レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan absolut ikke anbefales, hverken til kÞb af bil eller vÊrkstedsbesÞg. Min oplevelse er, at dette sted er eksperter i at fralÊgge sig ethvert ansvar og tÞrre hele regningen af pÃ¥ kunden, selv nÃ¥r... もっず芋る

Vi kÞbte vores Kia ved Frederik hos KH Automobiler. Frederik gav en fantastisk god service under bÃ¥de kÞb og overlevering af bilen. Som kunde fÞler man sig bare super godt tilpas, og vi vil helt kla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som kÞber, er man i trygge hÊnder hos KH Automobiler, det var ogsÃ¥ tilfÊldet, da vi kÞbte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unÞdige salgstaler m.v. Udlevering af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Frederik hos KH Automobiler har vÊret en aldeles fremragende hjÊlp, da vi var pÃ¥ udkig efter vores fÞrste elbil. Han fik os straks til at fÞle os trygge, med sin reelle og nede pÃ¥ jorden jyske udst... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車修理店

KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er utrolig glade for, at du tager dig tid til at bedÞmme dit besÞg hos KH Automobiler A/S. Vi forsÞger hele tiden at blive bedre og optimere vores kundeservice, så derfor er din mening meget vigtig for os. Vi vil bruge din mening til at sikre, at vi altid leverer den absolut bedste service overfor vores kunder, så dit nÊste besÞg bliver endnu bedre.

Tryghed.

Alt, hvad der har med din bil at gÞre, er en tillidssag. Derfor vÊgter vi her hos KH automobiler både kvalitet og kundetilfredshed ekstremt hÞjt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din nÊste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.
Vi glÊder os til at se jer.
KH Automobiler A/S

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

82件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Top klasse service - kan stÊrkt anbefales

En helt igennem fantastisk oplevelse at handle med KH Automobiler A/S.

Vores forlÞb med KH Automobiler A/S har af top klasse. Fra fÞrste indledende samtale, tilbud på byttehandel, hjÊlp med at finde den rigtige finansieringslÞsning, til en topprofessionel dog meget menneskelig service ved selve byttet, har vi som kÞbere fÞlt os trygge, fair behandlet samt set og hÞrt. Alt i alt har det vÊret en top service vi gennem hele forlÞbet er blevet mÞdt af - så tak.

Det var bestemt hele kÞrerturen tvÊrs over landet vÊrd, for drÞmmebilen og en helt igennem fantastisk service!

2023幎3月17日

Hej Rasmus.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at i valgte os, selvom der var en lang kÞretur her over til Vestjylland. Endelig ring eller skriv hvis i fÃ¥r brug for hjÊlp eller rÃ¥dgivning en anden gang 😊

Meget tilfreds ifm kÞb af el-bil hos KH Automobiler i Skjern

Stor flexibilitet og imÞdekommenhed ift hvornår vi Þnskede at komme og se den konkrete bil.
Fornuftig pris på bilen.
Til at forhandle med.
Lyst og venligt udstillingslokale.
Bilen stod klar, rengjort og vasket (og pakket ind) til den tid, der var aftalt for afhentning.
Rigtig god vejledning af Frederik - det er vores fÞrste elbil - kan varmt anbefale KH Automobiler i Skjern.

2023幎3月5日

Hej Bente.

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for. 😊

Mvh KH Automobiler.

Jeg vil gerne dele min positive

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med KH Automobiler og sÊrligt med Frederik, som var min forhandler, da jeg kÞbte min Tesla Model 3 gennem dem.

Jeg må sige, at Frederik var en yderst kompetent og dygtig forhandler, der virkelig var god til at guide mig gennem hele kÞbsprocessen. Han var altid til rådighed og sagde gentagne gange, at jeg bare skulle ringe, hvis jeg havde de mindste spÞrgsmål eller bekymringer. Det gjorde mig virkelig tryg og sikker på, at jeg havde gjort det rigtige valg ved at vÊlge KH Automobiler.

Frederik var utrolig venlig og Êrlig i sin tilgang, og jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet under hele forlÞbet. Han tog sig rigtig god tid til at besvare alle mine spÞrgsmål og bekymringer og guidede mig gennem alle trin i kÞbsprocessen.

Jeg blev virkelig imponeret over den professionelle og kundevenlige behandling, jeg fik hos KH Automobiler. Der var ikke noget, der blev forhastet, og de tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe og guide mig gennem hele processen.

Alt i alt kan jeg klart anbefale KH Automobiler og Frederik som forhandler. Hvis du overvejer at kÞbe en bil, så er KH Automobiler et fantastisk sted at starte. De har virkelig formået at levere en god og professionel oplevelse, og jeg fÞler mig virkelig glad og tilfreds med min Tesla Model 3, som jeg har kÞbt gennem dem.

2023幎2月23日

Hej Ronnie.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at vi mÃ¥tte hjÊlpe dig trygt og sikkert i mÃ¥l med din nye drÞmmebil. Det var en fornÞjelse at handle med dig og du er mere end velkommen nÊste gang du har brug for hjÊlp eller rÃ¥dgivning. Der er kaffe pÃ¥ kanden😉

Super god service

2023幎1月5日

Hej Jens.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 😊

Mvh KH Automobiler

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem, hvis jeg havde spÞrgsmål var Frederik super hjÊlpsom.

Vil helt klart handle her igen og anbefale andre det samme!

2022幎12月8日

Hej Viktor.

Mange tak for de fine ord, dem sÊtter vi pris på.

Du er meget velkommen og vi vil med glÊde hjÊlpe dig igen 😊

Perfekt bilhandel

En rigtig god oplevelse i forbindelse med bilkÞb.
Vi fik en yderst kompetent behandling i forbindelse med bilkÞbet og kan kun anbefale KH Automobiler. Bilen (Toyota Aygo m/automatgear) kÞrer som en drÞm.
Tak til Frederik for hjÊlpen og den gode behandling.

2022幎10月28日

Hej Charlotte.

Tusind for for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre at du havde en god oplevelse og at du er sÃ¥ glad, for den fine bil du har kÞbt. Endelig kom forbi nÊste gang du har brug for hjÊlp eller rÃ¥dgivning 😊

Mvh KH Automobiler

Rigtig god oplevelse ved kÞb af Kia

Rigtig god oplevelse ved kÞb af Kia eNiro! Dejlig bil og tryg og hjÊlpsom vejledning hele vejen igennem af Frederik. Jeg kan varmt anbefale kÞb hos KH Automobiler!

2022幎10月25日

Hej Margrethe.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den betyder meget for os. 😊

Mvh KH Automobiler

God oplevelse at handle bil hos

God oplevelse at handle bil hos Frederik.
Vi fik en god guidning hele vejen igennem vores kÞb af Peugeot 508 SW, og han har desuden vÊret god til at fortÊlle efterfÞlgende, at vi bare kunne ringe, hvis vi havde spÞrgsmål eller der opstod problemer. En anbefaling herfra. Mvh. Sebastian og Helene

2022幎10月18日

Hej Sebastian og Helene.

Tak for jeres flotte anmeldelse.

Vi er glade for at vi fik lov til at hjÊlpe jer, trygt og sikkert i mÃ¥l, med kÞbet af jeres nye drÞmmebil 😊

Mvh KH Automobiler

Fem fede stjerner. tvivl en helt igennem fantastisk

Uden tvivl en helt igennem fantastisk oplevelse. Har lige kÞbt ny bil hos KH Automobiler i Skjern, og Frederik er både kompetent, professionel og seviceminded. Kan varmt anbefales at handle hos dem.
De bedste hilsner
Lisbeth Pedersen en glad bilejer

2022幎9月26日

Hej Lisbeth.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det var en fornÞjelse at handle med dig og vi stÃ¥r selvfÞlgelig klar nÊste gang du har brug for hjÊlp eller rÃ¥dgivning. 😊

Mvh KH Automobiler

Det har vÊret en god oplevelse at
En god oplevelse

Det har vÊret en god oplevelse at handle bil med jer,

2022幎8月29日

Hej Jan.

Mange tak for anmeldelsen.

Det er vi meget glade for at hÞre. vi har ogsÃ¥ nydt at handle med dig. 😊

Mvh KH Automobiler

Det har vÊret en god handel og jeg er

Det har vÊret en god handel og jeg er glad for bilen

2022幎8月8日

Hej Hanne.

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glad for at hÞre du havde en god oplevelse og at du fandt din drÞmmebil. Endelig ring eller kom forbi hvis du har brug for hjÊlp eller rÃ¥dgivning med dit nÊste bilkÞb 😊

Mvh KH Automobiler

Super god oplevelse i forbindelse med

Super god oplevelse i forbindelse med kÞb af bil. Fin bil til en god pris.
Har handlet bil hos dem flere gange og kommer gerne igen.

2022幎5月9日

Hej Marius.

Du er mere end velkommen. Vi skal nok hjÊlpe dig trygt og sikkert i mÃ¥l med dit nÊste bilkÞb🙂

Mvh KH Automobiler

Vi har lige kÞbt en ny bil hos KH

Vi har lige kÞbt en ny bil hos KH Automobiler, super oplevelse og rigtig kompetente medarbejdere som yder en fantastisk service både på vÊrkstedet og i forretningen.
PrÞv bare at tage kontakt til KH Automobiler nÊste gang i skal handle bil eller have serviceret jeres nuvÊrende bil, jeg er sikker på i bliver tilfredse, det blev vi.

2022幎4月19日

Hej Bjarne.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi gÞr alt hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse 🙂

Mvh KH Automobiler

Helt igennem tilfreds med bilhandel hos

Helt igennem tilfreds med bilhandel hos KH.
Der er god service, og Frederik gÞr meget ud af opfÞlgning, så alle aftaler er nedskrevet i god tid.
Christian

2022幎4月19日

Hej Christian.

Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥. 🙂

Mvh KH Automobiler.

Meget tilfreds bilkÞber.

Jeg kÞbte for 3 uger siden en BMW 118d af KH Automobiler. SÊlgeren Fredrik Østergaard er meget behagelig og kompetent og det var med en god fÞlelse jeg indgik handelen. Bilen har der ikke vÊret problemer med. Siden handlen er jeg blevet ringet op af Frederik der lige ville hÞre om jeg stadig var godt tilfreds eller der var noget der skulle ordnes pÃ¥ garantien. KH Automobiler samler pÃ¥ tilfredse kunder og jeg vil gerne kÞbe hos dem en anden gang
MVH
Birger Roy.

2022幎3月22日

Hej Birger.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder meget for os. 😀

Vi ser frem til at se dig nÊste gang 😉

Et professionelt vÊrksted

Jeg havde KH Automobiler til at spore min bil. Det var en god oplevelse, med imÞdekommende personale.

Alex vidste fint resultatet af testen fÞr og efter de havde sporet bilen, så jeg kunne se forskellen, og blev bekrÊftet i, at bilen igen var sporet.

Prisen stemte over ens, med det jeg havde fået fortalt inden jeg afleverede bilen.

SÃ¥ der var ikke noget at komme efter.

De kan klart anbefales.

2022幎1月6日

Hej Kristoffer.

Tak for den pÊne anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi super glade for.

Kan du have en god dag. ☺

Mvh KH Automobiler

SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service

SjÊldent har jeg oplevet så god service hos en bilforhandler, de tog sig god tid til os, selvom der var kunder på vÊrkstedet og vi kom uanmeldt.

Jeg kan kun anbefale, at kÞbe bil hos KH Automobiler også selvom man ikke lige bor i nÊrheden, det var hele kÞreturen vÊrd for os, jeg mÞdte kun venlige og Êrlige mennesker der står ved hvad de lover.

2022幎1月6日

Hej Sigurd.

Tusind tak for de fine ord og 5 stjerner. I er altid velkommen hvis i skulle vende forbi igen. ☺

Mvh KH Automobiler

Var forleden forbi og se på bil og det

Var forleden forbi og se pÃ¥ bil og det var en god oplevelse, behageligt salgs personale. Klart et sted jeg vil kÞbe min nÊste bil. 👍

2022幎1月5日

Hej Jesper.

Tak for de 5 stjerner og anmeldelsen. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen ☺

Mvh KH Automobiler

Havde en rigtig dejlig oplevelse hos KH

Havde en rigtig god oplevelse hos KH automobiler. De er super professionelle og helt nede på jorden . Helt bestemt et besÞg vÊrd hvis i skal kÞbe en ny bil eller have jeres bil på vÊrksted.

2022幎1月5日

Hej SÞren.