Jeg har haft Êren af at have Bo F. som sagsbehandler i en meget lang og kompliceret udstationeringssag, med tilhÞrende andre opgaver. Bo har selv tildelt sig ansvaret og fuldt med fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
IDA er en netvÊrks - og lobbyist organisation. Nye krÊfter som kan fÃ¥ gang i faglig stolthed, ordentlighed, anstÊndighed og Êrlighed som bÞr kunne byde DJÃFferne kamp til tregen. I Ã¥revis har IngeniÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg forstÃ¥r absolut ikke den lave score og de mange dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg har kun vÊret prÞvemedlem hos IDA i knapt tre mÃ¥neder, men allerede i denne korte periode har jeg vÊret imponeret over de m... ãã£ãšèŠã
Pas pÃ¥! Fin side sÃ¥ lÊnge man er medlem, men udueligt at udmelde sig. Stoppede pÃ¥ studie for OVER et Ã¥r siden, grundet studieskift hvor jeg udmeldte mig. Udfyldte skema online, skrev mail og ringede i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDA er et fagligt fÊllesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 175.000 medlemmer, der brÊnder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer arbejder primÊrt inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniÞrer. IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025. Som medlem af IDA kan du få hjÊlp og rådgivning til alt hvad der omhandler dit arbejdsliv, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god fagforening
Kundeservicen er desvÊrre for ringe
Kundeservicen er desvÊrre for ringe.
Jeg har flere gange ringet til jer og får besked på, at jeg har mulighed for at I ringer tilbage på mit telefon nummer, så jeg ikke behÞver at sidde i rÞret. Jeg får bare aldrig et opkald - har givet det 4 timer fra jeg er nr. 3 i kÞen - så jeg venter forgÊves. Hellere at I bare dropper den mulighed.
Man bliver sendt frem og tilbage mellem Ida- og Tryg medarbejdere og man skal til at forklare samme historie og give personoplysninger om igen. En lÞsning ville vÊre konsekvent at stille "varmt" videre, så de mellem kolleger kan overlever informationen og at kunden ikke skal sidde i kÞ som nr. 40 om igen.
Nej hvor sender i bare alt for mangeâŠ
Nej hvor sender i bare alt for mange emails og SMS beskeder som man IKKE kan melde fra, det er alt for meget.
Corona? Ok, ingen rettigheder lÊngere!
Kaster sine medlemmer under bussen ligesom alle andre fagforeninger i Danmark, de går fint med til
- arbejdersgiver kan gÞre ansÊttelsesforhold afhÊngig af om du medgiver til et invasiv indgreb (corona test).
- arbejdergiver kan krÊve indsigt i din medicinal information (corona test resultat)
- arbejdsgiver kan hjemsende dig uden lÞn, a-kasse hvis blot du har vÊret i en ny defineret orange eller rÞd zone.
Og sidst men ikke mindst!
- afskedige medarbejder âuden grundâ, for ikke at have corona pas.
I har tabt bolden fuldstÊndig
GennemlÊsning af min nye ansÊttelseskontrakt fra fagforeningens side var bare godt!
Jeg har vÊret i IDA IngeniÞrforening et stykke tid. Min tidligere arbejdsgiver valgte at virksomhedsoverdrage en rÊkke medarbejder inkl mig selv her i sommerferien.
Jeg var vist den eneste der lod min nye kontakt gennemlÊses af fagforeningens advokat service for mangler og forglemmelser fra den gamle kontrakt til den nye.
Hun fandt 3 alvorlige mangler som både Jeg eller nogen af de andre ikke havde fundet. Jeg var den eneste der fik min nye kontrakt opdateret med disse mangler efter at have påpeget det for for den nye arbejdsgiver.
TAK!
Excellent juridisk hjÊlp, men venstreorienteret
Jeg har på et tidspunkt fået juridisk hjÊlp fra IDA, og den har vÊret excellent.
Ligeledes har jeg fået tjekket ansÊttelseskontrakter, og her er svaret kommet hurtigt, og har vÊret fyldestgÞrende.
Når jeg kun giver 3 stjerner, er det fordi IDA også er en politiseret forening, med en venstreorienteret dagsorden på energi- og klimapolitik.
Som medlem er man tvunget til at betale til avisen IngeniÞren, som arbejder for de samme politiske mål.
De arbejder for road pricing, mener at regeringens klimapolitik er for uambitiÞs, og har i IngeniÞrens tilfÊlde, en overdrevet fokusering på klimapolitik.
Som medlem betaler man altså ikke kun for deres fortrinlige juridiske hjÊlp, men også til medarbejdere der udfÞrer arbejde der ikke er relevant i en fagforeningskontekst, og i mit tilfÊlde decideret modarbejder mine vÊrdier, Þnsker, og Þkonomiske interesser.
Jeg skriver denne anmeldelse i håbet om, at IDA vil vende tilbage til at vÊre det som fagforenings rolle faktisk er, og undlade at bruge medlemmernes penge til at finansiere deres egne politiske agendaer.
