レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... もっず芋る

Sindssyg dÃ¥rlig service! Vi fik et bord udenfor og pÃ¥ trods af at have fÃ¥et kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gÃ¥. Hvis jeg kunne give 0 s... もっず芋る

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... もっず芋る

Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser – alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

159件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Mig og en god ven var nede og få noget

Mig og en god ven var nede og fÃ¥ noget mad ca kl 13 og da vi havde fÃ¥et vores mad kom en ung tjener ind i restaurantslokalet og da han vender sig om grundet en Êldre medtjener (en Êldre dame med kort grÃ¥t hÃ¥r) nÊrmest rÃ¥bte efter ham, fik han hele turen med at han skulle hÞre efter hvad der blev sagt selvom den unge herre stod og snakkede med nogle andre gÊster mens hun tilsyndeladende mente at hun var vigtigere og afbrÞd ham og gÊsternes samtale. EfterfÞlgende da den unge herre kom hen til vores bord smilende og spurgte om alt var som det skulle vÊre snakkede mig og min ven lidt at han ikke skulle finde sig i at blive talt til sÃ¥ledes og vi roste ogsÃ¥ den unge dreng ift at han holdte hoved koldt og gjorde det super godt. Øvv at der stadig findes sÃ¥ledes personer der ÞdelÊgger den fede oplevelse bÃ¥de som gÊst men ogsÃ¥ for den unge dreng. Klap pÃ¥ skulderen til “Bertram” her fra. (Det er ved at vÊre en god mÃ¥ned siden har bare ikke tÊnkt over og lave en anmeldelse) Oliver.

2023幎5月28日

KÊre Oliver

Vi har nogle rigtig sÞde og dygtige unge mennesker ansat – heriblandt Bertram, som ikke er ansat som tjener.
De har, som alle andre ansatte, nogle klart definerede arbejdsopgaver.
Vi har ofte temmelig travlt i restauranten og for at hele maskineriet kan kÞre, er det vigtigt at hver isÊr udfÞrer de opgaver som de er ansat til.
Når det ikke sker, trods flere opfordringer, og der er travlt, kan det en sjÊlden gang ske at en anden medarbejder mister tålmodigheden, som det tilsyneladende skete, da I var på besÞg.
Den ”Êldre medtjener” som du taler om er en meget afholdt medarbejder bÃ¥de af gÊster, kolleger – og Bertram.
Dette ikke for at undskylde – men blot forklare :-)

Gitte

Den stegte rÞdspÊtte var mÊrkelig

Den stegte rÞdspÊtte var mÊrkelig blÊvre. Måske den var mere kogt end stegt.
Sendte den tilbage to gange. Anden gang fik jeg en ny, men den var ikke bedre.
Ellers sÞd betjening og hyggeligt sted.

2023幎5月19日

KÊre Ditte
Vi er meget glade for at du synes om betjeningen og at vi har et hyggeligt sted.
Det er dog meget beklageligt, at rÞdspÊttens kvalitet ikke var god. Vi ligger i en fiskerby og får naturligvis dagligt friske fisk.
RÞdspÊtterne kan godt vÊre lidt lÞse i kÞdet om vinteren, men det skulle vi gerne vÊre ovre på nuvÊrende tidspunkt. Vores stegte rÞdspÊtter er dog med sikkerhed kun stegt.
Vi plejer at få rigtig god respons på vores rÞdspÊtter, så jeg kan kun beklage endnu engang, at jeres oplevelse ikke var god.
Jeg håber, at I vil give os en chance for at rette op på den kedelige oplevelse en anden gang.
Gitte Artby

Romantisk hotel

Altid sÞdt og serviceminded personale
LÊkre vÊrelser
Rigtig god morgenbuffet
Gode butikker i byen og stort udvalg af spisesteder
Det er et af vores foretrukne hoteller

2023幎2月23日

Vanvittig dårlig mad oplevelse

Vanvittig dÃ¥rlig mad oplevelse . - ingen faglig stolthed .. vi bestilte 60 sandwich til 98 kr stykket - der kom en tallerken med 3 bidder gammelt toastbrÞd m. en Êggesalat jeg forestiller mig der er kÞbt i netto .. pyntet med gammelt salat .. Þv ! - hÃ¥ber det var en dÃ¥rlig dag for “kokken” ..

