KjÊrgaard KÞreskole ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KjÊrgaard kÞreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kÞrelÊrer og har vÊret sÃ¥ glad for det! Han var god til at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ mine fejl og ogsÃ¥ mine goder! Generelt nogle... もっず芋る

KÞreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sÊttes stor fokus pÃ¥ sikkerheden, men alligevel har det altid vÊret en hyggelig oplevelse. Der v... もっず芋る

Min oplevelse hos KjÊrgaard har vÊret fantastisk. Teori og kÞretimer var veltilrettelagt, og lÊrerne var dygtige. Min kÞrelÊrer, Al Hasan, skabte et trygt lÊringsmiljÞ. Han gav plads til fejl og bru... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft Al Hassan som kÞrelÊrer hos KjÊrsgaard KÞreskole, og jeg kan helt Êrligt kun sige gode ting. Han er tÃ¥lmodig, forklarer tingene pÃ¥ en mÃ¥de man forstÃ¥r, og skaber en rolig stemning, sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Hos KjÊrgaard KÞreskole viser vi vejen til kÞrekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kÞrer. Gennem hele undervisningen sÊtter vi den enkelte elev i centrum. ForlÞbet fra man starter, til kÞreprÞven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 57ä»¶

レビュヌを曞く

Skidt sted

Jeg blev afsluttet grundet nogle private årsager, snakker derfor i telefon med en ansat, hvor vi blev enige om at den fÞrste rate jeg har betalt var nok, da jeg ikke have udsigt til at få taget kÞrekortet fÊrdigt, i den omgang. TÊnker faktisk alt er fint, lige indtil, jeg bliver kontaktet af et inkasso firma, fordi de pludseligt opkrÊver mig betaling af anden rate. Det er decideret frÊkt. Så nu skal jeg bÞvle med inkasso sager fordi de ik lever op til deres eget ansvar

2026幎4月1日

KjÊrgaard KÞreskole

Jeg har taget kÞrekort ved KjÊrgaard KÞreskole. Det har vÊret helt fantastisk og selv der jeg fik aflyst min kÞreprÞve på grund af sneen, der fandt de en ny til mig med det sammen. Så selvom der var ventetid på en hel måned fik de fat i en kun en uge senere. Det har vÊret helt fantastisk og har vÊret så glad for at tage kÞrekort her. 5 stjerner fra mig af ❀

2026幎2月26日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ❀
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft et sÃ¥ godt forlÞb hos os – ogsÃ¥ selvom der opstod udfordringer med aflysning af kÞreprÞven pga. vejret. Vi gÞr altid vores bedste for at finde lÞsninger hurtigt, sÃ¥ ventetiden bliver sÃ¥ kort som muligt, og det er dejligt at hÞre, at du har oplevet det sÃ¥dan 🚗✚
Tak fordi du valgte os, og fordi du deler din oplevelse – det betyder rigtig meget for os.

Mc kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole er

Mc kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole er en tryg og god oplevelse.
Klaus har virkeligt haft stor tålmodighed med mig igennem hele forlÞbet.
Jeg var meget nervÞs og usikker, men kom igennem det hele i fÞrste hug 😊

2026幎4月8日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊🏍
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft en tryg og god oplevelse med dit MC-kÞrekort hos os. Vi ved, at det kan vÊre en stor udfordring, isÊr når man fÞler sig nervÞs og usikker, så det er fantastisk at hÞre, at Klaus med sin tålmodighed har kunnet stÞtte dig hele vejen igennem.
Stort tillykke med, at du kom igennem bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste hug – det er en flot prÊstation! 🎉

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole 🚗✚🏍

Mega god kÞreskole i Esbjerg jeg kan

Mega god kÞreskole i Esbjerg jeg kan kun anbefale den. lÊrerene stytter eleverne 100% tak for din stykke Tom du er den bedste kÞrelÊrer

2026幎3月27日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os i Esbjerg, og at du har fÞlt dig stÞttet hele vejen igennem. Vi er isÊr glade for de flotte ord om Tom – dem giver vi selvfÞlgelig videre til ham 🚗✚
Tak fordi du vil anbefale KjÊrgaard KÞreskole, det sÊtter vi stor pris på.

KÊmpe anbefaling herfra!

