Gouda Reiseforsikring レビュー 94

TrustScore 5段階評価の2.5

2.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Avbestilling av reise pga akutt sykdom. De godtok ikke tre legeattester, siste veldig utfyllende. De skjønte ikke at jeg avbestilte 3 dager etter at restbeløpet var betalt. Måtte sende egen klagesa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Completely useless... I got them via company "deal"; ended up waiting 5 weeks for answer to say "we do not cover that part"... I was having other insurances before, which I will go back to regar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... もっと見る

企業情報

1. 旅行保険会社
  2. 保険会社

当該企業による記述

Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.

2.4

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Flinke folk i Gouda

God hjelp på epost og telefon.

2023年4月24日

Kjære Elias,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive, og mange takk for de rosende ord.

5つ星のうち1の評価

reise fra godt til dårlig

det var et veldig bra forsikringsselskap. Jeg tror i det siste de har blitt mer kommersielle og glemt kundeservice. De finner hvert smutthull for ikke å betale forsikringspengene. Ikke egnet for det norske samfunnet. Vil henvende seg til et annet selskap.

2023年2月20日

Kjære Amol,

Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at du føler det på denne måten når vi ser på utfallet av dine behandlede saker. Vi gjør alt for å ivareta våre kunder, og vi må derfor følge vilkårene i forsikringsavtalen for å gjøre skadeoppgjør rettferdig for alle kunder som har forsikring hos oss. I de fleste tilfeller stilles det krav til dokumentasjon. Vi hører veldig gjerne nærmere fra deg, så vi kan ta en snakk om forløpet og få en forståelse av din opplevelse.
Kontakt oss gjerne på gouda@gouda.no eller 24 14 45 70

5つ星のうち5の評価

Gjør alt for at du som kunde får den…

Gjør alt for at du som kunde får den hjelpen du trenger!
Fantastisk god service!!

2023年2月13日

Hei Hege,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi prøver alltid å hjelpe så langt det lar seg gjøre og er glade for at vi fant en løsning for deg.

Svært god personleg service

Kom raskt i kontakt med eit menneske som engasjerte seg i mitt problem og fann framstilt ei god løysing

2023年1月16日

Kjære Svein!

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi gjør alt vi kan for å hjelpe best mulig, og vi er glade for at vi fant en god løsning for deg i denne situasjonen.

konduite

Kunne ikke fremsende erstatningsønske digitalt. Fik tilsendt skema, udfyldte dette, sendte det som vedhæftet fil pr mail, og efter også lidt problemer med lægeerklæring og en opklarende hyggelig telefonsamtale, fik jeg udbetalt min erstatning. Stor ros til Goudas skadesbehandler for udvist service og konduite

2022年12月11日

Hei Alexander,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg på en hurtig og god måte.

5つ星のうち1の評価

Hørte mye negativt om de

Hørte mye negativt om de fra kollega, men veldig trist og få oppleve dette selv når jeg engang trengte dem. Telefonkø ut av en annen verden og så tok det 6 uker før jeg fikk avslag fra dem på e-post. Skaden som skjedde under reise gjalt ikke fordi det ikke var insjekket gods?! Nei, disse skuffer veldig! Ville valgt et annet selskap.

2022年11月21日

Hei Joar,

Først av alt vil vi beklage den lange saksbehandlingstiden, som på ingen måte lever opp til vårt vanlige servicenivå og ønske om en god kundeopplevelse. Dette kommer av en sommer hvor det har oppstått uvanlig mange saker, hvilket har medført en lengre behandlingstid enn normalt og som naturligvis ikke lever opp til forventningene dine som kunde.

Grunnet GDPR-regler har vi dessverre ikke mulighet til å kommentere konkret på saken din her, men du er velkommen til å kontakte oss hvis du har behov for utdyping.

Veldig hyggelig konsulent

Veldig hyggelig konsulent, god hjelp og fin pris

2022年10月17日

Hei Elsa,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig godt å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk og prisen.

Meget forøyd

Meget forøyd! Veldig kompetent kundebehandler som i tillegg var meget hyggelig.

