レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Luras med att ge 3 mÃ¥naders prov för att sen automatiskt lÃ¥sa kunder pÃ¥ 1 Ã¥r och fakturera 369kr. Ett företag som borde skÀmmas för att fortfarande hÃ¥lla pÃ¥ sÃ¥ 2026. Att vara sÃ¥ desperat borde va... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag: Vi har fÃ¥tt en avgift pÃ¥ 2500:- för en prenumeration av tidning, jag vill avsluta den Ã¥t min farfar som Àr över 90Ã¥r, han kan inte lÀsa lÀngre. Bonnier: Du mÃ¥ste betala 250... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥ller med mÃ¥nga tidigare inlÀgg. Företaget har satt i system att omvandla tidsbegrÀnsade abonnemang till fortlöpande utan avtal. Jag sa upp mitt provabonnemang med total sÀkerhet men hade inte sparat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi sa opp et abbonement over telefonen ifjor. Men bladene fortsatte Ã¥ komme. NÃ¥ har vi endelig fÃ¥tt bekreftet stopp skriftlig, men mÃ¥ betale for blader som er sendt etter at vi stoppet abonnementet. F... もっず芋る

䌁業情報

1. 出版瀟
  2. メディア・マヌケティング代理店
  3. メディア ハりス
  4. マルチメディアず電子曞籍の出版瀟

圓該䌁業による蚘述

Bonnier Publications A/S er en af Nordens fÞrende medievirksomheder. Koncernen står bag nogle af Nordens mest kendte mediebrands, fx Illustreret Videnskab, Historie og Bo Bedre.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Luras med att ge 3 mÃ¥naders prov för

Luras med att ge 3 månaders prov för att sen automatiskt låsa kunder på 1 år och fakturera 369kr.

Ett företag som borde skÀmmas för att fortfarande hålla på så 2026. Att vara så desperat borde vara olagligt. KÀnner ungdomar och flerbarnsmammor som åkt på denna scam.

2026幎3月1日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulÀr på denna lÀnk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjÀlper vi dig på bÀsta sÀtt.

5぀星のうち1の評䟡

Girighet i sin renaste form

Jag: Vi har fått en avgift på 2500:- för en prenumeration av tidning, jag vill avsluta den åt min farfar som Àr över 90år, han kan inte lÀsa lÀngre.

Bonnier: Du måste betala 2500:-

Jag: Vi har inte fått någon tidningen Àn, han kan inte lÀsa lÀngre, ni behöver inte skicka någon tidning.

Bonnier: Du måste betala Àndå.

Jag: Vi vill inte ha någon tidning, han kan inte lÀsa.

Bonnier: Du måste betala.

Jag: För vad?

Bonnier: För tidningen

Jag: Vi har fått någon tidning.

Bonnier: Du måste betala

Jag: Aha Àr det detta polisen menar med de nya bedrÀgerierna mot Àldre?

Bonnier: KLICK!

2026幎4月29日

5぀星のうち1の評䟡

VÀgrar ta emot uppsÀgning sedan kommer

VÀgrar ta emot uppsÀgning sedan kommer inkassokrav.

2026幎4月23日

Bonnier Publications A/S からの回答

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulÀr på denna lÀnk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjÀlper vi dig på bÀsta sÀtt.

Dårlig kundeservice😣

DÃ¥rlig kundeservice - meget utilfreds med deres dÃ¥rlige kommunikation!!!! Skal aldrig nogensinde kÞbe et abonnement hos dem igen☹☹☹☹☹

2026幎3月2日

Ringer en gång om dagen

Ringer en gång om dagen för att man ska skaffa en prenumeration igen. Har sagt nej tack första gången men fortsÀtter fortsÀtter fortfarande att ringa en vecka senare.

2026幎4月1日

HÃ¥ll er borta

Håll er borta! Företag med illvilliga metoder som lurar kunder till oönskade avtal och bestÀllningar. Inget svar från kundtjÀnsten!

2026幎3月22日

Oppsigelse av abonnement

Vi sa opp et abbonement over telefonen ifjor. Men bladene fortsatte å komme. Nå har vi endelig fått bekreftet stopp skriftlig, men må betale for blader som er sendt etter at vi stoppet abonnementet. For at vi skulle slippe å betale regningen, så måtte vi bevise tidspunkt for samtalen ifjor. Dette er svindel. Hadde tidligere et annet abonement. De ringte sikkert 20 ganger for å selge på nytt. Vil anbefale å holde seg langt unna abonnement fra Bonnier. Det kan se ut som de opererer på feil side av loven.

