レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had eerst een kleinere raamhor besteld om te kijken hoe dit bedrijf bevalt. Dat ging prima! Na deze goede ervaring 3 horren extra besteld. Ook prima gegaan. Mijn volgende bestellimg voor 2 plissee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden een hor besteld voor ons raam in de slaapkamer. Allereerst dachten ze al goed mee over de opties van een inzethor in een naar buiten draaiend raam. Toen ik echter door een eigen meet fout ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ons hondekind had per ongeluk de hordeur eruit gelopen. We dachten dat we een nieuwe plisse hordeur moesten gaan kopen want deze lag helemaal uitelkaar. Echter bij de klantenservice hadden z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Excellent. Het plisse gaas van onze hoge dubbele hordeuren was na 15 jaar aan vervanging toe. Waar andere bedrijven alleen dure compleet nieuwe deuren willen leveren voorziet Nick in een prima ser... もっと見る

企業情報

1. ウィンドウ トリートメント店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Horren op maat van échte topkwaliteit. Geen verzendkosten, snelste levering. Passen de horren toch niet? Wij ruilen maatwerk gewoon om. Bestel nu online!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Top service, zelfs voor niet klanten!

Ik was al een tijd op zoek naar speciale klemmen voor raamhorren. Via via bij horren.com om advies gevraagd. Op maandagavond direct antwoord op mijn vraag en zelfs de oplossing. Gewoon tijd vrij maken voor een gratis advies, zonder zelf iets te verkopen. Waar maak je dat nog mee?

2020年9月22日

Levertijd OK

Hor besteld via de website, deze gaf aan dat het 2 weken ging duren door vakantieperiode maar werd al binnen 1 week geleverd! Top service en geen onjuiste informatie op de website.

2020年8月21日

Snel, netjes en degelijk

Past perfect, eenvoudig te monteren en supersnel maatwerk. Na ongeveer een week al netjes op maat thuis bezorgd, perfecte pasvorm bovendien. Is goed zelf te monteren en de vliegen blijven fijn buiten. De kat wandelt er doodleuk doorheen maar geen schade!

Aanrader!

2020年8月10日
5つ星のうち5の評価

Onlangs wederom horren besteld bij…

Onlangs wederom horren besteld bij Horren.com omdat de ervaring hiermee uitstekend is!
Duidelijke site en eenvoudig te monteren!
Prima producten voor een redelijke prijs.
Keurige afwikkeling van de bezorging ; goede updates over tijdstip aflevering!
topproduct!
gr Hans Eindhoven

2020年7月4日

Uitstekende service en levering

2 horren op maat besteld bij horren.com
Ik heb erg goed advies gekregen vanuit de klantenservice en de levering was snel! Helaas had ik niet goed gemeten, waardoor 1 hor niet paste. Omruilservice is uitstekend! Voor de andere ramen ga ik zeker weer horren bestellen bij dit bedrijf! 👍🏼👍🏼👍🏼

2020年6月16日

Fantastische service!

Fantastische service! Na een jaar goed gebruik was de plisé van de schuifdeur losgeraakt en kreeg ik hem niet meer in elkaar: binnen een dag werd hij opgehaald en binnen no-time kosteloos gerepareerd retour. Fantastisch! Aanrader!

2020年6月13日
5つ星のうち5の評価

Fijne communicatie, mooie kwaliteit horren.

De videouitleg mbt inmeten is super makkelijk en duidelijk omschreven. Gisteren de horren ontvangen. Horren.com fijn dat jullie gelijk reageren en actie ondernemen met de transporteur om ervoor te zorgen dat de horren alsnog geleverd worden. Super fijne communicatie. De horren zojuist geïnstalleerd en wat een makkelijk systeem en mooie kwaliteit. Volgende keer bestellen we weer bij jullie.

2020年6月5日
5つ星のうち5の評価

Goede service en een duidelijke website

24-04 een voorzethor besteld bij horren.com en vandaag bezorgd gekregen. Sneller dan verwacht, waar wij erg blij mee zijn, hij was erg nodig voor ons (nieuwe) kitten.

