Kan absolut ikke anbefales, hverken til kÞb af bil eller vÊrkstedsbesÞg. Min oplevelse er, at dette sted er eksperter i at fralÊgge sig ethvert ansvar og tÞrre hele regningen af pÃ¥ kunden, selv nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kÞbte vores Kia ved Frederik hos KH Automobiler. Frederik gav en fantastisk god service under bÃ¥de kÞb og overlevering af bilen. Som kunde fÞler man sig bare super godt tilpas, og vi vil helt kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som kÞber, er man i trygge hÊnder hos KH Automobiler, det var ogsÃ¥ tilfÊldet, da vi kÞbte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unÞdige salgstaler m.v. Udlevering af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Frederik hos KH Automobiler har vÊret en aldeles fremragende hjÊlp, da vi var pÃ¥ udkig efter vores fÞrste elbil. Han fik os straks til at fÞle os trygge, med sin reelle og nede pÃ¥ jorden jyske udst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er utrolig glade for, at du tager dig tid til at bedÞmme dit besÞg hos KH Automobiler A/S. Vi forsÞger hele tiden at blive bedre og optimere vores kundeservice, så derfor er din mening meget vigtig for os. Vi vil bruge din mening til at sikre, at vi altid leverer den absolut bedste service overfor vores kunder, så dit nÊste besÞg bliver endnu bedre.Tryghed.
Alt, hvad der har med din bil at gÞre, er en tillidssag. Derfor vÊgter vi her hos KH automobiler både kvalitet og kundetilfredshed ekstremt hÞjt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din nÊste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.Vi glÊder os til at se jer.
KH Automobiler A/S
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En super oplevelse
Det var en god oplevelse, at handle bil ved KH auto. God service dvs. forklaring af brug af udstyr osv.. Bilen var klar til afhentning til den aftalte tid.

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
De fÃ¥r ikke mere en en stjerne da de erâŠ
De får ikke mere en en stjerne da de er meget upålidelig vi kÞbte en bil i august sidste år og man forventer jo at bilen er i orden .vi har indbetalt til en konto disse penge beholdt de vi har har heller ikke lavet de ting i garantien som de skulle så jeg syntes ikke man skal kÞbe bil hos dem vi har sat vores bil på vÊrksted lige nu så derfor denne skrivelse

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
God og professionel service.

Du får en meget fair behandling hos KH Automobiler
Som kÞber, er man i trygge hÊnder hos KH Automobiler, det var også tilfÊldet, da vi kÞbte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unÞdige salgstaler m.v.
Udlevering af bilen var lige til ug og der var afsat den nÞdvendige tid til diverse instruktioner.
Berit kan sin kram

Super betjening ved udlevering af CX40âŠ
Super betjening ved udlevering af CX40 samt efterfÞlgende drÞftelser. Altid godt og venlig modtaget

Meget god service
ImÞdekommende og venlig bilsÊlger. Oplysende om bilen og punktlighed i forhold til aflevering mv.
Meget tilfreds ð

Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse at handle med KH Automobiler.
FornÞjelse fra start til slut hvor Frederik gjorde, at vi fÞlte os trygge hele vejen igennem!
De varmeste anbefalinger herfra!

Meget professionel rådgivning
Meget professionel rådgivning, gode priser og vil sikkert anbefale dem.

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
Absolut fornÞjelse at handle med KHâŠ
Absolut fornÞjelse at handle med KH Automobiler â fra start til slut. En sÊrdeles tryk oplevelse, hvor Frederik var en stor hjÊlp hele vejen igennem. Den varmeste anbefaling herfra.

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
Vi har haft den udsÞgte fornÞjelse atâŠ
Vi har haft den udsÞgte fornÞjelse at handle med K.H.Automobiler.
Vi stod for at skulle skifte vores gamle Citroën C4 Grandpicasso. Efter grundig research faldt valget på Skoda Enyag IV 80 - et valg vi ikke har fortrudt.!
Men en sag er bilen, en helt anden sag er handlen - her skulle det hurtigt vise sig, at vores âfrygtâ for bilsÊlgere var unÞdvendig. Frederik der forestod handlen, var igennem hele forlÞbet meget professionel og trovÊrdig og alle aftaler i forbindelse med handlen blev holdt. Ligesom âjeg ringer til dig om 3 uger for at hÞre om du er tilfredsâ sÞrme ogsÃ¥ er blevet overholdt.
Alt i alt, en fantastisk god oplevelse at handle med K.H. Automobiler - og i sÊrdeleshed Frederik.

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
Fin oplevelse med kÞb/salg af bil hosâŠ
Fin oplevelse med kÞb/salg af bil hos Frederik. Jeg har vÊret godt oplyst og det har vÊret godt med en opfÞlgning efter kÞbet

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
God service og god vejledning vedâŠ
God service og god vejledning ved afhentning af ny bil. God stil med opringning efter et par dageð

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
opbygning og kÞb af skolevogn
Jeg skulle bruge en bil til skolevogn, og KH auto havde lige den bil jeg skulle bruge. SÊlger Frederik Ãstergaard var meget imÞdekommende, og meget opsat pÃ¥ at bytteprisen pÃ¥ min bil var rigtig. Frederik fik hurtig sat del hele sammen, sÃ¥ jeg ikke selv skulle stÃ¥ med opbygning til skolevogn, samt solfilm. Det har vÊret en stor fornÞjelse at handle ved KH Auto i Skjern, ikke mindst ved sÊlger Frederik Ãstergaard. Jeg kan desvÊrre ikke give mere end 5 stjerner da det er max i trustpilot:)

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
En god oplevelse at handle med KHâŠ
En god oplevelse at handle med KH automobiler i Skjern vedrÞrende kÞb af ny el-bil. Fik en venlig og trovÊrdig behandling. Kan kun anbefale denne forhandler ð
Vh Tom fra HjÞrring ð€

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
Jeg har lige kÞbt min fÞrste Elbil herâŠ
Jeg har lige kÞbt min fÞrste Elbil her hos KH Automobiler. Har fÃ¥et den bedste service og vejledning hele vejen igennem âïžâïžâïžâïžâïž fra mig ðð»
Mvh Lone

Utrolig god service
NY
Virkelig god service. Efter vores autocamper havde vÊret omme ved K.H.automobiler i skjern og fÃ¥et skiftet brÊndstoffilter, viste det sig, da vi skulle bruge bilen, dieselolien sprÞjtende ud. Nu var klokken 19..00 fredag aften og vi skulle bruge bilen lÞrdag morgen. Gode rÃ¥d var dyre, for omtalte vÊrksted var lukket for weekenden. Jeg fandt nummeret til deres sÊlger, som var utrolig ked af vores oplevelse, og som lovede mig at gÞre hvad han kunne for at hjÊlpe. 10 minutter senere blev vi kontaktet af Alex fra K.H.automobiler. Han var pÃ¥ vej i byen med hans kone, men vendte om, for at mÞdes med os, omme pÃ¥ vÊrkstedet. Han fik bilen repareret og nu er den tÊt. Min mand fik en flaske vin med hjem, og Alex ringede bÃ¥de fredag aften og igen lÞrdag, for at hÞre om det var i orden nu, og om bilen er ok. Virkelig fantastisk service, tak til sÊlger og Alex og hans kone. Vores weekend blev reddet, 1000 tak, vi ses igen, nÊste gang vores camper skal pÃ¥ vÊrksted. ðð

Deres 100% Cargarantie er ikke pengeneâŠ
Deres 100% Cargarantie er ikke pengene vÊrd.
Ved henvendelse omkring rekl. efter kÞb af 100% Cargarantie og de skal finde en samarbejdspartner pÃ¥ Fyn, sÃ¥ falder det hele til jorden. Er sikker pÃ¥ at de kunne lÞse opgaven i Skjern. Men den âlandsdÊkkendeâ service som de tilbyder er 0 kr vÊrd.
KÞb ikke dette produkt med mindre du kan kÞre til den forhandler hvor du har kÞbt bilen- er total skuffet over deres håndtering af opgaven.

Very positive
Very friendly, helpful, fast responsive and professional. Helping out through weekend as well.

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern ããã®åç
God oplevelse ved kÞb af elbil!
Frederik og teamet er super venlige og gode til at informere omkring alt det nÞdvendige i en kÞbsproces.
Frederik var også behjÊlpelig med at finde en god pris på forsikring af bilen.
Bilen var flot klargjort ved ankomst og jeg fik en god fremvisning/vejledning om bilens mange funktioner.
Det var en fornÞjelse at handle med KH Automobiler A/S.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