BOLIA レビュヌ 1,243

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🀩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

圓該䌁業による蚘述

(1,243)

過去12か月のレビュヌ数: 174ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden over aankoop tv meubel

Heel tevreden over aankoop tv meubel, poten wat moeilijker te monteren.

2025幎8月5日

Beste Evelyne,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw tv-meubel. We nemen uw opmerking over de montage van de poten mee als aandachtspunt om onze producten en handleidingen verder te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

5぀星のうち4の評䟡

makkelijk te bestellen

2025幎7月29日

Beste Mario,
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je te vreden bent met het bestelproces.
We hopen je snel weer te zien!

5぀星のうち5の評䟡

I recieved a fantastic service both in

I recieved a fantastic service both in the store in Aarhus and Brussels and loved the items I bought - looking forward to recieving them soon

2025幎8月13日

Dear Lene,

Thank you so much for the kind words! We are very happy to hear that you've had great experiences in both BOLIA stores. We look forward to welcome you back soon!

Kind regards,

Excellent !

Excellent !

2025幎8月12日

Beste Clarence,

Dankjewel voor de 5 sterren! Het betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Une belle expérience d’achat

Des articles de grande qualité, un excellent choix et des conseils professionnels.

2025幎8月14日

Bonjour,

Un grand merci pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que la qualité de nos articles, notre sélection et nos conseils aient contribué à une belle expérience d’achat. Au plaisir de vous accueillir à nouveau !

Cordialement, Jelle BOLIA

5぀星のうち5の評䟡

In tijden van vereenzaming en het

In tijden van vereenzaming en het gevoel onzichtbaar te zijn in de maatschappij, is het een verademing om in een winkel correct, vriendelijk en met oprechte aandacht geholpen te worden.Bedankt ! Anne 66j

2025幎8月4日

Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom en gezien voelt in onze winkel, en het doet ons veel plezier om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち3の評䟡

Teleurstelde leveringsvoorwaarden

We vinden de artikelen heel mooi en kwalitatief maar wanneer je dergelijke dure aankopen doet, in ons geval tbv +-2800€, zou je toch mogen verwachten dat een "gratis" levering inbegrepen is.

2025幎8月3日

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor je positieve reactie op onze producten. We begrijpen je punt over de levering bij grotere bestellingen en waarderen je feedback. We blijven continu kijken hoe we onze service kunnen optimaliseren en nemen je feedback zeker mee.

Met vriendelijke groeten,

Accueil chaleureux et conseils

Accueil chaleureux et conseils personnalisés trÚs appréciables .
Le magasin est magnifique et le mobilier bien mis en valeur.
Nous sommes impatients de voir le canapé de notre choix installé dans notre salon.
Merci à la charmante jeune fille qui nous a conseillé

2025幎8月2日

Bonjour,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié l'accueil et les conseils personnalisés. Nous sommes heureux que notre magasin et la présentation du mobilier vous aient plu. Nous vous remercions pour votre confiance et espérons que votre nouveau canapé vous apportera entiÚre satisfaction.

5぀星のうち5の評䟡

On a été trÚs bien accueilli et reçu

On a été trÚs bien accueilli et reçu dans le magasin, un service clientÚle parfait en tout point.

2025幎8月2日

Bonjour,
Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez été bien accueilli et que vous avez apprécié votre expérience dans notre magasin. Nous vous remercions pour votre aimable commentaire.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk personeel, alhoewel montagehandleiding bij aankoop te volgen is, toch nog uitleg hieromtrent gekregen.
Leuke winkel met mooie kwalitatieve meubelen en accessoires

2025幎8月1日

Beste Damienne,

Dank voor je lovende woorden! Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en jouw feedback laat zien dat we op de goede weg zitten. We hopen je snel terug te mogen verwelkomen!

efficiëntie!

efficiëntie!

2025幎7月31日

Beste Marc,

Fijn om te horen! Efficiënt werken is voor ons heel belangrijk – bedankt voor je reactie!

