レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

IDA er en netvÊrks - og lobbyist organisation. Nye krÊfter som kan fÃ¥ gang i faglig stolthed, ordentlighed, anstÊndighed og Êrlighed som bÞr kunne byde DJØFferne kamp til tregen. I Ã¥revis har IngeniÞr... もっず芋る

Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave score og de mange dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre mÃ¥neder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de m... もっず芋る

Pas pÃ¥! Fin side sÃ¥ lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede pÃ¥ studie for OVER et Ã¥r siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede i... もっず芋る

䌁業情報

1. 劎働組合

圓該䌁業による蚘述

IDA er et fagligt fÊllesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brÊnder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primÊrt inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniÞrer. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjÊlp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.

• Kalvebod Brygge 31-33, 1780, KÞbenhavn V, デンマヌク

96件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 7に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Langsom sagsbehandling

Vi har indgivet en skadesanmeldelse den 31.05. Fik den 01.06. en telefonopringning, som vi ikke kunne besvare denne dag. Bad om en skriftlig kontakt via mail. Rykkede den 11.06. Her den 18.06. har vi INTET hÞrt fra dem. Det kan man da vist godt kalde en LAAAANNNGGGsom sagsgang.
Det Êrgerlige er, at det ikke er fÞrste gang, at tingene går sin langsomme gang.
Ellers har vi i adskillige år vÊret medlem af TRYG-IDA - og på mange områder er vi ellers glade for samarbejdet.

2018幎6月18日
自発的なレビュヌ

Depends what you are after

I have been a member of IDA for some years, they have a lot of interesting activities and funds, so if you join in you get your money's worth. The career counselling services are good and helped me immensely. However, I found their legal advice during a redundancy weak and patchy, it seemed they were overloaded, and I missed out in the end. So, if that's what you're after I would suggest saving your cash for a dedicated employment lawyer. Also with the fee collection, watch their emails if they ask for status, as if you don't respond it defaults to the full fee and they insist on payment, no excuses. Lastly, I am a strong supporter of union membership, but IDA seems to me to be a bit 'fat', and luscious breakfasts and lunches at free events seem excessive to me.

2018幎5月24日
自発的なレビュヌ

SjÊldent oplevet så god service.

Jeg har haft Êren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhÞrende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut, og endda også efter. Han satte sig godt ind i sagen, gav mig gode professionelle råd, og gav mig hans private arbejdsnummer, som jeg kunne ringe til når jeg ville (med måde). Han har endda ringet til mig uden for arbejdstiden. Alt-i-alt har jeg fÞlt mig tryg, under hele forlÞbet, netop grundet denne gode og kompetente behandling.

2017幎7月12日
自発的なレビュヌ

IDA Fordele - ikke så meget så det gÞr noget!

Jeg er meget glad for IDA forsikring og tÊnkte at tilbuddet fra mobilselskabet Tjeep nok også var godt, når nu IDA stod bag, så jeg undlod at checke selskabet og flyttede 2 numre hertil.

Tjeep er et selskab, der efter min mening (og anmeldelse her på Trust Pilot) slet ikke burde have noget med IDA at gÞre.

Selskabet har ikke styr på deres net, og deres hjemmeside indeholder ikke noget om abonnements flytning, Data og udlandstelefoni.
Jeg har fortrudt mit kÞb og er videre til OISTER, som jeg godt kan anbefale.
Men igen: Jeg forstår ikke, at IDA indgår en aftale med et selskab uden at verificere, at det er noget der fungerer.

2017幎2月14日
自発的なレビュヌ

Glemte at slette medlem, men god håndtering efterfÞlgende.

IDA glemte åbenbart at fjerne mig som medlem da jeg tog kontakt til dem for over et år siden. Det betÞd at jeg fik en regning og en efterfÞlgende rykker mens jeg var på sommerferie for nyligt. Efter kort kontakt med IDAs kundeservice var de meget behjÊlpelige med at rette fejlen og slette udestående belÞb. Jeg fik meget venlig og proffessionel hjÊlp fra IDA og de indså deres fejl med det samme.

4 stjerner (og ikke 5) fordi der jo var sket en fejl.

2015幎7月1日
自発的なレビュヌ

Betalt i årevis til ingen verdens nytte

Efter at have betalt kontingent i 10 år fik jeg brug for IDAs assistance omkring et arbejdsgiverspÞrgsmål. Selve processen omkring håndteringen var tung og uprofessionel. Desuden gav de op fÞr de var kommet i gang til trods for, at de oprindeligt selv havde rådgivet til den lÞsning, der nu gav problemer.

Foreningen har udemÊrkede arrangementer og et rigtig godt ugeblad, men det vejer ikke op for så store mangler.

2011幎3月20日
自発的なレビュヌ

Tilbyder intet og dyre fagforeningskontinigent!

Som arbejdslÞs ingeniÞr fÞler jeg ikke at IDA kan tilbyde noget som helst. Den hjÊlp som IDA kan tilbyde er ikke meget anderledes end den hjÊlp som IAK eller jobcenteret kan tilbyde.

IDA lever på deres forsikringer, fagtekniske netvÊrk og avisen IngeniÞren. Som arbejdslÞs er det ikke lige det man har brug for, man har brug for et job.

Deres fagtekniske netvÊrk er decideret latterlig fordi at det koster penge og så tilbydes de rette kurser ikke til deres kandidater. Udover det, så er disse kurser fyldt med pensionister, så det gavner ikke ligefrem netvÊrket.

2010幎9月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。