Ik ben sinds september 2025 bezig met een probleem aan mijn 50five EVBox-laadpaal. Na maanden bellen kwam er eindelijk een monteur op 24 december, waarvoor ik â¬350 moest betalen. De monteur gaf aan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Waardeloos bedrijf; nooit mee in zee gaan. Door verandering van platform kan ik mijn laadstation aan huis niet meer gebruiken; overgaan op ander platform heeft ook geen zin, daar laadstation (G2) zgn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meine Elvi Wallbox hatte kurz vor Ende der Garantie einen Software-Defekt und wurde ausgetauscht. Das AustauschgerÀt hatte nach fast genau 2 Jahren den gleichen Fehler. FÃŒr mich sieht das nach geplant... ãã£ãšèŠã
Waardeloos, laadpaal is afgesloten na omzetting lease / privé, waarbij wordt aangegeven âna meerdere pogingen u te bereikenâ, echter heb ik nooit iets van ze gehoord. Nu kan ik mijn laadpaal dus nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EVBox is a global leader in electric vehicle charging solutions. Founded in 2007 and based in Léognan, near Bordeaux, EVBox designs, manufactures, and distributes smart and scalable charging stations, along with management software solutions tailored for businesses. A pioneer in the field of fast charging (DC), EVBox has over 18 years of industrial expertise in this sector, with more than 7,000 DC charging points installed across Europe. The company relies on a strong capacity for innovation, driven by a particularly dynamic R&D department: 40% of its employees are dedicated to research and development. EVBox plays a key role in the development of a reliable and sustainable charging infrastructure, supporting the energy transition at a European scale. Its 300 m² laboratory and production site in Léognan reflect this concrete commitment to innovation, both in hardware and software, as well as in the development of value-added services. Our mission is clear: to accelerate the electrification of transport by providing high-performance, sustainable, and user-friendly charging technologies. We continuously innovate to meet the demands of a rapidly growing market, while ensuring high standards of quality, safety, and sustainability.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na 2 jaar ging de laadpaal defect.
Na 2 jaar ging de laadpaal (Evbox Elvi) defect, onherstelbaar volgens Evbox.
Zonder te weten wat de problemen zijn wordt er enkel gepraat over een nieuwe. Na lange tijd dan toch maar besloten deze kosten op mij te nemen aangezien er niets anders op zit. Weken later eindelijk een monteur en wat blijkt, de nieuwe werkt ook niet. Exact hetzelfde probleem als met mijn reeds "defecte" model. Na lange tijd komen ze er achter dat dit een backend probleem betreft wat dus niets met mijn laadpaal of aansluiting te maken heeft. Factuur reeds ontvangen voor de interventie binnen 5 dagen welke bij lange na niet gehaald is plus 2 additionele uren welke ook bij lange na niet geweest zijn. Monteur is maximaal 45 minuten bezig geweest, gelukkig een ring deurbel waar alles haarfijn op opgeslagen is.
De factuur ga ik dan ook niet betalen, dit mag vanuit hun kant naar mij uitgelegd worden maar ze reageren nergens meer op.
Geen klantenservice
Ik ben sinds december 2023 aan het proberen om een afspraak te pakken te krijgen om mijn laadkabel te vervangen. Gebeld, gemaild, gechat met telkens andere mensen en nog steeds niets... nog nooit zoiets meegemaakt. Ik begrijp dat het druk is, maar zelfs in een ziekenhuis kan je een afspraak over 9 maanden krijgen, bij EVBox krijg je niet eens een afspraak in de verre toekomst.
OPLICHTERS! NIETS VAN KOPEN!!
Wij hebben dezelfde klachten als iedereen hier. Zitten nu alweer 5 weken te wachten tot ze onze bij hen aangeschafte laadpaal komen repareren. Het is te schandalig voor woorden maar hang nu al 5 weken 1 a 2x per week aan de telefoon en ze nemen zelfs niet meer op. De laadpaal doet werkelijk waar helemaal niets meer en dat ding is nog geen half jaar oud.
Dit is een bedrijf die alleen wil cashen, service verlenen kennen ze niet.
4 keer vervangen en telkens hetzelfde probleem : vertrouwen volledig weg
Nadat het EVBox laadstation (model G4-M5320E-F6017) voor een 5de keer in 3 jaar tijd moest vervangen worden, heb ik geëist van de leverancier (pluim voor 50-five van Engie, overigens) dat ze me een ander merk plaatsen.
