Very disappointing experience with Dynalogic. On the first delivery attempt, I was marked as “not home,” that’s true because I wasn’t. A second delivery was then scheduled, and I even receiv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I’m not sure why this ranking is so low. From my experience, everything went very smoothly. The delivery driver even called me twice before arriving, which never happened with previous deliveries fr... もっと見る
Very disappointing experience with…
Very disappointing experience with Dynalogic.
A second delivery was then scheduled, and I even received a call confirming the appointment for the next day. Because of this, I took a full day off work without pay, as the parcel was very important.
I waited at home from 9:00 to 19:00, constantly checking the tracking. The delivery kept being delayed, and at one point it showed the parcel was already in my city and would arrive within hours. However, just minutes later, it was suddenly cancelled again, and I was once more told I was “not home,” which is simply not true.
Overall, this service was unreliable and very frustrating. I lost an entire day waiting for a delivery that never arrived, despite clear arrangements
I’m not sure why this ranking is so…
I’m not sure why this ranking is so low.
From my experience, everything went very smoothly.
The delivery driver even called me twice before arriving, which never happened with previous deliveries from other companies.
pakje is vandaag geleverd maar niet bij…
pakje is vandaag geleverd maar niet bij ons en wetten niet waar en of bij wie , contact genomen met dynalogic maar wil niets doen voor te zoeken, raar dat ze niet weten op welke adres deze is geleverd en getekenden,het is een waardeloze bedrijf
me font payer pour un créneau horaire…
me font payer pour un créneau horaire et un service d'installation qu'ils ne font pas. viennent à l'heure qu'ils veulent et abandonnent les livraisons au couloir sans les installer. service client laisse à désirer 0/10.
Snelle en correcte levering
Je kan de levering volgen via tracker en je wordt op voorhand ge-smst.
Plaatsing in de kelder met terugname oud toestel en verpakkingsmateriaal.
27 januari koel/vriescombinatie besteld…
27 januari koel/vriescombinatie besteld bij bol.com. Speciaal opgelet dat oude apparaat wordt meegenomen, nieuwe wordt geplaatst op juiste plek en wordt aangesloten. Stond allemaal bij de leveringsvoorwaarden! Vandaag wordt hij bezorgd, ze zetten hem in de hal en willen vertrekken. Bijna moeten smeken of ze hem in de keuken willen plaatsen en oude koelkast mee willen nemen. Uiteindelijk hebben ze het gedaan omdat mw blind is. Triest en niet conform afspraak. Erg misleidend!
Door sorteerfout kan bezorging niet…
Door sorteerfout kan bezorging niet plaatsvinden.
Er word binnen 3 dagen contact gezocht voor een nieuwe bezorgafspraak, nou nooit dus.
Samsung wijst naar Dynalogic en andersom.
20 jan. 2026 10:50 Opdracht niet uitgevoerd: Fout in sortering
20 jan. 2026 09:15 De route is klaargemaakt voor onze medewerker
19 jan. 2026 21:35 Uw zending is door ons ontvangen
Het is door Dynalogic ONTVANGEN dus, spoor dat pakket op en lever het af..!
Niet de eerste keer bij dit waardeloze bedrijf..!
levering was volgende dag voorzien maar was 4 dagen later
levering de volgende dag voorzien, niemand gezien, dag erna wij beide thuis, tracking zegt niemand thuis, maar wij hebben niemand gezien en hebben camera's hangen waarvan wij melding krijgen plus deurbel. 4 dagen later ons pakket eindelijk aangekomen. leugenachtige verklaring van koerier dat niemand thuis was getuigd niet van service waar klanten voor betalen. Mijn vrouw geeft de review en dan deze in twijfel trekken of wij echt wel de ervaring met dynologic hebben gehad terwijl we tracking en al hebben om te proberen slechte reviews te verwijderen. ipv 2 sterren nu maar 1 ster
ordernummer 154799084 omschrijving JDW200331179287-1-1- tracking nr 21343JDW200331179287 Next Day 1M Delivery, maar het was 4 dagen later.
Levering matras
Gisteren, 30/12/2025, zou mijn nieuwe matras geleverd worden tussen 16:30 en 19:30. "Plots" tracking niet meer mogelijk, terwijl aflevervoertuig bij mij in de buurt was. Zitten wachten aan de deur tot 21:00, maar geen bericht of oproep ontvangen, terwijl mijn nummer voor Dynalogic beschikbaar was... Malafide bedrijf, want doen niet eens de moeite om mijn klachtenformulier te behandelen! Pas na 21:00 mail ontvangen dat de afleveraar "mij gemist had" en men de levering vandaag, 31/12/2025, pas NA de middag opnieuw zouden aanbieden... Geen mogelijkheid tot telefonisch contact om zaak uit te klaren en om de levering nog deze voormiddag te laten plaatsvinden. Dank dus aan Dynalogic voor een slapeloze nacht (wegens geen matras) en de schabouwelijke manier waarop uw bedrijf omgaat met zijn klanten... Keep away from Dynalogic for your deliveries!!!
Jo VANDERBEKE
Allerslechtse ervaring met koeriers
Allerslechtse ervaring met koeriers, vermijd dit bedrijf ! 5 dagen na mekaar bezorg afspraak die ze niet nakomen, laatste dag steeds berichten dat ze later kwamen, maar finaal niet kwamen, meerdere keren per jaar deze ervaring ! Dit gaat niet om drukte, dit gaat om uiterst slechte organisatie bij dit bedrijf !
Dit is een waardeloos bedrijf.
Dit is een waardeloos bedrijf! Ik heb deze ochtend alwéér bericht gekregen dat de levering van mijn bestelling bij X2O vandaag alwéér niet kan doorgaan. Dit keer heb ik zelfs niet de mogelijkheid om een nieuwe datum vast de leggen. In hun annulatie-mail staat letterlijk: "Wij houden u via e-mail op de hoogte en zullen u informeren over de vervolgstappen". Daar moet ik het maar mee doen. Een telefoonnummer hebben ze blijkbaar niet. Intussen ben ik 2 verlofdagen kwijt.
Dit is lang niet alles. Ik heb eerder deze maand een koelkast en een droogkast besteld bij Bol. Dit waren afzonderlijke bestellingen en dus ook afzonderlijke leveringen. Helaas werden deze ook gedaan door Dynalogic. De chauffeurs waren verondersteld om de toestellen uit te pakken, ter plaatse te zetten, aan te sluiten en de verpakking mee te nemen. De koelkast hebben ze, na aandringen, uiteindelijk toch binnen gezet en uitgepakt en met veel tegenzin op zijn plaats gezet. Gelukkig heb ik geholpen, anders waren, zowel de koelkast als de keukendeur beschadigd. Waterpas zetten was er niet bij. Voor hen was het al goed als ze niet omviel. De verpakking wilden ze maar deels meenemen en dan nog maar alleen omdat ik ze zelf in de vrachtwagen heb gelegd. Een kwartier na hun vertrek hoorde ik gestommel buiten en zag ik dat een van de chauffeurs ergens in de tuin was waar hij helemaal niet moest zijn. Dan de droogkast: die hebben ze net over de drempel gezet en ze zijn snel vertrokken, zelfs niet uitgepakt.
Blijkbaar mag je jezelf al gelukkig prijzen als ze überhaupt opdagen. Jammer dat ik geen negatieve beoordeling kan geven.
Mijn advies aan Dynalogic: hou er gewoon mee op, dat zal veel frustraties uitsparen.
Not at all impressed
We were not at all impressed with this company. The delivery did not arrive and there is no way to contact the company by 'phone to make any enquiries. They stipulate that they respond to emails withing 24 hours but we are still awaiting a response after 3 days. Eventually we discovered that the parcels had been left at a completely different address to our own - the only common factor between our address and the one to which the parcels were delivered was the number 5!
Onbetrouwbaar
Héél slechte ervaring met dit verzendbedrijf. Onze leveringsdatum werd 8x gewijzigd. Tussen 22u en 24u, de avond voor levering, werd telkens de datum, via mail, uitgsteld. Het bedrijf is telefonisch niet te bereiken.Mails worden niet beantwoord. Pas na herhaalde tussenkomsten van onze leverancier, werd ons product geleverd.
Attention si vous avez un colis en…
Attention si vous avez un colis en provenance de ce transporteur. Le chauffeur ne sors pas de son véhicule de transport, ne téléphone pas, ne sonne pas, etc. Et même quand il vous voit, le chauffeur part (plusieurs images à l'appui). En lisant les commentaires, cette société (filiale de Bpost) devrait revoir le type de personnel à engager (aucune valeur professionnelle). C'est complètement dingue de la part de Bpost de créer cette société dont le personnel est irrespectueux envers leurs clients. Inacceptable venant d'une société liée à Bpost.
Vervolg review van Do 4/9/2025 + reactie op antwoord Dynalogic
Zie mijn review op de Nederlandse Trustpilot en het antwoord daarop van Sandra van enkele minuten geleden.
De leverancier en wij hebben al veel contacten gehad en een oplossing gevonden. Retourlabel is door hen al doorgegeven aan DHL die het aan BPost moet doorgeven en die weer aan u, tenzij DHL u info geeft.
De leverancier = MAXARO, heeft opdracht gegeven aan DHL, die aan BPost en die weer aan u. Lees mijn review op de Nederlandse website voor de details.
De oorspronkelijke verzender - verkoper - "leverancier" heeft gisteren een retourlabel aangemaakt bij DHL (4/9/2025) en opdracht gegeven tot retournering. Indien u deze melding nog niet hebt doorgekregen van BPost, dan zou ik als ik u was een stapje meer zetten en BPost nachecken en deze manen DHL te checken, gezien er al opdracht is (!) om het pakket te retourneren ZONDER ENIGE LEVERINGSPOGING te ondernemen! Ingaan tegen deze opdracht kan juridische consequenties voor u in BE/NL/US hebben.
In aansluiting op reactie Sandra van 5/9/2025 circa 7:40 AM het volgende:
Zorg ervoor dat pakketnummer JVGL06037048000898179281
NIET wordt geleverd en
er GEEN LEVERINGSPOGING wordt gedaan in Mol!
en DIRECT RETOUR gaat in de keten van transportbedrijven revised: dus van Dynalogic Boom naar BPost en van BPost naar DHL en van daar naar MAXARO.
U bent nu bekend met het feit dat de oorsponkelijke verzender een retourlabel heeft aangemaakt. Dit negeren kan verstrekkende juridische gevolgen voor u als bedrijf hebben, zowel in België als in Nederland.
Daarbij:
- ADRES ONBEWOOND EN ONBEREIKBAAR -complex in aanbouw/bouwwerf;
- GEEN TOESTEMMING een leveringspoging te doen
- GEEN TOESTEMMING het pakket waar dan ook achter te laten
- de Taal in uw systeem is onjuist (Engels), is NL!
- Indien u toch stoicijns doorgaat met uw "systeem" zonder communicatie met ons, en durft te beweren achteraf dat het geleverd is of achtergelate bij Pietje Puk of Jantje Beton, dan wordt u aansprakelijk geacht voor het bewust achterover drukken van het pakket. De gevolgen zijn volledig voor u temeer nu er een retourlabel is aangemaakt op 4/9/2025.
U dient het pakket PER OMMEGAANDE te retourneren met bevestiging in uw antwoord per mail en WhatsApp plus hier in een comment, aan
MAXARO
Ettenseweg 74, 4706 PB Roosendaal
en indien dat niet "gaat", dan retourneert u het aan BPost met de opdracht van retour, die het dan braaf zal doorzenden als uw groot-aandeelhouder, aan DHL, die het dan terug zal moeten bezorgen aan MAXARO (adres boven) die de oorspronkelijke opdracht heeft gegeven.
Overigens: dat het niet zou gaan, is pure onzin Sandra. Ieder logistiek en data systeem is manueel aan te passen. AI gaat snel, doch we zitten nog niet in de fase dat AI de mens overruled. Misschien moet je je Belgische collega's eens wakker schudden, die hullen zich in stilzwijgen en doen niets. Hun slechte naam raakt ook de Nederlandse vestigingen op termijn.
Leerelement hier is in ieder geval dat het verzenden van grotere pakketten met breekbare en kostbare inhoud absoluut niet meer via transportzendingen moeten komen die niet in eigen beheer van het verkopende bedrijf zijn. Het is een "soepke" zoals ze in De Kempen zeggen en "de honden lusten er geen brood van" zoals in Noord Brabant wordt gezegd.
Graag bevestiging nog heden, 5/9/2025, ook hier en public (misschien vijzelt het uw "imago" in positieve zin wat op als u hieraan gehoor geeft), dat het pakket met opgemeld pakketnummer,
1) UIT transport en logistiek proces wordt gehaald, en
2) RETOUR wordt gezonden aan de verkoper MAXARO (adres hierboven), en als dat ook weer niet gaat (of u snapt het nog steeds niet):
3) RETOUR wordt gezonden aan degene die bij u het label in BOOM Belgie heeft aangemaakt = BPost, terug naar BPost, die dan weer RETOUR moet zenden aan
4) DHL, die het op haar beurt weer retour dient te zenden aan MAXARO in Roosendaal.
Als iemand dit nog niet snapt, dan is het wellicht handig het 6e jaar van de basisschool nog eens over te doen. Misschien dat het balletje met tekstverklaren dan wel valt...
Het lijkt me erg wijs dat u de weg van middelen zoekt in plaats van dit (juridisch) te laten escaleren. Uiteindelijk is dat laatste voor niemand van de betrokkenen een fijne ervaring. Daarom nogmaals: zorg ervoor dat dit in orde komt.
Het is duidelijk dat op de Belgische Trustpilot het niet mogelijk is in een apart vak het pakketnummer in te geven en op de Nederlandse Trustpilot pagina wel. Deze laatste heeft dus geantwoord deze ochtend. Dit is het vervolg en antwoord daarop: nu op de juiste Trustpilot pagina van Belgie (hebben jullie de mogelijkheid ook zelf direct te reageren).
Hopelijk gaat er eindelijk ergens een belletje rinkelen en wordt er een extra stapje gezet om de kwestie naar tevredenheid van de ontvanger EN de originele verzender (MAXARO) alsnog op te lossen..
Graf bedrijf
Graf bedrijf. Komt afspraken niet na!
Levert niet en laat je gewoon zonder excuus zitten zonder bed
Onbetrouwbaar
Dag van de levering van de nieuwe matras sturen ze 's morgens een mail beginnend met 'helaas ...' en ze zijn niet komen leveren. Onbetrouwbaar! Als ik in de toekomst zou weten dat een winkel laat leveren door Dynalogic dan koop ik er niet of haal zelf op !
Mobiele airco besteld via bol
Mobiele airco besteld via bol. Koeriersbedrijf Dynalogic ging dat eens oplossen.
Aanvankelijk leek alles goed te verlopen tot op de dag van de levering. De koerier arriveerde voor mijn deur, opende zijn kofferdeuren, rommelde wat in de bestelwagen en stapte vervolgens weer in en reed weg. Aanbellen werd er niet gedaan. Kort daarop ontving ik een melding dat mijn zending in onderzoek is.
Om een lang verhaal kort te maken: Dynalogic is mijn mobiele airco kwijtgeraakt, ze hebben die ergens foutief geleverd, de airco is vanzelf weggerold of er heeft zich iemand soldaat gemaakt van mijn mobiele airco.
Ondertussen is Dynalogic al een paar dagen 'aan het zoeken', maar krijg je als klant geen ernstige feedback. Zelf heb ik gelukkig heel wat bewijsmateriaal kunnen verzamelen en werden zowel bol als de partner (verkoper) uitvoerig op de hoogte gebracht.
Dynalogic? Weinig dynamisch en al helemaal niet logisch!
pakket nooit toegekomen spelletje…
pakket nooit toegekomen spelletje tussen b post en Dynalogic
Asociaal en niet de service geleverd waarvoor betaald is
Via Mediamarkt een koelkast besteld, kon zelf een bezorgdag en type bezorging kiezen. Ik wilde graag dat de koelkast netjes werd geplaatst op de gewenste plaats en uitgepakt en aangesloten etc. Dus ik heb voor een bezorging gekozen waarvoor betaald moest worden.
Kreeg ik op de dag van de bezorging twee jongens van Dynalogic aan de deur. Ten eerste konden ze al niet netjes en normaal groeten, kwam amper een woord uit hun mond (behalve in het Arabisch, dat konden ze onderling maar al te goed), een van ze liep met een lolly in z’n mond.
Ze hebben de koelkast gewoon in de keuken gezet zonder te vragen of hij op de gewenste plek stond en of ik tevreden was.
Enige communicatie vanuit een van de jongens was: ‘na 4 uur koelkast aanzetten. Hier tekenen.’
Dit soort types wil ik niet in mijn huis, hier spreek je gewoon netjes Nederlands tegen, en in bijzijn van de klant, en lever je de service waar ik voor betaald heb.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。