BOLIA レビュヌ 1,243

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🀩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

圓該䌁業による蚘述

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

zeer slechte customer care service

zeer slechte customer care service. Geen coordineerend team - sommige stukken retour in de winkel en sommigen online. GLS service voor leveringen zeer slechte service. 8 keer een pakket moeten weigeren omdat Bolia in het systeem geen order kan cancellen

2026幎2月22日

Beste Sara,

Het spijt ons te horen dat u onze service zo heeft ervaren. We begrijpen dat deze situatie erg frustrerend voor u moet zijn geweest.
De lampen uit uw bestelling zijn afzonderlijk van elkaar verzonden. Hierdoor heeft u meerdere leverpogingen moeten weigeren.
Wij hebben GLS geïnformeerd over de annulering van de zendingen, maar helaas heeft de vervoerder dit bericht niet tijdig ontvangen, waardoor de leveringen alsnog zijn doorgegaan.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Wij zullen er uiteraard alles aan doen om uw retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken.

5぀星のうち4の評䟡

Maar 1 item verzonden

Grootste deel van de bestelling vergeten te versturen. Geen melding hierover gekregen tot ik zelf contact opnam.

Update: Dit werd zeer goed opgelost door de klantendienst van Bolia.

2026幎2月24日

Beste William,

Onze excuses dat een deel van uw bestelling niet is meegeleverd en dat u hier geen bericht over heeft ontvangen. We begrijpen dat dit erg vervelend is.
Wij hebben inmiddels contact opgenomen met GLS om meer duidelijkheid te krijgen over uw levering.
Zodra wij meer informatie ontvangen, zullen wij u hierover per e-mail informeren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Top winkel

Top winkel, altijd al goed geholpen, goede kwaliteit, niets op aan te merken

2026幎1月14日

Beste Charlotte,

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u onze service en kwaliteit waardeert.

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd in de winkel goed geholpen door de 'visual' medewerkster in Antwerpen.

Ik werd in de winkel goed geholpen door een medewerkster en daarna aan de kassa goed verder geholpen, ik kon stalen mee naar huis nemen en werd gecontacteerd om de levering vlot te laten verlopen. Helaas weet ik de naam niet van de vriendelijke medewerkster, wel dat ze verantwoordelijk was voor de 'visual content' in de winkel in Antwerpen.

2026幎2月17日

Beste Karolien,

Dank je wel voor de 5 sterren! ⭐

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Antwerpen en dat alles; van advies tot levering; vlot is verlopen.

Graag tot ziens!

goede service

goede service, goede prijs/kwaliteit

2026幎2月21日

Beste Bernard,

Bedankt voor je 5 sterren! ⭐
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én de prijs/kwaliteit. Daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer!

Top service

Top service! We werden geholpen bij onze keuzes & levering vlekkeloos verlopen.

2025幎12月4日

Beste Dominique,

Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn te horen dat je een positieve ervaring had tijdens je aankoop en dat alles vlekkeloos is verlopen. We kijken ernaar uit je snel terug te mogen verwelkomen!

Maren, BOLIA

5぀星のうち5の評䟡

Steeds vriendelijk onthaald in de

Steeds vriendelijk onthaald in de winkel. Bovendien is de service na verkoop subliem en uiterst correct. Doen wat ze beloven.

2026幎2月16日

Beste Tanja,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service zowel in de winkel als na aankoop zo positief ervaart.

Graag tot ziens.

5぀星のうち2の評䟡

J'ai acheté chez Bolia un canapé

J'ai acheté chez Bolia un canapé, un fauteuil, deux tapis, des coussins. Le dernier achat a consisté à acheter une table en marbre qui a été livrée, fêlée. J'ai demandé à procéder à l'échange. Ce fut laborieux et le fruit de relances répétées. Finalement le marbre de remplacement est livré aprÚs plusieurs mois. Le marbre livré est de nouveau fêlé... bref j'ai gardé le premier marbre dont la fêlure était mois apparente...
Mes emails pour procéder au changement du marbre, n'ont fait l'objet d'aucune réponse et ce en dépit des discours des personnes du magasin que j'ai appelées et qui m'ont toutes dites qu'on allait me rappeler. Aucune réponse, aucun appel, aucune gestion. Au total, l'expérience magasin est bonne quand on achÚte mais il ne faut surtout pas avoir affaire au service aprÚs vente qui n'est absolument pas professionnel. Si vous allez chez eux, achetez en étant certain de n'avoir jamais à faire avec leur SAV qui est d'une nullité crasse.

