レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse hele vejen igennem! Der var en rigtig god dialog og professionel service fra bÃ¥de kontoret og teknikeren. Min opvaskemaskine blev hurtigt vurderet, og da den ikke kunne repare... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig service ved bestilling af reparation. Defekt fryser fra Power. Fejlmeldt 9.6. tekniker besÞg 15.6. forventet reparation om ca. 1 uge. 23.6. rykker for tid, svar reservedele er sendt fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores Hoover tÞrretumbler stopper efter kort tid. Vi er lige kommet hjem fra badeferie (lÞrdag) og begge vaskemaskiner er sat igang. Smidder hÃ¥ndklÊder i tÞrretumbleren og den stopper efter fÃ¥ mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Flinke folk. Men det kostede 700 kr at fÃ¥ at vide, jeg skal kÞbe en ny vaskemaskine. Det belÞb fremgik ikke ved bestilling af serviceeftersynet. EfterfÞlgende har jeg set, det stÃ¥r i en bekrÊftelses-S... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品のカスタマヌ サヌビス
  2. 掗濯機・衣類也燥機修理業

圓該䌁業による蚘述

Vi reparerer og servicerer hvidevarer dagligt i hele Syddanmark. Fra Tarm i nord over Esbjerg til TÞnder SÞnderborg i syd. Vi vil så gerne du kontakter os inden du giver en dårlig anmeldelse. Vi plejer at kunne give en fÊlles god lÞsning. Tak

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Kan ikke rep. Samsung amerikanerskab

De kan ikke rep. Samsung amerikanerskab. 1. besÞg renset kompressor, 2. besÞg udskiftet fÞler, 3. besÞg skiftet print. Det virker stadig ikke. Desuden er de dårlige til at vende tilbage med svar på spÞrgsmål. Regning på Kr. 2421,25 betalt, men aldrig mere HCV

2022幎8月9日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Vi beklager at skabet ikke virker som det skal. Vi har afsluttet sag i december efter vi ikke har hÞrt fra dig efter besÞget den 09-08-22.

DÃ¥rlig service

DÃ¥rlig service! 1 gang jeg ringer venter jeg i over 2 mÃ¥neder pÃ¥ at hÞre noget. Kontakter dem igen. De kommer ud og kigger pÃ¥ min tÞrretumbler og konstatere den skal have ny motor. Den vil han bestille. SÃ¥ kommer han tilbage 14 dage senere med nye lejer og ikke en motor. KÞrer igen og siger den virker. Den gÞr den sÃ¥ ikke, kontakter dem og fÃ¥r sÃ¥ afvide jeg skal kontakte Elgiganten endnu engang for at oprette en sag pÃ¥ ny trods den gamle aldrig er blevet lavet

2022幎11月14日

Flinke folk, dyrt besÞg

Flinke folk. Men det kostede 700 kr at få at vide, jeg skal kÞbe en ny vaskemaskine. Det belÞb fremgik ikke ved bestilling af serviceeftersynet. EfterfÞlgende har jeg set, det står i en bekrÊftelses-SMS fra dem, men det havde jeg ikke set (tÊnkte det ville fremgå i bestillingen på hjemmesiden, hvis jeg skulle punge ud - så havde jeg altså bare kÞbt en ny maskine uden at give den gamle en sidste chance). Man skal derfor lige vide, det koster 700-900 kr at få diagnosticeret sin maskine.

2022幎10月31日

Hej

Det er netop derfor vi fremsender en SMS, priser er oplyst i denne uden du skal bruge tid på at finde priser på vores hjemmeside.

Med Venlig Hilsen

Torben

Skulle have lavet mit tv på garanti

Skulle have lavet mit tv på garanti samsung tv det har vÊret rep fÞr ved anden montÞr denne gang skulle de så komme og lave det på stedet.
Det hurtigt og snildt og til tiden så det var fin service . Håber det holder mere end 10 måneder denne gang.
SÃ¥ fin service fra hvidevare centers side tak for det

2022幎10月26日

Hej

Vi takker for din fine bedÞmmelse. Håber selvfÞlgelig det holder bedre end sidste gang.

