrkning

De her 5 stjerner er til pigerne i Imerco Vejen, jeg har sÞgt efter en bestemt Airfryer som var udsolgt over alt, men jeg fandt den i en forretning på SjÊllandt som jeg ringede til, de havde den på lager, dem ringede jeg til, derefter til Vejen, som så fik den sendt til Vejen, Hvor jeg afhentede den i går, HURTIG LEVERING, 1000 tak fra mig.

2024幎11月18日

Matas, Randers Storcenter

Matas, Randers Storcenter
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse i Matas, Randers Storcenter. Jeg skulle betale for en vare og bliver som altid spurgt om jeg medlem i Club Matas. Som altid oplyser jeg med mit mobilnummer. Ekspedienten svarer at hun skal bruge Matas kort eller app. Jeg siger til hende at jeg altid har kunnet bruge mit mobilnummer og at jeg ikke har hverken kort eller app. Hun gentager sig selv
..kort eller app. Jamen jeg har ingen af delene, siger jeg igen, men sÃ¥ mÃ¥ det jo vÊre sÃ¥dan. Jeg betaler uden at fÃ¥ mine Club point registreret. SÃ¥ hÞrer jeg kunden ved siden af mig oplyse sit mobilnummer og han fÃ¥r sine Club point registreret. Jeg kommenterer overfor “min” ekspedient at det er underligt at andre kan bruge mobilnummer med held. “Min” ekspedient svarer mig ikke, lader som om jeg ikke eksisterer, men irettesÊtter sin kollega og fortÊller hende belÊrende at det KUN er kort eller app der kan bruges. Jeg fÃ¥r min varer og gÃ¥r
..uden Club point. SÃ¥ kÊre Matas
.. kan det virkelig vÊre rigtigt at jeg ikke lÊngere kan drage fordel af jeres kundeklub fordi jeg har hverken kort eller app? En virkelig dÃ¥rlig oplevelse i dag og en betjening af en flabet ekspedient der intet aner om venlighed og god opfÞrsel. Jeg er fÊrdig med Matas, Randers Storcenter.

2024幎11月12日

Matas Lyngby storcenter

Matas Lyngby storcenter
Så dårlig kundeservice skal man lede lÊnge efter.
2 ekspedienter taler sammen om en udfordring den ene har, jeg venter med de varer som jeg skal betale for. Helt ok, en ny ekspedient kommer til men en anden opgave, hvorefter alle 3 går deres vej uden at sige, lige et Þjeblik, en beklagelse eller lignende. Så der handler jeg ikke mere.
Samtidig vil jeg lige give udtryk for min undring over at der ikke er respons på kundernes oplevelser.

2024幎10月25日

Horribel service

Matas på Taastrup Hovedgade.
Da jeg kommer er der 1 kunde og 1 eksp. Det viser sig at denne kunde kommer til at tage lang tid. Efter en del ventetid spÞrge jeg om hun er den eneste eksp. i forretningen. Hun svarer at hun har kaldt på en kollega. Intet sker. Efter ca et kvarter dukker der en op. Slentrende ind i lokalet. Ingen beklagelse ang. ventetid.
Er det personale der “bare er der” ? Det er sÃ¥dan et indtryk man fÃ¥r. Venter kun pÃ¥ at komme til pause og den sidste i mÃ¥neden. Da jeg gik var kÞen meget lang.

2024幎10月10日

Matas AsnÊs

Matas AsnÊs
Jeg har egentlig altid vÊret tilfreds med at kÞbe varer i Matas, men jeg har jo heller ikke haft brug for hjÊlp og vejledning.

Jeg havde til gengÊld brug for hjÊlp den 18. September 24, havde fået håndeksem og skulle bruge en bomuldshandske og en engangshandske som kunne komme ud over bomuldshandsken. Jeg fik en bomuldshandske og så var spÞrgsmålet hvilke engangshandske kunne kommer ud over, ekspedienten kikkede på pakningen, slog op på computeren, med svaret ja, det ved jeg ikke.
Jeg påpegede at jeg ikke ville kÞbe engangshandsker til 80 kr. som ikke kan bruges, spurgte om man ikke kunne prÞve en. Som ekspedienten sagde var det lige som Netto, man kunne ikke bare åbne en varer og prÞve. Jeg havde nu godt nok hÞjere forventninger til Matas, da jeg mente at det var en butik, der skulle hjÊlpe og vejlede kunderne.
Jeg åbnede pakken med engangshandsker, fandt ud af de passede, hvortil ekspedienten sagde" en anden gang må du ikke åbne Êsken, fÞr du har betalt".
Ekspedienten var en meget ung pige, som i hvert fald ikke har lÊrt noget som helst omkring kundeservice, det undrede mig at der ikke var en "kollega" der kunne tage over!!!
Det er sÞlle service. Jeg har overvejet at sponsorere engangshandsker, så andre kunder kunne prÞve om de passede, inden de betalte 80 kr.

