企業が回答しました
Wij houden van Bolia sedert wij in 2010 naar Oslo verhuisden, gelukkig kwamen er ook winkels in België toen we weerkeerden in 2014. We blijven heel trouw, houden van design en de Skandinavische tou... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
当該企業による記述

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel vriendelijke bediening , ook telefonisch zijn wij heel goed bijgestaan voor het plaatsen van een bestelling. Alles is vlot en correct verlopen. Mooie winkel , vriendelijk personeel en correcte service! 10/10

BOLIA からの回答
Après une visite chez Bolia Lille où j ai reçu un accueil plus que positif (je recommande Bolia Lille) j ai reçu toutes les explications et pourtant il savait que j étais Belge et mon recommander le magasin le Bruxelles Louise ou j ai reçu un très bon accueil et nous avons conclu mon projet

BOLIA からの回答
Wat een fijne bediening door David in Bolia aan de Beurs in Brussel. Ik kocht een lamp in de outlet en werd bijzonder goed geholpen. Ook de voorwaarden voor een aankoop in outlet werden piekfijn uitgelegd. Het is altijd een plezier om in een Bolia winkel te winkelen. Ik kwam reeds in Gent, als in Brussel. Aangename ruimtes, mooi gedecoreerd, vriendelijk personeel. Ik ben en blijf fan.

BOLIA からの回答
Bestelling op de webshop gedaan van outletmeubels en betaald. Zonder enige communicatie werd de bestelling echter geannuleerd. Slechts na inloggen op mijn account heb ik de annulatie vastgesteld.
Er worden door de klantendienst verschillende uitvluchten verzonnen waarom de bestelling niet kan doorgaan, terwijl dezelfde producten nog perfect besteld kunnen worden in de shop, zij het aan de volledige prijs zonder korting.
De online outletkortingen zijn dus eigenlijk valse promoties die niet geleverd kunnen worden. Be aware! Ik heb zelf te laat gezien dat er hier op Trustpilot gelijkaardige meldingen zijn van dezelfde praktijken.

BOLIA からの回答
We blijven heel trouw, houden van design en de Skandinavische touch.

BOLIA からの回答
Eens je lid bent, komen de kortingen en je gegevens automatisch, ook je historiek is handig voor de bestelling van nieuwe bekleding, hoezen, etc.

BOLIA からの回答
Wij zijn heel goed geholpen door een heel vriendelijk medewerkster.

BOLIA からの回答
I found the assistance in the shop impeccable. Melissa gave us a very good advice and she grasped immediately what we wanted. She provided very good suggestions. The atmosphere in the shop (Ghent) was unique, I found many pieces that will make our apartment look gorgeous. Certainly, a place to recommend. I am looking forward to our next visit soon!

BOLIA からの回答
Vriendelijke en hulpvaardige verkoopsters , toch duurt het lang om een antwoord te krijgen op de her vulling van mijn sofa..

BOLIA からの回答
Le service et le prix de votre outlet ont été de qualité. Ce n'était pas le cas pour mon achat précédent mais cette fois-ci c'était parfait

BOLIA からの回答
Personnel avenant et gentil, Mobilier sublime, un chouette endroit!!

BOLIA からの回答
rustig en klassevolle ontvangst. daarna waar nodig goede uitleg, gaan mee in je verhaal. kortom: heel tevreden.

BOLIA からの回答
Degelijke en mooie meubels.
Heel vriendelijke en behulpzame verkoopster die de tijd nam om alle vragen te beantwoorden.

BOLIA からの回答
Mon expérience chez Bolia a été particulièrement positive, au-delà même de mes attentes.
Après avoir parcouru l’outlet de Bolia, je suis tombée sous le charme d’une table qui a immédiatement retenu mon attention. Ni une ni deux, je me suis rendue en boutique, à la Bourse, afin de la découvrir en personne. Et je n’ai pas été déçue : la table était tout simplement sublime.
Mais ce que j’aimerais surtout souligner, c’est la qualité de l’accompagnement proposé par l’équipe Bolia. J’ai été accueillie avec beaucoup de courtoisie et de disponibilité, tout en bénéficiant de conseils pertinents et d’une excellente connaissance des produits. Une attention sincère, un service irréprochable et une véritable volonté de répondre aux besoins du client : tout était réuni pour rendre l’expérience particulièrement agréable.
Je recommande donc cet endroit sans la moindre hésitation. Au-delà d’un showroom magnifique et d’une sélection remarquable, vous y trouverez surtout une véritable expérience client, à la hauteur de l’image et de l’univers de Bolia.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。