Hele forlÞbet har vÊret både trygt, lÊrerigt og rigtig sjovt. Jeg fÞlte mig godt forberedt til både teori og kÞreprÞven, hvor undervisningen også altid var i ÞjenhÞjde. Min kÞrelÊrer Tom som er verdens skÞnneste menneske var tålmodige, rolige og virkelig gode til at forklare tingene, så man fÞlte sig sikker bag rattet. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月26日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft et trygt, lÊrerigt og sjovt forlÞb hos os, og at du har fÞlt dig godt forberedt til bÃ¥de teori og kÞreprÞven. Undervisning i ÞjenhÞjde er noget, vi vÊgter hÞjt, sÃ¥ det er dejligt, at du har oplevet det sÃ¥dan 🚗✚

Vi giver selvfÞlgelig dine meget flotte ord videre til Tom – han bliver helt sikkert glad for at hÞre det 💛

Tusind tak for anbefalingen!

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Rigtig venligt personale altid klar

Rigtig venligt personale altid klar hvis man har problemer og alt i alt rigtig god service

2026幎3月26日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har oplevet vores personale som venlige og hjÊlpsomme. God service og tilgÊngelighed er noget, vi vÊgter hÞjt, sÃ¥ det betyder meget for os 🚗✚

Super fed kÞreskole

Super fed kÞreskole, jeg havde den bedste kÞrerlÊrer (Tom) som gjorde et fremragende job, vi hyggede os altid pÃ¥ vejene, og sÃ¥ fik man virkelig god feedback og stÞtte gennem hele forlÞbet.😊

2026幎3月19日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft et godt og hyggeligt forlÞb hos os, og at Tom har vÊret en god stÞtte hele vejen med bÃ¥de feedback og opbakning. Det er prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give vores elever 🚗✚

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort her

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at tage mit kÞrekort hos KjÊrgaard KÞrelÊrerskole – det var en ren fornÞjelse at vÊre sammen med sÃ¥ sjove og positive mennesker. Jeg havde Rikke som kÞrelÊrer, og det var virkelig prikken over i’et. Hun var utrolig sÞd og tÃ¥lmodig, og hun gjorde kÞreturene ekstra sjove, sÃ¥ jeg altid glÊdede mig til at komme ud og kÞre. Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort her!

2026幎3月17日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse hos os, og at stemningen har vÊret bÃ¥de sjov og positiv hele vejen igennem. Det betyder meget, at du har glÊdet dig til kÞretimerne – det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at skabe 🚗✚
Vi giver selvfÞlgelig dine flotte ord videre til Rikke – hun bliver helt sikkert glad for at hÞre, at hun har vÊret prikken over i’et for dit forlÞb 💛
Tak fordi du vil anbefale os videre!

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

En fantastisk oplevelse med de sÞdeste

En fantastisk oplevelse med de sÞdeste kÞrelÊrere🀗🌞 jeg tog det i Varde og fik en mega sÞd og hjÊlpsom lÊre som ikke kun havde interesse for sit arbejde men ogsÃ¥ for at bygge en relation for at hjÊlpe hver en af hendes elever!!🙈☺ TAK!🀩 Rikke for en fantastisk oplevelse jeg ikke glemmer! Du er ikke kun en god kÞrelÊrer men et fantastisk og omsorgsfuld menneske 🀗🙈

2026幎1月7日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🀗🌞
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse hos os i Varde, og at du har fÞlt dig set og stÞttet hele vejen. Relation og tryghed betyder enormt meget i et kÞrekortforlÞb, sÃ¥ det er dejligt, at det har gjort en forskel for dig 🚗✚
Vi giver selvfÞlgelig dine meget varme ord videre til Rikke – hun bliver helt sikkert rÞrt over din besked 💛
Tusind tak for din taknemmelighed og for at dele din oplevelse med os!

Rigtig god

KjÊrsgaard KÞreskole er en virkelig god kÞreskole at tage kÞrekort ved. Teoritimerne er sjove og kÞretimerne endnu mere. Jeg tog kÞrekortet i Varde og havde Klaus som kÞrelÊrer og han er virkelig en sÞd og venlig person, der får en til at fÞle sig tryg, selv i de lidt stresset situationer. Alle lÊrere er sÞde og generelt får man meget hjÊlp og stÞtte fra alle. Ville anbefale rigtig meget.

2026幎3月13日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god og sjov oplevelse hos os i Varde – bÃ¥de til teori og i kÞretimerne. Det betyder meget, at du har fÞlt dig tryg og godt stÞttet undervejs, ogsÃ¥ i de lidt mere pressede situationer.
Vi giver selvfÞlgelig de flotte ord videre til Klaus – han bliver helt sikkert glad for at hÞre det. Tak fordi du vil anbefale KjÊrgaard KÞreskole videre 🚗✚

Super flinke

Super flinke, og gode til deres arbejde.