5぀星のうち4の評䟡

Alles OK met de koop

2025幎7月30日

Beste Tony,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles in orde was met je aankoop. We hopen dat je er lang van zult genieten en zien je graag terug in de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Je suis trÚs contente de mon canapé

Je suis trÚs contente de mon canapé north cela fait un peu moins d'un an que je l'ai, trÚs bonne qualité, trÚs beau tissu, j'ai tout choisi sur internet, j'ai appelé les boutiques pour être conseillée. Je recommande vivement cette marque.

2025幎7月30日
自発的なレビュヌ

Bonjour,
Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes trÚs contente de votre canapé North et de sa qualité. Nous sommes heureux que le tissu vous plaise et que nos conseils aient été utiles. Nous vous remercions vivement pour votre recommandation.

5぀星のうち1の評䟡

Onprofessioneel

Bloempotten besteld online, mochten die gaan ophalen in Brugge, beschadigde bloempot de andere potten die ze ons toonden waren ook beschadigd tenslotte andere bloempot gekozen. Verkoopster had niet veel geduld.

2025幎7月29日

Beste Carline,

Bedankt voor je feedback, het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe vervelend het is om beschadigde producten aan te treffen en dat de service niet was zoals het hoort. We nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren en zorgen ervoor dat dit intern besproken wordt.

Heel vriendelijke en behulpzame

Heel vriendelijke en behulpzame verkoopster in Gent.

2025幎7月18日

Beste Nadine,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! We geven je compliment zeker door aan onze collega in Gent, daar wordt ze vast blij van! 😊 Graag tot een volgende keer!

Leuke ervaring

Super vriendelijk, heel mooie collectie en aangename sfeer

2025幎7月26日

Beste Vanessa,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je een leuke ervaring had bij ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Prima advies en behulpzaamheid van

Prima advies en behulpzaamheid van medewerkers in de winkel.

2025幎7月23日

Beste Patrick,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over het advies en de behulpzaamheid van onze collega’s in de winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち1の評䟡

Je n ai toujours pas reçu mon SMS pour

Je n ai toujours pas reçu mon SMS pour aller retirer mon article en magasin !!!!

2025幎7月16日

Bonjour Christel,

Merci pour votre message. Nous comprenons votre impatience et nous vous rassurons : dÚs que votre commande sera prête, le magasin vous enverra un SMS pour vous inviter à venir la retirer.

Il est possible que cela prenne encore un peu de temps en fonction des délais de livraison au magasin, mais soyez assurée que vous serez contactée dÚs que votre article sera disponible.

Nous vous remercions pour votre patience et restons à votre disposition pour toute autre question.

Cordialement,
Jelle BOLIA

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en moderne look,

2025幎7月16日

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de moderne look waardeert. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop.

5぀星のうち3の評䟡

verbeteringspunten

On-line aankoop ging prima - de kortingsprijs is super! Jammer dat de winkel in Brussel niet telefonisch beschikbaar was om te checken of ik bezorgingskosten kon besparen door bij hun te laten leveren ipv bij mij thuis. Jammer ook dat de levering een maand duurt. Ik had misschien nog zo'n lamp willen aanschaffen als deze me beviel maar vrees dat hij dan niet meer beschikbaar is..

2025幎7月20日

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over de online aankoop en de aantrekkelijke kortingsprijs! We begrijpen dat u graag had willen besparen op de bezorgkosten door de lamp in onze winkel in Brussel af te halen. Helaas is het niet mogelijk om artikelen uit onze online collectie in de winkels af te halen. Dat geldt enkel voor Click & collect items.

We begrijpen dat de levertijd van een maand niet ideaal is en dat dit invloed kan hebben op uw beslissing om eventueel nog een tweede lamp aan te schaffen. Onze excuses voor het ongemak. We raden aan om de webshop goed in de gaten te houden, want bij populaire artikelen kan de voorraad inderdaad snel wisselen.

Nogmaals dank voor uw feedback – we nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。