Comwell Hotel Aarhus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har overnattet med mine 2 bÞrnebÞrn pÃ¥ hhv 13 og 17 Ã¥r. Vi har kun ros til hotellet, Stor imÞdekommenhed og hjÊlpsomme. Vi fik skiftet hovedpude ud med mere tykkelse, vi fik en vifte pÃ¥ vores vÊrelse... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rligt og ikke fungerende ventilationsanlÊg pÃ¥ vÊrelserne?? Hotellet ligger centralt med parkerings-kÊlder hvilket er super. Hotellet er ok men standarden svare ikke overens med den hÞje pris. H... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Meget dÃ¥rligt indeklima i vÊrelserne. Havde booket 3 vÊrelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke Ã¥bnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rÞrt👎. Indtjekning fÞr tid og super betjening. Dobbelt vÊrelse pÃ¥ 1... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyd en hotel overnatning midt i skÞnne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lÊkkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ingen service i forbindelse med parkering

Blev anvist at parkere i p-hus på den anden side af vejen hvor skiltningen er under al kritik og hvor der ikke tydeligt var angivet hvor man kunne parkere. I receptionen var der INGEN service om at man skulle vÊre opmÊrksom på den mangelfulde skiltning, så p-bÞde inkasseret selvom bilen var registreret korrekt i receptionen.

2021幎9月22日

Ikke pengene vÊrd.

Vi betalte lidt under 2000 kr for en overnatning der ikke var pengene vÊrd.
VÊrelset var yderst slidt at kigge på (malingen var begyndt at krakelere). Puderne var ikke sÊrlig komfortable og morgenmaden var ikke noget sÊrligt. Havde jeg skulle give halvdelen af det jeg gjorde, havde jeg fået hvad jeg betalte for, men det har var simpelhen til unÞdvendig overpris. Jeg kommer ikke der igen.

2021幎9月20日

Sygt barn

Min kone, vores sÞn og jeg havde bestilt en overnatning ved jer der ikke kunne afbestilles, men da vores sÞn desvÊrre er blevet syg kunne vi ikke komme. Den fantastisk sÞde medarbejder sagde de normalt ikke kunne gÞre noget men ville gerne gÞre en undtagelse i vores situation. AltsÃ¥ magen til god kundeservice skal man lede lÊnge efter. De penge er hermed lÃ¥st til en overnatning ved jer pÃ¥ et senere tidspunkt 🀗🀗🀗

2021幎8月25日

VÊlg et andet hotel!

Ringe vÊrelser. Dårlig rengÞring. Huller i sengetÞjet. Dårlig seng. Pletter på gulvtÊppet. Larm til langt ud på natten på selve hotellet. AflÞb i bad tilstoppet, så man står og sopper i vand, mens man bader. Store vinduer, men man kan ikke lukke gardinerne helt til, så man bliver vÊkket af lys ved solopgang.
Morgenmaden er okay, langsomme til at få fyldt op. Meget langsomme til at få ryddet borde, så morgenmadsrestauranten så rodet og beskidt ud.
Rar betjening fra personalet.
ALT for få p-pladser under hotellet, så kan der parkeres i en anden p-kÊlder i et andet byggeri på en anden vej! Det er under alt kritik, når man betaler for parkering..

2021幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

VÊrelset er pisse koldt og aircon

VÊrelset er pisse koldt og aircon blÊser kun kold luft selvom den er instillet på fuld varme. Personale tilbÞd en stinkende og larmende lille varmeblÊser som vi på ingen måder kan sove med. Ingen andre alternativer for fuldt betalt vÊrelse, det er simpelthen under al kritik!

2021幎8月4日

Mini ferie i århus <3

Vi har netop vÊret pÃ¥ 2 dages sommerophold i Århus, hvor hotel valget faldt pÃ¥ Comwell. Egentlig fint hotel, og dejligt venlig personale nÊsten hele vejen rundt. Morgenmad buffetÚn er ikke noget og rÃ¥be hurra for. Kedelig juice, og kolde Êg og sparsomt udvalg.VÊrelset virkede slidt og aircondition dryppede ned pÃ¥ sofaen og der kunne ikke gÞres noget ved dette hvis vi kunne leve med det :-) Vi havde glemt gavekort til fÞrste overnatning som der stod SKULLE medbringes, dette klarede de meget flinke receptionister heldigvis. ALT I ALT et dejligt ophold og de fÃ¥r en HEL ekstra stjerne grundet muligheden for at medbringe vores hund. SES IGEN ÅRHUS