2026幎3月9日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede os som bÃ¥de flinke og dygtige til vores arbejde. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og Þnsker dig alt det bedste fremover pÃ¥ vejene 🚗

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Jeg havde tom som lÊrer i esbjerg og

Jeg havde tom som lÊrer i esbjerg og kan kun sige gode ting han var tålmodig og fortalte alt på en sjov og god måde så man forstår det bedst

2026幎3月2日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft et godt forlÞb hos os i Esbjerg, og at Tom har gjort undervisningen bÃ¥de forstÃ¥elig og sjov. TÃ¥lmodighed og god forklaring er noget, vi vÊgter hÞjt, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at du har oplevet det sÃ¥dan 🚗✚

Fantastisk!

Okay, her er en omskrivning af din anmeldelse:

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kÞrekort ved Tom. Han var rigtig god til at guide mig og påpege de fejl, jeg lavede. Han er nem at komme i snak med, og jeg har fÞlt mig godt tilpas under hele forlÞbet. Alt i alt en super positiv oplevelse!

2026幎2月27日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse med Tom som kÞrelÊrer. Det er vigtigt for os, at man bÃ¥de fÃ¥r konstruktiv feedback og samtidig fÞler sig tryg og godt tilpas under hele forlÞbet 🚗✚

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Det var super fedt at tage kÞrekort ved

Det var super fedt at tage kÞrekort ved KjÊrgaard kÞreskole i Varde, fordi alle kÞrelÊrerne var super sÞde og virkelig gode til at forklare teorien, også selvfÞlgelig de lidt platte jokes de fik fyret af. Det var bare meget komfortabelt at komme til teori undervisning, for det var sjovt.
Jeg havde rikke som kÞrelÊrer og det var super fedt, hun er mega sÞd, rolig og god til at forklare hvad man gjorde galt på en god måde eller sige hvad man skulle gÞre i stedet. Så det var altid hyggeligt i bilen. Og bare rart og ikke stressende eller nervepirrende.

Egentlig var hele oplevelsen med at tage kÞrekort ved KjÊrgaard, tryg selvom at det er noget nyt man kaster sig ud i, så fik alle kÞrelÊrerne det til at vÊre sjovt i stedet for at gÞre os paniske, fx ved at fyre deres platte jokes af.

2025幎12月1日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse 😄
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har haft en tryg og sjov oplevelse hos os i Varde – bÃ¥de i teorilokalet og ude i bilen. Vi synes jo selv, at lidt platte jokes hÞrer med til undervisningen 😉 sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at de har vÊret med til at gÞre stemningen afslappet og komfortabel.
Hvor er det skÞnt, at du har fÞlt dig rolig og godt vejledt med Rikke ved din side, og at rettelserne er blevet givet pÃ¥ en mÃ¥de, der fÞltes tryg og konstruktiv. Det er netop vores mÃ¥l, at man lÊrer uden at fÞle sig stresset eller nervÞs 🚗✚
Tak fordi du deler din oplevelse og for den varme anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Helt og igennem fantastiske mennesker på en fantastisk kÞreskolr

Helt og igennem fantastiske mennesker der er på kÞreskolen. Meget forstående og tålmodig når man ikke lige forstår hvordan koblingen virker. Alting bliver gjordt med et smil på lÊben og får en til at fÞle sig tryg bag ved rettet. Jeg ville lige give lidt ekstra ros til min kÞrelÊrer Klaus som jeg var meget glad for at have da han bare er sjov og god til at lÊre fra sig. Også de lidt langtrukne teoritimer kunne Tom og Rikke få spark i så også kÊmpe ros til de to. Jeg kunne ikke sÊtte en fingere på noget da det hele bare spillede. Kan kun anbefales

2026幎2月24日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 😊
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt taget hÃ¥nd om hele vejen – ogsÃ¥ nÃ¥r koblingen drillede lidt 😉🚗 Det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker, at undervisningen skal vÊre: tÃ¥lmodig, forstÃ¥ende og med et smil pÃ¥ lÊben.
En stor tak for de varme ord om Klaus – vi giver selvfÞlgelig rosen videre. Og hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de Tom og Rikke har formÃ¥et at give teoritimerne energi og liv 🙌
Tak fordi du vil anbefale os – det betyder virkelig meget for os.

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Det har vÊret lÊrerigt og en fornÞjelse

Det har vÊret rigtig lÊrerigt og hyggeligt at gennemfÞre kÞrekort hos kjaergaard kÞreskole. Min kÞrelÊrer var Tom super dygtig og tålmodig.

