ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
IDA er en netvÊrks - og lobbyist organisation. Nye krÊfter som kan fÃ¥ gang i faglig stolthed, ordentlighed, anstÊndighed og Êrlighed som bÞr kunne byde DJÃFferne kamp til tregen. I Ã¥revis har IngeniÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave score og de mange dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre mÃ¥neder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de m... ãã£ãšèŠã
Pas pÃ¥! Fin side sÃ¥ lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede pÃ¥ studie for OVER et Ã¥r siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDA er et fagligt fÊllesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brÊnder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primÊrt inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniÞrer. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjÊlp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Langsom sagsbehandling
Vi har indgivet en skadesanmeldelse den 31.05. Fik den 01.06. en telefonopringning, som vi ikke kunne besvare denne dag. Bad om en skriftlig kontakt via mail. Rykkede den 11.06. Her den 18.06. har vi INTET hÞrt fra dem. Det kan man da vist godt kalde en LAAAANNNGGGsom sagsgang.
Det Êrgerlige er, at det ikke er fÞrste gang, at tingene går sin langsomme gang.
Ellers har vi i adskillige år vÊret medlem af TRYG-IDA - og på mange områder er vi ellers glade for samarbejdet.
Depends what you are after
I have been a member of IDA for some years, they have a lot of interesting activities and funds, so if you join in you get your money's worth. The career counselling services are good and helped me immensely. However, I found their legal advice during a redundancy weak and patchy, it seemed they were overloaded, and I missed out in the end. So, if that's what you're after I would suggest saving your cash for a dedicated employment lawyer. Also with the fee collection, watch their emails if they ask for status, as if you don't respond it defaults to the full fee and they insist on payment, no excuses. Lastly, I am a strong supporter of union membership, but IDA seems to me to be a bit 'fat', and luscious breakfasts and lunches at free events seem excessive to me.
"Fordelene" er varm luft
"Fordelene" er varm luft. Mangelfuld og dårlig service/vejledning. Blev faktureret overpris for kontingent, men arrogant kundeservice var ikke nogen hjÊlp.
SjÊldent oplevet så god service.
Jeg har haft Êren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhÞrende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut, og endda også efter. Han satte sig godt ind i sagen, gav mig gode professionelle råd, og gav mig hans private arbejdsnummer, som jeg kunne ringe til når jeg ville (med måde). Han har endda ringet til mig uden for arbejdstiden. Alt-i-alt har jeg fÞlt mig tryg, under hele forlÞbet, netop grundet denne gode og kompetente behandling.
IDA Fordele - ikke så meget så det gÞr noget!
Jeg er meget glad for IDA forsikring og tÊnkte at tilbuddet fra mobilselskabet Tjeep nok også var godt, når nu IDA stod bag, så jeg undlod at checke selskabet og flyttede 2 numre hertil.
Tjeep er et selskab, der efter min mening (og anmeldelse her på Trust Pilot) slet ikke burde have noget med IDA at gÞre.
Selskabet har ikke styr på deres net, og deres hjemmeside indeholder ikke noget om abonnements flytning, Data og udlandstelefoni.
Jeg har fortrudt mit kÞb og er videre til OISTER, som jeg godt kan anbefale.
Men igen: Jeg forstår ikke, at IDA indgår en aftale med et selskab uden at verificere, at det er noget der fungerer.
Glemte at slette medlem, men god håndtering efterfÞlgende.
IDA glemte åbenbart at fjerne mig som medlem da jeg tog kontakt til dem for over et år siden. Det betÞd at jeg fik en regning og en efterfÞlgende rykker mens jeg var på sommerferie for nyligt. Efter kort kontakt med IDAs kundeservice var de meget behjÊlpelige med at rette fejlen og slette udestående belÞb. Jeg fik meget venlig og proffessionel hjÊlp fra IDA og de indså deres fejl med det samme.
4 stjerner (og ikke 5) fordi der jo var sket en fejl.
Professional hjÊlp når man har brug for det
Jeg blev fritstillet i januar 2013 og IDA hjalp mig både med det juridiske, i forbindelse med kurator men også med LG. HjÊlp har vÊret prompte og professionel altid. Vil klart anbefale dem.
fin forening, men kan ikke bruge dem til noget.
er udelukkende medlem for at kunne få gavn af billige forsikringer. Har haft brug for dem et par gange til spÞrgsmål om ansÊttelser, m.m. og ventetider er langsomme og betjeningen er ikke ret god.
Er tilfreds som studerende
Jeg har vÊret studiemedlem af IDA i et år, og er meget tilfreds. IsÊr de billige forsikringer og abonnementet på IngeniÞren er jeg glad for.
Betalt i årevis til ingen verdens nytte
Efter at have betalt kontingent i 10 år fik jeg brug for IDAs assistance omkring et arbejdsgiverspÞrgsmål. Selve processen omkring håndteringen var tung og uprofessionel. Desuden gav de op fÞr de var kommet i gang til trods for, at de oprindeligt selv havde rådgivet til den lÞsning, der nu gav problemer.
Foreningen har udemÊrkede arrangementer og et rigtig godt ugeblad, men det vejer ikke op for så store mangler.
Tilbyder intet og dyre fagforeningskontinigent!
Som arbejdslÞs ingeniÞr fÞler jeg ikke at IDA kan tilbyde noget som helst. Den hjÊlp som IDA kan tilbyde er ikke meget anderledes end den hjÊlp som IAK eller jobcenteret kan tilbyde.
IDA lever på deres forsikringer, fagtekniske netvÊrk og avisen IngeniÞren. Som arbejdslÞs er det ikke lige det man har brug for, man har brug for et job.
Deres fagtekniske netvÊrk er decideret latterlig fordi at det koster penge og så tilbydes de rette kurser ikke til deres kandidater. Udover det, så er disse kurser fyldt med pensionister, så det gavner ikke ligefrem netvÊrket.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