Comwell Hotel Aarhus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har overnattet med mine 2 bÞrnebÞrn pÃ¥ hhv 13 og 17 Ã¥r. Vi har kun ros til hotellet, Stor imÞdekommenhed og hjÊlpsomme. Vi fik skiftet hovedpude ud med mere tykkelse, vi fik en vifte pÃ¥ vores vÊrelse... もっず芋る

DÃ¥rligt og ikke fungerende ventilationsanlÊg pÃ¥ vÊrelserne?? Hotellet ligger centralt med parkerings-kÊlder hvilket er super. Hotellet er ok men standarden svare ikke overens med den hÞje pris. H... もっず芋る

Meget dÃ¥rligt indeklima i vÊrelserne. Havde booket 3 vÊrelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke Ã¥bnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyd en hotel overnatning midt i skÞnne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lÊkkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!

• VÊrkmestergade 2, 8000, Aarhus, デンマヌク

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

FÞrste og sidste gang vi benytter

FÞrste og sidste gang vi benytter Comwell Aarhus. Byggeplads med larm fra morgen til eftermiddag på 2 sider af hotellet, ombygning indv på hotellet, så man sidder i en kÊmpe sal og spiser med dårlig akustik og beskidte gulvtÊpper.. og håblÞse parkeringsmuligheder.. fÞrste og sidste gang vi benytter det hotel!

2024幎7月26日

DÃ¥rlig oplevelse

Bestilte en overnatning til familien som afslutning på vores ferie. Selve hotellet var under ombygning, så det var ikke sÊrligt hyggeligt at spise familiemiddag i et baglokale. Fisken smagte i Þvrigt grimt at gammel fisk. Parret ved siden af os forlod restauranten. Vi blev også vÊkket tidligt om morgen af nedbrydningsmaskiner udenfor og endte med vi gik i Bruuns galleri fordi min hustru ikke ville hÞre på larmen til morgenmaden. Det er under al kritik man ikke oplyser om disse forhold ved booking. Jeg kan kun fraråde at vÊlge dette hotel.

2024幎7月21日
自発的なレビュヌ

Hotellet ligger godt i forhold til

Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rÞrt👎. Indtjekning fÞr tid og super betjening. Dobbelt vÊrelse pÃ¥ 10 etage med super udsigt - ok senge, men skrabet indtryk - 1 elkontakt sad lÞs - desvÊrre ved hÃ¥ndvask. Morgenmad var IKKE samme standard som ex KÞbenhavn. RugbrÞd tÞrt, og sÃ¥ er der hvidt franskbrÞd ( ret kikset ). Hvorfor ikke fÃ¥ ordentligt surbrÞdprodukter.
Personale var flinke og smilende. Vi kommer gerne igen, forhåbentlig med friskere brÞd

2024幎7月20日
自発的なレビュヌ

Don’t bother with this hotel

Don’t bother with this hotel. Come back in 2026 when they have built the new hotel. That is their focus.
They appear to have lost sight of the guests who are staying now.

Guest service poor, breakfast is depressing, and very uninspiring.

Room is hot and airless, unable to open windows or change room comfort level. No fridge or ammenities in room. Very basic offerings.

Carpark appears to be reserved for the construction workers over guests!
Absurd!!
First time in Denmark and at a Cowell hotel. Not likely to use them again.
How they have 4 star rating is beyond me.
Very underwhelming.

2024幎6月5日

Lad vÊr

Lad vÊr. Bare lad vÊr.
Jeg havde opgraderet mot enkeltvÊrelse men endte alligevel ud med nummeret mindre.
Ved ankomst var det umuligt at parkere i hotellets egen parkeringskÊlder da de havde fyldt flere båse med inventar. Var derfor tvunget over på Apcoa ved banegården hvilket kostede 500kr ekstra. På mit vÊrelse havde rengÞringen lige glemt sine gamle gulvklude ude på badevÊrelset som så lå og lugtede fÊlt. Min oplevelse i restauranten var nÊrmest pinlig. Intet udvalg så var tvunget til at vÊlge en Ribeye med pomfrittes og bearnaice. Jeg har i mit liv til dato aldrig fået et dårligere stykke kÞd. 75% af bÞffen var ikke andet end fedt. Jeg blev tilbudt en Þl som kompensation.
Jeg har vÊret her tidligete hvor oplevelsen alt i alt var nogenlunden men noget er tydeligt gået galt siden og jeg vender aldrig nogensinde retur igen hvilket jeg heller ikke vil anbefale andre at gÞre. Vh. Derek. VÊrelse 314

2024幎4月6日

Comwell Århus hÃ¥blÞs

Comwell Århus har en fin placering. Vi havde én overnatning som familie. Morgenmaden var komplet hÃ¥blÞs. Vi spiste morgenmad i et konference lokale og der var alt for mange gÊster if til spise omrÃ¥det. En virkelig dÃ¥rlig oplevelse.