2026幎2月12日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft et bÃ¥de lÊrerigt og hyggeligt forlÞb hos os. Vi er ogsÃ¥ glade for, at du fremhÊver Tom – han gÞr sig altid umage for at vÊre bÃ¥de tÃ¥lmodig og grundig i sin undervisning 🚗✚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste kÞreskole i Esbjerg omrÃ¥det 💯%

Jeg kan helt klart anbefale KjÊrgaard KÞreskole til alle, der skal tage kÞrekort! Mit forlÞb har vÊret super godt fra start til slut, og jeg har fÞlt mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.

Min kÞrelÊrer Tom er virkelig dygtig, tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ man forstÃ¥r det. Selvom jeg dumpede min fÞrste teoriprÞve, hjalp Tom mig med at holde motivationen oppe og gav mig den stÞtte og vejledning, jeg havde brug for. Jeg bestod teorien i andet forsÞg – og endnu bedre, sÃ¥ bestod jeg min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg! 🀩

Tom skaber en rolig og positiv stemning i bilen, og han er god til bÃ¥de at rose og rette pÃ¥ en ordentlig mÃ¥de, samt fÞre nogle hyggelige samtaler om alt mellem himmel og jord. Man kan virkelig mÊrke, at han gÃ¥r op i, at hans elever skal lykkes🍀

Hvis du vil have en kÞreskole, hvor der er styr på tingene, god stemning og en masse kÞrelÊrer, der tror på dig (mit tilfÊlde Tom) så er KjÊrgaard KÞreskole det helt rigtige valg!

Tusind tak for et fantastisk forlÞb 🙌

2026幎2月13日

Tusind tak for din helt fantastiske og Êrlige anmeldelse 🀩
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft et trygt og godt forlÞb fra start til slut. Og hvor er det stÊrkt, at du holdt motivationen oppe efter fÞrste teoriprÞve – kÊmpe respekt for det! 💪 Stort tillykke med at bestÃ¥ teorien i andet forsÞg og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg 🚗✚
Vi er rigtig glade for at hÞre, at Tom har kunnet stÞtte dig, skabe ro i bilen og give både konstruktiv feedback og hyggelige samtaler undervejs. Det er netop vores mål, at eleverne fÞler sig troet på og godt klÊdt på hele vejen.
Tusind tak for de varme ord og for anbefalingen – det sÊtter vi enormt stor pris pÃ¥ 🙌🍀

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Det har vÊret en rigtig god oplevelse

Det har vÊret en rigtig god oplevelse virkelig gode lÊrere (men Tom er den bedste) teorien var også virkelig god

2026幎2月13日

KjÊrgaard KÞreskole ApS からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😄
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med dygtige lÊrere og god teoriundervisning. Og vi mÃ¥ jo sige, at Tom nok bliver ekstra glad for den titel 😉🚗✚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

fra teamet ved KjÊrgaard KÞreskole

Jeg kan helt klart anbefale kjÊrgaard

Jeg kan helt klart anbefale kjÊrgaard kÞreskole. Jeg havde Klaus som kÞrelÊrer og er virkelig glad for at det var ham jeg havde. Jeg glÊdet mig altid til kÞretimerne og fÞlte mig tryg hvergang. Teori blev også gjordt sjovt og ikke kedeligt. Helt vild god oplevelse som jeg ikke glemmer.

2026幎2月12日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse hos os, og at du har fÞlt dig tryg og glad for dine kÞretimer med Klaus. Det betyder meget, at du har glÊdet dig til timerne – det er prÊcis den fÞlelse, vi gerne vil skabe 🚗✚
Dejligt også at hÞre, at teorien blev gjort sjov og levende. Tak fordi du vil anbefale os, og fordi du deler din oplevelse med os.

Klasse KÞreskole

Rigtig god kÞreskole! Det har vÊret godt og faktisk også ret sjovt at tage kÞrekort her. Tom er rolig sjov og god til at forklare, også når man laver små fejl. FÞlte mig tryg hele vejen igennem og klar til prÞven. Kan klart anbefales!
10 ud af 10

2026幎2月8日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 10 ud af 10! 😄
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du bÃ¥de har haft et godt og sjovt forlÞb hos os. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at undervisningen skal vÊre tryg, lÊrerig og samtidig have plads til grin – sÃ¥ det betyder meget, at du har oplevet det sÃ¥dan.
Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Tom. Det er netop vigtigt for os, at der bliver forklaret roligt og forstÃ¥eligt – ogsÃ¥ nÃ¥r der sniger sig smÃ¥ fejl ind undervejs.
Tak fordi du vil anbefale os videre 🚗✚