2024幎9月18日

KÞb ikke gavekort hos Matas

Gavekort kÞbt hos Matas, tager de bare ved et tyveri
En taske blev tage med et gavekort, da man fik pungen (med gavekort) tilbage, sagde Matas, de “penge” må du få hos dit forsikringsselskab, vi beholder de penge der er på gavekortet. Det var beskeden fra deres kundeservice
God måde at tjene extra på og lade os andre betale for det

2024幎9月16日

Matas Bispensgade Aalborg

Matas Bispensgade Aalborg. Virkelig dejlig service. En sÊlger var kommet til at give mig den forkerte maske fra Ole Henriksen. Jeg havde haft den åbnet og mÊrkede fÞrst der det var den forkerte.( De havde lavet en prÞve til mig)De bestilte den rigtigt hjem til mig. Og så sagde sÊlgerne "ved du hvad jeg laver lige en prÞve så du ikke skal undvÊrer masken"

2024幎9月6日
自発的なレビュヌ

NÞrrebro bycenter - dårlig service!

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med servicen i butikken. Jeg stod i kÞ for at få hjÊlp til at finde et produkt og spurgte en medarbejder, om de havde den olie, jeg ledte efter. Hun pegede i en retning og sagde, at den burde vÊre der. Jeg nÊvnte, at jeg havde kigget dér uden held, og spurgte, om hun kunne hjÊlpe mig med at finde den.

Medarbejderen fulgte mig hen til hylden og fandt olien, som lå bag nogle andre produkter. Vi gik derefter sammen hen til kassen, hvor jeg forventede at blive ekspederet. Men i stedet for at hjÊlpe mig, valgte hun at tage tre andre kunder, der stod bag mig i kÞen, fÞr hun vendte tilbage til mig.

Da det endelig blev min tur, gjorde jeg opmÊrksom på, at jeg syntes, det var dårlig service, at hun valgte at ignorere mig, mens hun var i gang med at hjÊlpe mig. Hun svarede blot, at hun allerede havde hjulpet mig, hvilket jeg fandt utilfredsstillende. Da jeg gentog, at det var dårlig service, svarede hun med en bemÊrkning om, at jeg kunne forlade butikken, hvis jeg ikke var tilfreds.

Denne oplevelse efterlod mig med en fÞlelse af mangel på respekt og dårlig kundeservice.

2024幎9月2日

Fantastisk service i Matas HolbÊk

Fantastisk service i Matas HolbÊk
Jeg havde givet en medarbejder et gavekort til Matas, han havde desvÊrre kommet til at smide kortet ud. Vi ringede til kundeservice og de kunne desvÊrre intet gÞre🀷‍♀ jeg gÃ¥r i butikken og fÃ¥r hjÊlp af Betina som kontakter support afdelingen og de fikser det pÃ¥ under 5 min. Fantastisk service og Betina var meget serviceminded og hjÊlpsom💪🀩 bedste Matas butik.

2024幎8月24日

Kundeservice med nÊrvÊr

Jeg havde booket en Quick makeup hos Matas Broen i Esbjerg. Det var en rigtig dejlig oplevelse . For det fÞrste bliver jeg mÞdt, af en rigtig sÞd og smilende ung pige der havde forberedt sig. Hun spurgte ind til mine behov og Þnsker , og var meget omhyggelig med det hun lavede. Jeg kunne rigtig godt lide, at hun havde valgt makeup produkter som hun selv godt kan lide, og som slet ikke var de dyreste. Det gjorde at jeg fÞlte hun solgte med hjertet og ikke fordi hun skulle , og jeg gik derfor derfra med kÞb af 2 produkter og resten tog vi et billede af . NÊste gang jeg mangler produkter bliver mit besÞg lagt i Matas broen Esbjerg.

2024幎8月15日

Konkurrence uden prÊmier.

Så er det 2. gang at det sker. Jeg vinder et produkt i deres konkurrence, men prÊmien har de ikke flere af, og de tilbyder intet andet, i stedet for.

Det er godt nok nemt at lave konkurrencer, hvor man lover prÊmier, der ikke eksisterer. Det er simpelthen for dårligt af en så stor forretningskÊde.

2024幎8月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