レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Lurendreieri på högsta nivå. Sa upp min prenumeration via deras hemsida och min personliga inloggning. Fick långt därefter en saftig påminnelse om utebliven betalning och när jag ska gå in på mi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Aldrig mer någon prenumeration från Bonniers, helt omöjligt att nås per telefon. Sa upp prenumerationen via hemsidan. Fick först ett svar, sedan inget mer. Trots att de erkände att de tagit emot upps... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Fick erbjudande om prenumeration via e-mail. Då jag skulle köpa (världens historia) gick det inte. Slutade med en sida med 'critical error'. Ringde kundtjänst som totalt nonchalerade det och la på d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bonniers är inte längre ett seriöst företag. Jag har betalat för en prenumeration som jag inte har beställt. Sa upp den per telefon - GÖR INTE DET! Efter alla vändor så slutar det med att jag får beta... もっと見る

企業情報

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Bonnier Publication skickade ut en…

Bonnier Publication skickade ut en påminnelse trots att en faktura blivit betald och av okänd anledning betalade jag min faktura 3 gånger. Bonnier tog då pengarna (1563 kr gånger 2 utan att höra av sig. De använde pengarna till att förlänga min prenumeration utan min vetskap vilket jag inte önskade, då Illustrerad Vetensksp innehåller mycket populistiskt material. Resterande belopp behöll de. 1520,50 kr.

Jag upptäckte att samma belopp dragits hos banken och efter samtal återbetalades dessa pengar. Men de hade inte återbetalats utan att man aktivt kontaktar kundtjänst.

Vill varna framför allt äldre att prenumerera på Bonniers tidskrifter. De är inte kundfokuserade och har undermåliga processer.

2021年6月15日

Bundkarakter til Bonniers Publications International

Har netop haft en dårlig oplevelse ved Bonniers Publications International. Jeg har modtaget et girokort med et rykkergebyr på et bilbladet 'Retro-revyen', jeg aldrig har bestilt, men som jeg er blevet bonget for.
Jeg har tidligere haft abon. på Illustreret Videnskab, hvor der på girokortet var listet op med 'Retro-revyen', men tænkte blot det var noget reklame.
Det viste sig i stedet at Bonnier bondefanger mig for at skulle betale abonnementet på Retro-revyen præcist et år efter. Utrolig dårlig måde at drive købmandsskab på. Det resultere kun i dårlig omtale for Bonniers Publications International og dermed bundkarakter.

2021年5月12日

Bondefangeri..

Bondefangeri..
Siger ja til et velkomstilbud hvor man får en gave, får at vide at jeg kan betale og afmelde samme dag jeg modtager første blad. Det gør jeg eller det tror jeg jeg gør. Regner med at jeg i god tro har afmeldt, MEN modtager nyt blad stadig ingen gave ringer ind for at finde ud af at den er afsendt for 2,5 uger siden og nok på vej, men opdager også at mit abonnement ikke er afmeldt mod min forventning. Får det afmeldt og hende jeg snakker med ville sende mig videre til an afdeling der kan annullere næste betaling da jeg i god tro har regnet med det var klaret. Den næste jeg taler med nægter dette og er ikke til at rykke i. Så skuffende når man har været i god tro og at den første sendte mig videre alene af den grund! Hvorfor så sende en kunde videre..

2021年5月10日

Tyveri og svindel.

Tyveri og svindel.
Ladede dumt nok overbevise om at jeg ville kunne få en prøveperiode på noget historie de har.
Men fik aldrig nogensinde nogen mulighed for at lukke ind. Derfor kontaktede jeg Bonnier men de ignorede mig promte!
NU TRÆKKER DE MIG SÅ HVER MÅNED FOR 79KR FOR NOGET JEG ALDRIG NOGENSINDE HAR FÅET NOGET UD.
TYVERTI! SVINDLERE!

2021年4月29日

Svindel!

