Luras med att ge 3 månaders prov för att sen automatiskt låsa kunder på 1 år och fakturera 369kr. Ett företag som borde skämmas för att fortfarande hålla på så 2026. Att vara så desperat borde va... もっと見る
企業が回答しました
Jag: Vi har fått en avgift på 2500:- för en prenumeration av tidning, jag vill avsluta den åt min farfar som är över 90år, han kan inte läsa längre. Bonnier: Du måste betala 250... もっと見る
企業が回答しました
Håller med många tidigare inlägg. Företaget har satt i system att omvandla tidsbegränsade abonnemang till fortlöpande utan avtal. Jag sa upp mitt provabonnemang med total säkerhet men hade inte sparat... もっと見る
企業が回答しました
Vi sa opp et abbonement over telefonen ifjor. Men bladene fortsatte å komme. Nå har vi endelig fått bekreftet stopp skriftlig, men må betale for blader som er sendt etter at vi stoppet abonnementet. F... もっと見る
企業が回答しました
Bonnier Publications A/S er en af Nordens førende medievirksomheder. Koncernen står bag nogle af Nordens mest kendte mediebrands, fx Illustreret Videnskab, Historie og Bo Bedre.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Simpelthen elendig virksomhed!
Nu det 2.gang jeg er sendt i inkasso med et abonnement som vi ikke har haft.
Jeg er simpelthen godt træt af, at der ikke er styr på deres systemer og at det går udover mig som forbruger.
Jeg ringede ind og gør opmærksom på det såkaldte abonnement, som jeg er blevet sendt i inkasso med, aldrig har været der. De tjekker efterfølgende i deres systemer og siger det er rigtigt - at jeg aldrig har haft et abonnementet på det. Desværre fordi det er sendt til inkasso påstår de at de ikke kan gøre noget ved det og at jeg selv skal ringe til inkassoen og få det afklaret.
Jeg ringer efterfølgende til inkassoen i deres telefontid - hvor jeg får smidt i hovedet at jeg har ringet uden for deres telefontid!!!!!
Jeg kan på ingen - som i INGEN måde anbefale at tegne abonnementer her i forhold til hvor ringe styr de har på deres systemer, kundeservice (det burde på ingen måde være mit ansvar at få rodet op i deres fejl) samt deres samarbejdspartnere i form af et inkassofirma der ikke tager telefonen i deres telefontid.
————————————
Svar til kundeservice
Hej Camilla
Med al respekt kan jeg ikke bruge jeres auto svar til en fløjtende fis. I svare på ingen af kritikpunkterne og undskyld mig - men hvad skulle det nytte at kontakte jer pr. mail når jeg allerede har ringet 3 gange til jeres kundeservice og 2 gange til jeres inkasso de sidste 24 timer for at give stafetten videre til hurtig proces - og trods det har I stadig ikke har fået lukket sagen ned.
Jeg giver intet for jeres autosvar som I bruger for at prøve at rede ansigt og tillid hos andre mulige kunder der tjekker herinde først. Sandheden er at I stadig ikke kan gøre hurtig proces og rette op på en kæmpe fejl der lægger hos jer.

Bonnier Publications A/S からの回答
Svært innpåslitne selgere. Har blitt ringt jevnlig siden jeg hadde abonnementet for 2-3år siden, selvom jeg har gjort det tydelig at jeg ikke ville gå tilbake til et abonnement. Har ikke brydd meg egt, men greit å vite før man abonnerer.
Denne gangen bestemte jeg meg for å takke ja til en gavepakke og ombestemte meg når jeg leste anmeldelsene. Dermed ringte samme selger meg 4 ganger iløpet av 1time på ulike nummer ettersom jeg blokkerte. Til slutt tok jeg telefonen for det var ikke fred å få. Da jeg svarte sa jeg at jeg hadde ombestemt meg, men han tok ikke nei for et nei og maste videre. Til slutt sa jeg et tydelig nei, da ble selgeren sur og avbrøyt meg i en setning og sa surt HADE.
Man skulle tro det var jeg som terror ringte han🙄

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg er helt enig i de negative beskrivelser, som andre har skrevet. Jeg har lagt total afstand til Bonnier! - Det er en rodebutik, som ikke har styr på abonnementer. Er nærmest umulige at få direkte kontakt til. - Og "Hovsa, vi har glemt at aktivere dit abonnement" - Og så er der deres mange "fantastiske - specialtilbud". Præcis de samme kan købes billige fra Temu! - Mine bemærkninger er resultat af 2 års oplevelser. Seneste kontakt: 14.12.2025

Bonnier Publications A/S からの回答
Egnet til en tur i Kontant på DR.
Fuldstændig vanvittig dårlig kundeservice. Jeg skulle have modtaget min velkomstgave og magasin. 21 dage senere har jeg stadig intet modtaget.
Gaven skulle være sendt til min adresse, i stedet har jeg fået en seddel postkassen med, at jeg kan afhente den på posthuset. Jeg er hjemme hver dag, da jeg er på barsel, men det er forventeligt af PostNord, at de ikke orker at tage 15 trin op af en trappe. Pakken forsvundet og ikke registeret til sedlen, så posthuset kan ikke finde den, og Bonnier er ikke til nogen hjælp. Det er dog dem selv der har valgt at spare pengene og sende afsted uden tracking. Jeg er magtesløs.

Bonnier Publications A/S からの回答
SUPER dårlig oplevelse og bondefangeri.
Jeg bliver ringet op af en – i øvrigt sød – sælger og får et godt tilbud på Boligmagasinet.
Dog skal man også have WYPE med, og det er meget vigtigt, at man betaler med det samme, bliver jeg oplyst.
Det gør jeg. Alt er fint.
Men der kommer så en opkrævning mere – for et helt andet blad end det, jeg blev lovet. Det er bare en fejl, tænker jeg, og ringer til kundeservice.
De kan ikke hjælpe. Jeg skal ringe dagen efter.
Jeg ringer dagen efter – og de kan stadig ikke hjælpe. Jeg skal kontakte sælgeren.
Sælgeren kan heller ikke hjælpe… Altså, hun kan godt ændre abonnementet til det aftalte – men kun til en højere pris. Det synes jeg ikke er rimeligt, så jeg vil opsige det hele.
Det kan hun ikke hjælpe med. Der skal jeg igen have fat i kundeservice.
Kundeservice kan godt refundere beløbet… men de kan ikke lave en kreditnota. Sjovt nok kan de sagtens lave fakturaer den anden vej.
Det er et problem, for jeg har købt det gennem mit firma, da bladet er relevant for mit arbejde. Og det var jo MEGET VIGTIGT, at jeg betalte WYPE-abonnementet med det samme – så pengene er allerede trukket fra firmaet.
Nu skal jeg så bruge tid på at rydde op i regnskabet, fordi de ikke kan lave en kreditnota, og jeg har spildt en masse tid på at blive sendt frem og tilbage mellem to afdelinger, der spiller bordtennis med deres (potentielle) kunder.
Jeg kan godt forstå, at trykte magasiner har det svært, når udbyderne arbejder på den måde.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg havde opsagt abonnementet i september, men har lige opdaget at de stadig trækker 79kr hver måned.
Snyderi!

Bonnier Publications A/S からの回答
Styr unna Bonnier. Svindel og bedrag. Mine dårlige opplevelser gjør at jeg nå forbinder Illustrert vitenskap, Komputer for alle, Historie, egentlig alle bladene de representer for useriøs. Hvem vet om de er like useriøs i sine artikler. Dette skjedde meg: Jeg fikk et tilbud fra komputer for alle i blad format + tilgang til nettsiden deres, hvor jeg fikk en velkomstgave og 2 blader for ca. 300 (365?). Senere når jeg skal si opp abonnement før prøve perioden går ut, blir jeg ledet inn på Min side, når jeg trykker på min informasjon. Her hadde jeg allerede fra før abonnement på Illustrert vitenskap og Wype. Og der stod det hele tiden ingen info om min prøve periode hos komputer for alle. Jeg forsøkte flere ganger rette opp, og forstå hva som foregikk. Da tenkte jeg at dette ble sagt opp av seg selv, siden det ikke eksisterte noen info. Likevel, trekker Bonnier meg for penger siden de utvider mitt abonnement etter prøvetiden. Dette skjedde selv om jeg ikke hadde riktig info å forholde meg til. Jeg forsøker kontakte kunde service, hvor jeg dokumenterer alt med bilder/screenshot, men de slutter til slutt å svare. For meg representerer Bonnier og alle de som de representerer nå svindel og/eller skjulte kostnader, alt etter hvordan man ser det. Jeg vil kalle det svindel. De gjorde en feil, og krever pengene fra meg etterpå. Jeg ga dem mange sjanser (og tid, ca. 8 uker) til å rette opp, før jeg skrev denne anmeldelsen.
Oppdatering 10.02.26: Ser nå de har svart på min anmeldelse, som jeg håper alle skjønner er spill for galleriet. Jeg legger ved svar de sendte meg 25.11.25. Legg merke til at de skriver "Dessverre betyr ikke det at siden ikke var aktiv da du prøvde å kansellere at abonnementet automatisk blir kansellert". Så de mener det ligger på meg, selv om det er en feil hos dem. Og jeg gjentar: Jeg skrev helheten til dem fra start, sendte screenshot, etc. før jeg til slutt valgte legge inn anmeldelsen. Jeg er ikke en av de som klager lett, og mener de fikk god tid på å rette opp inntrykket de ga meg. Jeg legger ved kopi siste svar fra dem: Takk for din henvendelse.
Jag hoppas det går bra att jag besvarar ditt ärende på svenska.
Enligt våra villkor måste en uppsägning registreras hos oss för att gälla. Att sidan inte var aktiv när du försökte avsluta innebär tyvärr inte att abonnemanget avslutas automatiskt. Din uppsägning registrerades 10 november, vilket betyder att två ytterligare nummer (1/2026 och 2/2026) skickas innan abonnemanget avslutas. Det tillkommer inga extra kostnader.
Har du andre spørsmål eller henvendelser er du velkommen til å kontakte oss på nytt.
Med vennlig hilsen

Bonnier Publications A/S からの回答
Man får indtryk af den primære indtægt ikke er journalistik men bondefangeri.
Flytning af adresse skal for dette selskab meddeles særskilt - den officielle flyttemeddelse gælder ikke Bonnier. Magasiner der aldrig når frem - det samme for rykkere. Pludselig krav på 1400 kr for ingen ting og telefonrådgivning, der nægtes at være givet om at abonnement var afmeldt hvis det ikke fremgik af selvbetjeningen. En tom selvbetjeningsløsning ikke lig med man er afmeldt sit abonnement osv osv. Svindelforetagende.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg har været glad for mit bilmagasinet abonnement i mange år, hvor der var en reklame for en bog (Brugtbil guiden) som jeg så købte , ved et tilfælde så jeg så at jeg lige pludselig have oprettet et løbende abonnement ? Det er da bondefangeri , Pengene er trukket fra min konto for 10 dage siden , men jeg har ikke set skyggen af min bog endnu , Nu har jeg brugt tid på at navigerer min frem til hvor jeg kan opsige abonnementet igen. Bilmagasinet blev også opsagt for jeg handler ikke med et fusker firma.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg skulle have startet her med at læse anmeldelserne her, - så havde jeg nok aldrig købt et abonnement.
Efter et par måneders abonnement opsiger jeg aftalen, og får en kvittering herfor på mail.
Trods dette fortsætter Bonnier Publicationer med at opkræve abonnement.
Pinligt at en dansk virksomhed af denne størrelse, i den grad ikke har styr på deres opsigelser/kunder.
Den kommercielt ansvarlige forstår åbenbart ikke konsekvenserne af utilfredse kunder.
Det fremgår jo tydeligt her på Trustpilot at de liiige skal score ekstra betalinger, i stedet for at få styr på processen.
De henviser til at man skal skrive ... Øhhh. Alle klagerne her HAR jo opsagt deres abonnement. Så må det være Bonniers der skal få orden i penalhuset, og ikke kunder der skal skrive når de opdager at der fortsat opkræves betaling.
Anbefaling herfra: Tegn ikke et abonnement

Bonnier Publications A/S からの回答
Blev lurad av försäljare. Varning svara inte när dem ringer. Startade prenumeration utan godkännande av mig.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg har tidligere været tilfreds kunde af Bo Bedre, men dette er sidste gang jeg nogensinde køber abonnement. Jeg blev ringet op af en sælger og sagde ja til et abonnement på Bo Bedre, og modtog så en ekstra mail på "wype" abonnement. Jeg ringede tilbage og blev forsikret om at det blot var en del af pakken, selvom det var seperat. Nu opdager jeg så at da jeg opsagde Bo Bedre kørte "Wype" abonnementet videre seperat, hvilket på ingen måde er det jeg fik at vide over telefonen.

Bonnier Publications A/S からの回答
I har mistet en kunde og jeres troværdighed.
Processen for opsigelse er designet bevidst til at ‘snyde’ folk til at fortsætte et abonnement.
Jeg troede jeg havde opsagt et abonnement, men da jeg modtager et nyt blad og opkrævning, tjekker jeg endnu engang kunderservice.nu og ser at abonnementet ikke er opsagt. Det krævede 3 klik mere på små knapper før det var endeligt opsagt.
Tillykke, I fangede mig i et abonnement som jeg ellers ville have opsagt. Det var 379 kr. ekstra i tjente. Men til gengæld har tabt en kunde og jeres troværdighed som ordentlig virksomhed.

Bonnier Publications A/S からの回答
Bonniers fortsätter att skicka erbjudande, insmickrande försäljare ringer mig, trots att jag sagt att jag vill att de tar bort mig från deras register. Hur länge ska de hålla på. Riktigt obehagligt.

Bonnier Publications A/S からの回答
Orimligt komplicerat att säga upp prenumerationen på era tidningar.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg mottok noen blad av Costume som en giveaway. Siden sender Bonnier meg regning og påstår at jeg personlig har abonnert. Egentlig er Costume ikke min greie. Jeg hadde ikke abonnert på det om det ikke var premie. Bladde bare så vidt gjennom bladene. Jeg ser at mange klager her på dem, så da er det jammen ikke bare meg som ser at de har ei usunn forretningsdrift. De kommer til å havne langt ned på lister over bedrifter med lav troverdighet.
Oppdatering: Jeg har vært i kontakt med dem, og de fortsetter å lyve og påstå at jeg har abonnert.
Ikke engang tenk på å svare på giveaway'er som gir mulighet for å en premie fra dem eller ha noe som helst med dem å gjøre! Frekkhetens nådegave kaller man det visst.

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg bestilte abonnement mye pga velkomstgaven, da den var noe jeg hadde behov for. Bladene kom, men velkomstgaven kom aldri. Jeg etterspurte den flere ganger uten å få svar. Jeg fikk svar først etter nesten 12 mnd etter at jeg bestilte.
Når svaret kom, informerte de om at de ikke lengre hadde denne vellkomstgaven. Jeg kunne imidlertid få en tilbudskode, der jeg kunne bestille noe annet. Jeg kunne da velge mellom div ræl til en mye lavere verdi. Koden skulle vare i 6 mnd, men etter noen uker fungerte den ikke lengre. Jeg tok kontakt igjen, uten å få svar. Like etter så jeg samme vellkomstgave på flere av abonnementene deres. Jeg tok nok en gang kontakt og ba om å nå få den. Men nei. Det var ikke mulig at jeg kunne få denne. De kunne heller ikke forklare meg hvorfor jeg ikke fikk velkomstgaven jeg bestilte, nå når de hadde fått den inn igjen.

Bonnier Publications A/S からの回答
Har i dag erfaret, at mit abonnement er blevet automatisk fornyet - lidt af en overraskelse da jeg ikke har modtaget nogle blade de sidste mange måneder !
Aldrig mere abonnement hos Bonnier for mit vedkommende.

Bonnier Publications A/S からの回答
Hade ringt och frågat att varför jag fortsatt att få tidskrift Tara hemskickat, om jag fortfarande hade en prenumeration. Fick svaret nej från kundtjänsten. Nu när jag loggar in på mina sidor själv och såg att jag hade betalat 138 / 158 varje gång med ungefär 6, 7 gånger per år sedan 2022, alltså i 3 år! Suck! Ska aldrig teckna någon prov period med små presenter igen. En dyr historia!

Bonnier Publications A/S からの回答
Jeg har købt en abonnement, hvor jeg skulle få 5 blade, og en lille projektør, hvilken er meget ringe. Jeg fik mit første blade i juli og har ikke fået de andre siden. Jeg har kontaktet kundeservice, og de har svaret at de vil sende et blade i august. Dette har ikke sket og vi er i slutningen af september. Virkelig dårlig virksomhed!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。