2021幎7月18日

Jeg sammenligner Scandic Århus og

Jeg vil vÊlge Scandic Århus fremfor Comwell Århus nÃ¥r jeg sammenholder de to overnatningssteder, hvor prisniveauet er ens. Scandic ligger tÊttere pÃ¥ gÃ¥gaden, stÞrre udvalg til morgenmaden. NÃ¥r man kommer ned k. 09 ved Comwell er det mangelfuld og hvis der er mere scramble eggs tilbage sÃ¥ er det kold. VÊrelserne er bedre og pÊnere pÃ¥ Scandic hotel. Ved Comwell er der ingen vinduer der kan Ã¥bnes pÃ¥ vÊrelset, sÃ¥ der kan ikke luftes ud, som gÞr det svÊrt at temperaturstyre. Der er dog ventilation. Comwell har de gratis udlejning af cykler.

2021幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen rengÞring og super dårlig service

Ingen rengÞring fra fredag til mandag det smuttede desvÊrre, forholdsvis uforskammet personale i reception, når man fremlagde problemet. måtte 2 gange få opdateret nÞglekort for at komme ind.
Morgenmad havde stået lÊnge, brÞd var knastÞrt. Omelet kun man få, dog var de lÞrdag morgen allerede lÞbet tÞr for champion og endnu flere ting sÞndag. Fandt skarp plastikgenstand i omelet som man så skar sig på. nå det må du undskylde. TÊnker at fÞdevaremyndighederne ikke syntes det er ok.
Har vÊret der mange gange, men aldrig mere comwell med den service eller mangel på samme

2021幎4月26日
5぀星のうち5の評䟡

Plan var vi skulle have en overnatning

Plan var vi skulle have en overnatning, men de god service og udsigt så valgt vi at blive flere natter . Trods covid-19 så sys de klar det så godt . Så hyggeligt at kunne bestilt Take-Away udefra og de tog godt imod det . Bedste oplevelse ever . Kommer helt klar tilbage og man fÞlt sig så velkomme . Alt var perfekt . Personale var så professionel og så sÞde . Så luksus og skÞnt .

2021幎2月2日

Kunne vÊre vÊrre...

Kunne vÊre vÊrre men kunne altså også vÊre bedre.
Vi har besÞgt Comwell i Århus et par gange i forbindelse med et par arrangementer. Det er ok at bo pÃ¥ hotellet, men vi vil nok booke os ind et andet sted fremover.

For det fÞrste er klimaet ikke så rart, men sådan er det jo ofte i sådan et hÞjt hotel. Sengene er... Underlige... SÊrt design, som er åndssvagt, at stige ind og ud af, på trods af vi stadig er unge. Madrasserne skÞjter iÞvrigt rundt.
Som oftest har der vÊret rigtig pÊnt og rent på vÊrelserne, men ved sidste besÞg var der hår i brusenichen. Det er sgu lidt ulÊkkert.

Har spist middag i restauranten en enkelt gang, det var ret lÊkkert.
Men deres morgenmad er lÞbende dalet i kvalitet. Juicen... Hvorfor sparer man på sådan noget? Sådan en gang elendig koncentrat-saft gider man da ikke have, når det hele skal fÞles lidt lÊkkert. Det clasher også en del, når de samtidig har lÊkker te og ok kaffe.
Derudover kan jeg konstatere at Comwell, som sÃ¥ mange andre steder, ogsÃ¥ er et af de steder, der ikke kan finde af noget sÃ¥ simpelt som, at lave blÞdkogte Êg... Hvor svÊrt kan det vÊre?... Æggene har vÊret hÃ¥rdkogte hver gang. Derudover kan de ikke finde ud af at holde deres smÃ¥ glas med scrambled eggs (med tilbehÞr) varme.
Ret Êrgerligt.

Nå men tilsidst vil jeg lige fremhÊve et par ting vi har vÊrdsat ved vores besÞg. Inden corona lavede de omelet ved morgenbuffeten. Derudover har det vÊret skÞnt, at der til morgenmaden altid har vÊret crement til fri afbenyttelse. (hvis der så også havde vÊret en bedre appelsinjuice, havde man kunne lave sig en Mimosa. ;)

2020幎9月13日

Dejligt sommerferieophold

Havde tre nÊtter på Comwell Aarhus i juli måned (to voksne). Dejligt hotel, ligger centralt, lÊkker morgenmadsbuffet (corona-sikker med handsker, sprit og i fine portionsanrettede glas), cykler til udlejning og venligt receptionspersonale. Rigtig god oplevelse.

