Gouda Reiseforsikring レビュー 94

TrustScore 5段階評価の2.5

2.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Avbestilling av reise pga akutt sykdom. De godtok ikke tre legeattester, siste veldig utfyllende. De skjønte ikke at jeg avbestilte 3 dager etter at restbeløpet var betalt. Måtte sende egen klagesa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Completely useless... I got them via company "deal"; ended up waiting 5 weeks for answer to say "we do not cover that part"... I was having other insurances before, which I will go back to regar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... もっと見る

企業情報

1. 旅行保険会社
  2. 保険会社

当該企業による記述

Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Er der når du trenger dem!

Gouda er lett å få tak i - og er der når jeg trenger dem. De har utrolig hyggelige medarbeidere - og jeg anbefaler Gouda!

2022年3月30日

Hei Tord,

Takk for at du tok deg tid til å sette ord på din opplevelse! Vi er glad for at du synes at vi er enkle å få tak i og at du får den hjelpen du trenger. Tusen takk!

5つ星のうち5の評価

This insurance is the best quick…

This insurance is the best quick response good service i would use them for the rest of my life for me and my family, thank you for being serious company and a safe travel helper 🙏🙏🙏

2022年3月7日
自発的なレビュー

Dear Arn,
Thank you for taking your time to give us feedback, and thank you very much for the kind words! We are doing our outmost to make our customers feel safe.

Kind regards
Gouda Travel Insurance - Norway

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundebehandler som gav oss…

Fantastisk kundebehandler som gav oss all tenkelig hjelp da vi trengte det. Vi følte oss virkelig godt ivaretatt.

Mvh Ole Andreas og Nina

2022年1月28日

Hei Ole Andreas og Nina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at dere fikk den hjelpen dere trengte og følte dere godt ivaretatt.

Bare gode opplevelser med Gouda :D

Bare gode opplevelser med Gouda reiseforsikring. Det er lett å komme i kontakt med selskapet og man blir møtt med forståelse for den unike situasjonen man står i for deretter å få god hjelp

2022年1月14日

Hei Johanne,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prøver alltid å levere en grundig og personlig veiledning, og er glad for at du er fornøyd med hjelpen du har fått!

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte en "ekstra" reiseforsikring…

Vi bestilte en "ekstra" reiseforsikring i forbindelse med Thailandreise (spesielt om man skulle bli rammet av Covid19). Da Omikron-varianten tok seg opp i verden, valgte vi å kansellere turen. Vi spurte da om å få refundert kostnadene ved forsikringen og dette var helt uproblematisk for Gouda Reiseforsikring og pengene ble refundert samme dag. En slik service setter vi stor pris på.

2022年1月4日

Kjære Bodil,
Tusen takk for tilbakemelding. Det var kjedelig at dere ikke kom dere på tur som ønsket, men vi er glade for at du føler at du har fått en god behandling hos oss!

Veldig bra forsikring

Veldig bra forsikring. Veldig god kommunikasjon og kundesenter er raskt med å besvare henvendelser. Kan bare anbefale det.

2021年12月15日

Hei Silvana,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at vi blir oppfattet slik, da vi prioriterer dette høyt. Ha en fin dag!

Kundesenter

5つ星のうち5の評価

Uten tvil den beste kundeservicen man…

Uten tvil den beste kundeservicen man kan møte på.
Tipp topp med alle stjerner i margen!

2021年11月19日

Hei Martin!
Tusen takk for din ros, det setter vi stor pris på!
Vi ønsker å kunne tilby den beste kundeservice og vi er glade for at du også oppfatter oss på den måte!

Hei Lars,

Tusen takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du har fått.

Super respons

Super respons. Veldig raskt svar.

2021年10月13日

Hei Geirulv,

Tusen takk for god bedømmelse! Vi ønsker alltid å hjelpe alle så raskt som mulig, så vi er glade for at du opplevde at så var tilfelle!

5つ星のうち5の評価

Topp service og kundebehandling!

Topp service og kundebehandling!

Hurtig og god respons!

2021年10月13日

Hei Geir,

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du føler du fikk god og rask behandling!

5つ星のうち4の評価

Thanks for Help

thanks for Quick response

2021年4月14日

Dear Mahender,

Thank you for taking the time to leave us this review! We are glad you are happy with our response time.

Best regards,
Gouda Travel Insurance

5つ星のうち5の評価

Rask tilbakemelding på henvendelse /…

Rask tilbakemelding på henvendelse / løsning av mitt problem.

2021年4月8日

Hei Trygve,

Takk for positiv tilbakemelding! Vi er glad for at du er fornøyd med svartiden og hjelpen du har fått hos oss.

5つ星のうち5の評価

Utrolig enkel kommunikasjon med selskapet.

Utrolig enkel kommunikasjon. Lydia følger meget bra opp.
I det forrige selskapet vi hadde reiseforsikring var det alltid en ny kundebehandler å forholde seg til, hvis vi i det hele tatt fikk kontakt. Dette var svært lite tilfredsstillende.
Det må sies at vi hadde alke våre forsikringer i Gjensidige før i tiden, men plutselig økte forsikringspremien på vår Morgan til nesten det firedobbelte, noe som gjorde at vi skiftet selskap.
Gouda var nå vårt valg fordi vi er seniorer og få andre selskap dekket Thailand nå i denne Covid-19 tiden!

2021年4月7日

Hei Helge,

Takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen! Det betyr mye for oss at du er fornøyd med kundeservicen og reiseforsikringen vi tilbyr!

Fantastisk!!!

Topp service hver gang!

2021年3月3日

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen og 5 stjerner! Det betyr utrolig mye for oss at du er fornøyd med servicen vår.

Alltid super service!

2021年3月2日

Hei Irma,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det gleder og motiverer oss alle i Gouda at du er fornøyd med servicen vår.

Godt fornøyd.

Jeg hadde denne reiseforsikringen i forbindelse med et lengere opphold i utlandet. Jeg er godt fornøyd med kundeservice.

2021年2月16日

Hei Karoline,

Takk for anmeldelsen din! Det er viktig for oss å ha god kunderservice og oppfylle våre kunders behov, så det betyr veldig mye for oss at du er fornøyd med servicen vår!

Hyggelig telefonsamtale

Hyggelig telefonsamtale. Svært ryddig, effektiv og god informasjon om reiseforsikringen til Gouda, både i telefonen og på mail.😀

2021年2月11日

Hei!

Takk for din positive tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du har fått hos oss!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。