Svindel!
Har ikke haft en abonnent siden juli 20, og pludselig bliver jeg kontaktet af inkasso uden at have modtaget hverken blad eller girokort. Når jeg spørger efter dokumentation for disse, stopper både inkasso og Bonnier med at svare.
De bliver meldt til Forbrugerombudsmanden herfra

Opdatering!
Det var ikk engang mig som skulle i inkasso. De havde fundet mig på navn og gik udfra jeg var skyldneren - men det var en navnesøster. Fik derefter udleveret alt om hendes adresse, skyldner, kontoudtog m.m. 🤦‍♀️

2021年3月18日
5つ星のうち1の評価

ADVARSEL!!! Bonnier sender jer til Intrum (INKASSO)

Jeg har i weekenden (uge 2, 2021) modtaget et brev fra Intrum (Inkasso) med krav om betaling på 1273,70kr. med henvisning til Bonnier Publications vedr. en regning på 473,70kr. på nogle blade jeg havde bestilt, men som jeg aldrig har modtaget. Efter jeg havde flyttet adresse blev bladene stadig sendt til min gamle adresse og jeg fik aldrig det første blad med indbetalingskortet. Derfor har jeg heller aldrig modtaget de efterfølgende breve med rykkergebyrer.

Jeg har i dag (18/1-2021) kontaktet både Intrum og Bonnier pr. telefon uden held om at trække sagen tilbage. Under samtalen med Bonnier får jeg bekræftet, at de har min e-mail adresse. Jeg forstår slet ikke, at de ikke kontakter mig pr. mail om manglende betaling? Selvfølgelig vil jeg betale det jeg skylder, men et eller andet sted virker det her helt urimeligt. Derfor har jeg også sendt dem begge en mail.

Hovedstol, 473,70kr.
Rykkergebyrer, 300kr.
Andre gebyrer, 100kr.
Omkostninger, 400kr.
Total, 1273,70kr.

Jeg har haft abonnement hos i Bonnier i mange år (8-9 år) og altid betalt mine regninger til tiden, men det her bliver sikkert sidste gang jeg køber noget hos dem. Derfor vil jeg gerne fraråde alle at købe hos Bonnier. Desværre blev jeg nødt til at give én stjerne (jeg ville ikke have given dem nogen).

P.S.: Jeg overvejer på det kraftigste at sende sagen videre til forbrugerombudsmanden.

2021年1月20日

SNYD

SNYD! Tegn aldrig abonnement hos de svindlere.

Man gør alt korrekt, men de har altid en måde at få dig til at betale 300-500kr ekstra når du afmelder dit abonnement.

Hold dig væk..

2020年10月28日

Hold jer væk for Bonnier

Opsagde mit abbonnement for en lille måned siden. Nu modtager jeg så et nyt blad med en regning for de kommende 4 numre. Jeg kontakter kundeservice der informerer mig om at jeg har opsagt mit abbonnement efter opstart af en ny "periode" og derfor skal betale for yderligere 4 numre!!
Dette er svindel og bundefangeri.

Hold jer langt væk fra dette firma!!!

2020年10月5日

HOLD DIG VÆK!!!

HOLD DIG VÆK!!!

Bladene er super fne. Men så snart du skal opsige dit abonement går det galt. Jeg har prøvet det af flere omgange. De begyndte endda at køre videre med opkrævninger osv efter jeg HAVDE fået vredet armen rundt på dem og fået en bekræftelse på at jeg havde opsagt og at jeg ikke skyldte dem noget.

Man kommer ALDRIG af med dem. Sørg for at optage samtaler med dem. hold dem fast på skriftlig dokumentation for opsigelse osv. Det er en SUPER smart måde at føre forretning på når man bare fortsætter med at kræve penge ind og nægte at sende bekræftelse på at kunden har opsagt.

Jeg gør det ALDRIG igen! ALDRIG!

2020年9月28日

SVINDEL firma, HOLD DIG LANGT VÆK

Puha! Man ved næsten ikke hvor man skal starte. SVINDEL firma, der sender regninger, trods jeg ikke skylder penge!! Herefter sendes man til INTRUM, hvor INGEN, hverken INTRUM eller Bonnier vil løse sagen. Hold jer LANGT LANGT VÆK! Bondefangeri på højt plan!

2020年9月12日
5つ星のうち1の評価

Hold jer væk, er desværre MEGET utroværdigt!

Hold jer væk. Velkomstgaverne kommer ikke, og ringer man til "Kundeservice", siger de at Sælgerne kan finde på hvad som helst for at få ordren i hus. Det kan være gratis blade eller andet. To gange er vi nu blevet snydt, og tror ikke at vi ser den GRATIS vase eller de fire GRATIS numre af bladet vi skulle abonnere på nogensinde.

Desuden fungerer deres saldo system ikke, så når man logger ind, så passer oversigten heller ikke. Med småt står der at man skal ringe ind i stedet, men hvad hjælper det når medarbejderen så ikke oplyser hvad saldo er, udover at der skyldes penge.

Virker som organiseret svindel!!! Og desværre mange der åbenbart har samme opfattelse.

2020年7月30日

I får to stjerner

Det følgende er en anmeldelse af Trustpilot, men min holdning til Bonnier (som åbenbart selv skriver 7% af anmeldelserne om Bonnier på Trustpilot) fremgår også:

I får to stjerner, fordi anmeldelser på Trustpilot er en god måde at lægge pres på virksomheder til at opføre sig ordentligt.

Men desværre dumper I, når jeg ikke kan benytte det udtryk for en virksomhed, som jeg finder passende for at understrege, hvor vi er med den her virksomhed. I fjerner min anmeldelse af 'intrum', givetvis fordi jeg benævner dem en 'lortevirksomhed', og I meddeler mig det ikke engang, så jeg skal finde ud af det ved en tilfældighed. Jeg havde efter et tidligere mig tilsendt skriftligt krav om betaling for et abonnement meddelt 'intrum', at deres krav på vegne af Bonniers ikke havde noget på sig. Bonniers havde uden at meddele mig noget om noget problem ved et prøve-abonnement på 'Gør Det Selv' sendt sagen til 'intrum'. Jeg havde afmeldt mit abonnement tidligt under prøve-abonnementet og ikke modtaget yderligere blade ud over prøve-abonnementet, men derimod mails 'til tidligere abonnenter'. Jeg havde ved afmeldingen hos Bonniers også sat kryds ved årsagen til ophør af mit prøve-abonnement, at jeg blot ville have gaven, som fulgte med et prøve-abonnement. Måske var Bonniers sure over dette, det ved jeg ikke, og måske var det den egentlige årsag til, at de pudsede 'intrum' på mig. Men alle disse ting forklarede jeg 'intrum' i en mail efter deres første tilsendte betalingskrav. De svarede ikke, men derfor kunne jeg jo godt antage, at nu er sagen i orden. Men nogle måneder efter, for nylig, var 'intrum' der igen med et betalingskrav inklusive renter, der markant overgår det påståede betalingskrav. Jeg kunne forstå på andre anmeldelser af 'intrum' - det er jo det, vi har Trustpilot til - at fremgangsmåden var en gængs for dem: at skræmme folk til at betale. Men jeg lader mig ikke skræmme, jeg kalder dem i stedet, hvad der er passende for netop dem, en 'lortevirksomhed'.

På grund af det principielt forkerte i, at lade netop de værste syndere blandt virksomheder slippe, fordi vi ikke må kalde dem det, de reelt er, så ændrer jeg min indledningsvise karaktér givning til Trustpilot til kun én stjerne, nul havde været mere passende.

2020年7月26日

Styr unna dette selskapet

Styr unna dette selskapet. De prøver å svindle deg. Jeg tok et prøveabonnement på 2 utgaver, og stoppet det. Fikk så ikke blader på lang tid, som riktig var. Så sendte de faktura. Jeg klaget umiddelbart, og fikk svar at abonnementet var opphørt, og at jeg ikke skyldte noe. Så sendte de meg blader igjen, og påsto at jeg ikke hadde sagt opp i tide.
Jeg betaler selvfølgelig ikke, og det bør heller ingen andre gjøre. Jeg tar det videre.
Dette er SVINDEL.

2020年6月2日

Sært opkrævningsforløb

Jeg har været glad for deres blade af flere omgange over mange år.
Men så efter at have fået illustreret videnskab sidste gang, har jeg åbenbart ikke fået betalt en enkelt gang, hvorefter jeg ikke har set skyggen af en rykker eller lignende på hverken post, mail eller eboks. Så kommer der en Inkasso regning hvor de 391 som jeg skulle have betalt (som jeg ikke har fået gjort - min fejl naturligvis den tager jeg på mig.) er blevet til hele 1.191kr.
Jeg er så skuffet over intet at have hørt og pludselig får en sådan regning og skal straffes med RKI ud af det blå, hvis jeg ikke betaler inden 2 hverdage efter at få den i min postkasse (hvilket også undrer mig - hvorfor kommer inkassoregningen i min postkasse, men ikke de to omtalte rykkere, som der påstås at være sendt.)

2020年3月27日
5つ星のうち1の評価

Gode blade, men desværre et firma der lever af de ting der står med småt, som snyder folk.

Selv om Bonnier Publications bestemt har mange gode blade, må jeg tilslutte mig de dårlige anmeldser. 2 gange har jeg købt balde hos dem, begge gange har jeg haft STORE problemer med at opsige bladende, snakket med uforskammet kundeservice (så slem at jeg endte med en skriftlig undskylding) og generalt bare haft forfærdelige oplevelser. Når man køber noget fra dem, kommer man ind i et meget dyrt abonnement, som er svært at komme ud af, og jeg vil derfor opfordre folk til bare at lade være med at melde sig til, til at starte med.

2020年3月18日
5つ星のうち1の評価

Samme oplevelse som hos andre

Samme oplevelse som hos andre. Finte blade, elendigt abonnement. Man føler sig bondefanget i abonnementscirkus, hvor betalingsmetoderne skifter mellem kortbetaling og girobetaling, så en regning ikke bliver betalt med gebyropkrævning til følge. Irriterer mig meget, og derfor vil jeg ikke abonnere på nogen af deres magasiner længere. Alle er opsagt.
Forstår ikke, at det betaler sig for dem i længden.

2020年3月3日

Jeg bliver kontaktet af Bonnier

Jeg bliver kontaktet af Bonnier, som ønsker at sælge mig Illustreret Videnskab. Dum som jeg er, accepterer jeg prisen på DKK 79,- for 3 blade samt en velkomstgave i 2018.
Jeg ser aldrig nogen af delene. Jeg opsiger abonnementet og nu et år efter modtager jeg regning, rykkere etc. for blade jeg ALDRIG nogensinde har modtaget. Pengene er trukket fra mit kreditkort og kun fordi det udløber kommer det til min kundskab.
Det værste jeg har været med til!! Det er ren humbug.

2020年1月28日

Bonnier er ren tyveri

Bonnier er ren tyveri. Spar jer selv for bøvlet og hold jer langt væk fra deres abonnementer. Når du først er oprettet, så kommer du ikke ud af det igen før at du har betalt den ene efter den anden regning. Modtog aldrig mine høretelefoner eller mine højtalere, men regninger har jeg fået rigeligt af. Utroligt at det kan være lovligt at drive forretning på denne måde. Deres service via telefonen er uhøflig og direkte nedladende. Aldrig igen!

2019年12月11日

Trustpilot エクスペリエンス