2022年10月11日

Kjære Trygve,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er veldige glade for at du følte du fikk en god og hyggelig opplevelse! Vi gjør vårt beste for å gi en trygg og god behandling.

Topp

Veldig bra. Enkelt og raskt.

2022年10月11日

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Vi setter pris på at du synes det gikk raskt og enkelt.

Suveren service.

Suveren service.
Det er helt uvanlig at forsikringsselskaper i Norge svarer raskt på telefon, svarer presist og følger opp saker hurtig. Det skal lite til å begeistre i denne bransjen, men jeg har god erfaring med andre forsikringsselskaper og den kommunikasjonene jeg har hatt med dere, er slik den skal være. Utmerket service er dekkende.

2022年8月16日

Kjære Aage,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse! Deilig å høre at vår service er over forventning! Tilbakemeldinger som dette motiverer oss!

5つ星のうち5の評価

Super hyggelig kundeservice ringte når…

Super hyggelig kundeservice ringte når dem åpna fikk det jeg trengte på mail samme dag.

2022年6月7日

Hei Ronny,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du er fornøyd med servicen og at du fikk den hjelpen du trengte!

5つ星のうち5の評価

En fullverdig reiseforsikring …

En fullverdig reiseforsikring som fikser alt du trenger når uhellet skjer på reise.

2022年6月6日

Hei Ole Andre,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prøver alltid å gi kundene våre den hjelpen de trenger så raskt som mulig og er glad for at det stemmer overens med din opplevelse.

Den virker dyr

Den virker dyr, men den er hvertfall alt du ønsker fra en forsikring. Trygghet overalt, og rask, hyggelig, og god hjelp. Merket også at det var større tillit mellom forsikrer og den forsikrede som er behagelig.

2022年6月1日

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse! Vi er glad for å høre at du følte deg godt ivaretatt! Dette er noe vi prioriterer høyt.

Hei,
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen! Vi er glade for å bli oppfattet på den måten vi ønsker.

Fantastisk service!

Jeg måtte utsette min reise 2 ganger på grunn av COVID-situasjonen, utvide min forsikring med 2 måneder og jeg måtte ha et spesielt forsikringsbevis på engelsk tilpasset til visumreglene i Thailand. Alt dette ble raskt og profesjonelt ordnet. Gouda Reiseforsikring: dyktige fagfolk og strålende service!

2022年5月25日

Gouda Reiseforsikring からの回答

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med det du hadde behov for, at du ble hjulpet raskt og på en god måte!

Hei Gouda !

Hei ! Jeg og min fam. har hatt Gouda super helårsforsikring i mange år .
Aldri hatt skade etter det jeg kan huske !! Så i den forbindelse vet jeg ikke hvordan Gouda ville opptre ved en skademelding !
Gouda er lett å komme i kontakt med over telefonen , hvis det er noe jeg lurer på. Det er lettere å ta en telefon og få svar direkte, enn å lese vilkårene, som kan være litt kompliserte . Og da føler jeg meg litt usikker. Jeg vil fortsatt benytte Gouda fremover hvis ikke min livssituasjon blir endret . Hilsen Kjell Askersrud

2022年5月14日

Hei Kjell,

Tusen takk for tilbakemelding! Vi er glade for at du synes at det er enkelt å komme i kontakt med oss og føler du får god veiledning. Vi ser frem til å hjelpe deg neste gang også!

Raske og hjelpsomme

Gouda gav meg gode råd om forsikring i forbindelse med en lengre reise i Asia. De har respondert svært raskt og bistått ved behov for nødvendig dokumentasjon i forhold til myndighetskrav knyttet til Korona, samt behandlet et par andre saker langt raskere enn jeg forventet. Jeg har bare gode ting å si om Gouda.

2022年5月10日

Hei Arild,

Tusen takk for strålende tilbakemelding. Vi er glade for at du oppfatter oss på denne måten. Vi gjør vårt ytterste for å holde ventetiden nede og servicenivået oppe!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。