Veldig fine å bestille fra og få flyttet domener over men når det kommer til å gjøre endringer som å kansellere, så er det vanskelige. De skrev selv i epost at oppsigelse skjer via portalen men at je... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... もっと見る
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... もっと見る
Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 90%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
UPDATE 30.10.2024.
Fikk telefonsamtale fra en hyggelig kar (Victor) som jobbet på kundeservice backoffice og han beklaget hendelsen og at de tar tak interne rutiner og hvordan selgerne jobber. Ryddet opp på en fin måte og sletter ordren og fakturaen. Fortsatt utrolig at dette kan skje, men fint at de ordner opp på en ryddig måte.
Har hatt domene her siden august 2023. Ble som mange andre her ringt opp av selger fra EyeonID. Han snakket svensk og jeg forsto ikke alt han sa og ba om å få tilbudet på epost, fikk plutselig en faktura på over 5.000,- som jeg overhode ikke har akseptert. Har også ved flere anledninger skrevet mail til support for å få kreditert fakturaen på grunnlag at jeg har aldri har bestilt tjenesten. De svarer meg ikke, og jeg må si det er helt utrolig at de har samarbeid med en så dårlig partner. Ikke ble det sendt med angrerettskjema heller, som skal foreligge ved telefonsalg.
Hadde nedgradert webhotellet flere uker før autofornyelse da jeg hadde valgt å beholde webhotellet
Da det var tid til en faktura på autofornyelsen ringte en de fra domene.no som var utrolig vanskelig å skjønne hva sagde og som var ekstrem dårlig til norsk , fortalte at de kunne sende det på epost så jeg kunne lese hva de ville da jeg som nevnt før ikke skjønte mye av hva der ble sagt.
Rett etterpå kom en faktura på over 5000 krone.
Har prøvd å skrive til dem at det er ikke nået jeg har bestilt og de skal kreditere den faktura og sende meg rigtig på rundt 1000 kr, men intet svar så langt.
Så med mindre de svare meg og for ordnet opp kan jeg overhoved ikke rekomendere domene.no og kommer til å anmelde domene.no og daglig leder Benny Samuelsen for svindel og bedrageri.

Nå er det 1 til fra meg, ta den domene.no :P

Domene AS からの回答
Oppdatering: Saken er løst ved hjelp av Victor i Domene AS.
Jeg har fått faktura pålydende 5000 kr, på et produkt jeg verken ønsker eller har bestilt. Dette etter at jeg fikk en telefonsamtale for 3-4 uker siden, som jeg absolutt ikke oppfattet som noe annet enn informasjon, som jeg i tillegg synes var vanskelig å forstå. Det var veldig beleilig at både ordrebekreftelse og faktura ble sendt ut etter "oppsigelsestiden" var gått ut. Dette oppleves som fullstendig svindel og gjort med overlegg! Domene AS tar hemmelige lydopptak av telefonsamtalene, og de opplyser ikke om angrerett. Kan de virkelig være så desperate, at de faktisk må LURE folk inn i en tjeneste? Det kan jo ikke være lovende for deres rennomme eller fremtid.
Domene v/ Neviin gir meg kun standardsvar på mine henvendelser, og jeg har bedt om at noen andre skal se på saken, uten hell. Jeg har sendt en siste e-post, og om dette ikke blir ordnet opp i, har jeg ikke noe annet valg enn å ta saken videre til advokat med tilhørende anmeldelse, samt bruke media for å advare andre.

Domene AS からの回答
Midt i arbeidstiden ringte en svensk telefonselger, som jeg oppfatter skal informere om noe ifm. Mitt abonnement hos Domene.no. Det var svært vanskelig å forstå hva som ble sakt i telefonen, grunnet uklar tale.
Han fortsetter bare å prate i vei uten at jeg får komme til ordet. Jeg spurte om han heller kunne sende informasjon på email, da jeg ville lese meg opp på det han snakket om, istedenfor kom det en faktura på over 5000kr.
Jeg bekreftet ikke noe kjøp av produkt, og har vært i dialog med flere via email og telefon hos Domene og Eyeonid, men de nekter å kansellere fakturaen. Skylder på at angrefristen er gått ut og de ikke kan gjøre noe.
Dere følger ikke Norske lover og regler for telefonsalg. Når dere i tillegg sender meg opptak av telefonsamtalen, uten å ha gitt informasjon eller fått samtykke til dette. Da krysset dere enda en grense, for hva som er lov.
Oppdatering:
Etter mye irritasjon og mail frem og tilbake, ble jeg oppringt av Victor. Han tilbydde ett år gratis Domene
( som jeg takket nei til) da jeg har sagt opp.
Men slettet fakturaen min til EyeonId.

