byLINDGREN® レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at hÞre, om de kunne gensende pakken, sÃ¥ jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. SkÞnt med SÅ hurtig levering, isÊr nÃ¥r vintertÞj nÊsten altid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde kÞbt en flyverdragt til deres lagersalg i SÊby, hvor lynlÃ¥sen desvÊrre var gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor kÞbt tÞj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 Ã¥r og helt til 10 Ã¥r. FÞrst var det thermotÞj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetÞj og a... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. 衣料品提䟛業者
  3. アりトドア衣料・甚品店

圓該䌁業による蚘述

Dansk designet udetÞj til bÞrn med hÞj funktionalitet og nordiske rÞdder. Med en klar filosofi om at bÞrn skal have lov til at vÊre bÞrn, og troen på at bÞrns naturlige bevÊgelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrÊnses ved at vÊre smukt og stilfuldt klÊdt på, klÊder vi bÞrn varmt, tÞrt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af sÞstrene, mÞdrene og ivÊrksÊtterne Anne & Katrine Lindgren.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig flot og praktisk termotÞj

Rigtig flot og praktisk termotÞj. Hurtig forsendelse og gode tilbud til Black Friday.

2023幎11月20日

KÊre Mette,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.🙏 Vi er glade for du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten, leveringstiden samt priserne. Vi hÃ¥ber at de dig en anden gang pÃ¥ byLINDGREN.dk.☁
Endnu engang tak!♥

Fantastisk

LÊkre produkter, virkelig lÊkker flyverdragt, hurtig levering og sÞde personaler :)

2023幎11月20日

KÊre Bettina,
Tusind tak for din fine anmeldelse, sÞde ord og flotte stjerner!🙏
Det betyder alverden med tilbagemeldinger fra Jer kunder. Tak.♥

Super lÊkker kvalitet og hurtig

Super lÊkker kvalitet og hurtig levering. Modtog varen dagen efter jeg lagde bestillingen.

2023幎10月20日

KÊre Mie,
Tusind tak for din fine anmeldelse, de sÞde ord og ikke mindst de flotte stjerner!🙏 Det betyder SÅ meget for os med alle Jer skÞnne kunders tilbagemeldinger - og vi er glade for du er tilfreds med bÃ¥de produkt og levering. Tak!♥

Vildt lÊkker kvalitet

Vildt lÊkker kvalitet, og flot design.
Der var hurtig levering.

2023幎9月18日

KÊre Ane,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse!🙏 Vi er SÅ glade for at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de kvalitet, design og ikke mindst levering.📊 Vi gÞr hver dag vores bedste for at levere, sÃ¥ en positiv tilkendegivelse er det hele vÊrd. TAK!♥

KvalitetstÞj

Rigtig god service, med smilende og imÞdekommende personale.

Kvaliteten af tÞjet er i top og virkelig slidstÊrkt. Flotte designs og stort udvalg.

2023幎9月6日

KÊre Alise,
Tusind tak for den helt igennem fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner.🙏 Vi er SÅ taknemmelige for at have skÞnne og ikke mindst loyale kunder som dig. Tak!♥

God kvalitet

KÞber igen og igen herfra skÞn kvalitet 😊

2023幎9月8日

KÊre KLS,
Tusind tak for din meget sÞde anmeldelse! 🙏 Vi vÊrdsÊtter at vi har loyale kunder som dig, der kÞber igen og igen - og vi lover at vi fortsat vil gÞre vores ypperste for at levere! ♥

Super hurtig levering og fantastisk at

Super hurtig levering og fantastisk at vi igen kan kÞbe deres overtÞj

2023幎9月5日

KÊre Jessica,
Tusind tak for din virkelig sÞde og fine anmeldelse!🙏 Vi er selv SÅ taknemmelige over at vÊre tilbage og fÃ¥r muligheden for at gÊre det, vi elsker allermest.♥

Bedste service

Bedste service.
Fantastisk kvalitet.
PÊneste overtÞj til både piger og drenge.

2023幎9月5日

KÊre Sanja,
Tusind tak for din fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner! 🙏
Vi vÊrdsÊtter at du tager dig tiden til at anmelde os.
Tak!🫶

De sejeste sÞstre i Vendsyssel

Virkelig fint og lÊkkert overtÞj til bÞrn. Altid den bedste service hos Katrine og Anne. Vi kommer til at savne jeres overtÞj og jer nÃ¥r i lukker senere pÃ¥ mÃ¥neden 😘

2023幎5月23日

KÊre Jens,
Tusind, tusind for de sÞde ord, de den stjerner og de utallige ordrer, det er blevet til gennem de sidste Ã¥r. 🙏 Vi kommer til at savne byLINDGREN og alle Jer trofaste kunder. Tak for at have vÊret med pÃ¥ rejsen.♥

Fineste styles, skÞnne farver

Fineste styles, skÞnne farver.
I 2 ildsjÊle vil blive savnet🫶

2023幎5月16日

KÊre Mette,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse!🙏 Dejligt at du er tilfreds helt til det sidste - for det er desvÊrre ved at vÊre ved endepunktet og eventyret slutter snart. 🥺 Men tusind, tusind tak for at have vÊret med pÃ¥ rejsen! ♥

Altid god service

Altid god service. Flotte produkter.
Hurtigt og personligt svar på henvendelser.
Jeg er så ked af, at de lukker.

2023幎5月16日

KÊre Jannie,
Tusind tak for din fine anmeldelse!🙏 Det er dejligt at vide, vores skÞnne kunder er og har vÊret tilfredse til det sidste.🫶 Vi er ogsÃ¥ selv utrolig kede af at eventyret skal slutte - men tak for at have vÊret med pÃ¥ rejsen! ♥

Hold da fast en lÊkker jakke

Hold da fast en lÊkker jakke! Er sÃ¥ glad! God kvalitet og sidder bare liiige som den skal👍 Her handler jeg helt sikkert igen- fik jakken leveret efter 2 dage😁😁

2023幎5月12日

KÊre Trine,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! 🙏 Dejligt at lÊse, du er tilfreds med bÃ¥de jakke og levering.📊
Du skal vÊre SÅ hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.
Tak.♥

Jeg har fra dag 1 elsket overtÞjet til

Jeg har fra dag 1 elsket overtÞjet til mine bÞrn. Da jeg sÃ¥ oplevede en trykknap gik i stykker pÃ¥ min datters jakke, blev jeg naturligvis rigtig Êrgerlig. Jeg kontaktede derfor kundeservice og jeg har virkelig kun store roser. Jeg oplevede en kundeservice udover det sÊdvanlige, bÃ¥de i venlighed og hurtighed. Jeg kan virkelig kun anbefale tÞjet - det er SÅ lÊkkert, og nÃ¥r man sÃ¥ oplever en kundeservice der er sÃ¥ fantastisk, kan jeg kun give absolut max stjerner 💥💥💥💥💥

2023幎5月7日

KÊre Mette,
Tusind tusind tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Det betyder SÅ meget for os, at I tager Jer tiden til at anmelde os. Jeg er dog stadig ked af den Þdelagte trykknap, men glad for vi fandt en lÞsning. HÃ¥ber I bliver glade for jakken. Endnu engang tak!♥

Super glad.

Har netop modtaget min “mrs. Sanne thermojakke” som jeg har luret pÃ¥ nÊsten et Ã¥r. Den er sÃ¥ fantastisk fin, og et rigtig lÊkkert materiale. StÞrrelsen er svarende til hvad jeg normalt bruger. Har modtaget den to dage efter bestilling. GlÊder mig til at fÃ¥ den på☺

2023幎5月6日

KÊre Stine,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse, de rosende ord og flotte stjerner! 🙏 Dejligt at jakken passer som den skal og ligeledes at leveringstiden var ok - trods udsalg og risiko for lÊngere leveringstid. 😅📊
HÃ¥ber du bliver rigtig glad for den fine jakke!
Endnu engang TAK for anmeldelsen.♥

Hold da op en lÊkker kvalitet for

Hold da op en lÊkker kvalitet for pengene! Vi har fÞrst fået det i dag, så kan ikke sige så meget om det ved lÊngere tids brug, men kvaliteten virker rigtig god.

Har en dreng på 6 år, som var ved at falde bagover af glÊde. Nu kan han ligne en militÊr-mand (som han kalder det). Hans far har vÊret korporal, så camouflage print er i hÞj kurs lige i Þjeblikket.

Hurtig levering, gode tilbudspriser.
Det skal lige nÊvnes at min sÞn er 120 cm hÞj og at jeg kÞbte tÞjet i stÞrrelse 128. Det var det helt rigtige at gÞre. Der er plads til at vokse, men han svÞmmer ikke i det.
Jeg er meget, meget tilfreds 🙂

2023幎4月18日

KÊre Jill,
Tusind, tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! 🙏 Vi er SÅ glade for at bÃ¥de du og din lille mand er tilfredse - eller ved at falde bagover, som du skriver. Det elsker vi faktisk. For nÃ¥r bÞrnene er glade, sÃ¥ bliver vi forÊldre det ofte ogsÃ¥. ♥
Vi hÃ¥ber han vil elske hver dag som militÊrmand.🪖
Endnu engang TAK!🫶

Hurtig levering og fin vare

2023幎3月19日

KÊre Karina,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de fine stjerner.🙏 Vi er utrolig glade for produktet og leveringen lever op til dine forventninger. Vi gÞr hver dag vores allerbedste.
HÃ¥ber at se dig pÃ¥ byLINDGREN.dk igen en anden gang. Tak!♥

KÊmpe anbefaling!!

SÞdeste og skÞnneste kvinder bag ByLindgren ♥
Tak for at opfylde ens Þnsker.

2023幎3月21日

KÊre Sille,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de flotte stjerner! 🙏
Vi gÞr hver dag vores ypperste for at yde den bedste service - og nÃ¥r det anerkendes, bliver vi SÅ glade og taknemmelige. TAK!♥