Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken. Vil lige tilfÞje efter at have prÞvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt, at bestille varer hos BONŽA PARTE, hurtig lev. hvis det bestilte så også passer, ja så kan det ikke blive bedre! v.h. Anett
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte
äŒæ¥ãåçããŸãã
man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har kÞbt hos dem i alt den tid de har eksisteret.
äŒæ¥ãåçããŸãã
BON'A PARTE Þnsker at kombinerer en feminin stil med komfort og god pasform, sÃ¥ du kan fÞle dig velklÊdt og godt tilpas â hver dag."" Hos os finder du bÃ¥de vores eget eksklusive brand BON'A PARTE og et nÞje udvalgt sortiment af populÊre modebrands. Med rÞdder i skandinavisk design og mange Ã¥rs erfaring indenfor mode, skaber vi tÞj, sÃ¥ det passer til din hverdag og sÊrlige Þjeblikke. Det er skabt til at man skal fÞle sig velklÊdt uanset situation. Vi tror pÃ¥, at mode skal vÊre enkel, inspirerende og nem at gÞre til sin egen. Derfor skaber vi tidlÞse designs, gennemtÊnkte detaljer, og alsidige styles sÃ¥ du let kan lave din personlige stil. Vores kollektioner er nÞje udvalgt med omtanke for bÃ¥de komfort og et tidlÞst udtryk med et feminint aftryk, sÃ¥ du kan bygge en garderobe, der holder sÊson efter sÊson. NÃ¥r du handler hos os, skal det fÞles trygt og enkelt. Derfor arbejder vi hver dag pÃ¥ at skabe en god kundeoplevelse med personlig service, sikker handel, hurtig levering og en enkel returproces. Vi tror pÃ¥ Êrlighed, hjÊlpsomhed og respekt, og vi gÞr os umage for at vÊre en webshop, du kan have tillid til. Vores mÃ¥l er enkelt: at hjÊlpe kvinder med at fÞle sig velklÊdte, komfortable og godt tilpas â uanset anledning.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
En fin kjole som lever op til beskrivelsen
Hurtig levering

BON'A PARTE ããã®åç
Jeg er altid glad for at handle hos Bon'a parte.

BON'A PARTE ããã®åç
Det bestilte kom hurtigt og var lige som jeg havde tÊnt.

BON'A PARTE ããã®åç
Hurtig levering, pÊnt tÞj, stort udvalg.
God mulighed for returnering ð

BON'A PARTE ããã®åç
Fungere altid uden problemer fra kÞb til modtagelse

BON'A PARTE ããã®åç
Jeg er glad for mit kÞbâïž skÞnne lette short og min gule kjole til min sommer brune farve

BON'A PARTE ããã®åç
Det var nemt at bestille som altid og meget hurtigt levering. Super.
Mvh
Inge M. LARSEN

BON'A PARTE ããã®åç
SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte

BON'A PARTE ããã®åç
Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt.
Vil helt sikkert handle der igen

BON'A PARTE ããã®åç
Fin og hurtig levering og nem returnering med penge retur. Kan anbefales.

BON'A PARTE ããã®åç
Det er gode varer og det er nemt at handle og retunere.
Tak

BON'A PARTE ããã®åç
Er altid tilfreds med kÞb af tÞj.
DesvÊrre har der denne gang vÊret lang levering.

BON'A PARTE ããã®åç
Hurtig levering ð€ð€ð€ð€ og rigtig sÞd kundeservice
Helt klart anbefale

BON'A PARTE ããã®åç
Kvalitet, hurtig levering og god kundeservice ð