レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Sindssyg dÃ¥rlig service! Vi fik et bord udenfor og pÃ¥ trods af at have fÃ¥et kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gÃ¥. Hvis jeg kunne give 0 s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser – alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super hyggeligt hotel tÊt på alting.

Super hyggeligt hotel tÊt på alting i Gilleleje, og en meget professionel stab af medarbejdere, som gjorde deres til at vi fik et dejligt ophold her.
Vi havde booket et to dages tilbud i anledning af vores kobberbryllup til en god pris.
GlÊdeligt overrasket over stedet kÞkken, veltillavet mad, og vi kommer gerne igen.

2022幎11月20日
5぀星のうち4の評䟡

Dejligt hotel tÊt ved vandet

Fantastisk mad i restauranten. Mums. Rigtig god service fra alle medarbejdere vi mÞdte. Vil så gerne komme igen. Men, og baggrunden for at det kun blev 4 stjerne var vÊrelset udsigt. Så vÊlg ikke vÊrelse 1, der ser du lige ned i hotellets baggård og der er også lidt larm, når de går ud med affald, store kasser osv.

2022幎11月20日

Fantastisk oplevelse. 5 stjerner

Simpelthen et fantastisk sted. Boede der fra fredag middag til lÞrdag. Vi nÞd bÃ¥de en lÊkker frokost, oktobermeny og brunch. Boede i brudesuiten og vores venner i et andet vÊrelse. Vi havde alle en fantastisk udsigt. Hele oplevelsen giver 5 stjerner hele vejen igennem. Vi kommer igen helt sikkert. 🥰🥰❀❀

2022幎10月14日

Fantastisk Hotel.

Fantastisk Hotel.
Jeg har lige holdt min 75 Ã¥rs fÞdselsdag med familien som et weekend ophold👌
Et fantastisk hotel med super betjening.
Super kÞkken, service i top👍
Kan varmt anbefale dette Hotel
og kommer gerne igen👍

2022幎9月10日
5぀星のうち5の評䟡

Dette hotel kan ikke anbefales nok

Min mand og jeg er netop vendt hjem efter et fantastisk dejligt ophold på Hotel Gilleleje Strand. Det har vÊret en uforglemmelig dejlig oplevelse. Dejligt, smilende, usnobbet og imÞdekommende personale, skÞnt vÊrelse, dejlig restaurant - både indendÞrs og udendÞrs på den hyggelige terrasse. Maden var ovenud god, så det endte med, at vi spiste på hotellet alle tre aftener, selv om det ikke var planen oprindelig. Hotellets beliggenhed dejlig central. Vi kommer helt klart snart igen.

2022幎6月26日
5぀星のうち1の評䟡

Skuffende oplevelse

Skal spise aftensmad med en veninde og vi bestiller en flaske rose og venter på forretten.
Der går virkelig lang tid så kommer hovedretten !!
Flot salat sovs pommes frites og bÞf.
Vi spÞrger efter vores forret og den unge dame undskylder og går med maden.
Efter igen noget tid kommer kokken vil jeg tro med en forret og undskylder vi får selvfÞlgelig et nedslag i prisen siger han.
Forretten er kedelig.
Så kommer hovedretten men denne gang bÞf en sovs til deling 1/4 salathoved vendt i et eller andet ubeskriveligt og pommes frites der er så tÞrre at de ikke kan spises.
Vi beder om nye pommes frites og spÞrger til den fÞr så fine salat, men de har ikke flere og tilbyder ikke andet, salaten var også sluppet op så derfor 1/4 salathoved med stok og uspiselige pommes frites.
Nu har vi ventet så lÊnge på alt at det åbenbart skal gå stÊrkt så ligeså snart vi har spist det der kunne spises kommer desserten rabarbertrifli hmm lidt rabarber tråde med knuste markroner og en klat flÞdeskum.
Åh ja tak vi fik en rabat på 80kr
NÃ¥ men alt i alt er forklaringen at der er 100 gÊster indenfor hmmm sÃ¥ ja vi fik resterne
Virkelig kedelig oplevelse og undskyldning

2022幎6月20日

TÞseophold

Jeg er lige hjemvendt fra ophold med min gravide svigerdatter. Jeg har aldrig oplevet så meget venlighed, opmÊrksomhed og varme andre steder. Kan varmt anbefales. Kommer snart igen.

2022幎5月2日

Skal bare opleves

Er netop hjemvendt fra en overnatning med min veninde. Det er en fantastisk sted der har så meget historie og charme. Super sÞdt, smilende og opmÊrksomt personale der gÞr at men fÞler sig som den vigtigste gÊst. Rigtig hyggeligt vÊrelse med balkon og havudsigt. Kunne ikke vÊre bedre.
Vil varmt anbefale dette sted og vil meget gerne komme igen.

2022幎4月23日

Kan varmt anbefales :-) Har netop vÊret

Kan varmt anbefales :-) Har netop vÊret med til at fejre en 80 års fÞdselsdag og det var virkelig en god oplevelse. Rigtig hyggeligt Hotel med en skÞn atmosfÊre og middagen i Restauranten var i top klasse. Meget venlig og professionel betjening med fokus på kunden. Kommer helt sikkert igen :-) Mvh. Henrik Larsen

2022幎3月19日
5぀星のうち5の評䟡

Er lige vendt hjem efter to dage med

Er lige vendt hjem efter to dage med min kÊreste. Aldrig har vi oplevet så hyggeligt et hotel. Stedet emmer af charme, personlighed og nostalgi. Det er vitterligt som at trÊde ind i en tidslomme
fra 1930. En hyggelig restaurant og tilstÞdende bevÊrtning, der minder om 'Mordet i Orientekspressen' vel at mÊrke den gamle udgave.

Personalet var ligesom drysset med hÞflighed, betÊnksomme, smil og varme. De var så sÞde og flinke.

VÊrelserne var pÊne og rene. De var smukt indrettet med henblik på at give os en så rar tur som mulig.

Vi kommer tilbage, det er helt sikkert.

Stedet kan varmt anbefales, og kunne man give flere stjerner, så ville det her sted toppe på alle måder.

2022幎3月10日

Julefrokost

Har netop holdt julefrokost pÃ¥ hotellet. En fantastisk positiv oplevelse. Meget veltilberedt. Rigelig mÊngde og super servering af de sÞde “piger”

2021幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Dejlig overnatning på godt hyggeligt hotel :)

Jeg bookede en overnatning for min kÊreste og jeg i et stort vÊrelse med havudsigt. VÊrelset var rigtigt fint og med en god varm hyggelig stemning. Vi blev mÞdt af rigtig god venlig betjening på hotellet, og så ligger hotellet bare rigtigt godt. Vi spiste aftensmad og morgenmad i hotellets resturent, og isÊr aftensmaden var virkeligt god - Det bedste måltid jeg har fået på en resturent lÊnge.
Vil helt klart anbefale hotellet !
Med Venlig Hilsen
Christian

2021幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

Allerede da vi kom ind ad dÞren og hen

Allerede da vi kom ind ad dÞren og hen til receptionen fik vi en rigtig god fornemmelse af, at her bliver der vist imÞdekommenhed, hensyntagen og hjÊlpsomhed med individuelle behov. Og det fortsatte helt indtil vi forlod hotellet nÊste formiddag. Maden var skÞn, opfindsom, velsmagende, betjeningen venlig hele vejen igennem, indtil sent om aftenen. Og nÊste morgen blev der ekstra lavet en dejlig kande te til os, fordi vi er tedrikkere.

2021幎8月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス