レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Sindssyg dÃ¥rlig service! Vi fik et bord udenfor og pÃ¥ trods af at have fÃ¥et kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gÃ¥. Hvis jeg kunne give 0 s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser – alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Min mor og jeg besÞgte stedet igår

Min mor og jeg besÞgte stedet igår. Må sige
Jeg er rystet over deres spisested. Ankomst kl 1800
Afgang kl 1845. Vi bestilte bÞf med Bernese
KÞdet var rådt fyldt med sener så tragisk var det
Og prisen for sådan en gang affald var hÞj nok.
Tak og god jul til jer og ikke på gensyn
Kim Jensen

2023幎12月12日

Et fantastiskt hotel

Er helt fantastiskt skönt hotell
Med riktigt god service og rigtigt fint og hÀrligt vÀrelse
Maden var super god og en rigtig kolinarisk oplevelse tilberedt med gode råvara og perfektion af kokken
Kan varmt anbefalles at besöge hotellet

2023幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

UdsÞgt oplevelse, balsam for sjÊlen

Helt fantastisk lÊkker mad, fåes ikke bedre, specielt gl.dags Êblekage burde de ha en Michelin stjerne for⭐Der er virkelig krÊset for maden med friske og top lÊkre råvarer.
Super sÞde og venlige tjenere der hele tiden har Þje for kundens behov⭐⭐⭐⭐⭐ Stemningen er helt i top, hyggeligt og afdÊmpet musik. Kommer helt sikkert igen og vil gi min anbefaling til alle.

2023幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

En riktigt god weekend på detta

En riktigt god weekend på detta smakfulla och mycket trivsamma hotell. Mycket vÀnligt och professionellt bemötande, rent och frÀscht och ett kök som överraskade positivt med fransk finess och dansk kvalite. Vi kommer mer Àn gÀrna tillbaka.

2023幎11月11日

Anbefaler dette skÞnne sted

Dejlig oplevelse, fantastisk mad som er velforberedt og velsmagende og ser prÊsentabelt ud ⭐⭐⭐⭐⭐anbefaler dette sted. Servicen er personlig og afslappet, virkelig en rar oplevelse. Bestil bord og nyd det.

2023幎10月20日

289kr for fisk der var stegt til skosål

Gennem mange år, har vi spist på Hotel Strand et par gange om måneden, Men det er desvÊrre slut nu.
Var der i lÞrdags, vi bestilte bl.a. Skindstegt havbars serveret med kartoffelmos med friske urter, dampet blomkål, fiskefumé sauce og urter og fisken var stegt så tÞr at den var uspiselig, den var placeret ovenpå en portion vandet udsplattet kartoffelmos, der vist havde fået et meget lille drys urter. Ved siden af lå et kvart blomkål og saucen var som sådan udmÊrket, men passede til nye kartofler og bestemt ikke til mos. Min veninde fik torsk, ligeledes tÞr, med en noget underlig kartoffel til og en sennepssauce, hvor de vist havde glemt senneppen, smagte mest af brÊndt opbagning.
Måske det altid har vÊret sådan, vi plejer at tage en mÞrbradbÞf, men den er sparet vÊk og blevet til Ribeye, så tÊnkte, desvÊrre, vi ville prÞve noget nyt.
Isdesserten var Is Coupe... ved ikke hvad jeg skal sige, smagte udmÊrket, men kÞn var den ikke. Forretten Strand cocktail skulle ifÞlge menukortet vÊre anrettet på en bund af salat... den var anrettet på ET salatblad, så man sad egentlig bare og spiste rejer.
Den eneste stjerne jeg giver her er til de altid sÞde tjenere.

2023幎9月23日
Hotel Gilleleje Strand ロゎ

Hotel Gilleleje Strand からの回答

KÊre Julie

Tak for din tilbagemelding og dejligt at hÞre at I gennem mange år har vÊret tilfredse gÊster i vores restaurant.

Jeg er naturligvis ked af at hÞre at I ikke havde en god oplevelse sidste lÞrdag. Vi får normalt rigtig gode tilbagemeldinger sÊrligt på vores havbars. Jeg håber, at I har talt med tjeneren om det, da I var her? Det er altid bedst at påpege overfor tjeneren med det samme, hvis man ikke er tilfreds. Så har kÞkkenet en chance for at rette op på eventuelle fejl.

Om man foretrÊkker oksemÞrbrad, oksefilet eller ribeye er en smagssag. Vores oksemÞrbrad er ikke sparet vÊk, men erstattet af ribeye, da der er mere smag i.

Jeg håber, at I på et tidspunkt vil give os en chance til :-)

Venlig hilsen
Gitte

gammel stinkefisk

Hotellets restaurant ligger hyggeligt midt i byen. DesvÊrre fik jeg et stjerneskud, der lugtede for gammelt. Tjeneren benÊgtede det, sagde at der havde vÊret tre kokke, som havde lugtet til det, og ikke havde noget at bemÊrke. Nu lige fisk, der er for gammelt er ikke sådan at tage fejl af, så restauranten er dÞmt ude i min bog.

2023幎9月10日
Hotel Gilleleje Strand ロゎ

Hotel Gilleleje Strand からの回答

KÊre Camilla
Det var mig der serverede dit stjerneskud for dig på Torvet, og jeg er glad for at du syntes det var godt - bortset fra den dampede fisk.
Vi får frisk fisk leveret hver dag.
Den dampede fisk på stjerneskuddet er hvidvinsdampet, hvilket giver den en anden og måske lidt syrlig lugt.
Som du skriver havde jeg hele kÞkkenet til at vurdere fisken, som ikke fandt fejl på den. Men jeg er naturligvis ked af at vi ikke levede op til dine forventninger.
Venlig hilsen
Gitte Artby

Dejlig frokost

Undertegnede og en god ven, var i dag nede og spise frokost hos jer. Det var en super god oplevelse, lige fra jeg bestilte bordet om morgenen, og til vi gik mÊtte ud af dÞren. Vi fik 2 gange frokost brÊt til 229 kroner "så vidt jeg husker" og 2 velsmagende og kolde fadÞl. Tusind tak til jer alle.

2023幎7月21日
5぀星のうち3の評䟡

OK hotel som ligger fint placeret midt

OK hotel som ligger fint placeret midt i "byen" og tÊt på stranden. VÊrelser pÊne og rene. Dog er 1550 kr for meget for et dobbeltvÊrelse inkl morgenmad. Sengen var alt alt for blÞd til min smag (lå lidt som i et badekar) og morgenmaden med bakeoff-brÞd og et meget lille udvalg af pålÊg og mejeri produkter var ikke imponerende i forhold til hvad en overnatning kostede.

2023幎7月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス