レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Lurendreieri på högsta nivå. Sa upp min prenumeration via deras hemsida och min personliga inloggning. Fick långt därefter en saftig påminnelse om utebliven betalning och när jag ska gå in på mi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Aldrig mer någon prenumeration från Bonniers, helt omöjligt att nås per telefon. Sa upp prenumerationen via hemsidan. Fick först ett svar, sedan inget mer. Trots att de erkände att de tagit emot upps... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち1の評価

Bonniers är inte längre ett seriöst företag. Jag har betalat för en prenumeration som jag inte har beställt. Sa upp den per telefon - GÖR INTE DET! Efter alla vändor så slutar det med att jag får beta... もっと見る

企業情報

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Respektlösa spamsamtal

I två-tre månaders tid har Bonnier ringt mig konstant, hela tiden från nya nummer som jag får blocka gång på gång. Helt galet hur de spammar? Jag vill INTE ha fler telefonsamtal - känner mig tamigfan terroriserad. Sluta!

2025年4月10日

Bonnier からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

5つ星のうち1の評価

Desværre ingen 0 stjerne.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte Bonnier Publications. Jeg havde et abonnement på Illustreret Videnskab, som jeg opsagde den 1. oktober 2024. Kort tid efter blev jeg dog opkrævet 384 kr., da opsigelsen ifølge deres abonnementsbetingelser var indsendt for sent. I 2025 modtager man Illustreret Videnskab 2024 årbog med en opkrævning på 0,00 kr. Ved nærmere gennemgang fremgår det dog, med meget lille og utydelig skrift (ca. 3-4 mm), at beløbet reelt er 279 kr. Dette fremstår som en tvivlsom forretningsmodel. Jeg vil derfor fremover undlade at købe produkter fra Bonnier, heller ikke som enkeltkøb.

2025年2月7日

Bonnier からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Heidi, Bonnier Kundeservice.

5つ星のうち1の評価

Jeg har sagt opp mitt abo.

Jeg har sagt opp mitt abo. 2/1 d.å.
men plutselig i dag 17/2 d.å. kommer det nytt nummer av gjør det selv, har snakket med 2 svensker på kundeservice og de forlanger at jeg skal sende skjermbilde av telefonsamtalene, nei dette er rene svindlere , styr langt unna.I tillegg lyver De så det renner av de, de påstår at de alltid sender en epostbekreftelse på oppsigelse av abo. noe de ikke har gjort denne gangen heller. Ellendige kundbehandlere som burde ha vært sparket for lenge siden.

2025年2月17日

Bonnier からの回答

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.

Vennlig hilsen Loke,
Bonniers Kundeservice.

Bonnier News Local

En försening på 24 timmar räknas inte som en försening.

2025年1月21日

5つ星のうち1の評価

Har været kunde hos Bonnier i gennen flere år

Har været kunde hos Bonnier i gennem flere år.
Opsagde mit aboment på Foto og senere Komputer.
Men havde fået 1 blad af Komputer, men skulle betale for de 4.
Men jeg havde indbetalt til Foto 543,70, men skulle kun have betalt 385,70, så der var 158 tilbage og jeg skriver til Bonnier i august.
Hører intet fra dem og her den 11 december får jeg en inkasso.
Har hverken hørt fra dem om de 158 kr og hvad jeg så skulle betale for Komputer, heller ikke rykker eller er blevet kontaktet af Bonnier, på nogen tidspunkt.
De læser åbenbart deres mail, kun de negative, hvor jeg prøvede at "forhandlede" med dem. De bruger kun igen, at jeg ikke har betalt.
Hørte intet i august fra dem og er nu gået videre til inkasso.
Tanker er toldfri Bonnier
20.12.2024
Hej Bonnier!
Har kontaktet jer og I har svaret, at der er 7 dage behandlingstid?
Hvad med inkassoen?
God jul
23.12.2024.
Fik svar fra jer at I ikke har med sagen at gøre mere og jeg kun kan tage kontakt tik inkasso firmaet.
I vil ikke svare mig på mit første spørgsmål om hvad jeg skylder når overskud fra Foto på 158 kr kontra de 4 blade fra Komputer.
Jeg troede lige I var seriøs og indrømme jeres fejl, at I ikke har kontaktet mig, siden 16/19 august hverken mail eller rykker.
27 december fik jeg en ny rykker fra RKI om jeg skal betale 1- 1-2025.
I har aldrig svaret på min forespørgsel på indbetaling fra Foto kontra Komputer.
Jeg har kun fået 1 rykker og mig bekendt skal man have 3 før RKI kan sende opkrævning???

2024年12月11日

5つ星のうち1の評価

Jag handlade på moreshop.se via…

Jag handlade på moreshop.se via erbjudande från Gör det själv. Varorna som kom var av mycket dålig kvalitet och skickades tillbaka dagen efter. Många mejl senare för de inte hittar returbekräftelse, paket osv. Återbetalas halva varor - de påstår att endast några varor kom tillbaka. Svarar gör de endast om man mejlar via Klarna. Mitt ärende är inte klart än och en månad har gått efter att paket anlände till deras lager enligt både DHL och Coolrunner. Jag har aldrig varit med om något liknande. Rena bedrägeri. Snart följer en anmälan till ARN.

