Bonnier Publications A/S レビュー 1,190

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Luras med att ge 3 månaders prov för att sen automatiskt låsa kunder på 1 år och fakturera 369kr. Ett företag som borde skämmas för att fortfarande hålla på så 2026. Att vara så desperat borde va... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag: Vi har fått en avgift på 2500:- för en prenumeration av tidning, jag vill avsluta den åt min farfar som är över 90år, han kan inte läsa längre. Bonnier: Du måste betala 250... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Håller med många tidigare inlägg. Företaget har satt i system att omvandla tidsbegränsade abonnemang till fortlöpande utan avtal. Jag sa upp mitt provabonnemang med total säkerhet men hade inte sparat... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi sa opp et abbonement over telefonen ifjor. Men bladene fortsatte å komme. Nå har vi endelig fått bekreftet stopp skriftlig, men må betale for blader som er sendt etter at vi stoppet abonnementet. F... もっと見る

企業情報

1. 出版社
  2. メディア・マーケティング代理店
  3. メディア ハウス
  4. マルチメディアと電子書籍の出版社

当該企業による記述

Bonnier Publications A/S er en af Nordens førende medievirksomheder. Koncernen står bag nogle af Nordens mest kendte mediebrands, fx Illustreret Videnskab, Historie og Bo Bedre.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Blev lokket med et bo bedre Abonnement…

Blev lokket med et bo bedre Abonnement der skulle løbe 12 mdr. jeg sagde at det skulle stoppe automatisk, hvilket jeg regnede med. Nu har de så sendt en regning på 568 og siger at det er blade jeg har fået- hvem holde styr på om man lige har fået det antal??? Synes at det er bondefangeri😡😡😡😡

2025年5月6日

Bonnier Publications A/S からの回答

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.Med venlig hilsen Heidi, Bonnier Kundeservice.

5つ星のうち1の評価

Jeg gir 1 stjerne fordi 0 ikke er mulig…

Jeg gir 1 stjerne fordi det ikke er mulig å gi NULL stjerner.

Det er jo plent umulig å si opp abonnementene hos disse folka. De setter bevisst forfallsdato på faktura til lang tid etter datoen for mulig oppsigelse, og når jeg ringer for å klage så får jeg beskjed om at det står med liten skrift (Ja kundebehandler sa det faktisk sånn) på deres websider at man må si opp lang tid før forfall.
Kan dette være lovlig??

2025年4月28日

Hei Hugo!

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.

Vennlig hilsen Amanda,

Uhæderlige forretningsmetoder i Bonnier

Vi blev “lokket ind” i et abonnement på “Gør det selv”, og selv om min mand ringede og opsagde abonnementet pr. telefon, blev Bonnier ved med at sende blade til os, som vi efterfølgende blev opkrævet for.
Vi ringede igen og de lovede at afslutte abonnementet, men har nu fået en opkrævning på næsten 1.000 kr. med flere rykkergebyrer.

2025年3月25日

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, inte tillmötesgående alls, trots inte privat persons fel!

2025年3月10日

Vennlig hilsen Lea,

Svindelfirma

Kjøpte Historie i slutten av 2024. Skulle kun ha de 4 magasinene, og sa derfor opp like etter. Logga meg inn noen daget etter for å sjekke at det var sagt opp, noe det var.
Igår ser jeg at jeg er trekt 419kr for en ny periode. Logger inn, og der har keg PLUTSELIG et aktivt abonnement igjen. Kontakter kundeservice, og de finner ingen spor av min oppsigelse og krever bevis på at jeg har sagt opp. Jeg svarer med at man ikke trenger bevis. Er bedriften seriøs så holder det at man sier opp digitalt som jeg gjorde. Jeg stilte dem noen kritiske spørsmål som de ikke vil svare på. De bare gjentar at de må ha bevis.
Jeg har nå avslutta for andre gang, denne gangen med screenshot tilfelle de prøver å svindle meg en gang til.
Det er ikke normalt at når man sier opp, så blir abonnementet plutselig aktivt igjen.
Jeg ser det er flere her inne som har samme erfaring som meg. Her er det ansatte som går å re-aktiverer kontoen.

Dette er ikke en seriøs aktør. Kun svindel.
Anbefaler å ligge unna.

2025年3月5日

Håpløs abonnementstjeneste

Håpløs kundetjeneste som via kundeservice.com ikke lar deg logge inn om faktura er forfalt, om du har nytt betalingskort som i mitt tilfelle. Da får man ikke løst saken når kontoret er stengt og du må derfor ringe dem. Tungvint og gammeldags.

Enda mer håpløst blir det når man operer med endeløse abonnementsnummer som eneste referanse.

Bonnier et rett og slett et elendig selskap og med en elendig kundetjeneste.

2025年3月3日

Styr unna denne virksomheten

Styr unna denne virksomheten, useriøs aktør i bransjen som ikke godtar oppsigelse på emailadresse som de selv har bekreftet at du er ny abonnent av bladet Tara.

2025年2月25日

Dishonest business practices

This company's business model is very dishonest. They automatically renew subscriptions not only with no notice/warning, but they don't even send an email confirming the charge. You only notice if you're checking your credit card statement carefully. They'll happily charge you for the rest of your life without sending a single confirmation. Also, no refunds for undelivered/unfulfilled orders - once the credit card charge is made, it's final.

2025年2月25日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Heidi, Bonnier Kundeservice.

Bonniers nätetik.

Nu har jag idag 16 feb sagt upp prenumeration på Pc-tidn , som jag tog som en (1) provperiod. Har aldrig gett er tillstånd att utföra automatisk betalning av fortsatt prenumeration.Era affärsmetoder är så oetiskt ryggradslöst ja nätbedrägeri är väl namnet.

2025年2月16日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar, Loke,
Bonniers Kundtjänst.

5つ星のうち1の評価

Sa opp abonnementet i desember

Sa opp abonnementet, men må likevel betale for en ny periode. Skylder på at det var en overgangsperiode. Rart å måtte betale for en vare du ikke vil ha.

2025年2月12日

Hei Per,

Vennlig hilsen
Thomas, Bonniers Kundeservice.

Bonnier stjæler mine penge

Bonnier trækker penge på min konto for et abonnement som for lang tid siden er opsagt. Svarer ikke på henvendelser. Hold jer langt væk!!!

Her er en lille opdatering d. 26/2.
Efter at have kontaktet kundeservice pr mail, uden at have fået et svar som lovet og også været i kontakt med kundeservice telefonisk, som bekræftede at de uretmæssigt havde afkrævet mig penge, som de ville returnere, uden at det er sket, så må jeg sige at jeg synes, at det drejer sig om svindlere og bedragere og kan kun anbefale at I holder jer langt væk og spærrer for adgang til jeres kontoer, hvis i har lavet et abonnement hos dem, som I har opsagt.

2025年2月1日

Bonnier Publications A/S からの回答

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Lea, Bonnier Kundeservice.

5つ星のうち1の評価

Mottar faktura for noe jeg ikke har spurt om.

Jeg mottok et brev i posten med betalingskrav. I brevet er det oppført abonnementetnummer. Jeg går inn for å si opp abonnementet (noe jeg er 99% sikker på at jeg hadde gjort.) Får da ikke sagt opp abonnementet fordi abonnementet er sagt opp. Jeg sender da en mail til Bonnier for å forklare at dette må være en feil. De forklarer at de har jo sendt meg blader uten at jeg har hatt noe abonnementet hvor det har fulgt med fakturaer, disse bladene har ikke jeg åpnet da jeg ikke har hatt tid til å lese de pga. flytting og oppussing. Jeg sier at bladene kan de på i retur da jeg ikke vil ha de. De sier de ikke tar i mot retur på blader og forventer betaling på grunnlaget av at jeg ikke har kontaktet de tidligere og sagt ifra at jeg ikke er interessert, merk at jeg ikke har noe løpende abonnementet, kun hatt kampanjepris på en måned eller to, deretter sagt opp. Jeg er nøye på å legge inn slike sluttdatoer i kalenderen min nettopp for å unngå slike kostnader.
Her føler jeg at jeg blir tvunget til å betale for noe jeg ikke har bedt om...
Dere som jobber i Bonnier, Se for dere dette scenarioet: du er på feire, bortreist i 3 uker. Du kommer hjem fra ferie og gleder deg til å sette deg på den flotte verandaen din og nye solen videre. MEN til din overraskelse er verandaen din er revet og ligger i småbiter i hagen. Der står det en tulling med Bonnier Publications t-skjorte og vifter med en faktura for jobben han har gjort, helt uoppfordret. Hadde du betalt den fakturaen? Du har jo da fått utført en tjeneste (selv om du ikke har bedt om det), jobben er utført og idioten skal ha betalt for jobben som er gjort. Du nekter men de sender saken til ett eller annet innkrevningsselskap. Hva hadde du gjort da, hva er rettferdig?

Oppdatering: Hei Loke, har prøvd å kontakte dere, fikk aldri noe respons...

2025年2月5日

Bonnier Publications A/S からの回答

Vi vil gjerne hjelpe deg. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg så godt vi kan.

5つ星のうち1の評価

Bonnier bliver ved med at trække penge…

Bonnier bliver ved med at trække penge selv om, jeg har opsagt mit abonnement.
Det kaldes at stjæle!

2025年2月8日

5つ星のうち1の評価

Syg måde at drive virksomhed på

Har tilbage for to år siden bestilt nogle magasiner som aldrig kom, snakkede med dem flere gange, de ville ikke sende igen og det ville jeg altså ikke betale for. Sølle 204kr. Nu efter to år, modtager jeg fra inkasso regning på langt over det femdobbelte🤯 syg måde at drive virksomhed på, sige jeg bare….

2025年1月28日

Bonnier Publications A/S からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Lea, Bonnier Kundeservice.

5つ星のうち1の評価

Kan desværre ikke give mindre en en…

Kan desværre ikke give mindre en en stjerne- men her er min oplevelse af Bonnier og Bo Bedre. Jeg har været en trofast kunde, og abonneret på Bo Bedre i over 25 år. Jeg valgte så at opsige abonnement i en periode fordi jeg synes at der manglede fornyelse, og indretning/ valgte boliger var total ens. Jeg blev så kontaktet at en sælger i november 2023, og hun tilbød mig et abonnement på 12 mdr. for omkring 500 kr. samt et gavebevis til deres shop. Jeg spurgte om gaven var gældende til alt i point-shop- Det bekræftede hun. Jeg tilmeldte mig og modtog nogle Bo Bedre, og adgang til deres shop. Jeg valgte en gave, men fik besked om, at den valgte gave ikke kunne vælges som velkomstgave- Jeg prøvede nogle andre- samme svar- Jeg kunne stort ser kun vælge værktøj eller sportsting. Rimelig utilfredsstillende- men sådan er det. Jeg skrev en reminder til mig selv om at opsige abonnement inden november 2024, og opsagde 8. oktober 2024. Efter det så modtager jeg stadig magasiner, som jeg returnerer fordi jeg ikke er abonnement længere. Her i januar modtager jeg så en rykket for abonnement-indbetaling, dateret 8.1.2025, med trussel om inkasso og ekstra omkostninger. Ringer til kundeservice og får en meget ubehagelig medarbejder i røret- hun siger at jeg har modtaget 12 blade, og derfor skulle jeg have opsagt inden september 2024- Altså de sælger et abonnement på 12 mor- men det er faktisk kun 9-10 mdr. for de tæller blade- vær opmærksom på, at hvis der er et ekstra blad i en måned- f.eks. julenr. der er standard, og pakket sammen med det almindelige Bo Bedre, så tæller det dobbelt. I min optik er det rent bondefangeri. Jeg betaler min regning på de 255, selvom det er mega uretfærdigt- jeg gider bare ikke alt det bøvl- Ud for et forretningsmæssigt perspektiv, så er det virkelig dumt, jeg kunne faktisk sagtens finde på at abonnere på Bo Bedre mange år fremad- men nu- not gone happen -
Og til sidst til Bo Bedre's svar robot- Jeg gider ikke få en anbefaling om at kontakte jeres kundeservice - Dem har jeg prøvet, og de er mega ubehagelige

2025年1月24日

5つ星のうち5の評価

Blev ringet op af sælger af abonnement…

Blev ringet op af sælger af abonnement ville ikke købe sælger ville sende tilbuddet pr sms. Jeg fik sms hvor jeg skulle bekræfte mit køb , det ville jeg da ikke. Nu får jeg blade og man mener at jeg har købt et abonnement fordi sælgeren fik fat i mig. Ha ha har ikke engang et abonnementsnr,de er helt gale jeg sender sørme en sofa til kundeservice og siger at den har de købt de tog jo telefonen da jeg ringede. Smæk tlf på hvis der ringer en sælger til jer fra bonniers ellers risikerer i at have købt noget.

2025年1月17日

Bonnier bryder loven

Min 12årige søn er ved en fejl kommet til at tegne 2 abonnementer hos Bonnier. Mine kreditkort-oplysninger var ved en fejl blevet gemt på hans tlf., og derved er han kommet til at indgå abonnementerne uden at hverken han eller jeg vidste det. Jeg har gjort Bonnier opmærksomme på dette OG at abonnementsaftaler med mindreårige er ugyldige. Alligevel nægter Bonnier at refundere mig beløbene. Ussel forretningsførelse.

2025年1月24日

5つ星のうち1の評価

Man kan ikke komme ud af deres…

Man kan ikke komme ud af deres abonnementer - de opkræver selvom man har opsagt bladet og kundeservice eksisterer ikke. Ligeledes bliver bladene ikke leveret og man må skrive og ringe for at få dem leveret. Køb ikke bladene... du bliver skuffet.

2025年1月10日

Telefonterror

Til dere som vurderer et abonnement. Jeg kjøpte 5 måneder med illustrert vitenskap for 3 år siden. De ringer meg forsatt. Jeg har gitt beskjed gjentatte ganger om at jeg ikke ønsker noe. Jeg har blokkert flere dusin med numre. De bare fortsetter og fortsetter. I desember ringte de meg 16 ganger.

Men hvis du hater noen så gi de et abonnement til jul og legg inn mobilnummeret deres så vil det være gaven som gir og gir.

2025年1月1日

Hei Marie,

Vennlig hilsen
Thomas, Bonniers Kundeservice

5つ星のうち1の評価

Dem ringte fra Bonnier her i september…

Dem ringte fra Bonnier her i september 2024 pg jeg vippset 250kr for 3 magasiner og abonomnet . Rein svindel. Aldri stol på noen som ringer fra Bonnier.

2024年9月6日

Trustpilot エクスペリエンス