2026幎3月16日

Bonnier Publications A/S からの回答

https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.
Bonniers Kundeservice

5぀星のうち1の評䟡

De lurar kunder genom vilseledande

De lurar kunder genom vilseledande system i hur man sÀger up prenumerationer. Otrevliga i kundtjÀnst och vill inte svara på frågor eller hjÀlpa till.

Rekommenderar ingen att anvÀnda sig av deras tjÀnster om det kan undvikas.

2026幎3月15日

Bonnier Publications A/S からの回答

https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjÀlper vi dig på bÀsta sÀtt.
Med vÀnligahÀlsningar,

Efter 58 år som abonnent på Bil årbog

Efter 58 år som abonnent på Bil årbog opsiges abonnement i marts. Det er senere end deadline selv om bogen fÞrst udkommer i december/1 x årligt. Ved henvendelse får man jordens mest arrogante svar - de må have meget store problemer. Hold jer langt vÊk.
Meget meget langt vÊk !
johnsen/Århus

2026幎3月12日

Bonnier Publications A/S からの回答

Takk for din anmeldelse. Vi setter pris på din tilbakemelding og den er nå videresendt til
redaksjonen. Vennlig hilsen

5぀星のうち1の評䟡

Dette er bare helt forferdelig

Dette er bare helt forferdelig. Elendig fotografisk innhold, basert på det helt generelle nivå og ofte tips som ikke ligner grisen. Trekker penger fra kontoen din , helt uten varsel. Så sjekk hva du betaler for ! Sjekk om du får det du betaler for ! For det gjÞr ikke jeg !

2026幎3月11日

redaksjonen.

5぀星のうち1の評䟡

Håller med många tidigare inlÀgg

Håller med många tidigare inlÀgg. Företaget har satt i system att omvandla tidsbegrÀnsade abonnemang till fortlöpande utan avtal. Jag sa upp mitt provabonnemang med total sÀkerhet men hade inte sparat mailet som bevis. Akta er för detta skumma företag som tjÀnar dina pengar på att tvinga på folk sina varor och kallt rÀknar med att många inte orkar reagera och på nytt sÀga upp tidningen.

2026幎2月25日

Blufföretag

Blufföretag! Gav min mamma ett erbjudande med sex stycken tv tidningar som sedan helt plötsligt blev ett tillsvidare abonnemang med massa rÀkningar som låg i brevlådan!!! Att man får lov att göra så hÀr!??

2026幎1月16日

5぀星のうち1の評䟡

Hade gett noll stjÀrnor om det gick

Hade det gått att ge noll stjÀrnor hade jag gjort det.

UpptÀckte av en slump att jag betalat för en prenumeration som jag inte anvÀnt och som inte ens syntes på mitt konto. Det var extremt svårt att hitta rÀtt information och kundtjÀnst för att kunna avsluta den.

Ingen tydlig påminnelse om att provperioden blev betalande. Allt verkar upplagt så att man lÀtt missar det och fortsÀtter betala.

KundtjÀnsten var heller ingen höjdare.

Jag kÀnner mig lurad, och efter att ha lÀst andras omdömen verkar detta vara ett återkommande mönster.

Har skickat in en formell reklamation. Om detta inte löses kommer jag att ta Àrendet vidare till ARN. Uppmanar andra att också reklamera och vÀnda sig dit vid behov. Sådana hÀr affÀrsmetoder hör inte hemma i seriösa företag.

Uppdatering: I min formella reklamation krÀvde jag uttryckligen Ã¥terbetalning av hela det belopp som enligt min bedömning debiterats felaktigt. Först efter upprepade skriftliga kontakter och efter att jag tydligt signalerat att jag var beredd att ta Àrendet vidare till ARN Ã¥terbetalades hela summan. Återbetalningen skedde alltsÃ¥ först efter att jag drev Àrendet aktivt.

Min rekommendation till andra i liknande situation Àr att reklamera skriftligen, vara tydlig i sitt krav och stå på sig.

2026幎2月23日

5぀星のうち1の評䟡

Har fÃ¥et inkasso opkrÊvning uden at

Har fået inkasso opkrÊvning uden at have modtaget blad, faktura eller rykker. Opsagt på mail for 6 mdr. Siden.
Har skrevet 3 mails uden reaktion.
KÞb ikke noget noget uden 100% dokumentation. Har modvilligt betalt da renter og yderligere gebyrer vil fortsÊtte.

2026幎2月5日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjÊlpe dig på bedste vis.

I 2,5 år Har Bonnier trukket 79 kr fra

I 2,5 år Har Bonnier trukket 79 kr fra min konto selvom jeg opsagde mit abonnement via telefon samtale onsdag d.7/6 2023 - det vil sige de har tyvstjålet 2450 kr fra min konto selvom jeg havde sagt mit abonnement op - de siger jeg ikke har sagt abonnement op men har så gjort det i dag og med den konklusion at jeg ikke har sagt mit abonnement op - og hun ikke kan se det i deres system - hun lover at sende en mail som dokumentation på jeg har opsagt nu men i skrivende stund venter jeg stadig - jeg indgiver en politianmeldelse for tyveri og manipulering med oplysninger for jeg vil have mine penge tilbage !! Hold jer vÊk fra dette svindelfortagende!!! De tager ikke en opsigelse alvorligt og fortsÊtter med at hÊve penge fra din konto - TYVERI!!!

2026幎2月18日

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kÞbte et af deres tilbud

Jeg kÞbte et af deres tilbud, en mini kÊdesav plus 3 numre af GÞr Det Selv. Efter nr. 2 blad, blev abonnementet opsagt, selv om de påstår noget andet, at jeg har opsagt for sent, så nu har jeg fået det sidste blad af 4 og en regning på 379,- Nu er den opsagt.
TrÊls Firma..

2026幎2月17日

Varning!

Jag köpte ett antal nummer av en tidning i gåva åt en vÀn. Sedan löpte det vidare i en prenumeration utan min vetskap. Helt obeskrivligt otrevlig kundtjÀnst som skyller ifrån sig och sÀger att det Àr alla vi kunder som inte kan lÀsa regler ordentligt. Något Àr bevisligen galet nÀr så många kunder ger dåligt betyg men nej, det Àr kunderna det Àr fel på.

2026幎2月13日

5぀星のうち1の評䟡

Hva feiler det disse folka?

Hva feiler det disse folka?? Jeg var dum nok til å abonnere på et blad i en prÞveperiode, bladet var så dårlig at jeg ikke ville ha det lengre, og nå ringer de stÞtt og stadig for å få meg som kunde igjen. Det er flere år siden jeg abonnerte. Jeg har gjort det klinkende klart for selgerne som ringer at jeg er totalt uinteressert, men de ringer fortsatt og det gjerne på tidspunkt som virkelig er helt uakseptable. Kommer aldri til å abonnere på noe fra disse igjen!

Edit etter svar: Nå har jeg sendt dere melding på kontaktskjemaet, noe som burde vÊrt helt unÞdvendig, og nå forventer jeg at dere ikke ringer igjen!

2026幎2月2日

Bonnier Publications A/S からの回答

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte. Vennlig hilsen Amanda, Bonniers Kundeservice.

5぀星のうち5の評䟡

Super kundeservice

Havde ikke modtaget mit ill videnskab som jeg skulle den 20 Januar. Ringer til dem og snakker med den sÞdeste medarbejder som gÞr alt for hjÊlpe hun kan godt se at de er noget rod at jeg ikke har modtaget mit magasin. Jeg har i dag den 26 Januar modtaget mit magasin så 1000 tak for hjÊlpen. Og til andre der ringer husk at tale pÊnt det kommer man lÊngst med jeg synes de gÞr hvad de kan for hjÊlpe.

2026幎1月26日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tusen takk for hyggelige ord og de 5 stjernene! Vennlig hilsen Amanda, Bonniers Kundeservice.

Sa upp min prenumeration

Sa upp min prenumeration av Digital foto och var ett par dagar sen så det gick inte att avsluta. Personen jag pratade med sa att hon skulle avsluta men att jag behövde betala fakturan på 4 nummer och skulle få dem men sen skulle det vara slut. Det fortsatte komma tidningar och nu fick jag en faktura på över 1000 kr som jag måste betala för det syns inte i deras system att jag varit i okontaktbar med dem. Kommer aldrig mer prenumerera av dem!!!

2026幎1月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス