レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan absolut ikke anbefales, hverken til kÞb af bil eller vÊrkstedsbesÞg. Min oplevelse er, at dette sted er eksperter i at fralÊgge sig ethvert ansvar og tÞrre hele regningen af pÃ¥ kunden, selv nÃ¥r... もっず芋る

Vi kÞbte vores Kia ved Frederik hos KH Automobiler. Frederik gav en fantastisk god service under bÃ¥de kÞb og overlevering af bilen. Som kunde fÞler man sig bare super godt tilpas, og vi vil helt kla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som kÞber, er man i trygge hÊnder hos KH Automobiler, det var ogsÃ¥ tilfÊldet, da vi kÞbte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unÞdige salgstaler m.v. Udlevering af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Frederik hos KH Automobiler har vÊret en aldeles fremragende hjÊlp, da vi var pÃ¥ udkig efter vores fÞrste elbil. Han fik os straks til at fÞle os trygge, med sin reelle og nede pÃ¥ jorden jyske udst... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車修理店

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er utrolig glade for, at du tager dig tid til at bedÞmme dit besÞg hos KH Automobiler A/S. Vi forsÞger hele tiden at blive bedre og optimere vores kundeservice, så derfor er din mening meget vigtig for os. Vi vil bruge din mening til at sikre, at vi altid leverer den absolut bedste service overfor vores kunder, så dit nÊste besÞg bliver endnu bedre.

Tryghed.

Alt, hvad der har med din bil at gÞre, er en tillidssag. Derfor vÊgter vi her hos KH automobiler både kvalitet og kundetilfredshed ekstremt hÞjt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din nÊste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.
Vi glÊder os til at se jer.
KH Automobiler A/S

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

82件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

En super oplevelse

Det var en god oplevelse, at handle bil ved KH auto. God service dvs. forklaring af brug af udstyr osv.. Bilen var klar til afhentning til den aftalte tid.

2023幎9月21日

Hej Jonna.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os her hos KH Automobiler.

Endelig kom forbi hvis i har brug for hjÊlp en anden gang.

Mvh KH Automobiler

De får ikke mere en en stjerne da de er

De får ikke mere en en stjerne da de er meget upålidelig vi kÞbte en bil i august sidste år og man forventer jo at bilen er i orden .vi har indbetalt til en konto disse penge beholdt de vi har har heller ikke lavet de ting i garantien som de skulle så jeg syntes ikke man skal kÞbe bil hos dem vi har sat vores bil på vÊrksted lige nu så derfor denne skrivelse

2023幎9月18日

Hej.

Vi er utrolig kede af at du fÞler at du er blevet urimeligt behandlet det beklager vi mange gange.

Hvad jeg kan se, så hÞrte vi fra dig sidste gang den 5 December 2022 og har ikke vÊret i dialog med dig siden. Vi vil rigtig gerne hjÊlpe men det er svÊrt at hjÊlpe hvis i ikke ringer til os.

Angående serviceaftalen du nÊvner så er det rigtigt at man betaler et månedlig belÞb for at kan komme på vÊrksted hvis der opstår problemer, men når man opsiger aftalen får man desvÊrre ikke de indbetalte pengene tilbage.

Du må meget gerne ringe på 96800555 så kan vi tage en snak om de ting du oplever med din bil.

Mvh KH Automobiler.

God og professionel service.

2023幎9月8日

Hej Arturs.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Husk i er altid velkommen en anden gang hvis i mangler hjÊlp, vejledning eller mÃ¥ske en ny bil 😊

Du får en meget fair behandling hos KH Automobiler

Som kÞber, er man i trygge hÊnder hos KH Automobiler, det var også tilfÊldet, da vi kÞbte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unÞdige salgstaler m.v.
Udlevering af bilen var lige til ug og der var afsat den nÞdvendige tid til diverse instruktioner.
Berit kan sin kram

2023幎8月25日

Hej Inge.

Tillykke med din nye bil. Det betyder rigtig meget for os her hos KH Automobiler at du ville bruge din tid på at anmelde os.

Endelig ring eller skriv nÊste gang du har brug for hjÊlp/vejledning, sÃ¥ stÃ¥r vi klar😊

Super betjening ved udlevering af CX40

Super betjening ved udlevering af CX40 samt efterfÞlgende drÞftelser. Altid godt og venlig modtaget

2023幎5月17日

Hej Magnus.

Stort tillykke med din nye bil og tusind tak for din flotte anmeldelse.

