レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had eerst een kleinere raamhor besteld om te kijken hoe dit bedrijf bevalt. Dat ging prima! Na deze goede ervaring 3 horren extra besteld. Ook prima gegaan. Mijn volgende bestellimg voor 2 plissee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden een hor besteld voor ons raam in de slaapkamer. Allereerst dachten ze al goed mee over de opties van een inzethor in een naar buiten draaiend raam. Toen ik echter door een eigen meet fout ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ons hondekind had per ongeluk de hordeur eruit gelopen. We dachten dat we een nieuwe plisse hordeur moesten gaan kopen want deze lag helemaal uitelkaar. Echter bij de klantenservice hadden z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Excellent. Het plisse gaas van onze hoge dubbele hordeuren was na 15 jaar aan vervanging toe. Waar andere bedrijven alleen dure compleet nieuwe deuren willen leveren voorziet Nick in een prima ser... もっと見る

企業情報

1. ウィンドウ トリートメント店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Horren op maat van échte topkwaliteit. Geen verzendkosten, snelste levering. Passen de horren toch niet? Wij ruilen maatwerk gewoon om. Bestel nu online!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Aanrader

Aanrader. Duidelijke meetinstructies, goede heldere website. Ruime keuze uit kleuren en soorten horgaas. Niet duur. Geen verzendkosten. Horren kwamen op aangegeven dag en tijdstip en passen perfect. Top!

2020年3月30日
5つ星のうち5の評価

Hele fijne website met duidelijke…

Hele fijne website met duidelijke filmpjes over hoe je precies je raam moet inmeten om de juiste horren te krijgen. We hebben 7 horren besteld en alle 7 pasten ze goed in het kozijn (nieuwbouw, dus (mede daardoor?) geen scheve kozijnen.

Zou ik zeker weer aanraden.

2019年12月27日

prima horren

Onze eerste hor paste helaas niet omdat ons kozijn erg scheef bleek te zijn. Dankzij de goede service werd dit probleem echter binnen enkele dagen opgelost. Door onze tevredenheid over de eerste hor en de enorme klantvriendelijkheid hebben we er nog 2 besteld. Deze pasten direct perfect!

2019年9月11日
5つ星のうち4の評価

Rolhorren

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de horren en de levering en de aandacht van het personeel hoe alles afgehandeld word compliment 👍

2019年8月14日

12 jaar geleden kocht ik enkele plissé hordeuren
no gebeurt er een ongelukje; iemand schopt enkele shakels van de onder rail kapot; ik bel horren .com. ; zij leggen uit hoe ik het zelf kan repareren; en sturen mij 5 nieuwe schakel ( ik heb er 3 nodig)
ik vraag wat kost dat; antwoord ; NIETS
de volgende dag heb ik ze zonder kosten in huis
Paul Beliën

2019年7月18日
5つ星のうち5の評価

Per toeval de site van Horren.com…

Per toeval de site van Horren.com aangetroffen op de website maten genomen en 2 weken later netjes afgeleverd met koerierdienst die goede informatie gaf over datum en uur van levering, horrenraam uitgepakt en met het bijgeleverde instructieboekje geplaatst en alles paste tot op de millimeter. Top product van hoge kwaliteit en zeer tevreden van mijn aankoop. Binnenkort plaats ik opnieuw een bestelling, bedankt Horren.com team.

2019年7月18日
5つ星のうち5の評価

Topkwaliteit in materiaal en bedrijf

Dit is m’n 3e bestelling in één jaar.
Top kwaliteit materiaal
Snelle reactie op bestelling en mail.
De laatste levering zeer snel geleverd.
Dankzij de duidelijke video’s met meet- en installatie instructies voor eenieder te doen.

2019年7月13日
5つ星のうち5の評価

Hulp gekregen om te kijken welke hor…

Hulp gekregen om te kijken welke hor het beste zou zijn.
Omdat ik een apart raam heb, anders dan de meeste moest er gekeken worden hoe dit op te lossen.
In eerste instantie paste de hor niet goed waardoor het raam niet dicht kon.
Hierover contact gehad en er is meteen een nieuwe hor gemaakt zonder extra kosten.
Deze hor past perfect!
Hele fijne service!

2019年7月13日
5つ星のうち5の評価

Goede service. Hor is zelfs voor mensen met 2 linkerhanden gemaakt. Via de mail snel en vriendelijk geholpen.

2019年7月9日
5つ星のうち5の評価

Een buitengewoon klantvriendelijk en…

Een buitengewoon klantvriendelijk en servicegericht bedrijf met een prachtig product! Recent mijn eerste hor bij dit bedrijf besteld. Na een vergelijk van een aantal leveranciers van horren via Google heb ik voor dit bedrijf gekozen vanwege de duidelijkheid en volledigheid van hun website, die nog maar weinig te vragen overliet. Je kent het wel, je hebt er eigenlijk gelijk een goed gevoel bij. Toch had ik een paar vraagjes om een juiste afmeting van de gewenste hor te bepalen, want hoewel je een geleverde hor mag omruilen als de hor toch niet goed past, kun je een retourprocedure beter voorkomen door vooraf heel zeker te zijn de juiste afmeting te bestellen. Ik heb contact met horren.com opgenomen en was aangenaam verrast door het hoge niveau van meedenken, adviseren en de communicatie (zowel telefonisch als per mail). Vervolgens de hor besteld, een fluitje van een cent. De levering verliep vlot en professioneel, en ik ben uiterst tevreden met de geleverde hor! Zelfs na aflevering kreeg ik nog support voor een bestaande hordeur die niet eens bij hun was aangeschaft. Een dikke 10 met een griffel zeiden we vroeger altijd. Nu krijgt dit bedrijf van mij een welverdiende 5 sterren met een pluim. Ga zo door!

2019年7月2日

Heel tevreden.

Goeie klantendienst met snelle en duidelijke communicatie. Levertermijn mooi gerespecteerd. Topservice!

2019年6月23日

Trustpilot エクスペリエンス