Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Rostockweg 12, 9723 HG Groningen, Groningen, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al 20 jaar ervaring met deze garage. Ik ben voor een apk en klein onderhoud bij de Opelgarage in Groningen geweest. Goddank (gezien de hitte en OV-staking), kon ik thuis gebracht worden. Ook 's midd... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De medewerkers zijn vriendelijk en hebben hun werk snel gedaan. Terwijl ik een kop koffie stond te drinken was de airbags vervangen. Dus snel opgelost.

5つ星のうち5の評価

Op advies mijn Opel GrandlandX naar Hedin gebracht voor onderhoud. Ze hebben bepaalde filters schoongemaakt die bij andere garages vaak vergeten worden! De auto heeft sinds in hem in bezit heb nog n... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik moest onverwacht naar de garage. Mocht direct komen. Werd vriendelijk welkom geheten. Auto kon gerepareerd worden. Wachttijd was wat lang maar dat hoorde je bij binnenkomst. Het verliep sneller d... もっと見る

企業情報

1. オペル ディーラー
  2. ・
  3. カーディーラー
  4. ハイヤー サービス
  5. 自動車修理店

Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen について

当該企業による記述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 836件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

8 week geleden een proefrit gemaakt in…

8 week geleden een proefrit gemaakt in de Opel Mokka. Na een praatje met verkoper P.M. de auto gekocht. Tijdens de proefrit even uitgestapt op een parkeerplaats en de auto stationair laten draaien en hoorden wij een gierend geluidje buiten de auto. Dit ook de verkoper gemeld. Deze vond het niet nodig om te noteren, want, ik citeer: " als ik dit noteer kost dat heel veel uren want dan gaan ze alles bij langs. De auto wordt wel helemaal nagekeken en dan komen ze het zo wie zo wel tegen". Nu na wekelijkse terugkeer bij de garage en het vervangen van allerlei onderdelen, nog steeds het geluid bij een warme motor. Auto zou afgelopen vrijdag wederom opgehaald worden, als de onderdelen, waarvan ze vermoeden dat dat de oorzaak is, binnen waren. Helaas, niet dus. Nu eerst op vakantie met een bij geluid. Wij zijn erg terleurgesteld. Ik ben afgelopen donderdag nog in Groningen bij de verkoper geweest maar die knikte alleen maar ja ja en schudde nee nee.
Van al zijn mooie verkooppraatjes was niets meer over op dat moment. Als we dit van te voren hadden geweten, was de auto niet aangekocht.

2024年7月30日

Goeie service gehad

Goeie service gehad, en goeie uitleg wat er aan de hand was. Mijn vader had beetje te veel olie gemorst hierdoor had ik een brand lucht in mijn auto. Ik kon direct langs komen

2024年8月6日

Slecht groot onderhoud.

Na een grote onderhoudsbeurt aan m'n Opel bij HEDIN begon de auto tijdens onze vakantie vreselijk te stinken. Voor mijn gevoel stond de bedrading in de brand. Gelukkig deze keer niet in het buitenland op vakantie maar in ons eigen land. De Wegenwacht gebeld en wat bleek: Het expansietankje voor de koelvloeistof lekte aan de onderkant. Beter gezegd: het tankje was één grote haarscheur. Het lekkende koelwater kwam op de uitlaat terecht en veroorzaakte een vieze chemische stank. De wegenwacht heeft het lek met speciale kitlijm provisorisch gedicht. Ik heb op dezelfde dag Hedin gebeld om het tankje te vervangen en wat bleek? Over 5 weken had men een half uurtje ruimte. Toen had ik het wel even met HEDIN gehad. Slecht groot onderhoud plegen en dan ook nog 5 weken laten wachten. Ik vind dit niet normaal, vandaar 2 sterren.

2024年7月29日
5つ星のうち4の評価

Reparatie was duurder

Reparatie was duurder. Gebeld voor hoger bedrag van reparatie, dat bericht niet gezien, wel 16.30. Auto opgehaald. volgende dag werd gebeld , geen reparatie wegens hoger bedrag
De volgende dag de auo weer gebracht. De reparatie die dag gedaan.

2024年7月25日

Aanrader

Alles volgens afspraak geregeld zoals gewend. Veel nieuwe gezichten maar enthousiast en snel aangesproken. Meerdere receptiemedewerkers. Prijs volgens opgave want er mankeerde (gelukkig) niets aan de auto. Opel natuurlijk.

2024年7月19日

t.o.v

t.o.v. de vorige jaarlijkse beurt, die ik mijn Zafira Tourer laat geven, was nu goed!!
Tijdsduur vorig jaar lag aan de receptionist, wilde toen de factuur en afrekenen, maar de man bleef een uur aan de telefoon(was toen half 2023!), zelf had ik een afspraak bij het Martini ziekenhuis.
Heb de man dit duidelijk gemaakt, bij de afspraak van mijn andere auto een half jaar later.

2024年6月22日
5つ星のうち3の評価

Slechts 4 weken na aankoop van een auto…

Slechts 4 weken na aankoop van een auto bleek er een grote scheur in een van de ruitenwissers te zitten, waarschijnlijk veroorzaakt door uitdroging o.i.d.. Deze zat er al vanaf het begin, maar door tijdsgebrek kon ik niet eerder naar de garage. Ondanks de garantie van een jaar waarmee wordt geschermd, kon ik meteen 56 euro neertellen voor de vervanging van de wissers.

