EasyPark Danmark レビュヌ

4,934
TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis I bruger EasyPark Express-kamera, sÃ¥ husk at holde Þje med, at det stopper, nÃ¥r I kÞrer vÊk fra parkeringen. Lige nu har jeg en aktiv parkering, som jeg ikke kan stoppe. Jeg har kun parkeret i t... もっず芋る

Jeg har brugt Easypark en enkelt gang, og pÃ¥ en eller anden mÃ¥de er jeg derefter blevet tilmeldt et abbonnement, sÃ¥ det nu viser sig at jeg har indbetalt 49 kr hver mÃ¥ned i et Ã¥r. Jeg er altsÃ¥... もっず芋る

NÃ¥r man tilfÞjer en ny bil i appen, melder den forkert bilmÊrke ud. Der er INGEN mulighed for at rette bilmÊrket! NÃ¥r man sÃ¥ henvender sig til Easypark fÃ¥r man blot et dumt AI genereret svar, hvor... もっず芋る

䌁業情報

1. 駐車堎

圓該䌁業による蚘述

Lad os gÞre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedevÊrelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en vÊrdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle vÊre i nÊrheden af kÞretÞjet. Vores mål er at gÞre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

期埅以䞋

(4,934)

過去12か月のレビュヌ数: 150ä»¶

レビュヌを曞く

Ustabil app.

Jeg har netop oplevet at jeg startede en parkering. Efter en time kl 10.12 forlÊnger jeg parkeringen korrekt. Da jeg tager telefonen op kl 10.50 er appen stoppet. Jeg starter parkeringen med det samme igen, men tÊnker da nok de har snydt mig. Ganske rigtigt kommer jeg ud til min bil der i den korte tid appen har vÊret crashet selvfÞlgelig har fået en bÞde.

Jeg ringer til easypark. Jeg spÞrger medarbejderen om han kan se log data. Han fortÊller at deres data bare siger jeg har forlÊnget parketirngen kl 10:12 og at jeg så 10:14 har annuleret den. Han siger han godt kan se det ikke giver mening og selvom han anderkender at Easypark appen desvÊrre lader til at have stoppet af sig selv da det jo ikke giver mening at jeg skulle stoppe parkeringen 2 min efter jeg lige har forlÊnget, kan han ikke gÞre noget ved det.

Jeg har nyeste version af appen, på den nyeste Iphone. Der er ingen god grund til dette skulle ske på telefonen ud af det blå. Easypark fraskriver sig ansvaret for driften af egen app. også selvom de anerkender at der nok er sket en teknisk fejl, er forklaringen at jeg åbenbart hat taget min telefon op og annulleret parkeringen efter 2 minutter den de går med.

Jeg er med på at easypark selvfÞlgelig ikke kan tage ansvar for deres egne fejl, da det ville ruinere dem. Men når man leverer en service som skulle beskytte brugeren fra parasit parkeringselskaberne kunne en bedre fokus på stabilitet Þnskes. 0 stjerner hvis det var muligt.

I Þvrigt en hÞflig medarbejder, som bare har et tarveligt job. Han kunne dog ikke hjÊlp med hverken rådgivning eller Êrlighed.

2026幎5月1日

Hej Blas,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at be- eller afkrÊfte forlÞbet alene ud fra denne anmeldelse. Hvis du Þnsker, at vi undersÞger sagen nÊrmere, beder vi dig sende os en mail med dokumentation – herunder et billede af afgiften.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå sagen og vende tilbage til dig.

EasyPark DK

Min nummerplade er blevet blokeret

Svar til easypark - opdatering.
Min bil HAR IKKE VÆRET LÅNT UD. Og jeg kender ikke der telefonnummer i henviser til.

Min nummerplade er blevet blokeret fordi en anden åbenbart bruger min nummerplade sammen med deres telefonnummer - og vedkommende har så en udstående betaling. Jeg kunne få oplyst de sidste 4 af telefonnummeret og så måtte jeg ellers selv finde ud af hvem det var der brugte min nummerplade. Og så lÊnge jeg ikke kunne finde ud af det, så kunne jeg bare ikke bruge deres app. Jeg spurgte hvordan han havde tÊnkt jeg skulle finde ud af det ud fra 4 tal - det kunne han ikke svarer mig på, for jeg måtte jo vide hvem der havde kÞrt i min bil. Der er ikke nogen der har kÞrt i min bil. Men det var ikke hans problem.
Jeg tÊnker da de må vÊre interesseret i at finde ud af hvem der svindler i deres app - men åbenbart ikke.

