Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at hÞre, om de kunne gensende pakken, sÃ¥ jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. SkÞnt med Sà hurtig levering, isÊr nÃ¥r vintertÞj nÊsten altid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde kÞbt en flyverdragt til deres lagersalg i SÊby, hvor lynlÃ¥sen desvÊrre var gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor kÞbt tÞj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 Ã¥r og helt til 10 Ã¥r. FÞrst var det thermotÞj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetÞj og a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk designet udetÞj til bÞrn med hÞj funktionalitet og nordiske rÞdder. Med en klar filosofi om at bÞrn skal have lov til at vÊre bÞrn, og troen på at bÞrns naturlige bevÊgelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrÊnses ved at vÊre smukt og stilfuldt klÊdt på, klÊder vi bÞrn varmt, tÞrt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af sÞstrene, mÞdrene og ivÊrksÊtterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har ikke fået pakken.
Den 30.03 fået jeg besked fra post nord at jeg skal huske at hente min pakke fÞr 24.03.. hvordan hÊnger det sammen er lidt svÊrt at forstå.

byLINDGREN® ããã®åç
Vi har haft en del både termotÞj og regntÞj gennem tiden fra jer. Det er altid topkvalitet, lÊkre designs og print og med meget fine snit til både piger og drenge.

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg elsker at kÞbe overtÞj til mine piger her, det er så lÊkkert og blÞdt og nu har vi ladet det gå i arv igennem i hvert fald 2 af vores piger, og det holder bare :) der er kun små skrammer, som kan forventes ved brug som mine små mudderprinsesser :)

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg elsker jer! Alt fra design og komfort til jeres gode service. Tusinde tak for JER. â€ïž

byLINDGREN® ããã®åç
Er så glad for at handle hos ByLindgren! Deres designs er super lÊkre, har flotte detaljer og en kundeservice der er nem at få fat i, hvis man (ligesom mig) kommer til at bestille den forkerte stÞrrelse.
Kan kun anbefale dem ð«¶

byLINDGREN® ããã®åç
Forsendelsen var hurtig men jeg fik tilsendt forkert str og det tager lang tid og få sine penge igen ved fejl. Vh Jette

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg ELSKER alt ved jeres produkter, og vi vender tilbage igen og igen! Fantastisk hurtig levering, så alt i alt er der intet at klage over, kun en masse ros!

byLINDGREN® ããã®åç
Super god service og skÞnt med en video Hilsen og små vingummeposer.
Hurtig ekspedition og god service ved spÞrgsmål
LÊkker gummiflyverdragt, som er lavet af blandt andet genbrugsplast.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer
Hilsen Pernille

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg må bare stemme i med alle andre anmeldelser. Intet mindre end en fantastisk service! Hurtigt og hjÊlpsomt svar og hjalp med det samme da jeg havde et produkt der drillede lidt.
Jeg har allerede anbefalet dem til flere, da bÃ¥de produkt og service er helt i top ðð

byLINDGREN® ããã®åç
Bestilte 2 sÊt regntÞj, elefanthue og uld-handske med én fri finger.
Leveringen var hurtig, fine produkter, handskerne var dog sendt i for stor stÞrrelse og som vante med alle frie fingre.
Jeg skrev til kundeservice sen aften på samme dag som jeg modtog levering. Kundeservice (Anne) svarede allerede morgenen efter. Vi fik hurtigt lÞst sagen.
Der var forvirring fra min side om, hvorvidt ordren skulle ankomme til privatadresse eller pakkeshop. Kundeservice svarede, at de godt nok skulle leveres til pakkeshop, som de ogsÃ¥ blev, og det ville de rette handsker ogsÃ¥ blive sendt til. Det godkendte jeg uden problem, men morgenen efter stod posten foran min dÞr med det rigtige produkt i den rigtige stÞrrelse. ð
OvenikÞbet mÃ¥tte vi beholde det par vanter som var for stort. Det kan bare ligge og vente til en anden god gang. HÊnderne vokser forhÃ¥bentlig i den store retning âºïž
5 stjerner + âºïž

byLINDGREN® ããã®åç
Simpelthen så imÞdekommende. Man fÞler man er i kontakt med mennesker og ikke at det er en robot der er designet til en hjemmeside, hvor hovedformålet er at lave penge - det er det self. for alle når det er en forretning, MEN bylindgren gÞr det med stil! De sÊlger måske overtÞj men de kÞber altså kunder. Det kan man ikke komme udenom med den service man får hos dem. Tak for jer. I har gjort det en fornÞjelse at kÞbe en jakke til min datter. Jeg vil helt sikkert huske denne gode oplevelse hver gang jeg ser hende i jakken.

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg har kÞbt termo- og regntÞj hos ByLindgren flere gange.
Designet er så flot og eksklusivt, men gennemfÞrte detaljer og rig mulighed for at matche med tilbehÞr.
Kvaliteten er lÊkker.
Jeg har aldrig mÞdt Kathrine og Anne, men fÞler nÊsten, jeg kender dem, og jeg har sÃ¥ stor sympati for dem og deres mÃ¥de at drive forretning pÃ¥ ð

Vildt dårlig oplevelse.
Skulle have en julegave, der var intet info ift. om der var forlÊnget returret for julegaver da jeg kÞbte den til black friday.
De meldte fÞrst forlÊnget returret en gang efter d. 26 december, hvilket jeg synes er for sent. Det har vÊret til at få lettere stress over.
De besvarer ikke opkald indenfor deres telefontid, som i forvejen er ret kort. Ringede flere gange uden at få fat i dem. Fik at vide jeg måtte prÞve igen senere, hvilket er jÊvn trÊls.
Har da heldigvis fået pengene retur nu her, også selvom det har kostet 75 kr bare i leveringer frem og tilbage.

byLINDGREN® ããã®åç
Det er vandvittigt så dejligt det er at modtage tÞj fra jer. Det er en kÊmpe fornÞjelse hver gang :-)
Så sÞdt af jer at ligge en hat i pakken til min datter, hun blev mega glad.

byLINDGREN® ããã®åç
Super lÊkkert kvalitets overtÞj og accessoris. Venligt og imÞdekommende personale / kundeservice. Har haft deres tÞj fra de Ã¥bnet og er forsat bruger â€ïžâ€ïž