ByÅam bardzo rozczarowana sklepem na Bielanach WrocÅawskich. Mój mÄ ÅŒ i ja zawsze kupowaliÅmy tam krewetki, ale ostatnio poszliÅmy specjalnie po krewetki 25 czerwca po 18:00. KupiliÅmy 1200 gramów i po... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio. Zamówienie za ponad 300 zÅ i poprostu nie wyÅapaÅam tego przy odbiorze. Po napisaniu reklamacji otrzymaÅam informacjÄ ÅŒe mogÄ odesÅaÄ produkt (... ãã£ãšèŠã
Ja zamawiam co tydzieÅ duÅŒe zakupy w Szczecinie i jestem bardzo zadowolony. Zawsze punktualnie, dobrze zapakowane i produkty sÄ dobrej jakoÅci. Dwa razy byÅa sytuacja ÅŒe opakowanie ogórków kiszonych b... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅem w ÅrodÄ z dostawÄ na piÄ tek. W piÄ tek co chwilÄ dostawaÅem informacjÄ, ze dostawa zostaÅa opóźniona, a finalnie w sobotÄ z rana przyszedÅ mail, ÅŒe zamówienie anulowali. Szczyt absurdu, ÅŒe ni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na Jana PawÅa w Åodzi brak ludzi doâŠ
Na Jana PawÅa w Åodzi brak ludzi do obsÅugi. Jedna dziewczyna biega od garmaÅŒu do stoiska z wÄdlinami. Ceny na przecenach inne sÄ napisane za kg, a inne po przeliczeniu ile wynosi cena za towar. Tu w centrali niech siÄ nauczy liczyÄ albo niech poprawi arkusz. To jest notoryczne.
MroÅŒone jeÅŒyny z robalami
KupiÅam mroÅŒone jeÅŒyny formy auchan i poÅowa spleÅniaÅa z larwami robali w Szczecinie na Ustowie
DziaÅ wÄdlin Piaseczno Auchan
Witam
Zawsze kupuje w Jankach wÄdlinÄ Krakowska Auchan i nigdy nie miaÅem problemu czy zdjÄ
Ä papier czy pokroiÄ. Tu starszy pan powiedzal ÅŒe nie kgojÄ
i na proÅbÄ o zdjÄcie choÄ papieru poprstu burknol pod nosem i nie zdjoÅ.
Ja rozumiem ÅŒe ktoÅ moÅŒe sobie ÅŒyczy z papierem ja poprosiÅam jasno jedna sieÄ a podejÅcie do bani dlatego taka niska ocena jak tak sÅabo podchodzicie do klienta w Piasecznie.
Moja opinia na temat sklepu Auchan jestâŠ
Moja opinia na temat sklepu Auchan jest wysoce negatywna ,pierwszy raz spotkaÅem siÄ z tak wielkÄ ignorancjÄ . OddaÅem do naprawy rower , poniewaÅŒ byÅ na gwarancji. Po dwóch tygodniach otrzymaÅem informacjÄ, od PaÅ z dziaÅu obsÅugi klienta, ÅŒe rower jest naprawiony i kurier ma go dostarczyÄ do sklepu. Czekam juÅŒ dwa tygodnie i jeszcze tam nie dotarÅ. Na pytanie kiedy go otrzymam , Panie mówiÄ ,ÅŒe nie wiedzÄ i kaÅŒÄ uzbroiÄ siÄ w cierpliwoÅÄ. Odradzam kupowaÄ tam rowery (nie wiem jak z innym sprzÄtem),ale ja czekam juÅŒ miesiÄ c i nie wiem jak dÅugo bÄdÄ jeszcze czekaÅ.
Auchan Bielany WrocÅawskie gdzie jestâŠ
Auchan Bielany WrocÅawskie gdzie jest Pan od stoiska drób-miÄso????PrzecieÅŒ teraz to co siÄ tam dzieje to przesada nie majÄ i niczym pojÄcia jak tak dalej bÄdzie to bÄdÄ zmuszona szukaÄ gdzie indziej....Ostatni raz wczoraj nie wiem kiedy teraz.
Buractwo w Auchan MyÅlenice
W dn. 29/03, ok poÅudnia, czekaÅem w kolejce przy ladach po szprotki, przede mnÄ
byÅo kilka osób, mÅoda ekspedientka po obsÅuÅŒeniu klientów zlekcewaÅŒyÅa mnie i odeszÅa od stanowisko bez jednego sÅowa. Ta zniewaga to jak policzek dla mnie. Po mojej sÅownej interwencji zjawiÅa siÄ inna pani.
Niestety ale takie impertynenckie zachowanie tej mÅodej osoby źle wpÅywa na image firmy. Mam nadziejÄ ÅŒe kierowniczka stanie na wysokoÅci zadania i przeszkoli tÄ
paniÄ
w zakresie dobrych manier. ByÅoby mi miÅo byÄ powiadomionym w jaki sposób sprawa zostaÅa zaÅatwiona.
Aktualizacja po 2 miesiÄ
cach: niestety ale kierowniczka najwyraźniej ma gdzieÅ klientów, pomimo mojej sugestii nie doczekaÅem siÄ odpowiedzi czyli "rÄka rÄkÄ myje". Pani najwyraźniej zapomniaÅa ÅŒe pracÄ i pensjÄ zawdziÄcza klientom. Standard komunikacji z klientami jest na poziomie dalekim od europejskiego. Ubolewam nad tym ÅŒe w moim mieÅcie pracujÄ
takie niekompetencje.
Fast lane scam
Worst experience ever. I was going to pay on the fast lane and i only had 10 items. and they said the limit was 9 and make me go to a super slow lane, even though no one was on the fast lane.
Witam
Witam, szczerze odradzam robienie jakichkolwiek zakupow w sklepie internetowym Auchan. ZostaÅem przez nich oszukany finansowo. Pod koniec kwietnia bieÅŒÄ cego roku zrobiÅem zamówienie na produkty. Niestety dla mnie opÅata zostaÅa zdublowana. PrzedstawiÅem dowody tej ÅŒe transakcji . Auchan w koÅcu przyznaÅ mi racjÄ, ale pieniÄdzy mi naleÅŒnych nadal nie otrzymaÅem. Zakupy online robiÄ takÅŒe w innych sklepach i nigdzie nie spotkaÅem siÄ z takÄ postawÄ . Postawa taka jest caÅkowicie naganna. Dlatego wiedziony wÅasnym doÅwiadczeniem chcÄ Was przestrzec przed robieniem zakupów u nich. Nie róbcie tego jeÅli nie chcecie byÄ okradzeni jak ja.
Pierwszy raz kupiÅem o 2 dniâŠ
Pierwszy raz kupiÅem o 2 dni przeterminowany ser twarogowy w sklepie Auchan w Jeleniej Górze . ByÅo to
16.05.2025 , w domu zobaczyÅem , ÅŒe 3 z 4 zakupionych ma termin waÅŒnoÅci do 14.05
a tylko 1 do 28.05.2025 OczywiÅcie nie zwracaÅem
do sklepu bo trudno byÅoby to udowodniÄ , ale caÅa
sytuacja jest niepokojaca , ÅŒe pod nowymi ukrywaja
stare produkty .
KupiÅem kilka makreli wÄdzonych,w domuâŠ
KupiÅem kilka makreli wÄdzonych,w domu okazaÅo siÄ, ÅŒe miÄso ryby jest surowe.Makrele byÅy mocno niedowÄdzone,nie daÅo siÄ nawet ich obraÄ nie wspomnÄ o spoÅŒyciu.KiedyÅ mieli najlepsze ryby a teraz szkoda sÅów
Zakupy online z dostawÄ do domu.
Ze wzglÄdu na inwalidztwo zdany jestem na domowe dostawy. Auchan w Tarnowie stosuje raczej prymitywne metody traktowania swych klientów. Towary wybierane przez personel dla kuriera sÄ ZWYKLE o klasÄ gorsze od tych w sklepie stacjonarnym. Wiele produktów brakuje w dostawie domowej, nawet tych bardzo Åatwych w transporcie. Auchan uwaÅŒa, ÅŒe klienci online sÄ gorszym sortem. Dlaczego, na miÅoÅÄ boskÄ ????
Parking pour handicapees cachés
Place de parking pour les personnes en situation d handicap soit derriÚre le magasin derriÚre des palissades loing des caddies et de I entrée soit devant sur la terrasse du parking à 3 étages bien caché obligé de faire le tour de la terrasse pour les trouver donc si il pleut attention quand on a des cannes
Une chose qui est bien il y a un ascenseur pour descendre MAIS il atterrie derriÚre le magasin et si il n y avait plus de caddies on doit faire toute la galerie pour ressortir chercher un caddie et retourner dedans pour faire nos achats
Pierogi z szpinakiem smakujÄ rybÄ
Pierogi z szpinakiem smakujÄ rybÄ ? :/ z tego co mi wiadomo moÅŒe to znaczyÄ ÅŒe szpinak uÅŒyty do ich produkcji nie byÅ ÅwieÅŒy.. szkoda :( mam nadziejÄ ÅŒe brzuch nie bÄdzie boleÄ wszystko w terminie ciasto super ale posmak ryby to chyba nic dobrego
oceniam jeden produkt byÅem kupiÄ rurkiâŠ
oceniam jeden produkt byÅem kupiÄ rurki waflowe z bitÄ ÅmietanÄ i nie wiem co siÄ ale rurki wyglÄ dajÄ strasznie sÄ Åaciate i i miÄkkie a kupowaÅem juÅŒ nie raz te rurki i byÅy duÅŒo Åadniejsze niÅŒ te tragedia
Znowu akcja ÅŒebranie!!
Znowu akcja ÅŒebranie!!! Nie mam ochoty uczestniczyÄ w waszym ÅŒebraniu i klikaÄ Tak/Nie podczas pÅatnoÅci. Chcecie kwestowaÄ to poza liniÄ kas!!! DosyÄ juÅŒ w Polsce ÅŒebrania i wyciÄ gania pieniÄdzy od nas!!!! Nie wystarcza Wam ÅŒe zostawiamy u Was pieniÄ dze za towar?! Musicie znowu ÅŒebraÄ. Szkoda kasjerek bo im siÄ obrywa za chore decyzjÄ durnego kierownictwa.
Ja opiszÄ jakÄ metodÄ oszustwa stosujeâŠ
Ja opiszÄ jakÄ metodÄ oszustwa stosuje Auchan Katowice Panewnicka. PrzykÅadowo kupiÅam 2 opakowania paczkowane indyka maÅlanego, cena obniÅŒona z 10, 39 zÅ na 5,71 zÅ z uwagi na towar z krótkÄ datÄ waÅŒnoÅci. Kasjerka najpierw kasuje cenÄ pierwotnÄ czyli 10,39 zÅ potem wykreÅlÄ ÅŒe niby klient siÄ nie zorientuje, pierwszy produkt kasuje za 5,71 zÅ czyli faktycznÄ cenÄ a drugi z dopiskiem szynka za cenÄ 10,39 zÅ, czyli oszukujÄ o jakieÅ 5,50 zÅ i tak grosz do grosza u kaÅŒdego.
AUCHAN Toulon-La Seyne perd un client
TrÚs mécontent d'AUCHAN Toulon-La Seyne pour plusieurs raisons :
- Livreurs qui ne montent pas plus de 4 étages, vous laissant vos courses parfois à même le sol sans sacs et prenant la poudre d'escampette sans un mot.
- Frais de livraison de 5 euros + sacs même à partir de 150 euros de commande.
- Fruits & légumes défraichis, insipides et parfois pourris.
- Peu de produits proposés sur le site (surtout en ce qui concerne les produits frais (persil plat, céleri, navets, radis).
- Produits en rupture qui tardent à être remplacés.
- Prix des produits plus élevés en moyenne que ses concurrents.
En bref : aprÚs 4 ou 5 livraisons à domicile, AUCHAN me perd comme client. TrÚs déçu de leurs services.
Od lat zamawiam w Szczecinie online
Od lat zamawiam w Szczecinie online. Bardzo przystÄpna strona. DokÅadne informacje o dostawie mailem i sosem. Dostawca bardzo ÅŒyczliwy i profesjonalny. Europa w Szczecin- ÅródmieÅcie! Polecam
Sklep Atac by Auchan w Poznaniu
Sklep Atac by Auchan w Poznaniu, krótko jedno wielkie dziadostwo i ÅŒenada, nawet Biedronka na poczÄ tku istnienia nie byÅa tak beznadziejna.Wybor towarów w porównaniu z Auchan mizerny a ceny wcale nie sÄ konkurencyjne w stosunku do innych ,wystrój i uÅoÅŒenie towarów tragiczne .Nigdy wiÄcej nie odwiedzÄ tego pseudo sklepu.
Usurpation d'identité
AprÚs 6 mois de contact, 12 conseillers, 3 réclamations avec le service client de Laval. aprÚs avoir souscris un contrat N° C24142324825 le 21.05.2024, pour mon mobil de 6.98â¬. je me suis vue débité sur 2 mois, la même somme pour une facture de NRJ télécom, pour un faux N° de portable, une fausse facture, un faux IBAN donc un faux RIO. AprÚs apposition, j'ai reçu de NRJ une lettre de mise en demeure de 2.25â¬. AprÚs maintes promesses de la part de la responsable du service client que tous va être remboursé à hauteur de 40â¬: PV de gendarmerie, LR, paiement des 2.25â¬,j'attent toujours. Si vous pouvez faire quelque chose, je suis preneur
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã