Tre kunder foran os i kÞen. Bagende varmt, frokosttid og ellers ikke sÊrligt travlt. Alligevel virkede det, som om de to ansatte var helt pÃ¥ bar bund â der skete stort set ingenting, og det fÞlte... ãã£ãšèŠã
Jeg var pÃ¥ Hungry Dane i gÃ¥r, og det var virkelig en god oplevelse. Burgerne var super lÊkre, saftige og fulde af smag â helt klart nogle af de bedste, jeg har fÃ¥et. Servicen var ogsÃ¥ virkelig go... ãã£ãšèŠã
Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra fÞrste interaktion 3 uger fÞr, til at vi forlod stedet. Vi blev mÞdt med stor forstÃ¥else og... ãã£ãšèŠã
FÃ¥ stillet din sult hos Hungry Dane pÃ¥ Bellevue strandâïž Her kan du kÞbe fantastiske velsmagende burgere ogsÃ¥ Uden kÞd ! Og betjening er venlig og imÞdekommende ððŒ Hungry dane laver en fantastik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãã³ããŒã¬ãŒåº
- ãã¡ãŒã¹ã ããŒãåº
- ãªã³ã©ã€ã³é£å泚æãµãŒãã¹
- ã¬ã¹ãã©ã³
- æã¡åž°ããµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024
Store StrandstrÊde 21, 1255, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- +4533338000
- mail@hungrydane.com
- hungrydane.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kedelig FÊrdigret
SmaglÞs dressing, overfedtede pommes frittes i en nÊrig mÊngde, og aaaaaalt for lidt indhold til den uhyre hÞje pris. At den kan vinde noget som helst er et vidunder
-5 stjerner hvis muligt
Hungry dane RÞdovre Centrum
En tom/kedelig burger joint.
Forretning virkede tom,
3 burger med pommefritter var udstillet, og de så godt nok kedelige ud,
måske Danmarks kedeligste burger ?.
Der var heller ingen priser.
Det da vist ikke en seriÞs forretning.
I dag havde jeg fornÞjelsen af at mÞdeâŠ
I dag havde jeg fornÞjelsen af at mÞde Christopher og Linus. Det er lÊnge siden at jeg i den alder jeg har har fået en burger som der er fem stjerner vÊr, jeg takker for den gode service og de rare smil jeg fik med på vejen.
Elendigheden selv
Fedtet og ulÊkker burger.
Dårlige råvare. Pommes fritter så olie ulÊkre at jeg aldrig så smagt dem så dårlige fÞr.
Til prisen vil jeg hellere kvÊles i 15 MCDonalds cheeseburgere som jeg vil betegne som gourmet i sammenligningâŠ
Hold jer laaangt vÊk fra Ã
rhus.
Flere ingredienser manglet
Flere ingredienser manglet. Bland andet Deres âhjemmelavetâ salat med gulerod og rÞdkÃ¥l. Kedelig burger og fritter. Ekstremt dyr til prisen. Butikken var ikke ret indbydende.
Jeg fik Aarhus royal menu.
Hvis den burger kan vinde en eneste pris ville jeg nÞdig se de andre der stillet op i den konkurrance .
Velkommen til aarhus.
Bedste Crispy Chicken burger 10/10!ð
Bedste Crispy Chicken burger 10/10!ð
Meget sÞde medarbejdere:)
Hungrydane, JA TAK !!
Jeg var forbi HungryDane torsdag d. 9 December i Lyngby Storcenter sammen med min kone
Fik en Lyngby "special" hed den måske
Fruen fik en almindelig burger
Begge smagte fremragende, saftige, godt krydret.
Virkelig en god oplevelse
Pomfritter der rent faktisk smagte fantastisk, også dem vi tog med hjem, som vi spiste kolde, selv der smagte de godt, og var ikke tÞrre
Helt igennem en god oplevelse. Og nok den bedste saftige burger jeg har smagt
FANTASTISK BURGER
Der var sten i vores pomfritter
Der var sten i vores pomfritter.
Frosen kÞd er var lavet på forhånd det skulle bare blive varmt. En pantsamlerne ville ikke skride ved butikken.
Han sjal min vens sodavan fordi der var pant på den, den var havlt fyldt også lidt sjovt hahaha.
Men hold jer vÊk!!!!!
nok det dÃ¥rligste jeg nogensinde jegâŠ
nok det dårligste jeg nogensinde jeg har smagt.
Kedeligt mad der ikke var vÊrd at spise op
Har besÞgt Hungrydane i Lyngby storcenter i dag, har ikke vÊret der fÞr og kommer der heller ikke igen.
Deres burger var fedtet, og smagte ikke godt, min sÞn spiste ikke engang op. Burger bollen kunne have vÊret lavet af en kryderbolle, det havde i hvert fald ikke noget at gÞre med en burger bolle.
Man betaler stort set det samme som hos Jagger i Hellerup, men hvor Jagger leverer top klasse, levere Hungrydane den absolutte bund.
Min sÞn mente sÃ¥gar at McDonaldâs burger slÃ¥r dem med flere lÊngder. (Det gÞr jeg ogsÃ¥)
Så i får et 0. For jeres mad kan ikke anbefales
Og måske skulle i gÞre mere rent, det er lidt ulÊkkert når det ligget mad på gulvet.
Sletter kommentarer pÃ¥ socialeâŠ
Sletter kommentarer på sociale medier, hvis man stiller spÞrgsmål omkring deres deltagelse i Danmarks bedste burger.
VÊmmelig hygiejne
Har netop valgt at efterlade stort set hele min menu (burger og pommesfeites) til 159 kr. egentlig ikke fordi der var noget galt med smagen, men fordi personalet spiser pommesfritter uden at skifte deres handsker inden de igen begynder at tilberede mad. Den private telefon blev også tjekket og igen blev der ikke skiftet handsker.
Jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥ det, men fik blot et âdet jeg ked afâ fra den ene og den anden sagde âat det passser ikkeâ - til trods for hvad jeg lige havde set.
Synes ikke jeg plejer at vÊre sart, men det bliver for meget, når det er så tydeligt.
Som sagt var smagen god - burgeren var dog kold.

