レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Tre kunder foran os i kÞen. Bagende varmt, frokosttid og ellers ikke sÊrligt travlt. Alligevel virkede det, som om de to ansatte var helt pÃ¥ bar bund – der skete stort set ingenting, og det fÞlte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var pÃ¥ Hungry Dane i gÃ¥r, og det var virkelig en god oplevelse. Burgerne var super lÊkre, saftige og fulde af smag – helt klart nogle af de bedste, jeg har fÃ¥et. Servicen var ogsÃ¥ virkelig go... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra fÞrste interaktion 3 uger fÞr, til at vi forlod stedet. Vi blev mÞdt med stor forstÃ¥else og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

FÃ¥ stillet din sult hos Hungry Dane pÃ¥ Bellevue strand☀ Her kan du kÞbe fantastiske velsmagende burgere ogsÃ¥ Uden kÞd ! Og betjening er venlig og imÞdekommende 👍🏌 Hungry dane laver en fantastik... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ハンバヌガヌ店
  2. ファヌスト フヌド店
  3. オンラむン食品泚文サヌビス
  4. レストラン
  5. 持ち垰りサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ventede 30 min på mine 4 sweetdeal

Ventede 30 min pÃ¥ mine 4 sweetdeal burger menu’er til samme pris som hvis man kÞber dem pÃ¥ stedet. To af os fik menuer med pommes fritter de to andre fik burgere uden PF. NÃ¥ede at spise burgerne og mÃ¥tte efter 10min henvende mig og bede om de to sidste PF’er.
Andeburger er mindre end en cheeseburger fra McD, personalet kan ikke kommunikere med dig og dermed sidste gang jeg har “spist” her👎🏻

2019幎7月11日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Det varmeste var vores dåsecoaler.

Det varmeste var vores dåsecoaler.

Vi besÞgte restauranten i KÞbenhavn, 19-04-2019 ved 14:10 tiden.
Vores pomfritter smagte som hjemmelavet pomfritter, som man har lavet dagen inden og lade stå ude natten over.
Med andre ord, var de tÞrre, lidt seje og ekstremt kedelige.

Begge vores burgere var ligeledes også serveret kolde, og brÞddene virkede fantastiske. Jeg ville bare Þnske de var blevet ristet til ordre, i stedet for, for en times tid siden.

Det lader til at restauranten har alle brikkerne til puslespillet. De skal bare sÊtte dem rigtig sammen nu. Jeg håber virkelig de får styr på deres ting, så de kan blive lige så gode som vi håber de kan vÊre.

DesvÊrre kommer vi nok ikke tilbage efter denne oplevelse. Var simpelhent et kÊmpe spild af 220 kroner.

2019幎4月20日
自発的なレビュヌ