レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tre kunder foran os i kÞen. Bagende varmt, frokosttid og ellers ikke sÊrligt travlt. Alligevel virkede det, som om de to ansatte var helt pÃ¥ bar bund – der skete stort set ingenting, og det fÞlte... もっず芋る

Jeg var pÃ¥ Hungry Dane i gÃ¥r, og det var virkelig en god oplevelse. Burgerne var super lÊkre, saftige og fulde af smag – helt klart nogle af de bedste, jeg har fÃ¥et. Servicen var ogsÃ¥ virkelig go... もっず芋る

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra fÞrste interaktion 3 uger fÞr, til at vi forlod stedet. Vi blev mÞdt med stor forstÃ¥else og... もっず芋る

FÃ¥ stillet din sult hos Hungry Dane pÃ¥ Bellevue strand☀ Her kan du kÞbe fantastiske velsmagende burgere ogsÃ¥ Uden kÞd ! Og betjening er venlig og imÞdekommende 👍🏌 Hungry dane laver en fantastik... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ハンバヌガヌ店
  2. ファヌスト フヌド店
  3. オンラむン食品泚文サヌビス
  4. レストラン
  5. 持ち垰りサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

3.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Hungry Dane vinder fupkonkurrence

Hungry Dane vinder fupkonkurrence arrangeret af "vennerne", UDEN deltagelse af Danmarks fÞrende Burger Joints (Jagger, Gasoline etc.).

AD. FÞj. Klamt. Er Hungry Dane i familie med Christian Bitz (også en fupmager og en kopi gris).

2021幎9月5日

Hungrydane からの回答

Þv at folk ikke kan acceptere, når vi vinder Danmarks Bedste Burger...., måske mit svar er useriÞst, men anmeldelsen er jo fra en kollega, så kan kun vÊre skuffet. www.danmarksbedste.dk

Det pureste affÞring imellem to blÞde

Det pureste affÞring imellem to blÞde kiks!

2021幎9月5日

Stor skuffelse

Det var en dårlig oplevelse. BesÞgte Hungry Dane i Hundested i fredags og fik 2 burgere (den som vandt DM) og 2 bakker pomfritter. Burgeren ville ikke have chancen for at kvalificere sig til en konkurrence overhovedet, og ville aldrig kunne gå til finalen. Pomfritterne var af vÊrste skuffe - hårde og tÞrre. Det var skidt.

2021幎8月31日

Hungrydane からの回答

SÃ¥ trist at se de skal snyde sig til en

Så trist at se de skal snyde sig til en god burger ved at opfinde en konkurrence og kåre sig selv til vinder...

Trist... Bliv bedre til at lave burger, og så kan i MÅSKE ENDAG vinde en konkurrence som IKKE er skam... GOOD LUCK!

(Hvis man ikke kender sandheden kan man lÊse tv2 lorry som dÊkker deres lille skam trick...)

2021幎8月28日

Wauw signatursalat!!!

Wauw signatursalat!!!! Noget sÃ¥ simpelt som rÞdkÃ¥l, men sÃ¥ mangler vi desvÊrre guleroden i idag fik vi at vide. De mest kedelige kolde burgerboller og selve burgeren ogsÃ¥, de havde ikke mere bacon. Pomfritter hÃ¥rde og kolde smagte forfÊrdeligt. NÃ¥r man bryster sig med at have byens bedste burger mÃ¥ man vÊlge om det nu ogsÃ¥ er det man har. Luk butikken nÃ¥r I lÞber tÞr for varer, ellers bliver det jo bare en burgerbolle med noget kÞd imellem til sidst. Har ikke tÊnkt mig at komme igen ever
..Det var iÞvrigt pÃ¥ Hundested Havn

2021幎8月27日

Hungrydane からの回答

FÞrst og fremmest skal de bruge deres

FÞrst og fremmest skal de bruge deres tid fornuftigt. Hvilket de ikke gÞr. De valgte at lave deres mad til udstilling, så man kunne se udvalget, selvom de havde 4 kunder der har ventet i snart 40 min.
Derefter har jeg sjÊlendt oplevet så dårlig betjening, når man skal bestille noget så simpelt, som en burger. Virkede ikke som nogen der havde lyst til at få kunder.

2021幎8月25日

Magen til ubehÞvlet opfÞrsel

En lidt blandet fornÞjelse at besÞge hungry dane ved Randers Streetfood. Konceptet og rÃ¥varerne er vi fan af ( til trods for manglende ost i den ene burger og anretningen lignede et trafikuheld)men magen til ubehÞvlet behandling og opfÞrsel af hende der tog imod bestillinger!! NÃ¥r kunder kom ydmygt tilbage fordi de havde fÃ¥et forkert mad, blev det irriteret modtaget af pigen ved disken “ Jeg kan jo ligsom’ ik’ se hvad du har fÃ¥et vel!!”og man kunne efterfÞlgende hÞre hun sagde til de andre ansatte om kunden: “ Er du dum eller hva?!!” Alt hun faktisk svarer er i en ubehÞvlet tone og vender Þjne af sÃ¥vel kunder som kollegaer. Service?? Nej vel!!

2021幎8月25日

Hungrydane からの回答

Vi fik en fantastisk burger og
Bedste Burger

Vi fik en fantastisk burger og pomfritter hos Hungry Dane igÃ¥r, pÃ¥ Hundested Havn‌🥳🙏 Det var sÃ¥ saftigt smagfuldt oksekÞd, og dejligt krydret🌞🌞alle pengene vÊrd, og sÞde drenge der gav den bedste betjening🙏💁‍♀‌

2021幎8月23日

takker sÞde

Bestilling/levering ukendt!

Vi bestilte ca kl 17.00 mad fra Hungrydane pÃ¥ Randers streetfood, hvor vi vÊlger levering 18.30. Kl. Er nu 19.12 og vi kan ikke komme i kontakt med dem?!?! Status er ukendt og 2 bÞrn er virkelig sultne! En rigtig dÃ¥rlig oplevelse, hvor end ikke maden kan bedÞmmes 🀬🀬🀬🀬

2021幎8月1日

Hungrydane からの回答

vi har aldrig haft levering i Randers

Be careful, sketchy like no others.

Be careful, sketchy company.

Once I online ordered by error to a restaurant in Fredericia when I was in Copenhaguen. I immediately called the restaurant. After 3 calls and no one answering, the owner of H. Dane calls me back. I explain the situation and calls the restaurant in Fredericia. He said he could not return the money because everything was already prepared (this was like 5 to 8 minutes or so after I ordered). I said OK, I F*d it.

After discussing this matter on the phone and on SMS he admitted the restaurant was already closed when I checked their open times in their website. He admitted that their system let me order when I should not have had to. He denied returning the money even if my order could not have been prepared.

We had a long discussion on SMS and when I told him it was insane to charge me for something he did not prepare, he said he could give me some kroner for another order, which I just denied. I have never ordered here again, seemed scammy a F. I just did not like him lying on the phone that he would not return the money (something like 150 DKK) because the dinner was already prepared, when it was not true.

2021幎7月5日
自発的なレビュヌ

Ubetinget den dårligste burger jeg har

Ubetinget den dårligste burger jeg har fået i mit liv, kÞdet smager som om der er noget galt med det og det eneste der er i udover kÞdet er noget dressing af en art jeg ikke fÞr har ser eller smagt - heldigvis - den kan sammenlignes lidt med dem der er frosne i supermarkeder - den var uspiselig, til trods for jeg var super sulten :(
(Dog rigtig god betjening)

2021幎7月1日

Klammeste burger

Klammeste dÃ¥semad burger! Maden var uspiselig! Vi kÞbt 2 confit burger, en med and og den anden med okse og vi smed det ud efter 2 bid! Fyldet smagt af gammel dÃ¥semad! FØJ!! Vil ikke anbefale det sted!

2021幎5月10日

Virkelig en fantastisk Mad

Virkelig en fantastisk Mad oplevelse🙏🀗
Velsmagende mÞrt svinekÞd stegt i andefedt, lÊkker knasende og frisk hakket grÞnt og brioch bollen der satte prikken over i’et🙏 Bedste burger ever🙏 Tak

2020幎8月30日

SKUFFENDE!

KÊreste og jeg prÞvet jeres burger menuer, en med and og en med pork. Meget skuffende. Ingen smag, tÞr burgerbolle og ufattelige tÞrre og hårde fritter.

Vi tÊnke vi ville give jer en chance og bestille igen jeres menuer nogen uger efter (vi have jo hÞrt så godt om jer).., men igen, meget smagslÞse burgers og denne gang med knoglestykker i. PUHA AD! Kan jo vÊre farligt. Igen var fritterne hårde som sten. KAN IKKE ANBEFALDES!!

2020幎6月30日
自発的なレビュヌ

Kom hjem med en bestilling fra Hungry

Kom hjem med en bestilling fra Hungry Dane i Randers, hvor der manglede noget af bestillingen.
Snakkede så med ejeren i KÞbenhavn, som sÞrgede for at vi dagen efter kunne hente vores manglede bestilling + en ekstra burger menu. Han fulgte endda op på det om aftenen, om alt havde vÊret i orden.
Det er da super service! 👍
Er vild med deres confit burger og deres super lÊkre pomfritter. 😊
Vil klart anbefale Hungry Dane. 🀗

2020幎6月5日

Skuffende

Min kÊreste og jeg spiste ved Hungry Dane i Randers. Burgerne (2x Confit Burger med and) var overraskende små og nÊsten uden fyld. Billederne af burgerne er groft misvisende. Desuden var bollerne drivvåde af dressing. En super skuffende oplevelse for 168 kroner.

2020幎5月31日

Kedelig oplevelse

Spiste hos Hungrydane i KÞbenhavn for nylig. Kedelig oplevelse, regner ikke med at komme igen.

Burgeren var nogenlunde (lidt kedelig, ikke noget specielt). Pommes var elendige.

Vi havde kÞbt et downtown bevis, men prisen i butikken er tÊt på den samme.

2020幎3月28日