レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... もっず芋る

Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... もっず芋る

Genialt koncept for os der ikke har plads til sÊttene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sÊttene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (MÃ¥ske en feature kunne vÊre at mo... もっず芋る

䌁業が回答したした

BygOgByt er et fuldstÊndig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nÊrmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at fÃ¥ muligheden for at bygge sine drÞmm... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 67ä»¶

レビュヌを曞く

Genial ide

Deres informationsniveau, gennemsigtighed, ide, prisniveau og sortiment er genialt.
Det eneste lille minus, der dog ikke påvirker min score, er at der ikke er så mange leveringssteder.

2022幎6月19日

Byg og Byt からの回答

Hej Ann - Tusind tak for de pÊne ord :)

Genial opfindelse!

Fantastisk koncept - bÃ¥de for Þkonomien og miljÞet 🌎. God og hjÊlpsom kundeservice, godt udvalg af Lego og super hurtig levering som bare spiller! Jeg anbefaler det til alle der gider lytte 👌🏌 Jeg er helt oppe at kÞre -KÊmpe klapsalve herfra 👏🏌👏🏌👏🏌

2022幎5月15日

Byg og Byt からの回答

Vi siger naturligvis tak for de skÞnne ord og stjernerne 😊
Mvh. Bygogbyt

Vores sÞn er meget glad for udvalget af

Vores sÞn er meget glad for udvalget af Lego og vi syntes det kommer hurtigt når bestilt
SÃ¥ vi kan klart anbefale Bygogbyt hvis Legoet kun bliver bygget og ikke leget med.

2022幎4月22日

Byg og Byt からの回答

Tak for den meget fine anmeldelse :) Vi er glade for at kunne give din sÞn nogle dejlige oplevelser.

Fem stjerner

De er hurtige til at afsende ens Lego sÊt og det er rimelig nemt at finde ud af

2022幎4月13日

Byg og Byt からの回答

Vi takker for stjernerne og den fine anmeldelse :)
Mvh. Bygogbyt

Ny bruger så kan ikke sige så meget men

Ny bruger så kan ikke sige så meget men de var hurtigt til at få sendt mit projekt så ser rigtige fin ud glÊder mig til at komme igang med at samle den fede Lamborghini
SÞren Ludvig Mikkelsen Aalborg

2022幎4月12日

Byg og Byt からの回答

Vi takker for stjernerne :)
Mvh. Bygogbyt

Min kone og jeg bestilte vores fÞrste

Min kone og jeg bestilte vores fÞrste byg og da vi var tÊt på at vÊre fÊrdige opdagede vi at der manglede en del klodser. Det var vi meget Êrgerlige over, og ved selvfÞlgelig at det ikke er bytogbygs skyld. Jeg sendte en mail med numrene på det klodser der manglede og fik straks svar tilbage at de desvÊrre ikke havde de specifikke klodser på lager, men at de kunne bestille dem, uden at vide hvor lang tid det tog. Det var min kone og jeg ikke interesserede i. Men ikke lang tid efter fik vi en ny mail, hvor der stod at de havde et andet sÊt som var det samme og at de ville tage de klodser vi manglede derfra og sende dem dagen efter. I dag fik vi de manglende klodser.

Det er simpelthen en hurtig og super service de yder og jeg kan kun anbefale bygogbyt!

Super fedt koncept!

Mvh.

Mattis

2022幎3月9日

Byg og Byt からの回答

Hej Mattis - tak for den pÊne anmeldelse og heldigvis er det sjÊldent vi ser der mangler klodser i det antal som I oplevede - og det beklager vi naturligvis meget. Vi kan desvÊrre ikke have alle klodser på lager og så er vi nÞdt til at vente på at få dem hjem, når det sker. Så bestiller vi ekspres for den kortest mulige ventetid og stiller abonnementet i bero i ventetiden, så det ikke går unÞdigt ud over det uheldige medlem.
Men rigtigt dejligt at det lykkes at få lÞst udfordringen tilfredsstillende og håber I finder mange lÊkre sÊt at bygge i shoppen :)
Mvh. Bygogbyt

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser af noget som helst...

Det her med at få muligheden for at bygge sine drÞmmemodeller uden at betale den fulde pris for dem, men også det at blive inspireret til at prÞve at bygge noget andet end man plejer, fordi kataloget er stort, er også virkelig fedt.

Jeg håber I fortsÊtter rejsen, bliver ved med at holde kataloget helt up to date, og holder dampen i top. I fortjener al den succes I kan få!

Et Þnske --> Vil I ikke lave en referral code/tip-en-ven-funktion?

2022幎3月4日
自発的なレビュヌ

Byg og Byt からの回答

Hej Gustav - det er jo dejlig lÊsning og vi siger tusind tak for anmeldelsen. Rigtig god idé med en referral link - vi vil undersÞge muligheden for at få det på hjemmesiden. Indtil da er det muligt at dele fra bl.a. Facebook :)

Fantastisk koncept og service

Fantastisk koncept og ikke mindst service! Det eneste, vi kunne Þnske os er, at der sendes en returlabel med pakken, så man ikke selv skal printe den selv, og at man får en bekrÊftelse på, at ens returnerede sÊt er modtaget, så man kan bestille et nyt eller sÊtte sit abonnement i bero/afmelde det (alt efter behov), så snart det er muligt.

Men alt i alt har vi vÊret SÅ glade for de skÞnne sÊt vi har bygget og brugt adskillige timer pÃ¥, bÃ¥de bÞrn og voksne. Hver for sig og sammen. De legosÊt vi har lÃ¥nt har alle vÊret sÊt, vi uden dette koncept aldrig var kommet i nÊrheden af, fordi de er sÃ¥ store og dyre.

SÃ¥ mange tak og stor anbefaling herfra!

2022幎3月1日

Byg og Byt からの回答

Hej Jin - tak for den fine anmeldelse. Vi kan glÊde dig med at vi nu sender returlabels med ud, så det Þnske er opfyldt. Og man er meget velkommen til at bestille et nyt sÊt eller opsige sit abonnement, når man har indleveret sit lånte sÊt i pakkeshop, så man behÞver ikke at vente på en modtagelsesbekrÊftelse.
Håber det er på linje med alle dine Þnsker :)

Ideen er fantastisk

Ideen er fantastisk! Og vi glÊder os helt vildt til der kommer en ny pakke med et spÊndende bug ind af dÞren☺ Dog er det ikke alle der for skilt og sorteret klodserne efter anvisningerne, og det kan nogle gange vÊre ekstra frustrerende for en 7-Ã¥r og hans mor.

2022幎2月27日

Byg og Byt からの回答

Hej Maria - vi takker for stjernerne og beklager hvis I har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi kan fÞlge op fremadrettet.

Fedt koncept

Fedt koncept, hvis man er fleksibel.
Der kan vÊre kÞ til en model, selvfÞlgelig. Og jo flere modeller de har, des mindrebÊredygtigt er konceptet. Groft sagt. :)

2022幎2月16日

Byg og Byt からの回答

Vi takker for anmeldelsen og de 4 stjerner.

Genialt koncept

Jeg er vild med konceptet og hyggede mig virkeligt meget med mit fÞrste sÊt og har allerede bestilt det nÊste.

2022幎1月24日

Byg og Byt からの回答

Så håber vi du finder masser af lÊkre sÊt at bygge :) Tak for stjernerne og de fine ord :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。