2024幎3月25日
自発的なレビュヌ

Mit spÞrgsmÃ¥l gÃ¥r pÃ¥ hvorfor fÃ¥r jeg

Mit spÞrgsmål går på hvorfor får jeg min reservation på engelsk, når jeg er dansker og bor i Danmark. Har skrevet til hotellet 2 gang uden at de sender mig en anden.
Det er ikke ok, det er ikke alle der kan lÊse engelsk, det er egentlig dem jeg prÞver at beskytte. Vil gerne have et svar.
Dear Guest,

Thank you for your reservation. We look forward to welcoming you.

Room with or without breakfast and without prepayment can be cancelled free of charge until 4 P.M on the day of arrival.

For other types of reservations, different terms and conditions will apply. Please read more here:

Unless a credit card has been provided as guarantee, the reservation will be cancelled at 4 P.M on the day of arrival.

If the reservation is made with a company agreement, a credit card is not required.

Please find link to Comwell Hotels’ Privacy Policy here:

2024幎3月2日

ForfÊrdeligt ophold

ForfÊrdeligt ophold. Jeg spurgte om morgenmaden var med i prisen da vi ankom til hotellet, det sagde de at det var. Dog sagde de dagen efter, at det ikke var gratis alligevel. Der var så koldt på vÊrelset, at vi alle er blevet forkÞlet. Derudover var morgenmaden virkelig ulÊkker. Servicen var også virkelig elendig.

2023幎11月18日

Perfekt ophold

Vi havde bestilt forkÊlelsesophold.
Alt spillede fra vi kom til vi tog afsted. Fint rent vÊrelse med god udsigt. LÊkker kage, da vi kom. Fantastisk lÊkker aftensmad. Morgenmad buffet med lÊkker udvalg. Sidst men ikke mindst, det mest sÞde og hjÊlpsomme personale hele vejen rundt. Vi kommer helt sikkert igen

2023幎11月13日
自発的なレビュヌ

Husk dit uldne undertÞj..

Hotellet har fin udsigt og ligger godt. Men vÊrelset vi boede i var ikke over 15 grader de to dage vi var der.
BadevÊrelse var iskoldt.
Det er skuffende at have glÊdet sig til en hyggelig weekend og sÃ¥ ikke ha’ lyst til at vÊre pÃ¥ vÊrelset.

Ikke ok for et hotel til 1300kr pr overnatning.

2023幎10月21日

Comwell århus

Morgen buffet var der stor udvalg smagte godt.
De få minus der var at kokken kunne ikke finde ud af at stege bÞffen gennem stegt men til gengÊld var tjerne qÞde og vi fik ny bÞf samt pomfritter.
Parkeringspladser kunne der godt vÊre flere af. Men ellers er der ikke noget at sÊtte finger på.

2023幎9月30日

Dejlig overnatning hos jer

Dejlig overnatning hos jer. Vi var et vennepar afsted og vi synes det var rigtig fint. Kaffe og te pÃ¥ gangen, hyggeligt hotel med masse af kroge. Gode ude forhold, vejret var i top. SÃ¥ skÞnt at sidde ude og fÃ¥ en drink og kaffe. VÊrelserne var fine. For en overnatning var det perfekt. Beliggenheden er helt i top. GÃ¥ afstand til det hele. Til sidst tak til de super serviceminded personale 👏😁 vi kommer gerne igen 👍

2023幎6月17日

Slet ikke pengene vÊrd

Vi havde en enkelt overnatning, og vi er overraskede over, at kvaliteten ikke er hÞjere.
Eksempler:
Ingen mulighed at lave kaffe/the på vÊrelset (på mine mange kursusophold har jeg aldrig oplevet, at det ikke var en mulighed).
En skydedÞr til badet, der ikke sluttede helt til og som larmede, når den blev lukket.
Kedeligt vÊrelse - ingen udsmykning på vÊggene f.eks.
SengetÞj med pletter. Vi opdagede at den ene pude var plettet om aftenen og skiftede den selv ud - nÊste morgen så vi at der også var en stor plet på lagenet.
Luften i vÊrelset var ikke god, og det var ikke muligt at lukke et vindue op.
Morgen maden var til 10.00, hvilket er fint - men 5 minutter blev tevandet fjernet, så vi kunne ikke få den ekstra kop the vil havde glÊdet os til.
Til gengÊld sÞde ansatte i receptionen og generelt pÊnt i området omkring restauranten.

JEG HÅBER MEGET, AT DER ER NOGEN FRA HOTELLET DER LÆSER DETTE - og giver en respons, for der er jo mange af punkterne der går igen i anmeldelserne her på siden.

2023幎5月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。