2020幎8月11日

Fantastisk kundevenlighed :-)

Jeg er meget tilfreds med Comwell Aarhus. Det ligger centralt, vÊrelser er tiptop og morgenmad er rigtig god :-)
Der har vÊret en svipser mht. booking af et bestemt vÊrelse, men dette blev der taget godt hånd om af Booking - og receptionist chef Christian Bendixen. Hurtig og venlig kundeservice :-)
Vi skal helt sikkert overnatte på Comwell igen.

2020幎8月1日

God beliggenhed

Super beliggenhed og med flot udsigt. Venlig personale. Vi var et par afsted og havde bestilt et corner-room. Vi forstår absolut ikke, hvorfor der ingen dÞr er til badevÊrelset. Kun en skydelåge, så man ku vÊlge enten toilettet eller badet. Hvis man ramte skydelågen rungede det. Heldigvis kender vi hinanden nogenlunde, for alt kunne jo hÞres når man var på toilet ;o). Det var alt for åbent. Rent og pÊnt men slid på vÊgge og gulv. LÊkkert morgenmad med portionsanretninger pga. Covid-19.

2020幎6月24日

Comwell Århus Dolce by Wyndham

Har lige vÊret pÃ¥ Comwell Århus i 4 dage. De 2 stÞrste problemer her er, at ordrebekrÊftelse kom pÃ¥ engelsk, samt sms besked om vÊrelset ogsÃ¥ var pÃ¥ engelsk. Der er stadig mange danskere der ikke kan lÊse engelsk, og man skulle mene at man modtager information pÃ¥ dansk, nÃ¥r man bor i Danmark.
Deres morgenmad var under al kritik. Vi havde fået at vide den ville vÊre portionsanrettet pga. Coronavirus. Alligevel var der kun en Italiensk bolle, som i Þvrigt var tÞr og skulle skÊres med en steakkniv. Der var intet pålÊg, måske var man heldig at kunne få lidt skrambleÊg uden pÞlse. Man skulle mene det ikke var så svÊrt at anrette nogle fade med pålÊg, som kunne tages med gafler. Vi har boet på mange hoteller med morgenmad, men det her var det vÊrste vi har oplevet.

2020幎5月25日

Ubehageligt og ulÊkkert

Jeg var i weekenden pÃ¥ hotel med min kÊreste i forbindelse med at vi havde et arrangement lÞrdag eftermiddag i Århus. Jeg havde desvÊrre bestilt et forkert vÊrelse men det lÞste hotellet hurtigt og fik os logeret pÃ¥ et business dobbelt. VÊrelset sÃ¥ fint og ryddeligt ud, sÃ¥ vi pakkede vores ting ud. Da jeg sÃ¥ havde vÊret i bad og ledte efter en fÞntÞrre, Ã¥bnede jeg en skuffe hvor jeg fandt underbukser, sokker og lÊsebriller (!?). Vi blev begge super pressede bÃ¥de fordi vi gerne vil have at tingene (ISÆR RENGØRINGEN) er i orden nÃ¥r vi er pÃ¥ hotel og skal slappe af, men ogsÃ¥ fordi vi havde meget lidt tid til at gÞre os parate til arrangementet. SÃ¥ vi gik ned i receptionen og fortalte receptionisten om fundet, hun tilbÞd at en rengÞringsdame kunne komme op og fjerne tingene, men grundet tidspres insisterede jeg pÃ¥ at vi fik et nyt vÊrelse. Vi fik en sodavand i baren og et nyt vÊrelse, men endte med at komme 1,5 time for sent til arrangementet. Da vi checkede ud, blev der hverken undskyldt eller spurgt om vi havde nydt opholdet.. Rigtig Êrgerlig og meget uheldig oplevelse.

2019幎8月12日
5぀星のうち3の評䟡

Blod ankler og stÞdte tÊer

Ved brug af et gavekort blev der reserveret 6 måneder( Bestilling 6 mdr fÞr brug) et belÞb på 800 kr pr mdr,- og da vi kom frem reserverede de endnu 500 kr ( hvis vi lÞb fra noget ?? )
Vi slog benene på den unaturlige sengekant der er rundt om sengen , meget ubehagelig .
Meget små hovedpuder , og da vi tjekkede ud fik vi af vide at der da var en ordning på pudestÞrrelse - som de nok havde glemt at fortÊlle om.
Morgenmaden var fin men meget forvirrende at gå 3 steder for at finde det man lige havde lyst til. ( Kold Êg/bacon i små glas der skulle forestille at blive varmet under varmelampe )
Hovedindgangen gik lang tid om at finde - da det ligner bagindgangen .
IÞvrigt sagde gavekortet fra gavefabrikken at opholdet var 2000 kr vÊrd ? Øh- nej det passer vist ikke .... ?

2019幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス