レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Byłam bardzo rozczarowana sklepem na Bielanach Wrocławskich. Mój mÄ…ÅŒ i ja zawsze kupowaliśmy tam krewetki, ale ostatnio poszliśmy specjalnie po krewetki 25 czerwca po 18:00. Kupiliśmy 1200 gramów i po... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio. Zamówienie za ponad 300 zł i poprostu nie wyłapałam tego przy odbiorze. Po napisaniu reklamacji otrzymałam informację ÅŒe mogę odesłać produkt (... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ja zamawiam co tydzień duÅŒe zakupy w Szczecinie i jestem bardzo zadowolony. Zawsze punktualnie, dobrze zapakowane i produkty są dobrej jakości. Dwa razy była sytuacja ÅŒe opakowanie ogórków kiszonych b... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłem w środę z dostawą na piątek. W piątek co chwilę dostawałem informację, ze dostawa została opóźniona, a finalnie w sobotę z rana przyszedł mail, ÅŒe zamówienie anulowali. Szczyt absurdu, ÅŒe ni... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłem zakupy z dostawą do domu

Zamówiłem zakupy z dostawą do domu. Przedział czasowy dostawy 7:00-11:00. O 10:58 przyszedł email, ÅŒe zamówienie jest kompletowane. Chwilę później SMS, ÅŒe kurier jest w drodze. Ale chyba jechał z Katowic, bo 2h później nadal nic. Więc poszedłem na spacer. Po powrocie zastałem maila "Twoje zamówienie zostało przez nas anulowane". Przynajmniej kasę zwrócili, ale nigdy więcej.

2026幎1月18日
5぀星のうち1の評䟡

Zamawiałam zakupy online z dowozem (z

Zamawiałam zakupy online z dowozem (z Katowic). Zamówienie nie dotarło. Najpierw miało być opóźnione o ok 20 min, potem status się zmienił, ÅŒe jestem następna w kolejce i po prawie 5h w końcu sami je anulowali (moÅŒe dlatego, ÅŒe próbowałam się kontaktować przez formularz). Zero kontaktu i ÅŒadnej informacji (poza tą na stronie sklepu). Nawet nie wiadomo co się stało, przecieÅŒ jeÅŒeli kurier wiedział, ÅŒe nie dojedzie, albo nie umiał znaleźć miejsca to moÅŒna było chyba jakoś dać znać (większość firm jakoś sobie z tym radzi)

2026幎1月7日

Totalnie nie polecam

Totalnie nie polecam. Ostatnio rozmawiałem z kilkoma pracownikami na temat atmosfery, pracy, kadry kierowniczej. Praktycznie wszyscy odnieśli się do tych trzech tematów negatywnie. Jeśli chodzi o atmosferę pracownicy hali są do siebie mili. Lecz jeśli przychodzi taki menedÅŒer lub osoba wyÅŒej postawiona niÅŒ pracownik hali to juÅŒ tak miło nie jest. Jeśli chodzi o pracę to jest jej bardzo duÅŒo, a płaca pozostaje taka sama czyli niska. Kadra kierownicza jest chyba najgorsza. Z opowieści które usłyszałem, pani dyrektor jest podobno jedną z najgorszych osób w sklepie. Mogę podać jeden przykład. Jest coś takiego jak bilans. Pisze się w nim co ci się w pracy nie podoba I co się nie podoba w kadrze kierowniczej. Bilans idzie bezpośrednio do pani dyrektor, lecz pani dyrektor nie przyjmuje negatywnych opinii. Osoby pośredniczące między pracownikiem, a panią dyrektor kaŌą pracownikowi który wystawił negatywne opinie, poprawić je na pozytywne. Pracownicy powiedzieli mi, ÅŒe Sz.P Dyrektor krzyczy po pracownikach. Powodem byłi klienci którzy kradli drobnicę ÅŒe sklepu. Kasjerka zgłosiła to właśnie pani dyrektor, lecz zamiast wezwać policję, zbeształa kasjerkę za nękanie klientowów. A co zrobili klienci? Wyszli z tymi wszystkimi rzeczami. To jest karygodne. Związki zawodowe nie istnieją. Są teÅŒ określone terminy w których nie moÅŒna brać dni wolnych, urlopów na Ōądanie oraz zwolnień lekarskich. Jeśli się złamie tą regułę moÅŒna zostać zwolnionym. Nie sądzę ÅŒeby te reguły były zgodne z prawem polskim. Jeśli chodzi o sklep ogółem to mogę tylko powiedzieć, ÅŒe kasy nie ma. Jedna wielka ruina. Chciałbym podkreślić, ÅŒe większość opinii jest wystawiana właśnie przez osoby pracujące w biurach, które nie widzą codzienności pracowników. Jest tego za duÅŒo. Nie podaje personaliów pracowników z którymi rozmawiałem, bo jeszcze dosięgną ich jakieś represje. NIE POLECAM
(niech się tym sklepem zainteresują inspektoraty i słuÅŒby, bo trzeba)

