2.3

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Hadde nylig min bil inne for salg

Hadde nylig min bil inne for salg, men uten hell første mnd. syntes fra første stund annonsen var dårlig , spesielt bildene som ble tatt, som fikk bilen til å se 5 år eldre ut. Var strøken!
Valgte tilslutt å legge ut bilen selv, hvor den gikk første dag faktisk ( heldig der)
Dette bruddgebyr viser seg stå i kontrakta, men kommer IKKE fram under samtalene i forkant . Resultat for meg: 1500 i klargjøring( elendige bilder, lite livlig annonse) også 2500 i tidsbrudd. Altså 4000kr
Kan dessverre ikke anbefale de, om du ikke selv har skrekken for finnsalg privat 🤪

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Min erfaring med car4sale.no har vært…

Min erfaring med car4sale.no har vært svært negativ.
Jeg kjøpte en bil fra dem, og kort tid etter oppdaget jeg flere alvorlige feil som ikke ble opplyst om ved salg. Bilen har vibrasjoner fra drivaksel (defekt drivknute), rattet står skjevt og trenger hjulstilling, og ved bremsing trekker bilen til én side på grunn av defekt bremseskive.
Dette er ikke normal slitasje, men tydelige skjulte feil.
Før kjøpet fikk jeg inntrykk av at bilen hadde garanti, men i ettertid viste det seg at det ikke gjelder noen garanti med mindre man kjøper en tilleggsgaranti til ca. 100 000 NOK. Dette ble ikke tydelig informert om og oppleves som villedende.
Da jeg tok kontakt, fikk jeg beskjed om at dette ikke er deres ansvar fordi de kun er mellomledd. Etter min mening er dette uakseptabelt – selger må stå ansvarlig for det som selges.
Jeg anbefaler andre å være svært forsiktige ved kjøp fra denne aktøren. Min opplevelse er at man risikerer å kjøpe bil med skjulte feil uten reell oppfølging i etterkant.Jeg har kjøpt flere biler i Norge tidligere, og det har alltid vært en viss trygghet og garanti. I dette tilfellet er det helt motsatt.
Dette var en bil med skjulte feil som ikke ble opplyst om ved kjøp. I tillegg betalte jeg over 400 000 kr for bilen, mens tilsvarende biler på markedet ligger rundt 200 000 kr. Det var derfor naturlig å forvente en godt vedlikeholdt og problemfri bil.
Selv om bilen er brukt (6 år gammel), er det normalt i Norge at det gis en viss garanti eller trygghet ved kjøp fra forhandler. I tillegg gir Forbrukerkjøpsloven rett til å reklamere på skjulte feil i opptil 5 år.
Dessverre var realiteten en helt annen.
Feilene dukket opp først etter kjøpet, og dette er ikke snakk om normalt slitasje, men tydelige tekniske problemer som burde vært kjent og opplyst om.
Det som skuffer mest er ikke bare bilen, men også holdningen i etterkant – ingen vil ta ansvar, og det kommer ingen reelle løsninger, selv om det før kjøpet ble snakket om garanti.
Vær forsiktig – ikke la dere lure.Så langt jeg har sett og lest av tilbakemeldinger, er det mange lignende klager – og mange som har hatt negative erfaringer.
Min klare anbefaling til andre er å være svært forsiktig. Ikke selg bilen deres til forhandlere uten videre. I mange tilfeller kjøper de bilen betydelig billigere og selger den videre til en langt høyere pris.
Vurder heller å selge bilen privat. Da har dere bedre kontroll over pris og prosess, og unngår å bidra til en praksis der enkelte aktører tjener store penger uten å ta tilstrekkelig ansvar overfor kundene.
Det er spesielt uheldig når problemer i etterkant blir avvist som «normal slitasje», selv når det gjelder feil som burde vært opplyst om før salg.

2026年4月4日
5つ星のうち1の評価

Kjøpt bil, der alt var løyn

Kjøpte bil i November 2025 , der vi trodde ting gikk bra. Første uken gikk plettfritt, men bilen kortsluttet plutselig etter to uker. Vi fikk ikke kontakt med car4sale, og da vi prøvde sende tilbake bilen, nektet de svare oss. Vi måtte betale dyre dommer for å frakte bilen til og fra verksted, der vi måtte fikset flere ting. Nå har bilen igjen sluttet, og noe de lovde var fikset i februar 2025, har ikke blitt rørt på flere år. Dette er ikke en plass vi kommer til å anbefale til noen, styr unna, løyn.

2026年4月12日

CAR4SALE

Hadde bil ute for salg hos dem i ca. 3 måneder. Oppfølgingen og kommunikasjonen var gjennomgående dårlig, og jeg måtte selv ta kontakt flere ganger for å få informasjon om status. Etter 11 uker endte jeg med å selge bilen selv.
I etterkant ble jeg også belastet et bruddgebyr på 2490 kr som jeg verken var klar over eller ble informert om på forhånd. Dette oppleves lite ryddig.
Kan dessverre ikke anbefale dette stedet basert på min erfaring

2026年1月28日
5つ星のうち1の評価

Som biler kjøp hos dette firmaet eller…

Som biler kjøp hos dette firmaet eller hva men skal kaller dette konseptet må jeg bare meg si meg meget skuffet!!! Over, Henting gikk noen lunde greit og som avtalt helt til di kommer med en egen produsert sjekkliste til deg du må gå igjennom alt
på bilen og besikte deg på en så kort tid men på vei hjem merket jeg at A/C ikke fungerer som den skulle var litt vanskelig og finne ut i 6+ute den dagen så da jeg kontakter car4sale.no fikk jeg beskjed om og sende bilen på verksted og fikk sjekket dette da var AC pumpe defekt og jeg måtte fint betalt dette selv for jeg hadde krysset av på deres sjekkliste så med andre ord prøver di og fra skrive seg alt ansvar dette er rett og slett en skjult feil så nå er det frem og tilbake med mail med bare tull!!! Jeg gir meg ikke!!!så hold dere langt unna for her sitter det bare noen useriøse unger bak spakene hilsen en meget missfornøyd kund😡😡

2025年9月9日
5つ星のうち1の評価

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se…

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se på en bil. Avtalte med dem 3 dager før jeg kom. Når jeg kom frem hadde ikke care4sale agenten fått tak i selger så jeg ventet 1 dag ekstra. Den dagen ble bilen solgt. En annen ansatt i care4sale hadde fått tak i selger.
Lite ryddig og lite profesjonelle ansatte.

2025年6月25日

レビューの対象になっている企業の方へ