Domene AS からの回答
EDIT: Ble kontaktet av Victor fra kundeservice som ordnet opp. Kreditert faktura og tilbudt gratis abonnement i ett år. Heldigvis er det noen som har hodet skrudd riktig på hos domene.no.
————————————————
Hold dere langt unna domene.no! Jeg er så eitrande forbanna…!!
Har hatt akkurat samme opplevelse som mange andre her hvor jeg blir tilsendt en heftig faktura på en tjeneste jeg aldri har bestilt, og som de ikke har noen dokumentasjon på at jeg har bestilt/bekreftet. Akkurat fått mail fra Neviin om at de ikke kan slette fakturaen. Går selvsagt videre med saken.

Domene AS からの回答
Jeg er kunde hos Domene AS, men har nylig mottatt en faktura på 5000 kr for noe som heter Eyeonid, som flere andre anmeldere også har opplevd. Ved kontakt med domene AS ble jeg informert om at fakturaen må betales, til tross for at jeg ikke er kjent med produktet de hevder å ha solgt meg. Dette oppfatter jeg som svindel. Domene AS hevder å ha lydopptak av en telefonsamtale der jeg skal ha godkjent kjøpet, men de nekter å gi meg tilgang til dette opptaket. Dette er problematisk av flere grunner: Jeg var ikke klar over at samtalen ble tatt opp og har heller ikke gitt mitt samtykke til dette. Videre var verken pris, produkt eller informasjon om angrerett tydelig for meg under samtalen.
I henhold til angrerettloven § 21, skal angreretten være på 12 måneder når slike forhold ikke er opplyst. Et raskt Google-søk viser at denne praksisen har vært utbredt over lengre tid. Det ser ut til at selskapet tilbyr lave priser på domenenavn, men deretter fakturerer for andre tjenester til uforholdsmessig høye priser.
Til tross for gjentatte forsøk på å kontakte domene AS via e-post, har de sluttet å svare meg. Jeg ønsker å advare andre mot denne praksisen og håper selskapet vil revurdere sine metoder. Dersom fakturaen ikke kanselleres innen forfallsdatoen, vil jeg vurdere å anmelde saken til politiet.

Domene AS からの回答
Ble kontaktet av en selger for en tid tilbake som hadde informasjon om EyeOnId som er en ny tjeneste dem har begynt med.
Selger var påtrengende og vanskelig å komme til for å gi tilbakemelding om at tjenesten ikke er ønsket. Selger tok heller ikke et nei for et nei når jeg sa jeg ikke var interessert.
Jeg tillatte dermed å motta informasjon på e-post, som jeg valgte å ikke følge opp.
Ut av det blå mottar jeg faktura på over 5000,- som flere andre her. Ikke har jeg valgt tjenesten og ikke har jeg signert eller bekreftet noe ønske om tjenesten.
I dialog med Domene AS forsøker jeg å få trukket tilbake faktura og tjenesten, men som blir avkreftet på grunn av reklamasjonsfrist og bla bla..
Dersom saken ikke blir ordnet opp i, blir saken sendt videre til Forbrukertilsynet med bakgrunn av det jeg opplever som svindel.
Oppdatering:
Videre dialog med Domene AS fører ingen vei. Neviin, Josefina og Freyja er ikke behjelpelige og saken vil gå videre med politianmeldelse.
Domene AS burde vært svartelistet for lengst, slik som dem holder på.
Oppdatering 04.11.2024:
Endrer fra 1 stjerne til 3 stjerner på bakgrunn av service fra magiske Victor som kom inn i bildet. Faktura slettet og er blitt kompensert med 1 år fri tjeneste for domenet.
Lang korrespondanse med Domene AS førte ingen vei.
Min omtale hos Trustpilot ble flagget som lite troverdig opplevelse av Domene As, som førte til at omtale ble fjernet. Jeg responderte med informasjon som sannsynliggjorde min opplevelse som deretter aktiverte min omtale igjen.
Jeg håper Domene AS rydder opp og at andre med samme opplevelse får samme bistand.