Med Venlig Hilsen

Torben

KÞb en ny maskine inden service manden kommer!!

Forstår ikke at dette firma kan vÊre godkendt til at servicere reklamations opgaver, i dette tilfÊlde for Asko, eller overhovedet.
Service manden kommer og skal skifte et varmelegeme pÃ¥ en meget dyr Asko vaskemaskine. Varmelegeme er inden for garanti og maskine er lige prÊcist uden for garanti da varmelegeme er skiftet en gang fÞr. Service manden gÃ¥r i gang og indser at varmelegeme sÊtter fast. Da den fÞrste tang ikke kan tÊkke det ud, sÃ¥ kommer den nÊste store tang frem og til sidst den helt store frem og varmelegemet kommer ud sammen med nÊsten hele tromlen
 Resultat, beslag til at holde varmelegeme er Þdelagt. Jeg har selv skiftet varmelegeme og kan godt vÊre bÞvlet at fÃ¥ ud.
Derefter starter hele komikken, for nu er det pludselig vores(kundens) skyld at beslaget er blevet revet af 😊. Service manden fÃ¥r fat i sin chef og chefen siger at det skal kunden dÊkke. Asko er ligeglade, men vil gerne dÊkke et nyt bundkar, som 100% er pÃ¥ lager, siger de. SÃ¥ da Hvidevarercenter Vest ApS forlader vaskemaskinen ubrugelig. Reservedele er ikke pÃ¥ lager. Hold nu op, at man som firma kan tillade sig dette er jo fuldstÊndigt ude i hampen.

2022幎10月5日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Vi har bestilt et nyt kar til din maskine som ASKO har indvilliget i at betale, dog forudsÊtter dette at du registrerer maskinen til den udvidet reservedels garanti. ArbejdslÞnnen betaler du. Det er de regler der er når maskinen er over 2 år. Syntes dog det er underligt vi skal skrive sammen her.

Mvh Torben.

dårlig service

Vi synes godt nok det er dårligt service fra jer.
Vi ringer om en fejl på vores vaskemaskine torsdag d. 15/9. og får en besked at der vil gå op 5 hverdage fÞr vi kan få en besked. Det er helt fair at kan nogle dage nu det også var op til weekenden, men synes ikke er iorden der gå 5-7 dage fÞr vi får besked også fik vi fÞrst en tid torsdag d. 29/9 altså 2 uger efter vi ringede. Min mand ringede til jer og sagde det var for dårligt og vi fik en ny tid tirsdag d. 27/9 og vi kan overhovedet ikke bruge til noget at i ikke har ansatte nok til at gÞre jeres arbejde.
Der var så en mand har ude i går tirsdag d. 27/9 og han sagde da han gik nu skulle den virke. Þm skulle han ikke tjekke det ingen han gik? for den virke nemlig ikke, vi troede på ham og prÞvet at bruge maskine og nej det virker ikke. min mand ringer til jer i dag onsdag 28/9 og fortÊller det og får af vide at sagen blev lukke i går også skal vi igen vente op 5 hverdag på at i gider finder tid og lÞst til komme hjÊlpe med vores vaskemaskine.
Sådan brude det ikke vÊre i har ikke lave vores vaskemaskine og sÞge for det virke ingen jeres ansat gik her fra, derfor budte i finde tid hurtig muligt at få lavet den fejl. skal vi så vente fÞrst 1 uge på at gider og skrive til også 1 uge mere fÞr i gilder komme og som jeg sagt jeg kan ikke bruge til noget at i ikke har ansatte nok. vi har ringet om et problem og det har vi ikke fået ordet.

betaler i så vi kan få vaske vores tÞj. vi kan ikke gå 2 uger mere uden at vasketÞj eller betaler I, så vi kan gå ud og kÞbe alt nyt.
Hvis regler var sådan, skulle i nok få tingene lavet så det virket, virkelig hurtig

2022幎9月28日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Brugerfejl såsom knÊkket slange dÊkker garantien ikke. Også oplyst til dig af både Samsung og os.