Telkens hetzelfde verhaal : in het begin gaat het goed en laadt de auto aan maximaal vermogen (7.0 Ã 7.4 Kwh), maar na een tijd begint de miserie : door warmte-ontwikkeling verlaagt het station de amperage en haal ik nog nauwelijks 1,3 Kwh. Daar heb ik geen laadstation voor nodig, dat haal ik met een gewoon stopcontact ook ! En als dit fenomeen zich eenmaal stelt , is het hek van de dam. Je komt dan 's morgens tot de vaststelling dat de auto, die je de avond voordien al inplugde, nog altijd niet geladen is. Geen vertrouwen meer in dat toestel.
Van een toestel dat wordt veronderstelt met 32 ampere op monofase te kunnen werken, zou je toch mogen verwachten dat het zo gebouwd is dat het hiermee overweg kan en na enkele maanden niet in veiligheidsmodus gaat ... niet dus.
Hoe kan je je als bedrijf onpopulairâŠ
Hoe kan je je als bedrijf onpopulair maken? Door voor alles ellenlange formulieren te laten invullen, en dan nooit fatsoenlijk te antwoorden. Oneliners als antwoord :( Koop hier niets! Echt meest slechte (klanten) service ooit. Zeg je iets op, dan blijf je facturen krijgen. Drama en enorm slecht en klant onvriendelijk!
Kunden erhalten keinen Support
Telefonischer Support ist de facto nicht vorhanden! Die auf der Homepage (sehr versteckt) hinterlegte Telefonnummer ist dauerhaft besetzt, man muss sich zunÀchst durch einen langwierigen und in keinster Weise hilfreichen Chat quÀlen, bis man am Ende wieder die nicht nutzbare Telefonnummer genannt bekommt. Parallel wird ein Ticket eröffnet, mit der Zusage, dass sich der Support innerhalb von 48! Stunden telefonisch meldet. Auch diese Zusage wurde nicht eingehalten. Insgesamt ein sehr enttÀuschender Eindruck...
Echt de allerslechtste service ooit!
Echt de allerslechtste service ooit!
Laadpaal werkt niet. Eerst een online melding gemaakt, maar na één nutteloos berichtje dat het overgedragen was aan de 2de lijns support nooit meer wat gehoord. Met veel moeite een telefoonnummer gevonden, en na 3x bellen en inmiddels 3 weken verder werkte de laadpaal nog steeds niet. De belofte dat we terug gebeld zouden worden. Uiteindelijk na een paar dagen weer niks gehoord te hebben nog maar eens de laadpaal getest, die bleek opeens weer te werken zonder dat EV-box ooit iets van zich heeft laten horen. Helaas duurde dit niet lang, na twee weken is de paal weer in storing en zitten we weer in de onmogelijke situatie hier iets aan gedaan te krijgen. Het gaat om een EV Box Elvi van iets meer dan 4 jaar oud. Voor ons NOOIT meer EV Box.
Super dÃ¥rlig service nÃ¥r man prÞver atâŠ
Super dårlig service når man prÞver at skrive med dem og de lover at sende en tekniker men nu er der snart gået over en måned og jeg har ikke kun ladet op på min lader stander endnu. Det hele drejer sig om at min lader ikke vil gå online
Echt waardeloos
Echt waardeloos, ook hier al ruim 3 weken aan het wachten op actie nav een niet werkende laadpaal. Telkens verschillende klantenservice medewerkers, telkens beloftes dat we worden teruggebeld, dat het is overgedragen aan de technische dienst maar we horen niets meer. Is er iemand bij wie het probleem uiteindelijk nog wel opgelost is of is dit een kansloze zaak? Nooit meer EV box...
panne aprÚs 3 ans et demi borne neâŠ
panne aprÚs 3 ans et demi borne ne charge plus ou presque pas a lire les avis le problÚme est connu, aucun geste commerciale
Slechtste service ever!
Eerste storingsmelding op 7-12-2023. Vandaag 27-01-2024 wacht ik nog steeds op een servicemonteur. Tussentijds louter beloftes en âadviesâ van onkundige mensen aan de ingehuurde âhelpdeskâ. Het is druk en we hebben geen mensen!!! Ondertussen sta ik elke dag een uur duur te laden bij Fastned. EV-box is werkelijk het slechtste bedrijf waar ik ooit mee gewerkt heb! Schandalig!!
Sedert 2 jaar een ev box voor de deur
Sedert 2 jaar een ev box voor de deur. Helaas in dec 2023 storing en niet meer werkend. Door oorspronkelijke installateur, kundig, bekeken, ruim betaald, Helaas niet aan de praat gekregen. Door EV box is een nieuwe box beloofd, is blijkbaar besteld, maar dan.... er gebeurt niets meer, Niemand neemt de verantwoordelijkheid. Vriendelijke chats, maar niets helpt. Eigenlijk waardeloos. Volgende keer toch maar een ander merk.
zet aub een noodnummer ter beschikking
zet aub een noodnummer ter beschikking. Mijn laadkabel zit letterlijk vast en ik kan niemand contacteren.
Inbetriebname gebrauchte Box der Wahnsinn
Die Inbetriebname einer gebrauchten Box war ein einziges Drama. Zig Emails waren noetig damit der Support endlich die Aktivierung ermöglicht hat. Beim ersten Ladeversuch gab es einen Kurzschluss. NatÌrlich wird keine Garantie akzeptiert da die Box Ìber Ford gekauft wird und Ford sich nicht zustÀndig fÌhlt. Ich bin dumm genug und habe eine 2. EVBOX gebraucht gekauft. Jetzt konnte ich diese Box nicht zu meinem Profil hinzufÌgen und wieder keine Hilfe beim EV Support. Also neues Profil. dummerweise können jetzt keine Ladekarten hinzugefÌgt werden. Wer nicht Ìber Monate sich mit dem Mist herumschlagen möchte rate ich FINGER WEG.
Slechtste service ooit
Ik ben al vanaf eind november bezig om de hosting van mijn laadpaal over te laten gaan van Eneco naar EVBox. Dit ivm einde lease contract. Was ik er maar nooit aan begonnen. EVBox is de slechtste ervaring ever. Steeds andere mensen aan de telefoon, steeds andere opmerkingen en complete verwarring. 18 januari nog steeds geen werkende laadpaal. Na escalatie zou ik maandag door een 2e lijns team gebeld worden. Het is nu donderdag en nog steeds heeft niemand contact opgenomen. Ik ga denk ik maar terug naar Eneco (die zijn ook niet best trouwens maar het werkte wel).
ook een ev box gekocht storing aan deâŠ
ook een ev box gekocht storing aan de laadpaal wou niet meer laden ondertussen zit ik vanaf september 2023 tot januari 2024 zonder laadpaal wat een bagger bedrijf ze lossen niks op laten alles op hun beloop en de installateur kan dan ook niet verder nu ligt het bij technische unie en is het weer wachten mensen wanneer u een laadpaal overweegt kies in ieder geval niet voor een ev box dat geeft alleen maar ellende en er wordt niets opgelost
Ik heb nooit zo een slechte service meeâŠ
Ik heb nooit zo een slechte service mee gemaakt in mijn leven ... telefoon op website staat verkeerd en zijn totaal niet bereikbaar
9 van de 10 laadpalen staan in error en hier wordt er niks aan gedaan, ze doen alles om zo veel mogelijk niet aanspreekbaar te zijn, en alleen bezig zijn met verstoppertje aan het spelen.... Hoop als zij zo door gaan nooit meer iets te vernomen van zo een bagger bedrijf.
Geen herstel meer op 3 jaar oude laadpaal
Mijn ELVI laadpaal is out of order nadat de laadkabel werd aangesloten op een nieuwe electrische wagen (status rood). 25 dagen na de melding en een aantal telefoons kwam men terug met een slecht nieuws bericht dat mijn toestel reeds een jaar uit garantie was en ook niet herstelbaar was.... EVBOX verzocht mij ook vriendelijk om indien ik toch garantie zou willen claimen dit te doen bij de installateur. We zullen zien wat de installateur zegt maar mijn inziens neemt dit bedrijf haar verantwoordelijkheid niet. Dat het toestel uit garantie is kan ik nog inkomen, maar dat het niet herstelbaar is en dit zonder het te bekijken lijkt geeft aan dat het geen serieuze firma is.
Onbereikbaar via telefoon
3 EV laadpunten op het werk, geen van allen werkt. Geen helpdesk te bereiken.
Heb mijn EV box bij Laadpaal24 âŠ
Heb mijn EV box bij Laadpaal24 gekocht. Daar is de service net zo slecht als bij EVBox. Zit al bijna 3 weken zonder Laadpaal. Gelukkig vanmiddag is monteur geweest.
Heb 3 uur kunnen laden. Nu doet de paal het weer niet.
Koop geen EV box en ook niet bij laadpaal24. Allebei geven ze geen srvice
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