Very disappointing experience with Dynalogic. On the first delivery attempt, I was marked as “not home,” that’s true because I wasn’t. A second delivery was then scheduled, and I even receiv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
27 januari koel/vriescombinatie besteld bij bol.com. Speciaal opgelet dat oude apparaat wordt meegenomen, nieuwe wordt geplaatst op juiste plek en wordt aangesloten. Stond allemaal bij de leveringsvoo... もっと見る
Allerslechtse ervaring met koeriers, vermijd dit bedrijf ! 5 dagen na mekaar bezorg afspraak die ze niet nakomen, laatste dag steeds berichten dat ze later kwamen, maar finaal niet kwamen, meerdere k... もっと見る
I’m not sure why this ranking is so low. From my experience, everything went very smoothly. The delivery driver even called me twice before arriving, which never happened with previous deliveries fr... もっと見る
Top levering
Pakket door vriendelijke koerier geleverd volgens details track en trace.
In vergelijking met sommige andere koerierbedrijven 6 sterren waard.
Top dynalogic
Top dynalogic, sneller levering, vriendelijke mensen en top installatie. Bedankt voor de service dynalogic van onze samsung ue50tu8510 tv
Très satisfait de la livraison.
Très satisfait de la livraison.
Article commandé le 24 décembre, reçu le 27 décembre en fin d'après midi malgré la météo qu'il faisait ce jour la et que nous étions en période de fêtes.
Le suivi du colis est vraiment très agréable d'utilisation et donne beaucoup de détails, comme par exemple l'heure d'arrivée du livreur qui s'actualise régulièrement pour se préciser
Dynalogic = gegarandeerd problemen
Het meest onbetrouwbare koerierbedrijf dat ik reeds ben tegengekomen. Ze hebben nu ongeveer 10 maal iets moeten leveren bij mij en dit is toch welgeteld 1 maal correct gebeurd.
Indien er bedrijven zijn die ontevreden klanten willen en hun zaak stuk willen maken, dan is een samenwerking met Dynalogic een perfecte oplossing.
Voor mij is het duidelijk, als ik op voorhand kan zien dat de levering door Dynalogic zal gebeuren, koop ik liever bij een andere handelaar.
Deliverys with Dynalogic are always HORROR !
Deliverys with Dynalogic are always late. No response or solutions an phone.
Worst transportfirm ever.
Une incompétence total,a chaque fois…
Une incompétence total,a chaque fois qu'une commande doit m'être livré par dynalogic un dimanche je ne la reçois pas le jour prévu un service vraiment lamentable
Slechtste service ooit
Slechtste pakketdienst die ik ooit heb gebruikt. Dit was waarlijk iets dat ik nog nooit gezien heb, ze moesten mijn meubels leveren, waar ik makkelijk 3 weken op heb mogen wachten. Ik had doorgegeven dat deze pas vanaf 1 oktober geleverd konden worden (dag van de verhuis). Een week ervoor kreeg ik al bericht dat de meubels onderweg waren. Onmiddelijk de klantendienst gebeld, wat wel vlot ging, en met hen afgesproken om deeubels de week erna (02/10) te laten leveren. Dan kreeg ik op 02/10 bericht dat de koerier er niet ging geraken en maandag 05/10 ging langskomen, oké ik snap dat dit kan gebeuren maar toch vervelend. Dan kreeg ik maandag een bericht dat de verpakking 'lichte' schade had opgelopen en dat er eerst een schaderapport moest opgemaakt worden. Weer wachten dus. Hierna kreeg ik bericht dat de meubels 09/10 geleverd gingen worden. Niet dus, chauffeur heeft de order afgelast wegens 'overmacht' (het begin van de straat ligt open door werken maar er kan perfect rondgereden worden en het huis is bereikbaar). Goed ik bel onmiddelijk naar de klantendienst, 10 minuten moeten wachten op iemand, ik vraag beleefd of ze de chauffeur kunnen bellen en laten weten dat het adres wel bereikbaar is. Nee hoor, daarvoor moet u sneller binnenbellen meneer, de chauffeur is al te ver om nu nog om te keren. Wéér wachten dus. 12/10 staan ze eindelijk voor de deur met de meubels, spijtig genoeg heeft géén één van mijn pakketten deze amateuristische gang van zaken ongeschonden overleeft, aan elke hoek was wel schade, onderkant van de zetel was gescheurd, en het pakket waar de verpakking lichtjes van was beschadigd: de hoek van een kastdeur was gewoon helemaal kapot.l en een paar planken die daarbij zaten waren versplinterd. De helft van de stukken van mijn nieiwe meubels zijn dus al aan vervanging toe. Ik hoop dat ik nooit meer met dit bedrijf te maken krijg, dit was letterlijk de slechtste ervaring dat ik ooit gehad heb.
2 dagen wachten en uiteindelijk geen pakket
Goederen besteld via Lidl Shop. Werd normaal geleverd door Bpost (volgens website), maar zou uiteindelijk geleverd worden door Dynalogic. Eerst was de levering voorzien op woensdag. Maar in de namiddag zag ik al op de track&trace dat men "mijn adres niet vond", vreemd genoeg had ik niet eens een sms ontvangen dat men onderweg was. Tweede poging op donderdag. Ipv namiddag werd er nu 's avonds geleverd. Rond 20u krijg ik een sms dat de bezorger onderweg is. Track&Trace bevestigd dit, hij zou rond 20u40 aankomen. Tot 20u30 kan ik de bezorger volgen. Om 20u40 staat er plots dat mijn bestelling is geannuleerd?! Dit is natuurlijk onzin.
Mensonge et aucun respect du client
J'attendais aujourd'hui dimanche 27 septembre 2020 une livraison Coolblue. J'ai reçu pendant la journée un mail et trois sms de Dynalogic pour me tenir informé de l'état de la livraison. Je n'ai pas quitté mon logement de toute la journée. Il y'avait en permanence deux personnes. Mon parlophone est neuf et fonctionne parfaitement bien. En soirée, je reçois un mail comme quoi je n'étais pas là et que je vais être livré plus tard. C'EST FAUX ! Personne n'a sonné, personne n'est passé, je n'ai pas reçu le moindre appel sur mon téléphone et aucun avis de passage n'a été déposé. C'est lamentable, aucun respect du client et aucune conscience professionnelle. Je précise que cela n'est pas la première fois. Aujourd'hui c'était la fois de trop !
bad customer service
keep changing the day of delivery, took ages for them to pick up the line and they don't provide any answer, items were lost for 2 weeks in research or damaged and never delivered
Zaterdag besteld bij Coolblue om zondag te leveren.
Ik krijg een mail dat Dynalogic mijn bestelling zal bezorgen, ik begin al te panikeren, want de vorige levering via Dynalogic was een ramp. (Ongeveer een jaar geleden, dit was toen een avondlevering).
Ik moet zeggen, levering verliep vlekkeloos.
Sms gekregen dat er geleverd zou worden tussen 14:15h en 16:15h, de bezorger (Rayane) was daar al een 10-tal minuutjes vroeger, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dynalogic, doe zo verder.
Vandaag ging er zogezegd geleverd…
Vandaag ging er zogezegd geleverd worden tussen 13.00 en 22.00. Ja u leest goed 22.00. Om 19.00 een mail ontvangen dat de levering tussen 19.00 en 22.00 zou plaatsvinden. Om 21.25 mail ontvangen dat ze morgen verwachten dat ze morgen terug met mijn voeten gaan spelen tussen 13.00 en 22.00. Proximus waarom geef je dit bedrijf jullie vertrouwen?
Dynalogic levering
eerst email
dan Track & Trace
en als laatste sms uur aankomst chauffeur
in 1 woord super service !!!!!!!!!!!!!! :-)
Geweldige tools om je pakket te volgen…
Geweldige tools om je pakket te volgen ,zit die bij mij in de buurt en denk je nog een paar minuten ,Een sms “binnen 10 minuten zijn we daar “krijg je ineens een mailtje “ afgeleverd en een tevredenheidstest “zonder pakketje .
Ook niet de eerste keer ,vorige keer een vaatwasser die nooit aangekomen is ,wel opgelost door coolblue .
Nu gaat het wel om een iPhone 11
Totaal onbetrouwbaar
Ik was al niet gerust toen ik zag dat het met dynalogic zou geleverd worden .
Nu maar afwachten hoe dit zal opgelost worden.
gewoon niet komen opdagen
gewoon niet komen opdagen. We zitten hier met 4 te wachten en dan durven zeggen NIEMAND THUIS.
Wat een klucht...Mijden als de pest.
Een beetje begrip en geduld aub.....niets dan lof
Door de vele negatieve commentaren op verschillende fora kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat mensen weinig besef hebben van het tempo waaraan en omstandigheden waaronder de courierdiensten tegenwoordig moeten werken. Corona heeft ons ertoe aangezet meer (soms exclusief) online te kopen. We « moeten » ons pakket snel hebben en liefst nog zonder extra verzendkosten. Ik kon alleen maar vaststellen dat zowel de klantendienst (Petra, telefonisch) als de bezorger (Adam) ongelooflijk hard hun best doen om aan onze wensen/eisen tegemoet te komen. Vriendelijk, geduldig, beleefd, rustig en volledig gefocust op een bevredigende oplossing. Mijn pakket werd keurig op tijd bezorgd, track&trace klopte, maar ook mijn ID-kaart die ik vergat terug te vragen (ok, gedeelde verantwoordelijkheid maar als je het rittenschema bekijkt kan je begrip opbrengen voor deze vergetelheid) werd enkele dagen nadien keurig terugbezorgd. Beste mensen, stel je even in de schoenen van al diegenen die nu stinkend hun best doen om jouw pakket te leveren....beeld je in dat het jouw zoon, dochter, partner of whatever is...behandel hen zoals je zelf wil behandeld worden. En aan de directie van deze diensten zou ik zeggen: « verzorg je mensen/personeel zoals een vers gelegd eitje....ze zijn kostbaar..... »
TOP LEVERING - Lieve mensen laat je niet vangen aan de "negatieve verhalen"
Na voor de eerste keer met deze firma te maken gehad te hebben en toevallig deze recensies ,gelezen zeer veel stress gekregen door zovele negatieve berichtgeving ? Echter zonet pakket mogen ontvangen De perfectie benaderend (ik zou het niet anders kunnen omschrijven) op alle vlakken stiptheid , ongelofelijk vriendelijke chauffeur , Track and Trace perfect correct , Ik begin bijna te denken dat er trollen deze firma willen kapotmaken of zo ofwel heb ik 100% geluk gehad of zo mijn ervaring deze eerste keer was een voorbeeld van klantvriendelijkheid TOP
(Bijna) alles naar wens
Pas na mijn bestelling wist ik dat mijn pakket bezorgd zou worden door Dynalogic. Toen ik hier de reviews las hield ik mijn hart vast. Ofwel goed, ofwel slecht tot zelfs huilen met de pet op. Mijn pakket is op de voorziene dag bezorgd, ook in de vooropgestelde tijdsperiode, zowat een half uur voor het verlopen van het tijdsbestek. Ik heb dus wellicht vooral geluk gehad. Eén bemerking: ik kon zogenaamd volgen wanneer de bezorger vertrokken was en zijn route volgen, ook op kaart via postcode, maar dat kon ik niet. Ik wist dus niet of de vrachtwagen uitgereden was of niet. Blijkbaar kan dat niet altijd (niet iedere chauffeur heeft een volgsysteem) maar dat is nergens vermeld. Jammer.
Incompétence !
Bonjour, Je viens vous faire part de ma grande déception à propos de cette société de transport.
Premièrement, prendre contact avec Dynalogic est un parcours de combattant. Plusieurs appels à 0,45€ la minute sont nécessaires avant de pouvoir joindre un vrai répondant et non une réponse automatique !
Deuxièmement, pour la livraison des colis, c’est une véritable catastrophe. Je déplore l’incompétence de cette société avec laquelle malheureusement Décathlon traite pour ses grosses livraisons. Dommage que nous ne soyons pas décideurs quant au choix de la firme de transport. Bref, j’ai commandé et payé en ligne un gros article que j’aurais dû recevoir ce mardi 23 juin 2020 par l'entremise de Dynalogic. J’étais présente à mon domicile tout au long de la journée et n’ai rien vu venir. Aucun avis de passage n’a été déposé dans ma boite aux lettres. Je téléphone chez Dynalogic pour tenter d'éclaircir la raison de cet échec. Seule explication reçue : la livraison a échoué mais je ne sais toujours pas pourquoi ! Que soit, je laisse mon numéro de portable et reprends un rendez-vous pour le lendemain mercredi 24 juin. Je suis la livraison avec grande attention via le tracking et ma messagerie téléphonique. Cette fois, le chauffeur m’appelle car il ne trouve pas mon adresse. Je lui donne des indices pertinents supplémentaires pour l’aiguiller. J’ai attendu 20 min devant chez moi et n’ai encore rien vu arriver. Le tracking m’indique que la livraison a de nouveau échoué. Raison invoquée : adresse introuvable ! Le chauffeur m’a téléphoné à 16h01 et l’avis d’échec a été notifié à 16h08. Il faut croire qu’il n’a pas beaucoup cherché. J’habite une chaussée et non la brousse. Il n’est pas compliqué de trouver ma résidence avec un bon GPS et du professionnalisme. Pour preuve, un second colis de chez Décathlon livrable par Bpost le 23 juin est arrivé à mon domicile sans souci. Dynalogic n'est pas une société fiable, je ferai tout ce qu’il faut pour décourager de potentiels futurs clients. Mais à lire quelques témoignages précédents, je n'aurai pas beaucoup d'effort à fournir en la matière.
Résultat : pas de colis et deux jours de congé pour rien ! A bon entendeur...
Colis reçu !
En lisant les commentaires négatifs de certains clients, j'appréhendais énormément.
A part le retard dans la prise en compte du colis réceptionné depuis Décathlon et la livraison à J+4 au lieu de J+1, je n'ai rien à leur reprocher. Je mets cela sur le compte de la période dans laquelle nous vivons (post-confinement).
Horaire de livraison respecté, livreur sympathique, suivi en ligne (même si perte de connexion avec la tablette du livreur, le colis est arrivé dans la tranche horaire définie).
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。