Til en start kan de gÞre betaling til avisen IngeniÞren frivillig. Eventuelt kan man fravÊlge at betale til IngeniÞren, og i stedet sende disse penge til KrÊftens BekÊmpelse eller lignende.
Det handler ikke om pengene, men om at man respekterer medlemmer med andre meninger.
Dialog med IDA er helt til grin
Dialog med IDA er helt til grin. Man bliver lovet at de undersÞger noget og hÞrer herefter intet i 2 måneder. Heller ikke selvom du fÞlger op på sagen.
Betaler selvom man ikke er medl.
Hvis du godt kan lide at noget trÊkker penge for noget du ikke har bedt om, så bliv endelig medlem hos IDA.
Hvis du vil have en ordentlig forening, så kig på alle andre end IDA
Top dollar når det kommer til IDA
Top dollar når det kommer til IDA. Jeg er meget glad for at ringe til dem og få en snik snak så det batter. Bare det ikke bliver for vildt så går jeg glad i seng.
Deres rådgivere og jurister er dygtige
Deres rådgivere og jurister er dygtige, hjÊlpsomme og jeg har mÊrket at de vil mig det allerbedste og ''passer på mig'' ift. arbejde og studie. Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kan bekrÊfte den ubehÞvledeâŠ
Jeg kan bekrÊfte den ubehÞvlede kundeservice, havde bare simple spÞrgsmål. Men jeg melder mig ikke ind, med den tone der bliver lagt for dagen.
Glad for IDA
Bruger ikke IDA så meget, men har haft gode efaringer i forbindelse med tjek af kontrakter mv. Har også haft gode efaringer med webinarer i år.
Har absolut ingen hjÊlp fået!!
Jeg meldte mig ind i IDA samme dag som jeg blev kemiingeniÞr, 1. Februar, 1991. Også i A-kassen.
Har tre gange haft brug fir IDA og de har glimrer ved at vÊre totalt fravÊrende eller sågar på arbejdsgivers side. Ikke nogen som helst hjÊlp eller stÞtte er det blevet til.
Jeg kan ikke anbefale medlemskab af IDA overhovedet.
betaler mit medlemskab med glÊde
Lige vÊret igennem et meget uheldigt/grimt forlÞb med en arbejdsgiver der gjorde alt for at det afsluttende forlÞb i virksomheden skulle gÞre så ondt som muligt, under dette forlÞb var IDA og deres Juridiske rådgiver en stor fagligt og juridisk stÞtte, og jeg vil fremover betale mit medlemskab med glÊde, da jeg virkelig syns de har bevist deres vÊr.
Et chikanerende og uvenligt selvskab
Et chikanerende og uvenligt selvskab. De er meget falske og lover mere end de kan holde for at få en til at melde sig ind. Jeg kan ikke andet end at råde jer kraftigt til at finde et alternativ, fÞj for en chikane de udsatte mig for ved at lyve direkte overfor mig da jeg meldte mig ind. Hvis nogen vil melde sig ind så for guds skyld lÊs betingelserne, deres salgsrobotter vil sige hvad som helst for at lokke jer til.
Samme dÃ¥rlige oplevelse somâŠ
Samme dårlige oplevelse som nedenstående. Har vÊret medlem i adskillige år, og fÞrste gang jeg får brug for assistance i forbindelse med et kontrakt tjek, sker der ikke en pind. Jeg kan desvÊrre ikke holde virksomheden hen i ugevis, til jeg evt. får svar fra IDA, og forvente at der stadig ligger et tilbud til mig.
God fagforening
God vejledning, råd og ting som kontrakttjek, lÞnguide mv.
Simpelthen for dårlig service...
Simpelthen for dårlig service.... Jeg har nu ringet til IDA forsikring 4 ud af 5 dage i sidste uge... og er ikke kommet igennem. Jeg har siddet nr. 1 i kÞen 2 ud af de 4 gange jeg har ringet og så bliver der bare lagt på. Så ringer jeg op igen og er nr. 37..... Hvad laver i ?
Virkelig dårlig service
Snyder dig for penge
For nogle år siden meldte jeg mig ind i IDA da de kom ud på mit universitet og reklamerede. Her blev vi fejlagtigt informeret omkring prisen for et studiemedlemskab, og pludselig stod jeg med en regning fra dem.
Nu nogle år efter, på et andet universitet, har de igen vÊret ude og reklamere. Her fik de meldt en masse studerende til men fortalte ikke at man skulle betale efter 12 måneder. Heldigvis fik jeg advaret folk om dette, og folk fik sig meldt ud.
Nu står jeg så alligevel med en regning fra dem ikke engang en måned efter, selvom jeg er meldt ind som studerende... De kan ikke engang finde ud af deres egne betingelser, og det er helt sikkert sidste gang jeg nogensinde har noget med IDA at gÞre.
Pas på!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