2024年6月1日
5つ星のうち1の評価

Ik kwam op 10-05-2024 bij Hedin omdat…

Ik kwam op 10-05-2024 bij Hedin omdat mijn auto die ik een jaar geleden bij Hedin Assen had gekocht lawaai maakte bij de remmen. ze hadden geen tijd op dat moment en daar had ik begrip voor, toen vroeg ik of ze er wel even naar wilden kijken. de APK was een maand geleden gebeurd. ik kon een kopje koffie nuttigen en anderhalf uur wachten, daarna kwamen terug met de mededeling en een offerte van 1337,33 euro. alles moest vernieuwd worden.
daarna ben ik naar een andere garage gegaan en die hbben me geholpen voor een bedrag van 365, 42 euro. wat was nu de oorzaak? beide voorlager waren versleten, deze veroorzaakten het lawaai en de remmen zijn schoongemaakt.
dus geen nieuwe remblokken, schijven en remklauwen.
nu begrijpt u wel waarom u maar 1 ster van ons krijgt.

2024年5月27日
5つ星のうち2の評価

Slechte service ondanks hoog tarief

Auto had een onderdeel nodig met een lange levertijd, duurde uiteindelijk 4 maand. Dat nog tot daar aan toe, daar kan de garage ook niets aandoen, maar vanuit Hedin geen enkele coulance of meedenken. Ik ga met mijn Opel naar de Opel dealer, dat kost mij een stuk meer dan als ik naar de universele garage ga. Ik verwacht dan meer service. Maar nee, van de 5 beloften tot terugbellen, 4 keer niet gebeurt. Geen enkel gebaar om het wachten te verzachten. Leen auto? "Nee, mijnheer, huur maar een auto", "U snapt toch ook wel uw auto is al wat ouder en heeft al wat kilometers achter de rug, daar doen we niets meer voor". Dit terwijl het een onderdeel is wat bekent staat als zwak punt, ook toegegeven door de monteur van de pechhulp. Bij mijn vorige (universele) garage met een nog veel oudere auto met nog meer km kreeg ik zonder problemen een leen auto mee, dat terwijl hetuur tarief 75% van het tarief van Hedin was.

Waarom dan nog die 2e ster? Personeel is, als je spreekt, wel erg vriendelijk, en in het verleden hebben ze me wel een keer erg goed geholpen.

2024年5月20日
5つ星のうち1の評価

Voor mij geen Hedin wat ongeïnteresseerd personeel

Wat ging er mis bij dit bedrijf .bij Hedin groningen een auto gevonden waar ik wel interesse in had .na 4x een email te hebben gestuurd. Geen reactie .dan maar bellen na 5 x te hebben gebeld .blijkbaar gaat alles via een centrale en die moeten het doorschakelen naar het desbetreffende filiaal. Na de 6x terug gebeld door hedin opel in groningen. Krijg ik een verkoper aan de lijn .krijg wat info over de desbetreffende auto bij hedin .dan onze inruil auto geeft deze man een prijs via de telefoon wat ver onder de marktwaarde ligt.na wat aandringen doet hij er 2000€ bij zonder de auto gezien te hebben. Raar gesprek toch maar besloten om naar groningen te rijden .om de desbetreffende auto te bekijken bij hedin .en Toen onze inruil auto .de desbetreffende verkoper was er niet met pijn en moeite andere verkoper gevonden om zo ver krijgen om onze auto te bekijken. Hij heeft foto.s gemaakt ik bel u morgen weer hij durfde geen inruil prijs te geven om dat zijn collega er niet was .ik bel u er morgen over terug .wat denk je niks meer gehoord. Voor mij nooit geen Hedin.wat een rare onpersoonlijk club is dit .

2024年4月12日
自発的なレビュー

Banden wissel tja

Geachte hedin,

Vandaag mijn auto voor een banden wissel gebracht. Bij het aanmelden via de site, direct aangegeven dat de banden, welke in opslag staan, niet meer gebruikt kunnen worden, i.v.m. profiel, en dat er nieuwe banden besteld moeten worden. Vandaag, auto gebracht, sleutel ingeleverd, nette vervangend vervoer, tot zover niets aan de hand. Rond 4u gebeld, of de auto al klaar is, bijna, tegen 5u klaar. Top, rond 4.50 bij de balie, auto staat nog op de brug…. Euh… vriendelijke balie medewerker, niets op aan te merken, banden zijn niet geplaatst, zijn niet besteld…. Euh… de overige problemen hebben we gecheckt niets te vinden. Oké. Hoe nu verder, korte samenvatting, auto gebracht, maar feitelijk is er niets gebeurd. Geen terugkoppeling dat er een probleem is, zodat je niet voor Jan met de korte achter naam naar de garage hoeft, om vervolgens met dezelfde leen auto weer het terrein te verlaten, en dat de banden besteld worden en morgen geplaatst gaan worden. De communicatie binnen hedin is er niet beter op geworden, eerder heel slecht. Dit is niet de eerste ervaring, maar die heb ik maar achterwege gelaten.

2024年4月18日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Een hele aardige en deskundige verkoper…

Een hele aardige en deskundige verkoper (Peter Meertens) vestiging Groningen. Hij was tot alles bereid om mij zoveel mogelijk tevreden te stellen.

2024年2月7日
Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen ロゴ

Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen からの回答

Beste P. Bosma,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Sjoerd van Hedin Automotive

5つ星のうち5の評価

Ga ook na heden zo door.

Geen klachten na de beurt .
We zijn bij de balie goed en vriendelijk behandelt.
Ga zo door.............

2024年2月7日
Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen ロゴ

Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen からの回答

Beste J. Andelbeek,

Leuk om deze positieve reactie te lezen. Heel erg bedankt.

Sjoerd van Hedin Automotive

Trustpilot エクスペリエンス