Husk at spÞrge til priser selv

Havde fryser der ikke kÞlte nok. Ringede og spurgte om de tog ud og gav overslag på, om det kunne betale sig at reparere fryseren. Får at vide at det gÞr de. Sendes videre til montÞr, aftaler dato hvor han kommer og kigger. klokken 17 dagen fÞr ankomst får jeg mail og SMS, hvor der i den ene står, at besÞget koster 650-850 kr. plus materialer hvis noget skal laves. Den anden står der 700-900. De har lukket her, så kan ikke ringe fÞr montÞren kommer i går. Han har printplade med som han regner med skal skiftes, på en model der ikke passer med den vi har, for vi kendte ikke modelnummeret inden. Frysren fejler ikke noget, og kan klares med en afrimning i henhold til den flinke montÞr. Han var dog ved at skifte en printplade der ikke var nÞdvendig til 800-1000kr. Igen bad jeg om en besigtigelse, og ikke en reparation med det samme, velvidende at vi ikke kendte modelnummeret og havde bedt om et overslag. Han var der i 10 minutter og kÞrte igen.
I dag får jeg en regning på 700 kr. og bevares den betaler jeg, og har også talt med kontoret med tip om, at det vil vÊre sund fornuft at fortÊlle kunden hvad de skal forvente. Svaret var, at mange ringer og vil bare have det fixet uanset hvad det koster, men så matcher man ikke kunden og dets forventninger. Derfor kan det kun bliver til 3 stjerner.

2022幎7月21日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Hej. Vi takker for dine 3 stjerner trods alt. Vi forsÞger så godt som muligt at vejlede gennem telefonen.

Mvh Torben

Super service og reparation af opvaskemaskine ved Elmer fra Hvidevarecenter Vest.

2022幎3月29日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Service af Grundig vaskemaskine

Har fået lavet vores Grundig vaskemaskine i dag. Mega god service til aftalt tid og meget serviceminded teknikker :-)
Det var en fornÞjelse.

2021幎11月8日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Mange tak for du tager dig tid til at anmelde os her. Det betyder meget for os. Håber vi kan hjÊlpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Varmeste anbefaling

Hvis i nogensinde får problemer med jeres hvidevare så kontakt dette firma. Jeg havde fornÞjelsen af at få besÞg af Kim Hansen, på en ellers trÊls dag hvor opvaskemaskinen ikke fungerede. Da Kim forlod adressen virkede opvaskemaskinen igen og humÞret var helt i top. Det er så fedt at opleve folk der virkelig går op i deres arbejde. Super professionel tilgang til opgaven og med et stort smil. Den medarbejder skal i gå langt for at beholde.

2021幎8月16日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for alle stjernerne. Skal nok rose kim. Håber at kunne hjÊlpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Har netop haft besÞg af Mads fra

Har netop haft besÞg af Mads fra Hvidevarecenter Vest. En sÊrdeles positiv oplevelse. Hurtig, kompetent og ualmindelig venlig, som vi kun kan anbefale. PÃ¥ en scala fra 1 - 10 fÃ¥r Mads 12. Tak for besÞget, komfuret kÞrer fint igen. 🇩🇰👍🇩🇰

2021幎8月11日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for du tog dig tid til denne anmeldelse og alle stjerne, det betyder meget for os. Håber vi må hjÊlpe dig en anden god gang.

Mvh Torben

Rigtig god og hurtig service

Super service ! Ringede med defekt skabsfryser og deres tekniker var tilfÊldigvis i området. Han kom indenfor kort tid og skiftede den defekte del til en meget fair pris. Kan klart anbefales.