Hei.
Etter mye frem og tilbake med kundeservice, så fikk vi en tlf fra Victor i firmaet som beklaget og sa vi kunne se bort fra fakturaen. Dette er bra og takk for det, men det skal være unødvendig å krangle så mye. Sender med en del vi fikk fra forbrukerrådet i dag ang telefonsalg. Dette er noe alle firma bør kunne, og følge, og som evt kommende kunder bør være obs på:
For at det skal bli inngått en bindende avtale ved uanmodet telefonsalg må den næringsdrivende bekrefte tilbudet skriftlig etter at telefonsamtalen er avsluttet. Forbrukeren blir ikke bindet før tilbudet er akseptert skriftlig, noe som må opplyses om i det skriftlige tilbudet.
Dersom dette ikke er gjort, er det ikke inngått en bindende avtale.
Du har uansett angrerett de første 14 dagene etter du inngikk avtale om tjenesten, videre blir denne fristen utvidet til 12 måneder dersom du ikke har fått informasjon om angrerett.
Min sak kommer under:
Nå har jeg sendt flere mail ang å få sletta faltura på over 5000,- på ei tjeneste jeg ikke ønsker! Vi har og prøvd å ringe, noe som resulterer i null svar. Står på plass to i en time.
Ser at det er flere som har hatt og har samme problemet som meg når jeg leter her, og jeg har den samme oppfattelse som de. Den tlf.samtalen ang id-beskyttelse virket ikke som et salg som skulle ende med ei regning på over 5000,-.
Dessuten har det kommet mail fra dere om gratis id-beskyttelse flere ganger dette året. Hvordan kunne jeg koble at det skulle bli 5000,- rett etter en tlf der en person snakker deg i senk uten at jeg legger merke til summen?
Jeg har ikke mottatt noen ordrebekreftelse etter samtalen og jeg har ikke logga meg inn på linken i mailen som ble sendt for å aktivere konto.
Jeg får til svar via mail at jeg har godtatt avtalen pr tlf og at det er 1 års bilding. Etter at jeg huka av på domenes sider at jeg ikke ville fornye tjenesten fra de, så fikk jeg en mail der det sto at jeg kunne ta kontakt via mail om jeg ønsket en oppsigelse med en gang. Da trodde jeg det ordnet seg,men det gjorde det ikke!
Jeg kan se at det er en person hvertfall de siste dagene som fikk sletta fakturaen. Det kan gjøres det samme hos meg og.
Jeg setter meg nå ned og sender forbrukerrådet mail, og i neste omgang går jeg til politiet om det ikke ordner seg.
Therese Sørensen

Domene AS からの回答
En ordentlig svindel opplevelse... HOLD DERE UNNA DOMENE.NO PÅ ALLE MULIGE MÅTER.
2 år etter domene løp ut mottok vi en faktura på 5000kr for noe "eyeonID" tull. Spurte om dokumentasjon på avtalen, det klarte de ikke hente frem, nå har domene.no sluttet å svare på epost.
Ringte kundeservice, der møtte vi en frekk mann som var veldig lite interessert i å hjelpe oss. Han sa det var umulig å fjerne.
Hold dere unna, dette er svindel. Flyttet alle domener vekk fra domene.no og meldt inn saken.

Domene AS からの回答
Spørr etter Victor, han kan hjelpe.
svindel på høyeste nivå! Styr unna Domene.no og EyeonID!
Ble oppringt av Timmy som utgav seg for å være fra Domene.no han ville fortelle meg noe om sikkerhetsoppdateringer og div EU direktiv som var i endring. Opplevde aldri dette som salg! Tenkte ikke noe mer om dette før det kom en faktura på 5000,- inn i innboksen min. Sjekket mailen. Har aldri motat en ordrebekreftelese eller slikt om dette. DETTE BRYTER NORSK LOV!
Har vært i kontakt med Neviin fra kundeservice i flere dager nå, men siden fakturaen kom nøyaktig 14 dager etter samtalen, har angrefristen gått ut.. De nekter å hjelpe med noe og påpeker at fakturaen må betales.
Hvis ikke dette rettes opp i fra deres side snarest, går det rettens vei!
Hvis du blir oppringt av domene.no eller tenkter å ta i bruk deres tjenester: STYR UNNA!!!!

Domene AS からの回答
Jeg har fått en faktura på et produkt jeg ikke har bestilt. Jeg fikk en telefonsamtale for flere uker siden som jeg overhode ikke oppfattet som et salg. Personen jeg pratet med la det frem som om det var en slags informasjon og at det ville komme mer informasjon på ett eller annet tidspunkt. Etter ca 15 dager ramler det inn en faktura i innboksen min, beleilig for domene.no så er denne fakturaen sendt nøyaktig etter at angrefristen er gått ut. Dette er ren svindel, jeg har aldri mottatt en ordrebekreftelse eller angrerettskjema. De nekter på alt og henviser til lover som ikke finnes, som om at kjøp av domene er unntatt forbrukerloven.
Oppdatering: Etter å ha sendt e-post til både forbrukermyndighetene og TV2-hjelper deg, og informert domene.no om det har jeg fått en telefon med en beklagelse fra domene.no. Jeg fikk sletta fakturaen og abonnementet jeg hadde blitt ulovlig knytta til, og jeg fikk ett år gratis webhotell og domene gratis som plaster på såret. Jeg går opp fra 1 stjerne til 2, på grunn av at jeg ble kontaktet og alt ble fiksa. Men ikke noe mer da jeg ikke er 100% sikker på om domene.no bare spkulerer i hvor mange som faktisk orker å ta opp kampen med de. Ringer de og beklager til alle, eller kun de som lager bråk og dårlige trustpilot-anmeldelser? Etter denne telefonen har jeg fått en ny e-post fra eyeonID med oppfordring om å logge inn og registrere meg. Jeg sendte spørsmål om dette til domene.no for en uke siden, men venter enda på svar om hvorfor jeg har mottatt denne.

Domene AS からの回答
Som mange andre her inne, har jeg fått faktura på et produkt jeg ikke ønsker på over 5000 kr, etter at jeg fikk en telefonsamtale for 3-4 uker siden. Sendte e-post om at jeg ikke ønsket det, og fikk tilbake at angreretten hadde gått ut. Dette er svindel og gjort med overlegg. Jeg har nå sendt en siste e-post, og om dette ikke blir ordnet opp i blir de anmeldt til Politiet for bedrageri.

Domene AS からの回答
As several mention, contacted by a company informing about a security service called EyeonID, swedish person describing an update to their service. First emails start arriving with an order confirmation and thank you for booking the service, something I did not do. There was no connection in the email to domene.no and no other valid information. It very much seemed like fraud and best left alone.
Next thing is I receive invoice for a year of the service. When in contact with customer service they refuse to do anything to cancel the service or do anything helpful. Swedish answers that are sorry I have had a bad experience, but can (will) not cancel.
I have engaged contact with Forbrukertilsynet on this matter. I have demanded them to halt the invoice while I contact Forbrukertilsynet and lawyer. Will attempt to contact the Miss Group if they are able to help.
Edit: I was contacted by Amina who has removed the service and creditted the invoice. Also offered free domain for 3 months. +1 star

Domene AS からの回答
Jeg er midt oppe i denne eyon id svindelen nå. Prøver og løse dette med en som heter nevin og det kommer ingen vei. Jeg trenger hjelp til hva jeg kan gjøre.
Hvis dere vil beholde meg som kunde må dere fikse opp i dette

Domene AS からの回答
Ble ringt av en selger med navn Ankido. Han var hyggelig, prata svensk og nevnte byttting av leverandør til EYEONID. Han nevnte aldri at dette kommer til å koste penger. Jeg har i tillegg aldri fått noe bekreftelse på epost. Jeg synes dette ikke er innafor. Har sendt support saken og ønsker fakturaen slettet.
Har tipset VG og TV2 i håp om å belyse denne type svindel!. Håper flere av dere som er berørt, gjør dette
Reglene ved telefonsalg
Et salgstilbud gitt på telefon må bekreftes skriftlig i etterkant av telefonsamtalen. Deretter må tilbudet aksepteres skriftlig av forbrukeren for at bindende avtale skal være inngått. Dette skal det opplyses om i tilbudet.

Domene AS からの回答
Har akkurat samme opplevelse som flere hvor en person fra EyeonID forklarer jeg må gjøre en oppdatering og at han ringer for Domene.no. Personen er svensk, vansklig å forstå, han oppgir ikke at han er en selger og jeg tror det er teknisk support. Jeg får senere tilsendt en faktura. Når jeg sender klage, vil de ikke kanselere fakturaen. Jeg fikk ikke oppgitt i e-post om at det var en kostad knyttet til oppdateringen. Etter å ha sendt klage, ringte heldigvis Victor opp fra Domene.no og han kanselerte fakturaen og sa de skulle ha gjennomgang av rutiner.

Oppdatering:
Etter jeg har vert i kontakt med kundeservice i flere dager uten å få noe hjelp skrev jeg denne anmeldelsen. Kun da blir jeg magisk ringt av Victor som sletter fakturaen.
Så vis du noe blir svindlet av domene.no er løsningen å henge dem ut offentlig, kun da gidder de å bry seg.
Jeg opplevde brudd på norsk lov med Domene.no
Min erfaring med Domene.no har vært svært uprofesjonell og uakseptabel. Jeg ble kontaktet av dem via telefon, der de informerte meg om en av deres tjenester. De later som de er et Norsk selskap men de er egentlig bare svensk og de har ingen Norske ansatte dette gjør det veldig vanskelig å kommunisere med dem når de kun snakker svensk, Det ble ikke gitt prisinformasjon, og jeg mottok aldri en skriftlig avtale for å bekrefte tjenesten, som norsk lov krever.
De krever at jeg betaler 5000 kr for noe jeg ikke ønsker eller har bestilt.
Dette er alvorlige brudd på markedsføringsloven i Norge. Ifølge loven må avtalen bekreftes skriftlig i etterkant. Det som skjedde her er ikke bare ulovlig, men også svært uetisk.
Dersom dette ikke rettes umidelbart vil jeg si opp alle tjenestene mine hos domene.no og vurdere rettslige skritt
Styr unna dette selskapet.

Styr unna
blir plaget av telefonselgere som selger noe som heter EyonId. Jeg godtar ikke tjenesten. Jeg skjønner kanskje halvparten av det som blir sagt siden selgeren snakker svensk. Jeg glemmer av det og plutselig noen uker senere får jeg en faktura for 5000 kr
Og når jeg kontakter dem får å avbestille dette får jeg beskjed om at angrefristen er utgått. Dette er IKKE et norskt selskap det er en kun svensker som snakker svensk og svarer e-poster på svensk. De sender ikke ordrebekreftelse eller informasjon før etter angrefristen er utgått for at du ikke skal ha mulighet til å avbestille før du får faktura veldig utspekulert svindel.

Domene AS からの回答
Salgsavdelingen deres har visst i det siste begynt med svindel. Ble oppringt av en svenske (Nils) som sa han bare ville informere om noen endringer de gjør pga EU-direktiver eller noe. Jeg ba om å få tilsendt informasjon på epost så jeg kunne lese om det, og prøver ellers å være hyggelig å si at det sikkert er et greit opplegg, men sa ikke ja til noe kjøp. Likevel aktiverte de en tjeneste og sendte faktura på mer enn 5000 kr, som de siden har blankt nektet å trekke tilbake til tross for veldig klare beskjeder om å gjøre det. Det ble sendt flere eposter til supporten i håp om å komme gjennom til noen andre enn Neviin, og ringte til kundeservice, ble satt over til en sjef og fikk beskjed av han om at ting som har med faktura å gjøre må tas over epost. Trodde i starten det bare var en misforståelse, siden det i følge norsk lov kreves en SKRIFTLIG bekreftelse fra kjøper for at et salg skal være gyldig, selv salg gjort over telefon, men for hvert svar de sender virker det mer og mer som de prøver å lure folk inn i avtaler de ikke vil inn i for så å håpe de betaler i dyre dommer heller enn å finne ut at det de gjør er ulovlig og politianmelder det.
OPPDATERING:
Har nå lagt på en stjerne da Victor/Viktor fra Domene kontaktet meg her via Trustpilot (som han har gjort med flere andre her virker det som) mens jeg var halvveis gjennom en epost til Forbrukertilsynet for å høre om de ville anbefale å anmelde saken til politiet. Victor ville bekrefte spesifikt hvilken faktura jeg siktet til her sånn at han kunne kreditere den. Han tilbød å kompensere for opplevelsen med å fornye webhotel gratis til neste år, og spurte også om jeg kunne fjerne denne anmeldelsen, hvorpå jeg sa jeg ville i alle fall oppdatere den dersom fakturaen blir kreditert (det har den nå).
Veldig trist at det ikke blir gjort noe med før det blir offentlig rabalder ut av det, men glad det i alle fall virker som det er over for nå. I BESTE fall er det enkelte ansatte (for eksempel Nils) i salgsavdelingen til bedriften som bryter norsk lov for å prøve å øke salgstallene sine og ikke bryr seg om ryktet til bedriften, men forstår ikke helt hvorfor support i så fall også går med på det og forsvarer dem (for eksempel Neviin) og nekter å løse saken. Kommer til å øke vurderingen med minst en stjerne til dersom jeg på en eller annen måte får bekreftet at de kriminelle det gjelder har blitt tatt hånd om, enten av selskapet eller politiet.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。