KjÊrgaard kÞreskole var det helt rigtige valg for mig, stedet kan varmt anbefales. "Der er styr pÃ¥ motorcyklerne" Klaus er en super lÊrer, forstÃ¥r at fange eleverne og forklarer tingene enkelt og prÊc... ãã£ãšèŠã
KjÊrgaard kÞreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kÞrelÊrer og har vÊret sÃ¥ glad for det! Han var god til at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ mine fejl og ogsÃ¥ mine goder! Generelt nogle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sÊttes stor fokus pÃ¥ sikkerheden, men alligevel har det altid vÊret en hyggelig oplevelse. Der v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse hos KjÊrgaard har vÊret fantastisk. Teori og kÞretimer var veltilrettelagt, og lÊrerne var dygtige. Min kÞrelÊrer, Al Hasan, skabte et trygt lÊringsmiljÞ. Han gav plads til fejl og bru... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos KjÊrgaard KÞreskole viser vi vejen til kÞrekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kÞrer. Gennem hele undervisningen sÊtter vi den enkelte elev i centrum. ForlÞbet fra man starter, til kÞreprÞven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Storegade 22, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kjÊrgaard-kÞreskole.dk
- kjÊrgaard-kÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg tog mit kÞrekort hos KjÊrgaard iâŠ
Jeg tog mit kÞrekort hos KjÊrgaard i Varde og havde Tom som KÞrerlÊrer. Under hele forlÞbet har jeg haft det mega sjovt med Tom og glÊdet mig til at komme ud at kÞrer. HÞjdepunktet var helt klart turen til Tyskland. Det var mega sjovt. Jeg kan kun anbefale KjÊrgaard KÞreskole.

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Fantastisk kÞrelÊrer â Hasan er den bedste!
Jeg tog mit kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole i Varde, hvor jeg havde Hasan som kÞrelÊrer , og det var den bedste oplevelse!
Hasan er en utrolig dygtig, erfaren og tålmodig kÞrelÊrer. Han forklarede tingene på en måde, der gav mening for mig, og han sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og selvsikker bag rattet. Han stÞttede mig hele vejen igennem, og med hans hjÊlp bestod jeg min kÞreprÞve.
Min oplevelse med Hasan har vÊret fantastisk, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der Þnsker en kompetent og engageret kÞrelÊrer. Hvis du vil have en kÞrelÊrer, der virkelig går op i sine elever, så er Hasan det helt rigtige valg!

Mit forlÞb hos KjÊrgaard KÞreskole iâŠ
Mit forlÞb hos KjÊrgaard KÞreskole i Esbjerg har vÊret helt fantastisk. Min kÞrelÊrer Rikke var fra starten god til at berolige mig og hjÊlpe mig med de ting jeg havde svÊrt ved. Der er god kommunikation og kÞretimerne var altid hyggelige. Kan klart anbefale KjÊrgaard KÞreskole

KjÊrgaard KÞreskole Varde
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos KjÊrgaard kÞreskole i Varde. Jeg havde Tom som kÞrelÊrer, men alle kÞrelÊrerene er tålmodige og gÞr det nemmere at forstå alle reglerne. Havde nogle gode kÞrer timer med Tom, hvor der var plads til både nogle hyggelige snakke, men også en masse musik. Jeg fÞlte mig tryg og klar til begge prÞver. Jeg kan varmt anbefale KjÊrgaard kÞreskole Varde

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg har haft et Fantastisk forlÞb hosâŠ
Jeg har haft et Fantastisk forlÞb hos KjÊrgaard KÞreskole. Jeg havde Vildan som teorilÊrer, og han var super dygtig til at forklare tingene pÃ¥ en letforstÃ¥elig mÃ¥de. Undervisningen var engagerende, og han gjorde det nemt at huske reglerne. Mine kÞrelÊrere, Tom og Rikke, var begge virkelig gode. De var tÃ¥lmodig og rolig, hvilket gjorde kÞretimerne afslappede og lÊrerige. De var ogsÃ¥ fantastiske og var skarp til at spotte, hvad jeg skulle forbedre, og gav gode rÃ¥d, der virkelig hjalp mig til at blive en bedre bilist Med meget god humor. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale KjÊrgaard KÞreskole til alle, der vil have en grundig og professionel undervisning med lidt sjov ind imellem. Mvh Filip ðð

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Helt vildt fantastisk oplevelse at tageâŠ
Helt vildt fantastisk oplevelse at tage kÞrekort hos KjÊrgaard kÞreskole. Tak til Klaus for at vÊre en meget erfaren, glad og stÞttende kÞrelÊrer i gennem hele forlÞbet. Jeg Vil helt klart anbefale KjÊrgaard kÞreskole!ð

Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, og humÞret og lÊringen er i topðª

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Det var helt fint svÊrt at fÃ¥ godeâŠ
Det var helt fint svÊrt at få gode tider til kÞretimer vis man arbejder fra 7 til 16

Det har vÊret en 10/10 oplevelse
Det har vÊret en 10/10 oplevelse. Rikke som var min kÊrelÊre er virkelig sjov og har meget tålmodighed, hvilket jeg syntes er vigtigt!

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Det den bedste kÞreskole det Hunarðªð»

Kan klart anbefaledes!
Kan klart anbefaledes!
Jeg var selv meget nervÞs under hele forlÞbet men havde en super forstÃ¥ende og fantastisk kÞrelÊrer( ðRikke)
Alle lÊrene er på elvernes side og hjÊlper en hele vejen. Kan kun anbefale KjÊrgaard kÞreskole!

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg har taget kÞrekort hos KjÊrgaard
Jeg har taget kÞrekort hos KjÊrgaard, og det har vÊret en virkelig god oplevelse. Jeg kÞrte med Klaus og har nydt hver kÞretime. Teori timerne var mega hyggelige og det var nemt at forstå indholdet.
10 ud af 10 oplevelse

Klar anbefaling!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved KjÊrgaard KÞreskole i Varde. LÊrerige teoritimer med dygtige lÊrer (Tom og Rikke), der forbereder dig virkelig godt til teoriprÞven. Jeg kÞrte med Klaus som kÞrelÊrer, hvilket var mega fedt! Han er virkelig god til at lÊre fra sig (og meget tålmodig), samtidig med at der altid er plads til grin og en snak om alt. Det har virkelig vÊret nogle hyggelige kÞretimer, som jeg vil savne. Jeg vil klart anbefale KjÊrgaard KÞreskole!!

Fantastisk kÞreskole!
Fantastisk kÞreskole!
KjÊrgaard KÞreskole er virkelig en topoplevelse! Teorien var let at forstå, og min kÞrelÊrer, Rikke, var tålmodig, dygtig og super god til at skabe tryghed bag rattet. Alt fra undervisning til planlÊgning fungerede perfekt, og jeg fÞlte mig 100% klar til begge prÞver. Kan kun anbefale dem!
Lukas

Perfekt
Det har vÊret perfekt hele vejen igennem forlÞbet. Jeg havde Rikke som kÞrelÊre og det har vÊret en fornÞjelse, hun har virkeligt hjulpet mig med at blive klar. KÞrelÊrere Klaus og Tom hjÊlper også gerne hvor den kan og er mega gode til deres arbejde.
KÊmpe stor anbefaling herfra.

KÞrekort hos KjÊrgaard Varde og Tom somâŠ
KÞrekort hos KjÊrgaard Varde og Tom som kÞrerlÊre har vÊret super godt. Det har vÊret lÊrerigt, hvor der også har vÊret plads til god humor. Har haft nogle rigtig hyggelige ture rundt i Varde og omegn.

KÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole
Jeg har taget kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole i Varde. Sikke en fornÞjelse det har vÊret.
Jeg havde lidt forskellige men fantastisk kÞrelÊrer, alle sammen nogle man både kunne vÊre seriÞse og useriÞse med.
Helt igennem god oplevelse.
SÃ¥ tusind tak til Tom og Rikke:)

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg tog kÞrekort ved kjÊrgaardâŠ
Jeg tog kÞrekort ved kjÊrgaard kÞreskole, og det har vÊret et rigtigt godt valg. Det er en ekstrem god kÞreskole, med dygtige kÞrelÊre, rolige og sjove, hjÊlpsomme og beroligende!
Jeg fik tom som kÞrelÊre, og det var jeg enormt glad for han var super dygtig og hjÊlpsom hele vejen i gennem - Havde hÞrt godt om ham inden jeg startede jeg vil anbefalede Tom til hver en tid
Hilsen Kenneth Nielsen

Fantastisk oplevelse
Mega god oplevelse
Det har vÊret en drÞm at tage kÞrekort hos KjÊrgaard kÞreskole i Varde, jeg havde Tom som kÞrelÊrer og personligt vil jeg sige han er nok en af de bedste kÞrelÊrer sammen med de andre kÞrelÊrere fra Varde.
Jeg kan virkelig anbefale det, man kommer ikke til at fortryde det

Bedste kÞreskole
Ka helt klart anbefale KjÊrsgaard kÞreskole have selv tom og Rikke og KU ikke ha bedt om en bedre oplevelse