Meget god service

ImÞdekommende og venlig bilsÊlger. Oplysende om bilen og punktlighed i forhold til aflevering mv.
Meget tilfreds 👍

2023幎8月24日

Hej Gudrun.

Igen stort tillykke med din nye bil og tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os her hos KH Automobiler.

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse at handle med KH Automobiler.
FornÞjelse fra start til slut hvor Frederik gjorde, at vi fÞlte os trygge hele vejen igennem!
De varmeste anbefalinger herfra!

2023幎8月18日

Hej Laura og Markus.

Stort tillykke med jeres nye bil og tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at i havde en god oplevelse, her hos KH Automobiler, i forbindelse med jeres bilkÞb. Vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe jer, trygt og sikkert i mÃ¥l, nÊste gang i skal handle bil😊

Meget professionel rådgivning

Meget professionel rådgivning, gode priser og vil sikkert anbefale dem.

2023幎8月18日

Hej Marian.

Mange tak for din pÊne anmeldelse og de 5 stjerner. Endelig ring, skriv eller kom forbi nÊste gang du har brug for hjÊlp til en ny bil 😊

Mvh KH Automobiler

Absolut fornÞjelse at handle med KH

Absolut fornÞjelse at handle med KH Automobiler — fra start til slut. En sÊrdeles tryk oplevelse, hvor Frederik var en stor hjÊlp hele vejen igennem. Den varmeste anbefaling herfra.

2023幎8月12日

Hej Mathias.

Mvh KH Automobiler

Vi har haft den udsÞgte fornÞjelse at

Vi har haft den udsÞgte fornÞjelse at handle med K.H.Automobiler.
Vi stod for at skulle skifte vores gamle Citroën C4 Grandpicasso. Efter grundig research faldt valget på Skoda Enyag IV 80 - et valg vi ikke har fortrudt.!
Men en sag er bilen, en helt anden sag er handlen - her skulle det hurtigt vise sig, at vores “frygt” for bilsÊlgere var unÞdvendig. Frederik der forestod handlen, var igennem hele forlÞbet meget professionel og trovÊrdig og alle aftaler i forbindelse med handlen blev holdt. Ligesom “jeg ringer til dig om 3 uger for at hÞre om du er tilfreds” sÞrme ogsÃ¥ er blevet overholdt.
Alt i alt, en fantastisk god oplevelse at handle med K.H. Automobiler - og i sÊrdeleshed Frederik.

2023幎7月21日

Hej Flemming.

Tusind tak for den vildt flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os, da vi kÊmper hver dag for at blive bedre og give vores kunder den bedste oplevelse muligt.

Vi hÃ¥ber pÃ¥ at vi kan fÃ¥ lov til at hjÊlpe jer en anden gang i har brug for hjÊlp eller vejledning 😊

Mvh KH Automobiler

Fin oplevelse med kÞb/salg af bil hos

Fin oplevelse med kÞb/salg af bil hos Frederik. Jeg har vÊret godt oplyst og det har vÊret godt med en opfÞlgning efter kÞbet

2023幎7月7日

Hej Christian.

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi er glad for at du havde on god oplevelse her hos os, og du er selvfÞlgelig altid velkommen, hvis du har brug for vejledning/hjÊlp en anden gang. 😊

Mvh KH Automobiler

God service og god vejledning ved

God service og god vejledning ved afhentning af ny bil. God stil med opringning efter et par dage😊

2023幎7月9日

Hej Frank.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. 😊

Mvh KH Automobiler

opbygning og kÞb af skolevogn

Jeg skulle bruge en bil til skolevogn, og KH auto havde lige den bil jeg skulle bruge. SÊlger Frederik Østergaard var meget imÞdekommende, og meget opsat pÃ¥ at bytteprisen pÃ¥ min bil var rigtig. Frederik fik hurtig sat del hele sammen, sÃ¥ jeg ikke selv skulle stÃ¥ med opbygning til skolevogn, samt solfilm. Det har vÊret en stor fornÞjelse at handle ved KH Auto i Skjern, ikke mindst ved sÊlger Frederik Østergaard. Jeg kan desvÊrre ikke give mere end 5 stjerner da det er max i trustpilot:)

2023幎6月26日

Hej Henrik.

Igen stort tillykke med din nye bil. Det var en sjov og lÊrerig opgave, at ombygge en bil til skolevogn og jeg håber at det hele er lige som du drÞmte om.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. 😊

Bilhandel

Venlig og saglig behandling.
VH. HC

2023幎3月16日

Hej.

Mange tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi rigtig glade for 😊

Mvh KH Automobiler

En god oplevelse at handle med KH

En god oplevelse at handle med KH automobiler i Skjern vedrÞrende kÞb af ny el-bil. Fik en venlig og trovÊrdig behandling. Kan kun anbefale denne forhandler 👍

Vh Tom fra HjÞrring 🀓

2023幎5月16日

Hej Tom.

Igen stort tillykke med jeres nye bil. Jeg hÃ¥ber i fÃ¥r mange gode stunder og kÞreture i den 😊

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi helt vildt glad for. 😊

Mvh KH Automobiler.

Jeg har lige kÞbt min fÞrste Elbil her

Jeg har lige kÞbt min fÞrste Elbil her hos KH Automobiler. Har fÃ¥et den bedste service og vejledning hele vejen igennem ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig 🙏🏻
Mvh Lone

2023幎4月27日

Hej Lone.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥. 😊

Igen stort tillykke med din nye drÞmmebil. Jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse her hos os. Endelig ring eller skriv hvis der er noget vi kan hjÊlpe med en anden gang.

Utrolig god service

NY

Virkelig god service. Efter vores autocamper havde vÊret omme ved K.H.automobiler i skjern og fÃ¥et skiftet brÊndstoffilter, viste det sig, da vi skulle bruge bilen, dieselolien sprÞjtende ud. Nu var klokken 19..00 fredag aften og vi skulle bruge bilen lÞrdag morgen. Gode rÃ¥d var dyre, for omtalte vÊrksted var lukket for weekenden. Jeg fandt nummeret til deres sÊlger, som var utrolig ked af vores oplevelse, og som lovede mig at gÞre hvad han kunne for at hjÊlpe. 10 minutter senere blev vi kontaktet af Alex fra K.H.automobiler. Han var pÃ¥ vej i byen med hans kone, men vendte om, for at mÞdes med os, omme pÃ¥ vÊrkstedet. Han fik bilen repareret og nu er den tÊt. Min mand fik en flaske vin med hjem, og Alex ringede bÃ¥de fredag aften og igen lÞrdag, for at hÞre om det var i orden nu, og om bilen er ok. Virkelig fantastisk service, tak til sÊlger og Alex og hans kone. Vores weekend blev reddet, 1000 tak, vi ses igen, nÊste gang vores camper skal pÃ¥ vÊrksted. 👍😃

2023幎4月21日

Hej Hanne.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi beklager fejlen men hÃ¥ber at i er tilfreds efter vi lÞste problemet. 😊

Deres 100% Cargarantie er ikke pengene

Deres 100% Cargarantie er ikke pengene vÊrd.
Ved henvendelse omkring rekl. efter kÞb af 100% Cargarantie og de skal finde en samarbejdspartner pÃ¥ Fyn, sÃ¥ falder det hele til jorden. Er sikker pÃ¥ at de kunne lÞse opgaven i Skjern. Men den “landsdÊkkende” service som de tilbyder er 0 kr vÊrd.
KÞb ikke dette produkt med mindre du kan kÞre til den forhandler hvor du har kÞbt bilen- er total skuffet over deres håndtering af opgaven.

2023幎4月14日

Hej Ole.

Jeg er ked af at hÞre, at du syntes, at den Cargarantie du har kÞbt ikke lever op til dine forventninger. Det er desvÊrre ude af vores hÊnder om en sag bliver godkendt eller får afslag.

Du har i forbindelse med bilkÞbet, fået udleveret alle betingelserne på den aftale du kÞbte. Hvor i der står hvad der er omfattet af forsikringen.

Bilens 12 volts batteri er desvÊrre ikke dÊkket ind under forsikringen, da den bliver betegnet som en slid del.

Very positive

Very friendly, helpful, fast responsive and professional. Helping out through weekend as well.

2023幎4月1日

Hello Fatima.

Thank you for the review and the 5 stars, it means a lot to us.😊

Best regards KH Automobiler

God oplevelse ved kÞb af elbil!

Frederik og teamet er super venlige og gode til at informere omkring alt det nÞdvendige i en kÞbsproces.
Frederik var også behjÊlpelig med at finde en god pris på forsikring af bilen.

Bilen var flot klargjort ved ankomst og jeg fik en god fremvisning/vejledning om bilens mange funktioner.

Det var en fornÞjelse at handle med KH Automobiler A/S.

2023幎3月3日

Hej Tobias.

Tak for de fine ord og de 5 stjerner.

Vi er glade for at du havde en god oplevelse hele vejen igennem kÞbsprocessen. Endelig kom ind forbi hvis du har brug for hjÊlp en anden gang. vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。