Comwell Hotel Aarhus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har overnattet med mine 2 bÞrnebÞrn pÃ¥ hhv 13 og 17 Ã¥r. Vi har kun ros til hotellet, Stor imÞdekommenhed og hjÊlpsomme. Vi fik skiftet hovedpude ud med mere tykkelse, vi fik en vifte pÃ¥ vores vÊrelse... もっず芋る

DÃ¥rligt og ikke fungerende ventilationsanlÊg pÃ¥ vÊrelserne?? Hotellet ligger centralt med parkerings-kÊlder hvilket er super. Hotellet er ok men standarden svare ikke overens med den hÞje pris. H... もっず芋る

Meget dÃ¥rligt indeklima i vÊrelserne. Havde booket 3 vÊrelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke Ã¥bnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... もっず芋る

Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rÞrt👎. Indtjekning fÞr tid og super betjening. Dobbelt vÊrelse pÃ¥ 1... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyd en hotel overnatning midt i skÞnne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lÊkkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!

• VÊrkmestergade 2, 8000, Aarhus, デンマヌク

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

PÊnt og rent hotel, men..

PÊnt og rent hotel, men kan ikke anbefale dette hotel i sommermånederne. Her er der ikke nattero pga udendÞrs musikarrangementer i århus. Vi fik fÞrst nattero kl. 02.20. hottellet kendte åbenbart godt til problemstiilingen men fortalte os ikke om det ved check-in.

Morgenmadrestauranten er under totalt pres af mange gÊster. Maden er fin, men man skal stå i kÞ op til tre forskellige steder. Det betÞd at vi kom til at spise hver for sig (den ene stod i kÞ til maden mens den anden sad ved bordet for at forhindre at personalet skulle rydde bordet til andre gÊster som ventede).

Pris 1500 kr for et dobbeltvÊrelse + 150 kr for parkering - dyrt synes jeg når man ikke får sovet ej heller spist sammen.

Hotellet siger at hvis vi kommer igen kan vi få et bedre vÊrelse - vi kommer ikke igen.

2019幎6月11日

Gavekort Comwell via Gavefabrikken

KÊre Comwell,

I forbindelse med at jeg har modtaget 3 stk. gavekort til ophold på Comwell via Gavefabrikken har vi oplevet en noget besynderlig fremgangsmåde når vi skal booke.
Gavefabrikken skriver i deres annonce at hver gavekort reprÊsentere en vÊrdi på kr. 2.000,00 men det viser sig at det kun er en bestemt type standardvÊrelse der er med i dette gavekort og det har ikke en vÊrdi på kr. 2.000,00 som jeg har undersÞgt på flere af jeres hoteller! Hvorfor oplyser i så denne store vÊrdi? Vi burde så kunne booke et bedre vÊrelse med hÞjere vÊrdi men NEJ. Jeg forespurgte om vi så mod betaling kunne betale for en opgradering men atter NEJ. Når man så skal booke bliver man bedt om at indtaste ens kreditkort oplysninger, hvilket betyder at der ville blive reserveret 3 x 800 kr på ens kreditkort! Jeg skal ikke have reserveret dette belÞb så langt ud i fremtiden når der fremgår et gavekortnummer på hvert gavekort som kan indtastes og dermed har Comwell garanti for deres penge, da der i forvejen er betalt for disse gavekort men igen NEJ. Vi fik et arrogant svar fra en af jeres medarbejdere at vi kunne acceptere dette eller lade vÊre med at bruge gavekortene. HVAD!! Er det en måde at behandle kunder på, åbenbart?? Så hvorfor er vÊrdien kun kr. 800 når i til Gavefabrikken oplyser at vÊrdien er kr. 2.000? Dette er simpelthen bondefangeri af vÊrste skuffe. Vi har nu besluttet at klippe alle 3 gavekort i stykker og smide dem ud. Vi kan på ingen måde anbefale andre kunder at benytte disse gavekort til Comwell gennem Gavefabrikken. Jeg håber i Êndre procedure i denne henseende og fremadrettet giver jeres kunder en bedre service end den vi har oplevet med jer i forbindelse med ovenstående. Med venlig hilsen Henrik

2019幎1月12日
Comwell Hotel Aarhus ロゎ

Comwell Hotel Aarhus からの回答

KÊre Henrik,
Mange tak for din tilbagemelding her på Trustpilot. Jeg er ked af at lÊse om din oplevelse i forbindelse med brugen af gavekort fra vores samarbejdspartner Gavefabrikken.dk. Det er naturligvis beklageligt at beskrivelsen af gavekortet kan misforstås, og dette vil vi naturligvis tage en dialog med Gavefabrikken om. Vores hoteller har variable priser, da der fra tid til anden kan vÊre stor forskel på udbud og efterspÞrgsel.
Med hensyn til kreditkort oplysninger, så stilles belÞbet som garanti, i tilfÊlde af at gÊsten ikke mÞder op. Vi modtager ikke gavekortsnummeret fra Gavefabrikken, da kortet altid skal vises fysisk ved ankomst.
Jeg er ked af at hÞre, at du fÞler at du blev udsat for en arrogant behandling fra den pågÊldende medarbejder. Det har bestemt ikke vÊret mening, og vi bestrÊber os naturligvis altid på at tilbyde den bedst mulige service til vores gÊster. Prisen på opgradering til en hÞjere vÊrelseskategori er afhÊngig af dagens pris, men under normale omstÊndigheder kan dette godt lade sig gÞre, mod en mindre merbetaling.
Såfremt at der er noget jeg kan vÊre behjÊlpelig med, må du endelig kontakte mig direkte på 51577390 eller chbe@comwell.com. Så vil jeg meget gerne hjÊlpe med at få lÞst dette problem.

Comwell Aarhus

Christian Bendixen
Receptionschef
VÊrkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Switchboard: +45 8672 8000
chbe@comwell.com

Dejligt hotel

Dejligt hotel, godt personale, fine oplevelse i flotte rammer
Vil bo her igen nÊste gang i Aarhus
Eneste jeg mangler er muligen for at lave kaffe på vÊrelset

2018幎7月13日

Fejl i deres betalingssystem

Jeg forsÞgte at booke på deres hjemmeside og blev trukket for 2 gange uden at få nogen bookning.
Så nu skal jeg vente til den 2. for at få en stor sum penge tilbage, som jeg aldrig fik noget for.

Jeg vil dog give 2 stjerner på grund af receptionisten Rikke, tror jeg hun hedder. Hun var virkelig hjÊlpsom, og forsikret mig om, jeg vil få pengene med det samme den 2. januar, men det hjÊlper ikke på det store billede, at deres betalingssystem har svigtet, og det er mega trÊls at sidde med en afventende betaling på 2x hotelprisen uden at få noget for det..

2017幎12月29日

NÊsten perfekt

Professionel imÞdekommenhed og effektivitet i reception. FornÞjelse! VÊrelset var dejlig lyst, ingen stÞj, rent og pÊnt. Kompliceret dobbelt-bruser system hvor man pludselig får iskoldt vand fra bruser 2 hvis man drejer knap lidt for langt ... hmm? Upraktisk!
Morgenmadsbuffet : lidt skuffende udvalg, men det der var var lÊkkert...
Juice tappes fra hane via en Ipad app. Jo det er en ny tidsalder, men husk ikke at vÊlge for mange lÞsninger der giver flere grå hår i hovedet på Êldre mennesker der ikke lige ved hvilken knap der skal trykkes på.

Det er småting! Alt i alt en fremragende oplevelse på et af byens bedste hoteller.

2017幎8月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。