2023幎2月22日

Hotel Gilleleje Strand からの回答

Tak for din tilbagemelding.
Vi beklager den dårlige oplevelse og vil gerne medgive at stÞrrelse og servering af jeres sandwich ikke var tilfredsstillende. Dette skyldtes fejl i kommunikationen her i huset, som er meget beklagelig, og som vi har taget ved lÊre af.
I forhold til kvaliteten kan vi kun sige, at vi laver alt hvad der er muligt fra bunden, og det var naturligvis også tilfÊldet med Êggesalaten.
Vi har talt med vÊrten der afholdt arrangementet.

Den fest vi Þnskede os

Tak for et rigtig godt arrangement for 25 gÊster.
Vi og vores gÊster blev mÞdt i ÞjenhÞjde - venligt / imÞdekommende / kompetent.
Med udgangspunkt i jeres “pakkelÞsninger” og vores Þnsker fik vi lige den fest vi Þnskede os - og til en fair pris.
Udfordringer omkring mad allergier hos nogle gÊster blev lÞst - alle gÊstet fik samme meget velsmagende meny - godt gået - også denne detalje lÞst til ug.
Alle gÊster var tilrejsende - de fleste valgte, at tilkÞbe overnatning - vi tror i ser flere af dem igen.
Vi ses også igen.

2023幎1月27日

Tjek regningen.

Bestilte et bord til 2. SUPER lÊkker mad, fin betjening, men der var skrevet en cola for meget på regningen. Det er 3. gang vi oplever dette. De to andre gange var det ikke mig som betalte. Hilsen en af de lokale.

2023幎1月27日

KÊre Niels

Tak for din tilbagemelding, som vi altid er glade for.
Dejligt at hÞre at du synes godt om både mad og betjening.

At der var skrevet en cola for meget på regningen, er naturligvis meget beklageligt og sandsynligvis kommet et andet bord til gode. Vores personale er meget samvittighedsfulde og pligtopfyldende, men er jo også bare mennesker, så der kan ske fejl. Jeg kan forstå, at du har fået refunderet betalingen for en cola.

Det er meget sjÊldent der bliver lavet fejl – og som oftest er det, at personalet glemmer at taste noget pÃ¥ et bord i farten, hvilket sÞde gÊster ind imellem gÞr os opmÊrksomme pÃ¥.

Vi forsÞger pÃ¥ alle mÃ¥der at vÊre ordentlige og redelige – bÃ¥de hvad angÃ¥r prissÊtning og i behandlingen af vores gÊster.

Din tilbagemelding er temmelig alvorlig og noget som jeg på ingen måde kan genkende. Jeg vil derfor meget gerne hÞre hvilke to andre gange du refererer til, og håber at du vil kontakte hotellet med en uddybende forklaring.

Gitte Artby

Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand, er helt klart blevet vores stamhotel.
Vi er vildt begejstret for hotellets beliggenhed, indretning, maden og ikke mindst personalet. Et personale der altid smiler og er i godt humÞr, de er yderst kompetente, og viser med al tydelig at de er til for os.
Vi besÞger hotellet 10 dage om i sommerferien og yderligere 2 forlÊngede weekender om året.

2022幎7月29日
自発的なレビュヌ

Jeg var der med min sÞster fra

Jeg var der med min sÞster fra den16-18/12.22
Da vi ankom bestilte vi bord i restauranten til samme aften kl 18. Vi stod udenfor et Þjeblik, og kokken kom susende ovre fra Rema, med favnen fuld af pommesfritter, jeg sagde til ham, det er da godt Rema ligger så tÊt på, han grinede og sagde ja. kl 18 da vi skulle spise, havde de glemt at reservere et bord, men vi fik dog et bord. Vi bestilte bÞf med bearnaise, og pommesfritter. Der gik alt galt.
Sovsen var så sur, så den var uspiselig, bÞffen var ikke rÞd, men rå. Vi bad om en anden sovs, sodavand, og salt og peber, den unge dame så vi aldrig igen. Nu var maden helt kold! Langt om lÊnge fik vi fanget en (ca 20 min senere) og fortalte om de ting vi oplevede, og vi blev fejet helt af. Fik dog en ny, lunken sovs til vores iskolde mad.vi påpegede den sovs som slet ikke var lun eller varm, men sådan skulle den vÊre.
Vi havde glÊdet os meget til denne tur, da min sÞster er i et sygdomsforlÞb, og havde i den grad brug for omsorg og forkÊlelse, men sikke en skuffelse.
LÞrdag var maden og betjeningen dog meget bedre.

2022幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。