Jeg har haft Êren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhÞrende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
IDA er en netvÊrks - og lobbyist organisation. Nye krÊfter som kan fÃ¥ gang i faglig stolthed, ordentlighed, anstÊndighed og Êrlighed som bÞr kunne byde DJÃFferne kamp til tregen. I Ã¥revis har IngeniÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave score og de mange dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre mÃ¥neder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de m... ãã£ãšèŠã
Pas pÃ¥! Fin side sÃ¥ lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede pÃ¥ studie for OVER et Ã¥r siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDA er et fagligt fÊllesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brÊnder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primÊrt inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniÞrer. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjÊlp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God vejledning, men ingen rådgivning
Min opfattelse af IDA har Êndret sig.
Jeg havde forventet, at mit medlemsskab af IDA gav mig adgang til en fagforening, som lÊner sig aktivt ind i medlemmernes sager. Jeg er skuffet over, at opleve at de indtil nu ikke har rådgivet mig i en kompleks svÊr sag.
Det skal dog siges, at jeg har faktisk fået en masse rigtig god vejledning og indsigt i de konkrete områder, men er helt overladt til mig selv, at sÊtte de komplekse ting i kontekst og finde ud af, hvad det betyder for mig (hvilket er den svÊre del). Den rådgivning giver IDA ikke. Så ret beset er deres ydelse ikke andet end en udvidet sÞgning på nettet. Jeg overvejer mit medlemsskab.
Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave scoreâŠ
Jeg forstår absolut ikke den lave score og de mange dårlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre måneder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de mange fordele man har som medlem, så som adgang til Version2.dk og Ing.dk, priserne hos IDA Forsikring, arrangementerne og rabataftalerne.
Consulting services
I joined as a recent graduate and I used their consulting services, everything was smooth and nice!
Fordele hos LÃ¥n & Spar bank
Hej alle sammen, vil lige informere om at IDA sikre at ens fordele hos Lån & Spar Bank bliver ophÊvet ved udmeldelse, men reetablere man sit medlemskab sikre de ikke på samme måde at ens fordele hos Lån & Spar bank genskabes
Fortryder mit medlemskab hos dem
Jeg fortryder at jeg har valgt et medlemskab hos IDA. Min lejlighed har for nyligt vÊret udsat for rÞg- og sodskade hvorfor jeg ikke har kunne bo i den, "heldigvis" havde jeg indboforsikring gennem IDA, men dette har ikke kunne betale sig og ville Þnske at jeg ikke havde. Indtil videre har de ihverfald virket som nogle store amatÞrer og det har vist sig at det bedre kunne betale sig slet ikke at vÊre forsikret igennem dem.
En speedsnakkede kÞbenhavnersÊlgerâŠ
En speedsnakkede kÞbenhavnersÊlger ringede til mig for et par måneder siden for at tilbyde mig et gratis medlemskab i 3 måneder og han fortÊller mig at jeg eksplicit skal sige til hvis jeg Þnsker at fortsÊtte. Det viste sig dog at vÊre en lÞgn for i dag har jeg lige modtaget en regning fra denne mafiavirksonhed. Jeg kan ikke anbefale dem.
Stopper andre sÊlgere hurtigt!
Jeg skal gerne erkende at jeg ikke bruger IDA til meget efter at jeg har fået arbejde. Dog bruger jeg både deres forsikring, bank og a-kasse. Jeg skriver heller ikke ofte anmeldelser, men en ting gÞr IDA ekstra fantastisk, god nok til at jeg skriver denne anmeldelse!
Vi er alle sammen trÊtte af telefonsÊlgere, isÊr det faglige hus ringer lidt for ofte, men jeg har den glÊde at kunne sige at jeg er fra IDA. Det lukker samtalen hurtigt, hver gang! Nogle gange vil de sige, har du mod på at prÞve noget nyt, men i en opgivende stemme. Lige nu, gav personen op med det samme og sagde god dag.
Jeg elsker IDA mest for denne grund. (Ja, jeg tager telefonen hver gang og svarer telefon sÊlgere, hader det men gider ikke blive sur over det)
Pas på, scammer dig
Pas på! Fin side så lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede på studie for OVER et år siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede ind. Fik bekrÊftet at jeg var udmeldt men blot skulle betale for den nÊste periode, da man ikke kunne opsige abonnoment midt i. LÞgn og latin, er stadig tilmeldt betaling, og er rasende. Det burde ikke vÊre lovligt at opkrÊve penge efter jeg udmeldte mig for mere end et år siden.
KÊmpe anbefaldelse!
Jeg er igang med en sag hos Ida og selvom jeg kun er studiemedlem, så har jeg virkelig fået den sÞdeste sagsbehandler og hendes hjÊlp er virkelig professionel!
Er offentlig ansat
Er offentlig ansat, fatter ikke hvorfor jeg meldte mig ind. IDA er utrolig dårlige til at varetage offentlig ansattes lÞn vilkår.
Medlem for forsikringernes skyld
Medlem for forsikringernes skyld. Har dig aldrig haft problemer med IDA.
VÊrste Forsikring!!
VÊrste Forsikring!!
Jeg Ville flytte min forsikring på min hund Fordi min Ex havde forsikringen ved ham, Og jeg har vÊret inde på IDA's Hjemmeside MANGE Gange. Og den spÞrger hver gang om man er medlem af IDA. Jeg Siger ''Nej Jeg er ikke medlem'' Og der er INGEN ting som stopper mig med at komme ind. Og Det skal lige siges jeg havde brugt 3 uger på at flytte forsikringer derhen. Så ringer en Fra IDA For at snakke om noget skade med vores hus efter stormen. Og bagefter spÞrger jeg om hun kan flytte HundeForsikringen over til mig. Det gÞr vi lige siger hun, Så spÞrger hun om jeg er medlem af IDA. Jeg siger Nej. Så siger hun ''nå så har jeg dsv ikke lov til at flytte forsikringen til dig''. Jeg har vÊret inde på jeres hjemmeside i 3 uger i streg?! Den spÞrger hver gang om jeg er medlem af ida og jeg siger nej?!? Så skal den da sige at så kan du ikke ligge forsikringer ind?!?! Og Derefter blev hun bare Pisseflabet og sagde '' dEt jEG fAn-D-e-m-E kEd aF'' Men det kun man hÞre det var hun fan-deme ikke. igen Pisse ringe service Tak for l-o-r-t IDA
Danmarks dårligste fagforening.
Danmarks dårligste fagforening.
Hvad gÞr at de kalder sig den bedste?
De vil ikke udfordre en opsigelse - selv klart uberettiget. prÞvesager er et fy-ord.
FortÊller dig ikke hvad de kan gÞre for dig - men hellere hvad der ikke kan gÞres.
SelvhjÊlp er så meget bedre end at betale for noget som ikke ydes.
Absolut ubrugelig juridisk rÃ¥dgivningâŠ
Absolut ubrugelig juridisk rådgivning samt hjÊlp til gennemgang af ansÊttelseskontrakt. Har oplevet mobning i form af nedladende syn på min uddannelsesbaggrund, hvor Þnske var blot at det betragtes fuldgyldigt og på ligelige vilkår i ansÊttelsesproceduren.
Den vÊreste fagforening jeg har prÞvet
Den vÊreste fagforening jeg har prÞvet. Jeg har prÞvet en rÊkke fagforeninger og det er den vÊrste jeg har prÞvet. Blev ringet op da jeg skrev spÞrgsmål om en linje i lovgivning og damen begyndte at lÊse mig den linje bare og når jeg spÞrger hvordan hun forstår det, begyndte hun igen at lÊse linjen bare hÞjt. Desuden stillede jeg en anden spÞrgsmål i februar 2022 som jeg nu ser at blevet afsluttet(sag) I marts 2022 uden at give mig noget som helst svar. Jeg har aldrig oplevet lignede hos nogle andre så er på vej ud og har allerede meldt mig ind i en seriÞst fagforening.
Altid hjÊlpsomme
Ringer i tide og utide.!
Dårlig service samt afpresning på mafioso stil..
Jeg kontaktede idag IDA forsikring da jeg står og skal på skitur med familien om et par dage, og jeg ville lige sikre mig at jeg forsikringsmÊssigt var dÊkket, hvis nu uheldet skulle vÊre ude. Jeg bliver straks prÊsenteret for en årsrejse forsikring til 5XX,- hvorefter jeg giver til udtryk at det er var en hÞj pris for en uge til Sverige, men bliver så oplyst om at "Nååh ja" der er jo også en som gÊlder kun i EU til 3XX,- . SpÞrger derefter indtil om der er noget som er dÊkket i indboforsikringen, og dertil bliver der svaret "Ja, den dÊkker foresten 30 dage udenfor Danmark". Hun spÞrger indtil om jeg bor alene, og jeg fortÊller at jeg bor med min kÊreste og hun har LÊrernes forsikring. Derefter får jeg en opsang om at det er ulovligt at have to indboforsikringer på samme adresse og at vi bryder loven, hvilket jeg ikke vidste, men selvfÞlgelig giver god mening. Jeg spÞrger hende så "Jeg har jo fri indboforsikring som studerende ved IDA, så måske skulle vi bare kun bruge denne" hvorefter hun siger at det har jeg ikke, da man selv skal give besked om man vil have dette. Jeg får en kÊmpe bortforklaring til hvorfor man som registreret studerende ved IDA selv skal ringe ind og sidde i kÞ som nummer 37... og 1.5 time senere... for at fortÊlle at man gerne vil have den 'gode' af at vÊre studerende, det er sgu ynkeligt IDA.
IDA får efter utallige dårlige oplevelser kun 1 stjerne. Der er altid lige fra 1.5 times ventetid i telefonen hver eneste gang, til mega ringe udfÞrlige forsikringsdokumenter og så er alle medarbejdere tilsyneladende kun ansat som sÊlgere og afpressere hvis de finder noget på dig.
Indhentede forsikringstilbud fra lÊrernes forsikring samt IDA forsikring, og efter en sammenligning var det tydeligt at IDA forsikring kun er en ren pengemaskine og man kun får hvad man betaler for. Jeg vil derfor anbefale at i alle, lÊser hvordan man er dÊkket og derefter sammenligner med IDA fÞr man skifter til IDA.
Jeg fandt ud af den eneste forsikring der var bedre ved IDA kontra LÊrernes forsikring var bil forsikring(kun fordi den var billig)... i alle andre forsikringstyper var man ringere stillet ved IDA...
Den eneste grund til IDA skal have 1 stjerne og ikke 0, er deres engagement med at holde kurser osv. mens man er studerende. så meget lille thumbs up herfra.
Sender regninger til hÞjre og venstre
Sender regninger til hÞjre og venstre, med rykker og det hele. Ringer ind, og hver gang beklager de og siger der er sket en fejl. Men tÊnk hvis man bare betaler dem uden videre...
Er gået over til Krifa
Er skuffet over IDA, og en lidt slap tilgang til en uoverensstemmelse. Måske er det interessekonflikt i sig selv. Er gået over til Krifa. De vil i det mindste undersÞge sagen til bunds. Tak Krifa
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