Jeg har haft Êren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhÞrende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave score og de mange dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre mÃ¥neder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de m... ãã£ãšèŠã
Pas pÃ¥! Fin side sÃ¥ lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede pÃ¥ studie for OVER et Ã¥r siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDA er et fagligt fÊllesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brÊnder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primÊrt inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniÞrer. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjÊlp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Masser af fordele
Har vÊret IDA-medlem i over 15 år. Masser af medlemsfordele- sÊrligt forsikring og bankrente - men også altid god hjÊlp ved bl.a. kontraktgennemgang og fin årlig lÞnstatistik.
ER Meget trÊt af jeres SPAM ANNONCER
Forening med mange aktive frivillige ogâŠ
Forening med mange aktive frivillige og et godt udvalg af aktiviteter uanset interesseområde.
Mad og pladser
Fantastisk god middag på Peter Lieps og super gode pladser i Cirkusrevyen i spytafstand!
DesvÊrre var revyen kun en skygge af den fra sidste år.
Altid god service
Altid god service, uanset om det er forsikringer, juridisk hjÊlp, eller en af de mange gode oplevelsestilbud de har.
En fagforening, der hjÊlper
Jeg har vÊret glad for mit medlemskab hos IDA. De tilbyder fordele som kurser og rabatter, og deres rådgivning er kompetent og hjÊlpsom. Det fÞles trygt at have dem som stÞtte, når man har brug for det. Alt i alt en fagforening, jeg kan anbefale.
God forening
Rigtig god fagforening og mulighed forâŠ
Rigtig god fagforening og mulighed for de billigste forsikringer
IDA er en netvÊrks
IDA er en netvÊrks - og lobbyist organisation. Nye krÊfter som kan fÃ¥ gang i faglig stolthed, ordentlighed, anstÊndighed og Êrlighed som bÞr kunne byde DJÃFferne kamp til tregen. I Ã¥revis har IngeniÞrforeningen abet efter DJÃf, som var de, de ypperste i verden. Nye krÊfter kan mÃ¥ske ogsÃ¥ minde foreningen om at de rent faktisk er en fagforening.
40 års medlemskab hos IDA :-)
Jeg har vÊret medlem af IDA siden jeg blev ingeniÞr i 1986 og haft mange fordele af det ved jobskifte (kontrakt mm), lÞnforhandling, faglige arrangementer. Vi har vores forsikringer hos IDA forsikring og selvom forsikringerne er steget kan de forsikringsselskaber der ringer stadig ikke matche IDA (og TRYGs) tilbud. Jeg har i alle Ã¥rene nydt godt af gode arrangementer, bÃ¥de faglige men ogsÃ¥ julemarkeder og andre spÊndende ting og er netop blevet registreret som pensionist og har stadig adgang til IDAâs aktiviteter og platfor og ikke mindst alle de rabataftaler der kommer via IDA Benefits :-)
Super forening.
HjÊlpsom med udvikling, juridiske ting og meget pÃ¥ inspiration. âAlle pengene vÊrdâ. Og giver en masse rabatter pÃ¥ forbrug.
seriÞs forening med gode faglige
seriÞs forening med gode faglige, sociale og fagforeningsarrangementer
Super forening
Bedste forening siden starten
Med Faglig udfordringer og tilbud giver foreningen dig den perfekte kombination af fÊllesskab og fagforening
Hvordan kan man finde pÃ¥ at tage 3âŠ
Hvordan kan man finde på at tage 3 måneder oveni når ens medlemmer melder sig ud???
Det er så helt utrolig frÊkt og jeg kan helt sikkert sige jeg aldrig kommer retur.
IDA er endda "min" forening som ingeniÞr, men det er simpelthen så frÊkt... Den eneste måde det potentielt kan Êndres er ved at råbe hÞjt og måske trÊnge ind - men IDA er nok for ligeglade da de har nok medlemmer som ikke er klar over denne utiltalende måde at behandle ex. medlemmer på.
UretfÊrdige opkrÊvninger og ligegyldigâŠ
UretfÊrdige opkrÊvninger og ligegyldig sparring i forhold til lÞnforhandling
NÃ¥r man melder sig ud
NÃ¥r man melder sig ud, skal man lige bettale for 3 mdr. Mere?
Jaja, i kan komme med jeres standard svar der er så intetsigende.
Det er stadig TOTALT unÞdvendigt for mig som kunde at betale 3 mdr. Mere for noget man slet ikke skal bruge.
Men så får man da lige malket kunden 3 mdr. Mere.
Men det koster så også 0 stjerner her på trusrpilot. VÊrsgo.
Syntes faktisk de gÞr det meget godt
Syntes faktisk de gÞr det meget godt. Har vÊret tilfreds med deres service og meget detaljeret lÞnstatistik og virksomhedsstatitstikker.
IDA kan ikke ret meget
IDA kan tilbyde en masse ligegyldige kurser og webinarer.
Kan IDA tilbyde ordentlig juridisk rådgivning ved opsigelse pga. barsel? Nej. Det er helt tydeligt, at man hverken har krÊfterne eller lysten til at bistå sine medlemmer i denne situation.
Kan IDA forhandle ordentlige priser på forsikring til sine medlemmer? Det er også et eftertrykkeligt nej. IDA Forsikring er en ligegyldig mellemmand, der bidrager til at Tryg Forsikring kan forÞge sit overskud gennem totalt uhÊmmede prisstigninger, som sendes videre til medlemmerne.
Spam og ressourcefrås
Spam og ressourcefrås.
Siden min begyndelse i IDA er jeg blevet kimet ned pÃ¥ mail med reklamer og andre âgode tilbudâ, som jeg hver gang uden held har trykket âafmeldâ pÃ¥. Da det ikke virkede har jeg flere gange ringet for at frabede mig spam. Det har de nu kvitteret med, ved uopfordret at sende mig en tung bog med âgode tilbudâ i min postkasse. FrÃ¥s af vÊrste klasse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