2026幎2月15日
自発的なレビュヌ

BOLIA からの回答

Je vois que nous vous avons envoyé un e-mail en septembre, mais nous n'avons pas reçu de réponse de votre part. Veuillez contacter notre service clientÚle si nécessaire.
Cordialement, Elisabeth/BOLIA

goede uitleg

2026幎2月1日

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review!

We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち3の評䟡

Bolia Gent

Bolia Gent. Ik heb het product nog niet ontvangen. Je vraagt me of ik tevreden ben terwijl je tijdens de bestelling aangeeft dat het ik product pas in maart mag komen afhalen.
Ik had de keuze: ofwel nog 50 euro bijbetalen op een som van 149 euro, ofwel zelf mijn product gaan afhalen in een depot in Lokeren. Zijn er dan geen vaste ritten van depot naar de winkels?

2026幎2月10日

Beste Stefaan,

Bedankt voor de feedback.

De beoordelingsmail wordt automatisch verstuurd na bestelling, ook als het product pas later geleverd of afgehaald wordt,onze excuses voor de verwarring.

Onze winkels zijn een showroom zonder magazijnruimte voor grotere goederen. Daarom verlopen afhalingen van grotere items via onze pick-up punten of via levering aan huis.

We begrijpen dat dit niet altijd ideaal is en nemen je opmerking zeker mee.

5぀星のうち2の評䟡

Je me suis sentie invisible

2026幎2月8日

Bonjour,
Nous regrettons que vous ayez eu ce sentiment. Nous prenons vos commentaires trÚs au sérieux. Chez BOLIA il est trÚs important de bien accueillir nous clients. Nous espérons que vous allez revenir une autre fois.
Cordialement, Randi /BOLIA

5぀星のうち5の評䟡

het was een zeer aangename ervaring bij

het was een zeer aangename ervaring bij onze eerste aankoop. Fantastische service t.e.m. het advies hoe we konden parkeren en afhalen in de winkel in de Kammenstraat. Nooit eerder meegemaakt!

2026幎2月3日

Beste Marc,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw eerste aankoop zo’n aangename ervaring was. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen goed te adviseren over onze producten, maar ook om het hele proces zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, van parkeren tot afhalen.

Fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Graag tot ziens!

5぀星のうち1の評䟡

Overpriced en niet consument vriendelijk

Wat een gehyped shit bedrijfje zeg, paar jaar terug een zetel gekocht, gelukkig niet full price (6000€?) , winkel model met korting.
Na een klein jaar gebruik zie je al dat de stof niet strak blijft op de kussens.
Vorige week dan een vlek van een poot van de hond , wou de cover wassen maar is overduidelijk niet ge designed om te verwijderen zonder problemen/schade.
Dus zoek ik de Bolia cleaner op, 8€ levering in een afhaalpunt 40 minuten van mijn woonplaats, 10€ voor thuis levering . Dus even kijken naar afhaal in winkel, niet verkrijgbaar in Antwerpen .
Is het concept van customer service onduidelijk Bolia??

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Beste Dan,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met uw bank en onze service, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij kijken dit graag verder voor u na en willen u hier zo goed mogelijk bij helpen. Zou u uw ordernummer met ons willen delen? Dan kunnen wij contact met u opnemen om het probleem verder op te pakken en samen naar een passende oplossing te kijken.

Vriendelijke ontvangst

Bij BOLIA Antwerpen voel je je echt welkom! Je wordt ontvangen met een glimlach en een kopje heerlijke koffie.Het is bovendien een prachtige winkel met meubels en woonaccessoires.

2026幎2月6日

Beste Inge,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze winkel in Antwerpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en nemen graag de tijd om u goed te helpen.

Fijn dat u daarnaast onze collectie en de winkel zo waardeert. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Heel tevreden

Mooie betaalbare collectie en supervriendelijke hulp van de verkoopsters

2026幎2月2日

Beste Greet,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze collectie waardeert en dat u zo prettig bent geholpen door onze verkoopsters.

Wij wensen u veel plezier met uw kleed. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Super professioneel en heel

Super professioneel en heel vriendelijke dames in de winkel in Gent! Plezier om te shoppen!

2026幎2月6日

Beste Inge,

Bedankt uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en vriendelijk heeft ervaren. Graag tot ziens!

kwaliteit

In de ruime toonzaal konden de sofa die we op het web gekozen hadden ook uitproberen.

2026幎2月5日

Beste Erik,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de bank heeft uit kunnen proberen.
Graag tot ziens.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス