Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... ãã£ãšèŠã
Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... ãã£ãšèŠã
Genialt koncept for os der ikke har plads til sÊttene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sÊttene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (MÃ¥ske en feature kunne vÊre at mo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BygOgByt er et fuldstÊndig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nÊrmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at fÃ¥ muligheden for at bygge sine drÞmm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Genialt koncept
Jeg er vild med konceptet og hyggede mig virkeligt meget med mit fÞrste sÊt og har allerede bestilt det nÊste.

Bedste fÞdselsdags gave!
Fik et abonnement i fÞdselsdagsgave, og har nu bygget Tower Bridge. Fantastisk lÞsning for at få lov til at bygge de store sÊt uden at fruen bliver frustreret over alle de LEGO sÊt over det hele.
Fungerer fint med bestilling, forsendelse og afhentning.
Der er et rimelig stort sortiment, og selv om der en tendens til at de stÞrste modeller er udlånt, så kan man skrive sig op i kÞ til to sÊt.
SÊttet kom farvesorteret i store IKEA ZIP-lock poser, og det fungerede fint. Klart at et sÊt med mange ensfarvede brikker giver lidt ekstra sÞgning efter den rette brik under bygningen end ved et helt nyt sÊt, men man kan også vÊlge at bestille sÊttet nummer-sorteret. Det er dog mere besvÊrligt ved adskillelsen, da man så også skal sortere tilbage til de rigtige numre.
Hvis en brik mangler kan man kontakte Byg og Byt for enten at få eftersendt en brik og/eller bare notificere dem, at der mangler én, som de så kan fylde sÊttet med inden nÊste udsendelse.
Alt i alt en varm anbefaling for fx en fÞdselsdagsgave til LEGO entusiasten som ikke bor i et palÊ... :-D

Fantastisk
Helt perfekt hvis man elsker at samle Lego, men ikke har pengene til at kÞbe mange sÊt

Byg og Byt ããã®åç
Byg og byt er fantastisk
Byg og byt er fantastisk. Det samler vores lille familie om noget vi kan lave sammen.
God og hurtig kundeservice. Rigtig fedt at man kan få lov til at komme og aflevere / hente sÊttene personligt.
Vi er nu i gang med vores andet sÊt, og er helt sikre pÃ¥ at vi kommer til at bygge mange af jeres sÊt i fremtiden ð

Byg og Byt ããã®åç
Jeg syntes at det er et rigtig god mÃ¥deâŠ
Jeg syntes at det er et rigtig god måde at ffå sin Lego lyst styret. Et lille problem er der ikke er to sÊt af hver et nummer sorteret og en farvesorteret.

GlÊdelig jul!
Fantastisk koncept, som bidrager til en masse hyggelige timer ð

Fantastisk ide.
Fantastisk ide.. min knÊgt og jeg elsker at have mulighed for at bygge alle de store sÊt, som man ellers ikke selv ville kÞbe.. kan varmt anbefales!

GlÊdelig Jul âïžð ð€¶
GlÊdelig Jul âïžð
ð€¶
Og tak fordi i altid gÞr mig sÃ¥ glad med jeres LegosÊt ðð

GlÊdelig jul!
En super ide i stadig fremdrift. Har selv haft glÊden af at bygge TrÊhuset, Ecto-1 og Disney slottet sammen med mit barnebarn.

Byg og Byt ããã®åç
Super godt koncept og god kundeservice
Generelt super fint koncept med god kundeservice! Jeg har dog oplevet lidt problemer med lang leveringstid (har ventet over en uge pÃ¥ et sÊt derfra i denne uge - og det er stadig ikke kommet frem), hvilket jo er lidt Êrgerligt, nÃ¥r det er pÃ¥ abonnement. Ellers har jeg ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥ ð Varme julehilsner hilsen herfra ðð²

Fantastik ide
Fantastik ide.
Vores knÊgt (og far) er vilde med et nyt stort Lego-sÊt hver anden uge! Vi bruger ca. 3-5 dage på at bygge og 2-3 dag på at lege.
Herefter glÊder vi os bare til der kommer et nyt sÊt med posten;-)
Alt virker bare super. Fra bestilling til levering!!!
Kan klart anbefaledes, hvis man er trÊt af Lego-sÊt der samler stÞv i bÞrnevÊrelset;-)