2021幎7月1日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for stjernerne. Vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Super God oplevelse (ref.nr 5810754011)

Vi havde fornÞjelsen af support fra hvidevarecenter vest.
Vores ovn levede sit eget liv med et display, der kÞrte rundt i menuerne....( spÊndende at vågne om natten, når ovnen melder klar til at lave lasagne m.m....) -heldigvis indenfor garantien. Derfor kontaktede vi hvidevarecenter vest. En meget flink og yderst serviceminded montÞr kiggede forbi. 1. Gang for at lokalisere problemet. Og 2. Gang for at montere det nye display. Problemet er nu (7,9,13!...) lÞst. MontÞren var hurtig og effektiv! :)
Opstår der fremadrettet problemer med vores hvidevare -vil jeg til en hver tid ringe efter hvidevarecenter vest.

2021幎5月21日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for din fine anmeldelse af vores firma og montÞr. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden god gang. Mvh Torben

Reparationsopgave

Reparationsopgave,
Hurtig og prÊcis, havde endda tid til lige at kigge pÃ¥ opvaskemaskinen - begge dele kÞrer som nyt 👌🏜🙌🏜👏🏜
Vi er glade - skÞnt at denne form for service stadig findes.
Oplevede mens han var her at telefonen ringede og kunden fik klar guidning og oplysning om at kunden kunne henvende sig igen hvis ikke guidningen fungerede tilfredstillende 🀗
Alt i alt god oplevelse 👏🏜

2021幎4月8日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for de rosende og - og for du tog dig tiden til det. God dag til dig.

Mvh Torben

Aldrig har jeg oplevet dårligere

Aldrig har jeg oplevet dårligere service!
Deres servicemand mÞder op på vores adresse og vÊlger at tage vaskemaskinen med på vÊrksted for at se hvad den fejler, det er mandag og han fortÊller at vende tilbage i lÞbet af ugen- sidst på ugen.
Da jeg ikke har hÞrt fra ham den uge og ugen efter kontakter jeg ham sidst på ugen, her fortÊller han, at han ikke har haft tid til at se på den men lover at få det gjort og vende tilbage.
Servicemanden ringede ikke dagen efter som lovet og jeg kunne ikke få fat på lÊngere telefonisk.
Da der er gået 3 uger og jeg endnu ikke har hÞrt fra servicemanden ringer jeg til Hvidevarevest deres hovedkontoret og fortÊller min sag.
Her bliver jeg mÞdt venlig, igen bliver lovet at de får kigget på sagen og ringer tilbage når hun havde snakket med servicemanden- dette skete heller aldrig. Jeg ringer dagen efter altså snart 1 måned efter at min vaskemaskine er afhentet.
Her får jeg fat en i som sÊtter gang i det hele, hun lover at ringe tilbage når hun får snakket med servicemanden, dette skete også hun ringende tilbage som aftalt, 1 måned er gået siden vores vaskemaskine er afhentet vi får nyt.
Hun fortÊller at der er blevet bestilt reservedele og den vil blive lavet og leveret efterfÞlgende jeg vil få besked om dette.
En uge efter får jeg en email, der er afsat tid af til den efterfÞlgende uge hvor de vil komme med min vaskemaskine. Jeg ringer samme dag og fortÊller jeg ikke kan se i e-mailen hvad kl. deres ankomst her på adressen var.
Hun fortÊller at det er en fejl- de kommer ikke i nÊste uge, hun kunne ikke forstå hvorfor dette var sket, for min vaskemaskine er endnu ikke blevet lavet der mangler nogle reservedele som er på vej.
Bliver ikke lovet nogle datoer men aftalen lÞd på de ville sende en mail med en ny tid når den var lavet
Der går yderligere en en uge, jeg bliver kontaktet pr. Mail at de mangler en kvittering som skal sendes til producenten, samme dag bliver den besvaret og de videresender den, og her bliver jeg så fortalt at de reservedele ikke var kommet, de er heller ikke på lager og levering på dato vides ikke.
Ja du lÊste rigtig.

2020幎10月6日

Hej.

Jeg er ked af din dårlige oplevelse, vi er mellemled mellem producent og dig som bruger, en reservedel er i restordre og jeg kan se at vi har oplyst dig om dette. Inden du skrev den dårlige anmeldelse skulle du have fået beskeden om at maskinen ombyttes pga lang leveringstid på reservedelen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。