Direct Wonen レビュヌ 302

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Als je zoekt naar studentenwoningen in groningrn komt deze website als een van de grotere naar voren. Ik heb hier voor eenmalig een abonnement voor 1 maan afgesloten omdat ik hier veel aanbid zag (fo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de fijne service die ik heb ervaren als verhuurder. Ik heb mijn woning succesvol kunnen verhuren via direct wonen, en de gehele ervaring was enorm positief... もっず芋る

䌁業情報

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

It was the most useless service when we

It was the most useless service when we were looking for an apartment.
Paid subscription brings nothing.

2025幎5月1日

Dear,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear that your experience with our service didn’t meet your expectations. We always aim to make apartment searching easier and more effective, and we’d like to understand what went wrong so we can improve. Please feel free to reach out to our support team so we can assist you further.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Prima site voor woningzoekende heeft

Prima site voor woningzoekende heeft voor mij gewerkt

2026幎1月22日

Beste Elin,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat onze site voor jou heeft gewerkt en dat je je nieuwe woning hebt gevonden. We doen er alles aan om het woningzoeken zo makkelijk mogelijk te maken, en het is fijn om te zien dat dat bij jou heeft geholpen. Veel woonplezier gewenst!

Absolute aanrader!

Direct Wonen is echt een aanrader.

2026幎1月9日

Beste Julianne,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je Direct Wonen als aanrader ervaart. We doen er alles aan om het woningzoeken zo soepel mogelijk te maken, dus zulke reacties zijn altijd fijn om te lezen!

Super snel een kamer!

Dit schooljaar ben ik begonnen met een studie in Breda en dat is voor mij best een eind reizen. Ik was voor een kamer aan het kijken en die heb ik super snel met direct wonen gevonden en ben er erg blij mee! Zeker aan te raden als je een fijne kamer zoekt!

2025幎12月27日

Beste Sander,

Wat fijn om te horen! Super dat je zo snel een kamer hebt gevonden en dat het je helpt met de reistijd naar Breda. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel succes én woonplezier tijdens je studie.

Fijne e-mail alerte

Fijn dat je een e-mail alert kan aanzetten, want ik krijg nu veel mailtjes binnen met kamers die beschikbaar zijn!

2025幎12月22日

Beste Ilvy,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de e-mail alerts goed voor je werken en dat je nu veel passend aanbod ontvangt. Zo mis je geen enkele beschikbare kamer. Succes met je zoektocht en hopelijk heb je snel een fijne plek gevonden!

Met vriendeijke groet,

Duidelijke website

Het is duidelijk en goed aangegeven op de website hoe Direct Wonen werkt!

2025幎12月15日

Beste Eline,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en goed uitlegt hoe Direct Wonen werkt. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte woning.

Goede hulp support desk

Heel erg bedankt Directwonen en de medewerker Mick bij de support desk voor de goede hulp die je mij geboden hebt.

2025幎12月10日

Beste Midas,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze supportdesk en in het bijzonder door Mick. We geven dit compliment zeker aan hem door. Veel succes met het vinden van een passende woning!

Top bedrijf!

Krijg veel mailtjes binnen met aanbod, heb een alert aangemaakt dat ik in Groningen zoek.

2025幎11月13日

Beste Joep,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je veel aanbod ontvangt en dat de zoekalert voor Groningen goed voor je werkt. We hopen dat je snel een passende woning vindt.

Makkelijk en snel

Ik heb mijn woningadvertentie eigenlijk heel makkelijk kunnen plaatsen bij DirectWonen zonder veel moeite

2025幎12月7日

Beste Tim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je woningadvertentie makkelijk en snel hebt kunnen plaatsen bij Direct Wonen. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte huurder.

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, tevreden met het resultaat!

2025幎12月5日

Beste Hiltje,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent met het resultaat. We wensen je veel succes met het vinden van een passende woning.

5぀星のうち2の評䟡

Weet niet of dit het geld waard is..

Sinds drie weken heb ik een betaald account bij Direct Wonen. Na een paar dagen kon ik mijn account niet meer in omdat 'mijn gebruikersnaam of wachtwoord' niet correct zou zijn. Wachtwoord reset kon niet want de link die je toegestuurd kreeg was al verlopen. Mail gestuurd naar het support adres, maar geen reactie ontvangen, na ongeveer een week was het probleem 'vanzelf' opgelost. Vind het uberhaupt gek dat je ze alleen via mail kan bereiken. Als je dan ook geen reactie krijgt, voelt het een beetje louche aan. Woningaanbod ziet er goed uit, maar na drie weken nog geen berichten op mijn woningreacties mogen ontvangen, Geef het nog even de tijd maar ik denk niet dat dit de 20+ Euro per maand waard is.

2025幎11月27日

Beste Esther,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je tijdelijk problemen hebt gehad met het inloggen en dat het contact met onze support niet meteen naar wens verliep. Onze excuses hiervoor.

We zijn blij dat het probleem inmiddels is opgelost en dat we je hebben kunnen helpen. Fijn ook om te lezen dat je het woningaanbod als positief ervaart. Soms kan het inderdaad even duren voordat verhuurders reageren, maar we hopen natuurlijk dat je snel een geschikte woning vindt.

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan kun je ons altijd mailen en helpen we je graag verder.

Wij wensen je veel succes met het vinden van een woning en hopen dat dit snel lukt met onze hulp.

Klantenservice Direct Wonen

Makkelijk en duidelijk

Ik kon mij makkelijk inschrijven en ik heb aangegeven waar ik zoek.

2025幎11月25日

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het inschrijven makkelijk en duidelijk voor u was. We hopen dat u snel een passende woning vindt binnen uw zoekgebied.

5぀星のうち4の評䟡

Gewoon een hele fijne website!

2025幎11月4日

Beste Dylan,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze website als prettig ervaart. We blijven ons best doen om alles zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Vriendelijk en correct geholpen

heeft mij goed geholpen om de advertentie te plaatsen

2025幎10月29日

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u vriendelijk en correct bent geholpen en dat onze ondersteuning bij het plaatsen van de advertentie naar tevredenheid was. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig.

Heel gebruiksvriendelijk

Heel gebruiksvriendelijk voor het plaatsen van een woning, al kun je maximaal 10 foto’s uploaden.

2025幎10月23日

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het plaatsen van een woning als heel gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We nemen je opmerking over het aantal foto’s mee als verbeterpunt, we begrijpen dat je graag meer beelden zou willen delen. Dank voor je suggestie!

5぀星のうち4の評䟡

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw aanbod aan huizen

2025幎10月13日

Beste,

Fijn om te horen dat je snel e-mails ontving over nieuw woningaanbod. We doen ons best om je altijd zo snel mogelijk op de hoogte te houden van relevante woningen die bij je wensen passen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben blij met de service van Direct

Ik ben blij met de service van Direct Wonen!"

Goede service, snel contact na sturen van mail en naar tevredenheid geholpen.
Zeer vriendelijk.

2025幎10月6日

Beste Math,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het contact snel en prettig verliep. We helpen je in de toekomst graag weer verder als je ons nodig hebt!

Het team van Direct Wonen

5぀星のうち2の評䟡

Wel betaald hebben maar niet kunnen

Wel betaald hebben maar niet kunnen reageren. Wat een zooi hier. Ga een advocaat in schakelen

2025幎10月5日

Beste Alexander,

Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat was uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad en dat het probleem is opgelost.

Mocht iemand anders een vergelijkbare ervaring hebben of tegen een probleem aanlopen, neem dan gerust contact met ons op via supportdesk@directwonen.nl. Ons team helpt u graag verder en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt opgelost.

Het team van Direct Wonen

De reacties komen snel

De reacties komen snel, maar soms niet snel van de juiste doelgroep. Veel mensen lezen niet goed of proberen het gewoon toch.

2025幎10月2日

Beste,

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je snel reacties ontvangt. We begrijpen dat het soms jammer is als deze niet altijd van de juiste doelgroep komen. We blijven werken aan verbeteringen om matches nog beter te maken, zodat je reacties krijgt die beter aansluiten bij wat je zoekt.

Paid 10.95 every two weeks

Paid 10.95 every two weeks. But no update at all. Waste of money

2025幎9月30日

Hi Ahmad,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you feel you haven’t received updates. We’d like to help resolve this as quickly as possible.

Could you please contact our support team at supportdesk@directwonen.nl
with your account details and the issue you’re experiencing? Our team will review your case and respond as soon as possible to assist you. We’re committed to helping our users get the most out of our platform.

Kind regards,
The Direct Wonen Team