Hungrydane ããã®åç
Elendig burger og stenhårde pomfritter
Elendig burger. Alt for dyr og tÞr. Og udover den elendige burger var pomfritterne overtilberedte og stenhÃ¥rde. âDanmarks bedste burgerâ er en kÊmpe joke. Ikke smagsoplevelsen vÊrdâ¹ïž

Elendig burger
Elendig burger. Lille, tÞr og alt for dyr. Snyd og humbug. Absolut ikke Danmarks bedste. Hold jer langt vÊk!

Hungrydane ããã®åç
DK dÃ¥rligste burger tÊnkt at man er sÃ¥âŠ
DK dårligste burger tÊnkt at man er så langt nede i kÊlderen at man bliver nÞd til at lave en konkurrence omkring man har DK bedste burger men undlader at tage ex. Gasoline ikke engang er med viser jo at det er nogen helt galt
svare 3 år efter på en anmeldelse efter hans shitshow at en konkurrence er gået i glemmebogen og nu prÞver og få et godt ry igen
prÞv og lav en forretning på Êrligvis måske du vil få et bedre liv af det

PrÞvede 2121 i Lyngby Storcenter
PrÞvede 2021 i Lyngby Storcenter. Mit nye go-to sted, når ungerne vil have en burger, som jeg også selv har lyst til at spise. NytÊnkende, men ikke overtÊnkt.

Hungry Dane vinder fupkonkurrenceâŠ
Hungry Dane vinder fupkonkurrence arrangeret af vennerne! FÞj!!!

Spild af penge og tid
Efter man skulle tro de havde Danmarks bedste burger, så blev jeg godt nok skuffet.
Den kan slet ikke sammenlignes med Gasolin grill, Nomas og en del andre.
Bollen var blÞd og bÞffen var overstegt. På niveau med McD, bare dyrer.

Hungrydane ããã®åç
Lever slet ikke op til forventningen
Vi kÞbte 2 burgere i Lyngby Storcenter. Efter at have ventet på dem i over 30 min, blev vi godt nok skuffede. Vi fik nogle kedelige burgere, som bestod af alt for meget brÞd i forhold til resten og så var brÞdet oven i kÞbet tÞrt. Ikke nogen sÊrlig god oplevelse. Det overgår min fatteevne hvordan de kan blive kåret til Danmarks bedste burger. Burgeren når ikke burgerne fra f.eks. Gasolin, Tommi's Burger Joint og Jagger til sokkeholderne. Prisen hÊnger på ingen måde sammen med kvaliteten. Kan ikke anbefales, der findes andre som er langt bedre og til fÊrre penge.