Avbestilling av reise pga akutt sykdom. De godtok ikke tre legeattester, siste veldig utfyllende. De skjønte ikke at jeg avbestilte 3 dager etter at restbeløpet var betalt. Måtte sende egen klagesa... もっと見る
企業が回答しました
En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... もっと見る
企業が回答しました
Completely useless... I got them via company "deal"; ended up waiting 5 weeks for answer to say "we do not cover that part"... I was having other insurances before, which I will go back to regar... もっと見る
企業が回答しました
Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... もっと見る
企業が回答しました
Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.
Postboks 700 Sentrum, 0106, Oslo, ノルウェー
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi er i 2024 og Gouda mener jeg skal printe ut et forsikringsbevis og ta med på reise. Ingen mulighet for pålogging eller digitalt forsikringsbevis. Det er for dårlig.

Gouda Reiseforsikring からの回答
Bestille billett!kommer med at hvis man ikke har tilbake bilett så får man ikke noe tilbake! Dette brukte dem fire måneder på!! jeg har ikke noe mere ord at det går an å være lovlig! Dere er ren kriminelle som er lovlige. Fikk penger fra Norwegian etter tre dager!!dere brukte fem måneder,!

Gouda Reiseforsikring からの回答
Høflige og konstruktive svar ved henvendelse. Raskt behandling og utbetaling av erstatning.

Gouda Reiseforsikring からの回答
Tok over 4 måneder å få saken behandlet. Purret totalt 13 ganger. Når endelig utbetaling kom, fikk jeg mindre enn det jeg hadde krav på. Renter på beløpet fikk jeg heller ikke. Skrev mail om dette samme dag. Nå har det gått 3 nye uker med to purringer, uten svar.

Gouda Reiseforsikring からの回答
Endelig fikk penger tilbake!! Etter en krig i fire måneder,!! Det er veldig slitsomt at det skal skje sånt! Hvertfall når man leser reglene! Oh dere nei!da føler man seg veldig dum!
Selv om jeg har fått penger tilbake så er jeg ikke fornøyd med dere! Alt handler om ikke om penger det handler om hvordan man behandler sine kunder, når det er i krise sykdom! Da må man ha litt forståelse! Men takk så lenge.

Gouda Reiseforsikring からの回答
Meeeeeget hyggelige og kunnskapsrike kundebehandlere. Gjorde avtalen med Hege, som var veldig hyggelig og rask, og visste nøyaktig hva jeg trengte. Hun var ikke tilgjengelig da jeg ringte tilbake, men en annen dame (husker ikke navnet), fullførte på glimrende vis.
Jeg mottok alle dokumenter jeg trengte i løpet av et par timer. Topscore :)

Gouda Reiseforsikring からの回答
Ikke seriøst i det hele tatt, finner hvert ett smutthull for hver en sak. Betaler ganske mye penger for en heldekkende reiseforsikring som ikke dekker noe som helst. Ringen min gikk tapt under reisen, og hadde sjekket at forsikringen dekker tap/tyveri av verdigjenstander, men tydeligvis ikke.
De gjør seg vrange og finner smutthull uansett.
Har frarådet firmaet mitt å bruke samme forsikring for dem ikke tar dette seriøst.
Dyr forsikring, spesiellt når man ikke får igjen det man betaler for.
Anbefaler ikke gouda.

Gouda Reiseforsikring からの回答
Gouda Rejseforsikring er en pålidelig partner for rejsende. Med omfattende dækning, enkel proces og hurtig kundesupport giver de tryghed under eventyret. Priserne kan være lidt højere, men det er en værdifuld investering for ekstra sikkerhed. Samlet set 4/5 stjerner. Anbefalet!

Hold dere unna Gouda!
Værste forsikrings selksapet jeg noensinne har vert borti!
Siste sak nå i Juni 2023!
Over 4 uker bare før svar!
VIRKELIG MISSFORNØYD!
God og rask tilbakemelding. Jeg hadde litt problemer med utvekslingene min og måtte derfor trekke meg og endre forsikringen. De var ekstremt imøtekommende og raske å få tak i

Gouda Reiseforsikring からの回答
Ligg langt unna dette selskapet. De kategorisk avslår alle henvendelser vedr reiseforsikring og hjelp når først uhellet er ute. Tyveri i fjor av reisegods, ingen dekning. Tap av klokke pga uhell på en båt, ingen dekning. I tilegg til slett kundebehandling. Styr unna

Be aware!!
Hold dere unna fra Gouda reiseforsikring. Ble syk under reise og hadde legeattest, men fikk ikke dekket flyreise hjem 😢
sak ClaimNo 3168004.Reiste for å være med 85 år gammel far på sykehuset. Han døde dagen før avreise og jeg måtte begrave ham og reise en uke senere. Jeg ba om flybilletetter refundert, og dere ville ha dødsattest, og sykemelding av meg. Jeg betalte for å skaffe dokummenter, men dere avslo saken. Dette er uakseptabelt. Jeg krevde kun dekket kostnad for å hente dokumenter som DERE krevde, og da svarte dere aldri. Derfor mener jeg at Gouda er dårlig Reiseforsikring.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。