Trots utskick via formulär har jag inte fått något svar än...idag den 8.december...

2024年10月24日

Felicia, Bonniers Kundtjänst

5つ星のうち1の評価

Nu har Bonnier ringt mig i snitt 3 ggr…

Nu har Bonnier ringt mig i snitt 3 ggr per dag. Olika nummer så spelar ingen roll att jag blockar. Dessutom är mitt nummer nixat. Sluta annars får jag gå vidare till ARN. sjukt detta.

2024年10月15日

Otidsenliga rutiner, jättedåliga.

"Utebliven betalning gäller ej som uppsägning" skriver Bonniers Lifestyle. Otidsenligt och drygt. Personen som har fått krav är död sedan nästan fyra månader, och jag företräder dödsboet. Det borde inte vara en ny företeelse att en prenumerant avlider. Bonniers måste lära sig kolla upp saker innan de skickar betalningskrav och framför allt: förslag på att den döde ska fortsätta prenumerera! Usch. :-(

2024年10月2日

5つ星のうち1の評価

Jag ställde ett larm och sa upp min…

Jag ställde ett larm och sa upp min prenumeration i god tid, 4 månader sedan.
Blev överraskad när 399 kr var draget på kontot och prenumerationen var förlängd med 4 nr.
Nu måste jag leta upp bekräftelsemailet bland 500 andra reklam mail.

2024年9月23日

S***stövlar

Ringer, tiger o lägger på.

2024年9月19日

5つ星のうち1の評価

Ringer och som andra också skrivit är…

Ringer och som andra också skrivit är tyst när man svarar. Har blockerat flera nummer men dom ringer bara från ett annat. Har nix och har sagt att dom ska sluta ringa förut men det bryr dom sig inte om.

2024年9月10日

Spam

Ringer hela tiden men är tyst när man svarar.

Har blockerat säkert 10 nummer nu men de ger inte upp.
Har sagt upp min prenumeration på Dagens industri pågrund av detta beteende.

2024年9月9日

Thomas, Bonniers Kundtjänst

Fuskfirma

Fuskfirma, fortsätter att ringa även fast jag har bett dem ta bort mig från listan.

2024年9月5日

Thomas, Bonniers Kundtjänst

5つ星のうち1の評価

Sinnessjuka idioter som aldrig ger…

Sinnessjuka idioter som aldrig ger sig,slutar aldrig ringa,har blockat typ 10 olika nummer men dom bara fortsätter,vad tror dom? Är så hatisk mot dom nu så jag skulle inte ens ta emot nåt från dom om de så va gratis

2024年8月23日

Med vänliga hälsningar Loke,

Ringer hela tiden

Ringer hela tiden. Rena rama telefonterrorn.

2024年8月7日

Bonnier からの回答

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Felicia, Bonniers Kundtjänst.

5つ星のうち1の評価

Havde jeg kunne give 0 ⭐️ var dette…

Havde jeg kunne give 0 ⭐️ var dette tilfældet.

D. 8/6 bestilte vi boligmagasinet + Kay Bojesen abe, idag d. 14/7 har vi fortsat ikke modtaget aben, på trods af at firmaet hævder at denne er afsendt 23/6, dog kan vi ikke få noget track nummer på pakken og selvom kundeservice lover at vende retur er det nu 2 uger siden.

Det er svindel og bedrag og den abe har aldrig set et frimærke overhoved.

Vi har bedt om en annullering af abbonement da firmaet ikke har overholdt deres del af aftalen og dette bliver der selvfølgelig heller ikke svaret på.

Gid jeg havde tjekket TP inden vi bestilte. Det er jo tydeligt at vi ikke er de første og desværre nok heller ikke sidste.

2024年7月15日

Vennlig hilsen Loke,

Bonniers Kundeservice.

Telefontrakasserier

Som tidigare skribenter så varnar jag för detta företag. Man blir aldrig av med telefontrakasserierna. Jag har vid de senaste 3-4 gångerna bett dem radera mig från "uppringningslistorna" och fått det bekräftat. Ändå fortsätter de.
Jag har idag även gjort en anmälan till konsumentverket.

2024年6月13日

Kräks på detta blufföretag

2024年6月7日

Svindel!!

Leverer ikke de varer der bestilles. Svindel og humbug firma!

2024年5月31日

5つ星のうち2の評価

Blufferbjudande (trodde jag felaktigt, bara datafel) & maktfullkomlig kundtjänst

Fick erbjudande om prenumeration via e-mail. Då jag skulle köpa (världens historia) gick det inte. Slutade med en sida med 'critical error'. Ringde kundtjänst som totalt nonchalerade det och la på då jag inte ville teckna någon mycket sämre prenumeration.

EDIT: Fick ett erbjudande dagen efter som fungerade, så ingen bluff. Men varför vet inte kundtjänsten om era erbjudanden?

2024年5月30日

Trustpilot エクスペリエンス