2026幎4月30日

Hej Katrine,

Vi forstår, at situationen kan vÊre frustrerende, men der er ikke tale om svindel i denne sammenhÊng. En blokering sker fordi der er manglende betaling på nummerpladen. Når fÞrst der er noget ubetalt på en nummerplade, så spÊrres nummerpladen for brug indtil vi har modtaget betaling for den parkering, som forbrugeren har igangsat.

NÃ¥r en bil lÃ¥nes ud, er det ejerens ansvar at have overblik over, hvem der bruger bilen, og hvordan den anvendes – herunder brug af parkeringsapps. De sidste 4 cifre oplyses netop for at give en mulighed for at identificere, om nummeret tilhÞrer én i ens egen omgangskreds, f.eks. kan man sÞge pÃ¥ de sidste 4 ciffer i sin kontaktlisten pÃ¥ telefonen.

EasyPark DK

Parkere på en gratis parkeringplads i

Parkere pÃ¥ en gratis parkeringplads i HelsingÞr, men da HelsingÞr, har nye P regler, hvor man har 2 timers gratis parkering, bare man sÊtter app’en, gjorde jeg det, skulle sÃ¥ fÞrst have gjort dette efter 2 timer. Men holder under en timer og kommer sÃ¥ til at betale for parkeringen. Skriver til EasyPark, at det var en fejl, men de vil ikke tilbage mine penge. Ergo har jeg betalt for en parkering, der er gratis, det burde ikke kunne lade sig gÞre. De er sÃ¥ frÊkke og uprofessionelle.

2026幎3月31日

Hej Christina,

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende. I dette tilfÊlde er det dog sådan, at den gratis parkeringstid ikke er inkluderet i appen. Det fremgår ved opstart af parkeringen, at der betales fra fÞrste minut, og på skiltningen på området er det angivet, at den gratis tid gÊlder ved brug af p-skive.

For at undgå betaling i den gratis periode, skal parkeringen derfor fÞrst startes i appen, hvis man Þnsker at holde ud over de 2 gratis timer.

Jeg vil anbefale, at orientere sig, via skiltningen fremadrettet. Her finder man altid regler og vilkår for pladsen. Blandt andet også ovenstående om den gratis tid, er ved brug af p-skive. Så undgår du kedelige situationer i fremtiden.

Marskensgade parkeringskÊlderen

Marskensgade parkeringskÊlderen, ublu og ulovlige timepriser af Easypark App.
Parkerede 3 timer og 55 min og blev opkrÊvet 101,20 kr.
Timepris oplyst til 15 kr hele dÞgnet og fÞrste time gratis.
Kontaktede Gardian der er ansvarlig for området og de bekrÊftede mine oplysninger om priser på stedet.
Er spÊndt på hvad Easypark har af forklaring inden den sendes videre til FDM

2026幎4月22日

Hej Christian,

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere. Det lyder umiddelbart ikke som en oplevelse, der stemmer overens med de gÊldende priser på området, og derfor vil vi gerne gennemgå din parkering i detaljer.

Du er meget velkommen til at sende os en henvendelse med dokumentation, så vi kan få sagen undersÞgt og give dig en konkret forklaring.

EasyPark DK

Jeg har lavet en dobbeltbetaling af min

Jeg har lavet en dobbeltbetaling af min parkerings bÞde i starten af december 25. Jeg har klaget over det og sendt dokumentation ind for det. Men min sag er lukket og jeg kan ikke komme igennem til firmaet. ingen telefon og ingen personer til at tale med. Helt Êrligt det her P cirkus er sindsygt og jeg fÞler mig umyndiggjort af at jeg ikke kan få mine egne retur. Ren tyveri. Deres kundeservice burde forbydes. Handler man med mennesker så skal der vÊre personer til at tage sig af klagerne.

2025幎12月4日

He Pia,

Det lyder selvfÞlgelig som en frustrerende oplevelse, og det forstår vi godt.

Vi har en aktiv kundeservice med mulighed for kontakt, og vi bestrÊber os på at besvare alle henvendelser inden for maks. 5 dage via mail. Telefonisk er vi også tilgÊngelige, man kan se vores telefoniske åbningstider på Easypark.dk under 'Support'.

Derfor, Uud fra din beskrivelse tyder det dog ikke på, at anmeldelsen vedrÞrer os.

Vi vil derfor anbefale, at du kontakter det relevante selskab direkte, så din sag kan blive behandlet korrekt.

Eminent kundeservice!

Det er sjÊldent at jeg skriver anmeldelser, og jeg havde ikke forventet, at det skulle vÊre et parkeringsfirma, der skulle have ros. Jeg må dog fremhÊve kundeservice, Sebastian B., der i en situation, hvor jeg selv havde lavet en klar fejl, var behjÊlpelig med både information og kulancekreditering.

2026幎4月13日

Hej Soren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget venlige ord om vores kundeservice og Sebastian B. Det sÊtter vi stor pris på at hÞre.

Vi har givet din ros videre til Sebastian og resten af teamet – det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Svindel

Hej har ikke hÞrt fra dem i over de 5 dage de skrev og nu er der gÃ¥et 14 dage. Det er simpelthen svindel firma ellers havde de henvendt sig. Hold jer vÊk fra det firma

2026幎4月17日

Hej Preben,

Vi beklager den lÊngere svartid og forstår godt din frustration over ikke at have hÞrt fra os som forventet.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Ved hastesager anbefaler vi altid, at man ringer til vores kundeservice og fÞlger op, hvis man oplever, at svartiden er lÊngere end forventet.

Kamera parkering er farlig

Kamara parkering pas på
Var den 10 april i Bruuns galleri og holdt i p huset. appen checkede ind fint
Da jeg senere kom hjem så jeg tilfÊldigt at parkering stadig var aktiv stoppede den manuelt
Det er for dårligt hvis I ikke har styr på elektronikken pil det ned og vi betaler som vi plejer
Havde jeg ikke kikket havde jeg fået en kÊmpe regning for parkering og endda måske en afgift

2026幎4月9日

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og vi forstår godt din bekymring i situationen.

Når en parkering ikke stopper korrekt, kan vi altid hjÊlpe med at rette både tid og pris, så du ikke kommer til at betale for meget. Kontakt derfor gerne vores kundeservice, så vi kan gennemgå din parkering og få det justeret.

Vi beklager oplevelsen og takker for din feedback.

Parkerede 4 dage i Århus Lufthavn

Parkerede 4 dage i Århus Lufthavn, da jeg checkede ud stod der kr 360 pÃ¥ skÊrmen, men er blevet trukket kr 414, i tager Ã¥benbart et gebyr pÃ¥ 15% ??
Så kan kun advare imod at have kameraparkering slået til 😡

2026幎4月13日

Hej Per,

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende at opdage et servicetillÊg, hvis man ikke har vÊret opmÊrksom på det ved oprettelse eller parkering.

Vi lÊgger dog ikke skjul på servicetillÊgget. Det er 15 % pr. parkering, minimum 4 kr., og fremgår tydeligt både ved download af appen, på vores hjemmeside samt i vores regler og betingelser.

Derudover fremgår det på selve parkeringen, hver gang en parkering igangsÊttes, at der lÊgges et servicetillÊg oveni prisen ved endt parkering.

MVH

Denne praksis fremstår urimelig

Denne praksis fremstår urimelig, idet der opkrÊves samme takst for blot fem minutters parkering som for en hel times parkering. Dette er sÊrligt problematisk, når applikationen samtidig anmoder brugeren om at angive den forventede parkeringstid. En mere hensigtsmÊssig og gennemsigtig lÞsning ville vÊre at opkrÊve betaling i overensstemmelse med den faktiske parkeringstid eller som minimum fastsÊtte en klar timebaseret takst.

Som fÞlge heraf er applikationen blevet afinstalleret. I stedet kan det anbefales at anvende ParkMan, hvor betalingen afregnes mere retvisende i forhold til det faktiske antal minutter, kÞretÞjet er parkeret.

2026幎4月10日

Hej Kunde,

Jeg kan godt forstå dit synspunkt. Der er heldigvis en nem forklaring på din undren.

Når du parkere på et område, hvor dem der administrere pladsen, her bestemt, at man betaler 'pr. påbegyndte time', så betaler du samme pris, om du parkere der i 3 min, eller 1 time.

Der er vigtigt at forstå, at der er forskellige takster på forskellige p-pladser rundt i landet.

EasyPark opkrÊver dig efter de priser administrator har valgt til den pågÊldende plads.
Nogle p-pladser, der betaler man i minut intervaller, nogle kvarter, andre 30 min. og nogle pr. begyndte time.

Det afhÊnger udelukkende af de regler og vilkår, som administrator har valgt for pladsen. :-)

EasyPark administrere ikke områder, vi er blot et alternativ til betaling af parkering.

Hvis administrator har valgt, at prisen for parkering er 'pr. påbegyndte time', så betaler man den pris for parkering, uagtet, hvilken parkerings-app du vÊlger at bruge - også ParkMan, som du nÊvner som eksempel her. :-)

Appen standser undervejs

I flere måneder har jeg ikke kunnet bruge min EasyPark app men har måttet bruge andre apps. EasyPark app standser der hvor der står Kontroller parkeringsområdet. Hvordan gÞr man det og hvordan kommer man videre derfra. Har prÞvet alt: afinstallere, geninstallere, spurgt chatgpt og fulgt en masse råd derfra., vist den til en anden EasyPark bruger og spurgt ind og ud. Nix

2026幎4月9日

Hej Christian,

Det er godt nok irriterende! Jeg vil anbefale dig at ringe herind, så vi kan hjÊlpe dig telefonisk.

Du kan ringe man-tors mellem 8:30-17:00 og fredage 8:30-15:30 :-)

Vi ser frem til at hÞre fra dig og Þnsker dig en god weekend.

L.M. Jensen

Sidder hjemme i min sofa og bilen holde

Sidder hjemme i min sofa og bilen holde i carporten, og pludselig får jeg besked om en parkering starter i Fields 30 km vÊk.

Ikke sÊrlig tillidsvÊkkende.

2026幎4月4日

Hej JÞrgensen,

Det ken jeg virkelig godt forstå, at du synes er utrygt! Jeg er sikker på, at der blot er tale om en indlÊsningsfejl - en nummerplade, som har mindet om din også har kameraet lÊst forkert og parkeringen er derfor igangsat på din EasyPark konto.

Det kan vi nemt og hurtigt hjÊlpe med. Venligst kontakt os.

EasyPark DK

So I park it a place where it clearly

So I park it a place where it clearly states that, by using the App I can pay for the parking, even though I used the App and paid for the parking I still get a fine. I contact the EasyPark team, they shy away from the responsibility of defending their customer even though it is very clear that I should not get a fine. Now they move the responsibility to me to contact and coordinate with the company that issues fine. Clearly I should not be held responsible if their backend systems don't talk to each other. I have conciously move to their competition.

2026幎3月28日

Hi,

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear about the frustration this situation has caused.

We understand your expectation that a correctly started and paid parking session through the EasyPark app should prevent any parking enforcement issues. When this does not happen, we agree it is a very unfortunate experience for the customer.

However, parking enforcement is carried out by the local parking operator, and fines are issued based on their on-site verification systems. In such cases, we as EasyPark do not have the authority to cancel or override a penalty notice once it has been issued.

That said, we absolutely appreciate that this creates inconvenience and confusion. This is why we always encourage customers to contact us first, so we can help investigate the parking session and provide documentation or proof of payment that can be shared with the issuing operator.

We’re sorry to hear that this experience has led you to choose another provider, but we respect your decision. Your feedback has been shared internally as part of our ongoing efforts to improve coordination and user experience.

Best regards
EasyPark DK

Hvis muligt havde jeg givet 0 stjerner!

Hvis muligt havde jeg givet 0 stjerner!
FuldstÊndig useriÞst at man som kunde henvender sig via mail, for blot at fÃ¥ et svar retur af deres AI “kundeservice”.

2026幎3月30日

Hej Tanja :-)

Jeg kan godt forstå, at et AI svar kan vÊre super irriterende, isÊr hvis det ikke besvare ens henvendelse tilfredsstillende!

Udenfor vores åbningstider, så får man automatisk svar fra AI, som prÞver at hjÊlpe så godt som muligt.

Derudover hvis vi har travlt, så vurdere vores system, om et AI svar skal sendes som fÞrste svar. Hvis man får AI svar som det fÞrste, så kan man blot besvare den mail også vil man få en agent igennem på mail, når ens mail kommer forest i kÞen. :-)

Med Þnsket om en god dag.

EasyPark DK

Fejl i kvittering fra app uanset korrekt registrering af kÞretÞj

Ved parkering blev, der af min klient anvendt det i appen registrerede kÞretÞj med rigtig reg.nr. da kvittering kom, var der et andet nummer.

Alle registreringer fÞr og efter med samme bil, er fejlen ikke sket og selvfÞlgelig har min klient ikke gået ind og rettet til forkert reg.nr. inden parkering, ligesom hun ikke har rettet tilbage - der må vÊre en fejl i app.

Det medfÞrer en bÞde på kr. 995

2026幎3月19日

Hej Hansen,

Jeg er ked af, at lÊse, at du har fÃ¥et en afgift. Det er SÅ irriterende!

Vedkommende, hvis app der er brugt til parkeringen, bedes sende os en mail med et billede af afgiften samt hÊndelses forlÞbet, så undersÞger vi hjertens gerne den om der er tale om en teknisk fejl ved at tjekke aktivitetsrapporten.

Forkert belÞb

Jeg har brugt jeres app gennem flere Ã¥r. VÊret godt tilfreds. Men pÃ¥ det seneste har jeg oplevet 3-4 gange, at I ikke reducerer belÞbet, nÃ¥r jeg forkorter parkeringen. Hvad sker der? 😳

2026幎3月26日

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. :-)

Det lyder til at du har parkeret på en plads, hvor man betaler pr. påbegyndte time. Det betyder at du betaler timepris uagtet om du holder der 3 min eller 1 time.

Du kan skrive til os på info@easypark.net og vedhÊfte parkeringerne, hvor du mener prisen burde have vÊret reduceret, så kan vi undersÞge om der er sket en fejl, elle rom det simpelthen er fordi du har holdt et sted, hvor man betaler pr. påbegyndte time.

Du Þnskes en god dag!

L. M. Jensen

L**t

Har fået 5 afgifter, fra samme parkeringshus. Da easy park ik vil gÞre en opmÊrksom på, at hvis man ik har betalt for parkering samme dag, virker automatisk nrplade genkendelse ik. Også ringer man ind til dem, får afvide man skal skrive en mail, for så at blive afvist pr mail. De fortÊller ik om der andre parkinger der udestående, eller noget som helst. Alt i alt ville får de 1 stjerne, og det egenligt kun fordi jeg kan lide konceptet og har vÊret stor fan af det. Men det her er slet ik acceptabelt.

2026幎3月24日

Hej,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at hÞre, at du har modtaget flere afgifter, og at vores supportoplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det er frustrerende.

Automatisk nummerpladegenkendelse er afhÊngig af korrekt aktiv parkering i systemet, og vi anbefaler altid at sikre, at en parkering er startet korrekt i appen, hver gang man parkerer.

Det er korrekt, at vi henviser til at sende en mail. Det er ikke altid at vi kan behandle sagen over telefonen, hvis vi Þnsker at undersÞge sagen nÊrmere med dokumentation - i form af billede af afgifterne og parkering, som du har på din EasyPark-app.

Med Þnsket om en god dag.

EasyPark Team

Ved udkÞrsel fra HÞrsholm midtpunkt

Ved udkÞrsel fra HÞrsholm midtpunkt, standser parkering ikke. Jeg kontakter i min app en chatrobot og får at vide de ikke ejer kameraerne så de kan ikke fejlmelde. Jeg ejer dem sgu heller ikke men får regning i timer efter jeg har forladt p pladsen
jeg kontakter support som siger de ikke ejer kameraerne og henviser mig til en anden. Altså det er sgu ikke mig der har et problem men dem. De må tage sig af det

2026幎3月20日

Hej PSV,

Tak for din anmeldelse!

Jeg vil anbefale dig at kontakte os i vores åbningstider, så vi bedst muligt kan hjÊlpe dig. Det er ikke altid at botten kan hjÊlpe med den givne udfordring.

30 minutters ventetid kl 14.15

30 minutters ventetid kl 14.15. Det må man vist kunne gÞre bedre på en mandag.
Udover det har de taget betaling for 1.5 times parkering som til at starte med er gratis.
Update. Jeg får svar på min mail som jeg har skrevet tidligere og det er et svar fra en ai genereret chat robot som slet ikke svarer på min mail. Det er virkelig problematisk og provokerende.

2026幎3月9日

Hej Thomas,

Vi kan ikke nikke genkendende til, at vi havde 30 min. ventetid i dag. Jeg ved at vores telefonsvarer advare om ''op til 30 min ventetid på telefonen'', men det betyder ikke, at ventetiden specifikt er 30 min. I dag har maks. ventetid vÊret 7 min.

Du kan nå, at ringe til os endnu inden kl. 17:00, lige nu er ventetiden 11 sek. på tlf.

L.M.Jensen
EasyPark AS

tyveri fra bilister

har fået en p afgift og samtidigt har easy park opkrÊvet en parkering på kr. 15,00 selv om jeg har bevis på at jeg ikke har parkeret på deres område.

2026幎3月7日

Hej Kim

Tak for din anmeldelse.Jeg er ked af at lÊse, at du har fået en afgift. :-(

Vi vil rigtig gerne undersÞge det sammen med dig. Send venligst et skÊrmbillede af din parkering samt et billede af p-afgiften til vores mail info@easypark.net, så kigger vi hjertens gerne på det.

Vi ser frem til, at hÞre fra dig og Þnsker dig en god dag.