2025幎12月2日

Zakupy we Włocławskim Auchanie

Regularnie robię zakupy w Auchanie we Włocławku. Ogólnie jestem zadowolona z przekroju i dostępności towarów. Personel zawsze słuÅŒy pomocą. Szczególnie lubię kończyć zakupy przy kasie u Pani Oli (pani z ciemnymi włosami i kitką). Wiem jak ma na imię, bo zapytałam. Pani Ola jest bardzo sympatyczna, zawsze pomoÅŒe i sprawnie obsłuÅŒy. Jest naprawdę dla klientów zbawieniem. Taki pracownik to skarb. Dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam oraz polecam zakupy w Auchanie.

2025幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

Auchan sprzedaje zepsute mięso.

Auchan sprzedaje zepsute mięso.
Zamówiłem dostawę artykułów spoÅŒywczych, poniewaÅŒ byłem kontuzjowany. Zamówiłem bekon, a kiedy go otrzymałem, mięso było ciemnobrązowe i zgniłe. Opakowanie było rozwarte, a zawartość spuchnięta. Pracownicy Auchan MUSIELI TO ZAUWAÅ»YĆ, nie dało się tego nie zauwaÅŒyć. Kiedy zgłosiłem to do centrali Auchan i działu obsługi klienta, powiedzieli mi, ÅŒebym załatwił tę sprawę z firmą kurierską, a nie z nimi. Kiedy ta firma zostanie pociągnięta do odpowiedzialności przez rządowy departament zdrowia i bezpieczeństwa oraz inspektorów????

2025幎12月10日
5぀星のうち3の評䟡

Obecnie Auchan w Łodzi

Obecnie Auchan w Łodzi na ul.Pilsudskiego zaczyna na sile promowac kasy samoobslugowe.Nie kazdemu to odpowiada.Oczywiscie ksjerce lepiej postac na kasach samoobsugowych i cos tam poradzic klientowi niz siedziec na kasie.Ale klientom to nie odpowiada.Ogonki dlugie przy kasach tradycyjnych i pustki na kasach samoobslugowych,to o czyms swiadczy.A swiadczy o tym z stanowiska samoobslugowe sa nieprzyjazne dla klienta. Niech jeszcze wszystkie kasy przerobia na samoobslugowe to klientow bedzie bardzo malo,a konkurencja nie spi .W wielu miejscach mozna dostac tanszy i swiezszy towar.

2025幎12月5日
5぀星のうち4の評䟡

Voyage en absurdie .

Voyage en absurdie .
Jeudi 27 Novembre .Virée à AUCHAN DARDILLY pour changer un peu.
Magasin accueillant au premier abord avec un employé serviable au rayon équipement maison , puis un bon accueil au rayon vins et spiritueux , puis un moment chaleureux au rayon pains à la coupe où deux charmantes hÎtesses se mettent en quatre pour satisfaire le client. Tout ce périple ressemblait à de la gourmandise dans un supermarché super-achalandé , propre et tellement chic !
Mais voilà que nos pas nous mÚnent vers le rayon charcuterie à la coupe . Parmi nos habitudes culinaires nous aimons à cuisiner de temps en temps des pommes de terre sautées que nous améliorons d'un talon de jambon cru dont les charcutiers aiment à se débarrasser.
Justement , nous repérons une fin de jambon cru dont la tranche ne devait plus faire que 5 cm x 5 cm et la longueur 7 cm environ. Partout , et nous avons travaillé dans ce genre de rayon , c'est un talon. Même dans les enseignes les moins prestigieuses , le charcutier cherche à faire disparaître ce reliquat inexploitable. Pas à AUCHAN DARDILLY , dans ce magasin prestigieux destiné à la clientÚle des monts d'or. L'employé s'accroche à son souvenir de jambon espérant tomber encore sur le "gogo" qui va lui acheter des tranches de jambon grandes comme des cartes de visite , un lilliputien peut-être!
Bon , on s'en fiche , notez bien , mais c'est le contraste qui est choquant dans ce temple de la consommation , on ne s'attend pas à tomber sur un nostalgique d'un jambon cru qui finissait laborieusement ses jours emballé dans un film 100 fois déballé puis remballé !
Il y a là quelque chose qui ne colle pas avec le reste . Rien à voir avec un soucis de gestion !
Du coup , tout le plaisir est gâché et on sort de là avec pour seul souvenir cet employé goguenard et borné attaché à son bout de gras comme une moule à son rocher!

2025幎11月27日

Gliwice szafirowa obsługa klienta

Gliwice szafirowa obsługa klienta poniÅŒej krytyki czynna jedna kasa kobieta na kasie opryskliwa brak wagi przy kasie klienci muszą chodzić do oddalonego punktu wagowego towary w sklepie trzeba waÅŒyć nawet zapakowane bo posiadają niedowagę jest to czyste jawne złodziejstwo i oszustwo nie polecam tego sklepu trzeba było dać jedną gwiazdkę bo nie moÅŒna było dać ujemnych gwiazdek od zawsze jak jestem w tym sklepie to mnie bierze przeraÅŒenie zawsze chamska obsługa chyba tam zesłani są pracownicy na pokutę niestety zniechęca mnie ten sklep do zakupów w tym punkcie jest to najgorszy sklep jakiego doświadczyłem a ÅŒyjęjuŌŌ 60 lat

2025幎11月22日

Nie polecam zamawiac online

Nie polecam zamawiac online. Zamowilam z odbiorem w sklepie. Brak informacji zwrotnej czy zamowienie jest do odbioru po zmianie terminu. Poszlam i okazalo sie ze jednak jest. Otrzymalam 8 siatek kazdy produkt osobno zamiast 2 toreb albo 1 pudelka. Warzywa pogniecione I zepsute. Obrzydliwe. Obsługa nie przyjmuje reklamacji I kazde skladac je online. Nigdy więcej.

2025幎11月13日

Od 13 lat robimy zakupy w Auchan

Od 13 lat robimy zakupy w Auchan, C. H. Korona, prawie w kazdy tydzien. Jestesmy z tego sklepu bardzo zadowoleni. Wiele okazji i premie na Karte Skarbonka. Na urodziny 10% na zakupy. Konkretny prezent a nie mydlenie oczu, jak w innych firmach. Przez 13 lat jedno wydarzewnie (!!) z nieuprzejma kasjerka (po skardze w Serwisie Klienta kasjerka znikla). Zyczymy zespolowi sklepu dalszych sukcesow w jego ciezkiej pracy.

2025幎11月7日

Dotyczy Auchan w King Cross w Poznaniu

Dotyczy Auchan w King Cross w Poznaniu. Od dziś promocja masła mazurskiego które o godz 8.15 nie było wystawione do sprzedaÅŒy. Sklep czynny od 7.30. Zapytana pracownica powiedziała ÅŒe nie wie o której będzie dostępne. Pełno wałęsających się pracowników udających ÅŒe coś robią. Å»ałosne i ÅŒenujece.

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Bardzo nie miła i opryskliwa obsługa na

Bardzo nie miła i opryskliwa obsługa na dziale elektronicznym zero doradztwa kaÅŒe mi kupować w Media ekspert zamiast doradzić i zachwalić swój produkt nie podoba się to idzi kupić gdzie indziej odpowiedzi do klienta więcej noga moja tam nie powstanie będę odradzał innych znajomych ÅŒeby tam nie kupowali

2025幎9月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