Besteld met speciaal gaas voor huisdieren, zodat het kitten er niet doorheen kan breken. Er zat ook een handige handleiding bij, om de hor te monteren. De hor kosten wat, maar dan heb je ook wat! Ik vond de website (tijdens het bestellen) ook erg fijn en handig. Dit was dan ook de reden dat ik voor horren.com gekozen had.

Update: voldoet na 6 maanden tijd nog steeds aan verwachting! Voornamelijk aan het begin hing zij vaak in de hor en klom helemaal naar boven maar er is geen enkele beschadiging te zien :)

2020年5月30日
5つ星のうち5の評価

Echte topservice van dit bedrijf

Echte topservice van dit bedrijf. Onze schuifdeur hor was kapot. Nadat we dit gemeld hadden, hebben ze de hor kostenloos opgehaald en na een paar dagen hadden we deze, gemaakt en al, weer terug. Echt super geregeld. Vakbekwame mensen en top service! Ik zou ze zeker aanbevelen bij familie en vrienden

2020年5月16日

prima bedrijf en product

Horren.com zorgde voor een prompte levering volgens afspraak. Er werd meteen na bestelling met ons contact opgenomen om extra duidelijkheid te krijgen over het type raam. De horren pasten uitstekend ondanks het feit dat wij over een sterk verouderd type draai-kiepramen beschikken waaraan niets valt te verstellen. Mede door de duidelijke aanwijzingen hoe de maten op te nemen. Van buiten vallen de horren niet of nauwelijks op. De prijs is absoluut concurrerend. En de thuiswinkelwaarborg geeft vertrouwen.

2020年5月9日

Fantastische service!

Wat ben ik blij met de service van Horren.com! Ik had de inzethorren met een meetlint van de naaispulletjes opgemeten, wat totaal niet accuraat was. Uiteindelijk pasten de horren dus niet. Gelukkig worden deze gratis opnieuw gemaakt en verzonden.

2020年5月5日

Geweldig!

Een hele goede ervaring met horren.com, op de website de juiste exacte maten opgegeven en hij pas perfect. Goed en makkelijk te monteren. Zeker een aanrader! Top kwaliteit.

2020年4月25日
5つ星のうち5の評価

Hele goede service en communicatie

Voor de eerste keer via horren.com een plissé rolhor besteld. Van te voren verschillende vragen gesteld via mail, hierop werd snel en vakkundig gereageerd.

Levering is snel gebeurd en plaatsing van deze rolhor was een makkie.
Goed werkende rolhor, met het zwart gaas, zou je niet zeggen dat er een rolhor voorzit.

Laat de zomer nu maar komen, deur open en geen last meer van insecten.

Horren.com raad ik iedereen aan

2020年4月11日

zeer tevreden over horren.com

De inzethor paste na de tweede verzending perfect. De eerste keer zelf verkeerd afgemeten maar na hulp van horren.com en kosteloos omruilen (alleen het afhalen van de verkeerde hor kostte 20 euro extra) de tweede keer super makkelijk in het raam te plaatsen, we hebben een houten kozijn met kiepraam. De service/response is supersnel en vriendelijk! Aanrader!

2020年4月10日

Horren.com: TOP service!!!

Als je (inzet)horren nodig hebt voor kantel/kiep ramen dan adviseer ik absoluut ze aan te schaffen bij Horren.com!
Natuurlijk heeft een hor een prijskaartje, maar de kwaliteit en service zijn daar minstens zo belangrijk in:

+ stevige, nette horren en makkelijk schoon te spuiten
+ horren passen perfect en het kliksysteem houdt ze op hun plek en zijn gewenst makkelijk er weer uit te halen
+ binnen een week geleverd
+ niet goed ingemeten, geen probleem. Ze hebben een zeer nette retourregeling
+ snelle en keurige reactie op email en vragen
+++ en het allerbelangrijkste: muggen in je slaapkamer met deze horren behoren tot het verleden

En tot slot zijn we ook zeer tevreden over onze dubbele plissé hordeur voor de openslaande deuren zijn we super tevreden!

2020年3月31日

Trustpilot エクスペリエンス