Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... ãã£ãšèŠã
Sindssyg dÃ¥rlig service! Vi fik et bord udenfor og pÃ¥ trods af at have fÃ¥et kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gÃ¥. Hvis jeg kunne give 0 s... ãã£ãšèŠã
Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... ãã£ãšèŠã
Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser â alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Vesterbrogade 4 B, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
- +4548300512
- hotel@gillelejestrand.dk
- gillelejestrand.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Super hyggeligt hotel tÊt på alting.
Super hyggeligt hotel tÊt på alting i Gilleleje, og en meget professionel stab af medarbejdere, som gjorde deres til at vi fik et dejligt ophold her.
Vi havde booket et to dages tilbud i anledning af vores kobberbryllup til en god pris.
GlÊdeligt overrasket over stedet kÞkken, veltillavet mad, og vi kommer gerne igen.
Altid et fantastisk hotel at komme til.
Altid et fantastisk hotel at komme til.
Vi stortrives og er kommet på hotellet igennem mange år, og vil altid vende tilbage.
Profesionel service, venligt personale, super morgen buffet og rigtig god beliggenhed.
Dejligt hotel tÊt ved vandet
Fantastisk mad i restauranten. Mums. Rigtig god service fra alle medarbejdere vi mÞdte. Vil så gerne komme igen. Men, og baggrunden for at det kun blev 4 stjerne var vÊrelset udsigt. Så vÊlg ikke vÊrelse 1, der ser du lige ned i hotellets baggård og der er også lidt larm, når de går ud med affald, store kasser osv.
Fantastisk oplevelse. 5 stjerner
Simpelthen et fantastisk sted. Boede der fra fredag middag til lÞrdag. Vi nÞd bÃ¥de en lÊkker frokost, oktobermeny og brunch. Boede i brudesuiten og vores venner i et andet vÊrelse. Vi havde alle en fantastisk udsigt. Hele oplevelsen giver 5 stjerner hele vejen igennem. Vi kommer igen helt sikkert. ð¥°ð¥°â€â€
Restauranten skuffede.
Restauranten skuffede.
Jeg blev lokket af menuen, der omtalte "RÞrt tatar",
KÞdet var lÊkkert, men ikke rÞrt. Skuffelsen vsr stor.
Fantastisk Hotel.
Fantastisk Hotel.
Jeg har lige holdt min 75 Ã¥rs fÞdselsdag med familien som et weekend opholdð
Et fantastisk hotel med super betjening.
Super kÞkken, service i topð
Kan varmt anbefale dette Hotel
og kommer gerne igenð
LÊkke mad og god betjening
Min mand og jeg var på udkig efter et spisested i Gilleleje tirsdag den 9. august, stort set alle restauranter var lukket mandag og tirsdag, men Gilleleje Strand hotel var åbent - og her fik vi den skÞnneste middag samt god vin, og super betjening.
Velsmagende mad og god betjening tak
Her er nem og hÞflig reservation desuden god tålmodig betjening og fantastisk velsmagende mad.
Forret rigtig god, rejer tilberedt på forskellige måder, hovedret mÞr entrecote med hjemmelavet bearnaise, dessert også super.
Dette hotel kan ikke anbefales nok
Min mand og jeg er netop vendt hjem efter et fantastisk dejligt ophold på Hotel Gilleleje Strand. Det har vÊret en uforglemmelig dejlig oplevelse. Dejligt, smilende, usnobbet og imÞdekommende personale, skÞnt vÊrelse, dejlig restaurant - både indendÞrs og udendÞrs på den hyggelige terrasse. Maden var ovenud god, så det endte med, at vi spiste på hotellet alle tre aftener, selv om det ikke var planen oprindelig. Hotellets beliggenhed dejlig central. Vi kommer helt klart snart igen.
Skuffende oplevelse
Skal spise aftensmad med en veninde og vi bestiller en flaske rose og venter på forretten.
Der går virkelig lang tid så kommer hovedretten !!
Flot salat sovs pommes frites og bÞf.
Vi spÞrger efter vores forret og den unge dame undskylder og går med maden.
Efter igen noget tid kommer kokken vil jeg tro med en forret og undskylder vi får selvfÞlgelig et nedslag i prisen siger han.
Forretten er kedelig.
Så kommer hovedretten men denne gang bÞf en sovs til deling 1/4 salathoved vendt i et eller andet ubeskriveligt og pommes frites der er så tÞrre at de ikke kan spises.
Vi beder om nye pommes frites og spÞrger til den fÞr så fine salat, men de har ikke flere og tilbyder ikke andet, salaten var også sluppet op så derfor 1/4 salathoved med stok og uspiselige pommes frites.
Nu har vi ventet så lÊnge på alt at det åbenbart skal gå stÊrkt så ligeså snart vi har spist det der kunne spises kommer desserten rabarbertrifli hmm lidt rabarber tråde med knuste markroner og en klat flÞdeskum.
Ã
h ja tak vi fik en rabat på 80kr
NÃ¥ men alt i alt er forklaringen at der er 100 gÊster indenfor hmmm sÃ¥ ja vi fik resterneâŠ.
Virkelig kedelig oplevelse og undskyldningâŠ.
TÞseophold
Jeg er lige hjemvendt fra ophold med min gravide svigerdatter. Jeg har aldrig oplevet så meget venlighed, opmÊrksomhed og varme andre steder. Kan varmt anbefales. Kommer snart igen.
Skal bare opleves
Er netop hjemvendt fra en overnatning med min veninde. Det er en fantastisk sted der har så meget historie og charme. Super sÞdt, smilende og opmÊrksomt personale der gÞr at men fÞler sig som den vigtigste gÊst. Rigtig hyggeligt vÊrelse med balkon og havudsigt. Kunne ikke vÊre bedre.
Vil varmt anbefale dette sted og vil meget gerne komme igen.
Kan varmt anbefales :-) Har netop vÊretâŠ
Kan varmt anbefales :-) Har netop vÊret med til at fejre en 80 års fÞdselsdag og det var virkelig en god oplevelse. Rigtig hyggeligt Hotel med en skÞn atmosfÊre og middagen i Restauranten var i top klasse. Meget venlig og professionel betjening med fokus på kunden. Kommer helt sikkert igen :-) Mvh. Henrik Larsen
Er lige vendt hjem efter to dage medâŠ
Er lige vendt hjem efter to dage med min kÊreste. Aldrig har vi oplevet så hyggeligt et hotel. Stedet emmer af charme, personlighed og nostalgi. Det er vitterligt som at trÊde ind i en tidslomme
fra 1930. En hyggelig restaurant og tilstÞdende bevÊrtning, der minder om 'Mordet i Orientekspressen' vel at mÊrke den gamle udgave.
Personalet var ligesom drysset med hÞflighed, betÊnksomme, smil og varme. De var så sÞde og flinke.
VÊrelserne var pÊne og rene. De var smukt indrettet med henblik på at give os en så rar tur som mulig.
Vi kommer tilbage, det er helt sikkert.
Stedet kan varmt anbefales, og kunne man give flere stjerner, så ville det her sted toppe på alle måder.
Julefrokost
Har netop holdt julefrokost pÃ¥ hotellet. En fantastisk positiv oplevelse. Meget veltilberedt. Rigelig mÊngde og super servering af de sÞde âpigerâ
Dejlig overnatning på godt hyggeligt hotel :)
Jeg bookede en overnatning for min kÊreste og jeg i et stort vÊrelse med havudsigt. VÊrelset var rigtigt fint og med en god varm hyggelig stemning. Vi blev mÞdt af rigtig god venlig betjening på hotellet, og så ligger hotellet bare rigtigt godt. Vi spiste aftensmad og morgenmad i hotellets resturent, og isÊr aftensmaden var virkeligt god - Det bedste måltid jeg har fået på en resturent lÊnge.
Vil helt klart anbefale hotellet !
Med Venlig Hilsen
Christian
Vi var til stor fest med overnatningâŠ
Vi var til stor fest med overnatning for nylig. Lige fra start i receptionen til slut nÊste dag var der stor service. Maden var virkelig lÊkker og så meget indbydende ud på taŽselv bordet.
Venlig og kompetent modtagelse
Venlig og kompetent modtagelse, dejligt vÊrelse og fin mad. Vi kommer gerne igen!
Allerede da vi kom ind ad dÞren og henâŠ
Allerede da vi kom ind ad dÞren og hen til receptionen fik vi en rigtig god fornemmelse af, at her bliver der vist imÞdekommenhed, hensyntagen og hjÊlpsomhed med individuelle behov. Og det fortsatte helt indtil vi forlod hotellet nÊste formiddag. Maden var skÞn, opfindsom, velsmagende, betjeningen venlig hele vejen igennem, indtil sent om aftenen. Og nÊste morgen blev der ekstra lavet en dejlig kande te til os, fordi vi er tedrikkere.
Jeg var til en stor fest medâŠ
Jeg var til en stor fest med overnatning på et lÊkkert vÊrelse. Alt klappede. Maden var i topklasse. Personalet ydede en rigtig flot service.