Har overnattet med mine 2 bÞrnebÞrn pÃ¥ hhv 13 og 17 Ã¥r. Vi har kun ros til hotellet, Stor imÞdekommenhed og hjÊlpsomme. Vi fik skiftet hovedpude ud med mere tykkelse, vi fik en vifte pÃ¥ vores vÊrelse... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DÃ¥rligt og ikke fungerende ventilationsanlÊg pÃ¥ vÊrelserne?? Hotellet ligger centralt med parkerings-kÊlder hvilket er super. Hotellet er ok men standarden svare ikke overens med den hÞje pris. H... ãã£ãšèŠã
Meget dÃ¥rligt indeklima i vÊrelserne. Havde booket 3 vÊrelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke Ã¥bnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... ãã£ãšèŠã
Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rÞrtð. Indtjekning fÞr tid og super betjening. Dobbelt vÊrelse pÃ¥ 1... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nyd en hotel overnatning midt i skÞnne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lÊkkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Absolut ikke pengene vÊrd
Absolut ikke pengene vÊrd. Jeg bookede en overnatning til 1700. Ingen hjÊlp fra receptionen, da jeg forsÞgte at fÃ¥ tvâet til at virke. Det viste sig at de havde lÃ¥nt deres fjernbetjeninger til andre vÊrelser, sÃ¥ jeg skulle stÃ¥ med et tv som ikke kunne bruges. Intet minikÞleskab, man kan ikke lave kaffe pÃ¥ vÊrelset. Og ingen hjÊlp fra receptionen, âvi kan ikke gÞre nogetâ. Jeg vil ikke anbefale nogen at booke pÃ¥ dette hotel.
Atter en god oplevelse
Vi var på ophold med morgenmad fra 2-4!April 2023
Oplevelsen var også denne gang super
Mad morgenmad vÊrelse betjening og reception 100% ok beliggenhed er også ok
Vi glÊder os til nÊste besÞg i Ã
rhus og ophold pÃ¥ Comwell Ã
rhus
DÃ¥rligste service til dags minde
Dårligste service til dags minde. Skal aldrig booke hos jer igen og anbefaler ikke andre at gÞre det heller.
VERY VERY VERY BAD EXPERIENCE forâŠ
VERY VERY VERY BAD EXPERIENCE forâŠ
VERY VERY VERY BAD EXPERIENCE for differents Reasons :
FRIST PROBLEM :
i have booked this hÃŽtel by Booking website:
I have booked this room at 405.00⬠(3018.96DKK)
When i come on the hotel yesterday night, their charge me more than 4100DKK (613.99â¬) for the same room ! (no breakfast added) just beacause the price had raise !
SECOND PROBLEM :
The parking basement of the hotel make me fine of 795DKK (near 110â¬) beacause nobody on reception told me need to paid the parking yesterday night when we comming on the hotel!
When i claimed on the reception for this fine, everybody are so sorry for that etc....... but they kindly told me : "it was written on the parking lot walls"
So, nobody solved this problem, is it normal to paid 795DKK (near 110â¬) for the basement of hotel for one night !
I will report all this problems on Book*** too, beacause is not normal to take clients and tourists for stupid man !!!
Welcome to Danemark / welcome to Comwell !
Mr Moosavi (Room 4113)
Uprofessionel receptionist og slidt vÊrelse!
Meget slidt vÊrelse, som havde dÃ¥rlig isolering. Det blÊste meget og vinden stod ind via de gamle ruder og altandÞr. Uprofessionelt personale i receptionen, som opkrÊvede os 95kr for parkering. Hun havde ved ankomst spurgt om vi var i bil, vi sagde ja, hvor til hun spÞrger om reg. nr, hvilket vi giver og tÊnker det er en flot service. Lige indtil vi om morgenen efter skal betale for 95 kr, UDEN at vÊre oplyst om detâŠâŠ..
Som altid en fornÞjelse.
Igen en fornÞjelse at bruge en weekend med min skÞnne kone hos jer.
Vi hygger os altid Max og elsker og benytte Comwell i det hele taget.
Og Comwell Ã
rhus er bare altid et besÞg vÊrd. Alle er flinke rare og imÞde kommende.
Og ligger perfekt iforhold til strÞg og shopping.
Vi kommer tilbage.
Rigtig godt vÊrelse (dog var den ekstraâŠ
Rigtig godt vÊrelse (dog var den ekstra opredning som vi havde bedt om ikke klar). Der er fÊlles kaffeautomaten på etagen, så fint med mange valg. Rigtig lÊkker morgenbuffet. Kort afstand til gågaden, Bruuns galleri, streetfood og havnen.
Bor der gerne igen.
Absolut dÃ¥rligste mÞdeforhold ogâŠ
Absolut dårligste mÞdeforhold og service i Danmark. Bookede et mÞdelokale uden vinduer, dagslys og ikke kaffe nok til kr 1500. I forsÞget på at Êndre lokalet skulle jeg betale yderligere kr 500 for Êndringen altså ialt kr 2000 for et mÞdelokale i 2 timer. Sidst blev jeg mÞdt af ligegyldighed af personalet, som grinede.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Efter gentagende forsÞg på hjÊlp til at få TV til at virke, måtte vi undvÊre tv. Service generelt på hotellet kan bestemt forbedres. 3500 kr. for 2 nÊtter, TV der ikke virker, ingen mulighed for at lave kaffe/te på vÊrelset, ingen mini kÞleskab - det er en noget dyr fornÞjelse. Tror det er sidste gang med overnatning på Comwell à rhus.
Meget dårligt indeklima i vÊrelserne
Meget dårligt indeklima i vÊrelserne.
Havde booket 3 vÊrelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup.
Vinduerne kan ikke åbnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der var ulideligt varmt i dagtimerne og nÊsten endnu vÊrre når msn skulle sove.
Ved henvendelse til receptionen fik vi et andet vÊrelse og det var minimalt bedre da det vendte mod nord.
En virkelig dårlig, men til gengÊld dyr oplevelse.
Du betaler kun for navnet
Du betaler kun for navnet
Min fÞrste oplevelse var, at jeg skulle betale mere for vÊrelset ved at komme ind fra gaden, end hvis jeg havde booket via hotels.com.
VÊrelset var kÞnslÞst, sengen knirkede, aircondition blÊste direkte ned i hovedet, når man lå i sengen og kunne ikke slukkes og så vendte vÊrelset ud til en byggeplads, der startede kl.8, som ikke er fedt, når du har ferie. Derudover skal der betales 150kr pr. dÞgn, for at parkere på en af deres pladser. Altså udover den hÞje vÊrelsespris.
Alle elevatorer gik i stå, så jeg kan vel takke for at få en motion gratis, da jeg skulle gå til 10. GÊster der var dårligt gående måtte bare vente.
Dog en god udsigt, god brunch og venligt personale.
Men prisen er alt, alt for hÞj for det du reelt får.
Dårlig oplevelse - måske netop også fordi det er så dyrt. Man forventer meget mere af hotellet.
Overbooket ???
Havde bestilt, og betalt 2 vÊrelser via hotel.com. Comwell ringede 2 timer fÞr ankomst. Hotellet var overbooket, sÃ¥ vi blev henvist til andet hotel. Det er bare ikke okay ð¡ð¡
Ophold med 3 retters menu via Happy Days
Har netop vÊret på 2 dages ophold med 2 hold venner med 3 retters menu og tilhÞrende vin menu.
Vi var alle mere end tilfredse med menuen (lakse forret, okse filet som hovedret og vanilje pana cotta til dessert) som blev serveret af et kompetent og venligt personale.
Udvalget af vine hertil var velvalgte og velsmagende.
Turen var kÞbt via Happy Days
Meeeeget lidt for pengene.
Meeeeget lidt for pengene.
1200 kr. pr nat. + parkering. Hvad får man for de penge:
1. Et vÊrelse med en dobbeltseng der består af 2 en-mandsmadrasser, som ikke samler på midten.
2. Et tv uden signal
3. Ingen billeder på vÊggen, planter eller andet liv/kultur på vÊrelset
4. Ingen minibar, elkedel el. lign.
5. Vinduer som ikke kan åbnes
6. Mangelfuld udluftning, hvilket betyder et fugtigt vÊrelse når man har vÊret i bad.
7. Ikke engang en loftlampe kunne der blive råd til.
Meget skrabet og ikke nogen specielt god oplevelse.
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. Vi skulle til mindehÞjtidelighed på hotellet. Da vi spurgte i receptionen hvor vi skulle vÊre, vidste de ikke noget om det og det tog dem noget tid at finde ud af det. Meget lidt serviceminded.
DernÊst sagde vi at vi have parkeret i deres parkeringskÊlder. Så blev vi opkrÊvet 100kr for parkering. Så det var en dyr lÞsning. Da vi kÞrte ind i kÊlderen ringede jeg op til hotellet og spurgte om vi måtte holde der, det svarede de ja til, men de glemte lige at oplyse at de ville opkrÊve 100kr for det.
Har lige haft en overnatning pÃ¥ comwellâŠ
Har lige haft en overnatning pÃ¥ comwell Ã
rhus, sammen med svigerfamilien.
Vi kom lÞrdag og fik pakeret på deres udmÊrkede p-plads i kÊlderen. Så intet problem der.
Men vÊrelserne kunne vÊre bedre. Sengen er hård som sten, og puden er nÊsten uden fyld. Der er ingen mulighed for at lufte ud, da vinduerne ikke kan åbnes.
Hvis nogen regner med minibar og elkedel, så er det ikke her. Vores aftensmad var godt lavet, men ikke den store menukort. Morgenbuffeten er ok.
Ikke et hotel jeg tÊnker at besÞge igen
Jeg kommer aldrig til at benytteâŠ
Jeg kommer aldrig til at benytte Comwell Hotel Aarhus mere - eller andre af jeres hoteller for den sags skyld.
Har aldrig mÞdt dårligere service.
DÃ¥rlig beliggenhed og skrabet oplevelse
Arbejder og bor ofte i Ã
rhus i lÊngere perioder og Comwel er et af de dårligere hoteller jeg har vÊret på.
Til fods er det et trist sted at komme til ad en mÞrk og blÊsende omfartsvej nÊsten uden fortorv.
Elevatorerne er besynderlige og uden etagevalg.
VÊrelset er skrabet og uden mini bar og kogekedel.
Inventaret er billigt og ligner et âskuffe hotelâ
Man kan ikke åbne et vindue for frisk luft.
Og det vÊrste et hotel kan gÞre: sengetÞj og håndklÊder lugter af gammel sved og er sikkert vasket ved for lav temperatur og for lidt sÊbe.
Jeg vil ikke tage imod at bo hér igen..
Fantastisk morgenmadsbuffet og rigtig god service
Vi havde en enkelt overnatning på comwell og det er klart en anbefaling vÊrd! Fantastisk service lige fra modtagelsen til vi skulle afsted igen! Morgenmadsbuffetten ville jeg Þnske jeg kunne få hver dag.. Så meget lÊkkert!
Det var dejlig nemt at parkere under hotellet!
Fantastisk service fra Anders ogâŠ
Fantastisk service fra Anders og Sabrina. Utrolig venlige og imÞdekommende. 10 stjerner herfra
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