レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Husk at spÞrge pÃ¥ en pris inden du fÃ¥r noget lavet. Jeg skulle bare have lavet en simpel opdatering med en computer der skulle sÊttes pÃ¥ bilen da den havde fÃ¥et et nyt 12 V batteri.Noget der normalt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har igen kÞbt en ny bil hos Koch- den fÞrste blev kÞbt for over 25 Ã¥r siden! Denne gang blev vores Honda Jazz fra 2019 udskiftet med en Jazz e:HEV og hvilken oplevelse det var at kÞbe og siden a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det bedste firma ever med service har man det mindste med sin nye elbil sÃ¥ er de parat til og hjÊlpe med det samme , ikke mindst Magnus han var virkelig god til og forklare fÞrste gangs el bil ejer... もっず芋る

Vi har lige kÞbt en dejlig bil af Mads Daa hos Koch biler i EgÃ¥. Det er et super dejligt sted at handle bil, man fÞler sig straks velkommen og bliver taget godt i mod😊 alt er forlÞbet som det skulle,... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. ホむヌル アラむメント サヌビス
  3. 自動車修理店
  4. 車怜堎
  5. 車䜓専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Koch Biler 😊 Hos Koch Biler fÃ¥r du en tryg og personlig oplevelse, uanset om du skal kÞbe, lease eller have serviceret din bil. Vi er en familieejet bilforretning i Aarhus, grundlagt i 1966, og med over 60 Ã¥rs erfaring har vi opbygget en solid viden og en stÊrk forstÃ¥else for vores kunders behov. Vi er autoriseret forhandler af CUPRA, SEAT og Honda, og vores vÊrksteder udfÞrer alt fra service og reparation til synsgennemgang, hjulskift, klimaanlÊgstjek og meget mere. Vores erfarne teknikere arbejder med fokus pÃ¥ kvalitet, sikkerhed og grundighed, sÃ¥ du altid kan fÞle dig tryg ved at aflevere din bil hos os. For os handler det ikke kun om biler, men om relationer. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ Êrlig rÃ¥dgivning, gennemsigtighed og god dialog gennem hele processen – fra fÞrste kontakt til fÊrdig levering eller reparation. Vi har afdelinger i Viby og EgÃ¥, hvilket gÞr det nemt for kunder i hele Aarhus-omrÃ¥det at fÃ¥ hjÊlp. Uanset om du kommer for at finde din nÊste bil eller blot skal have udfÞrt service, mÞder du et team, der tager sig tid til dig og dine behov.

4.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5 stjerner for Mads der 100% tager sine

5 stjerner for Mads der 100% tager sine kunder alvorligt.
5 stjerner for Êrligheden og trygheden i kÞbet af min nye Cupra Born.
5 stjerner for Patrick som i den grad ikke slÊkker på grundigheden ved udleveringen af den nye bil.
Og 5 stjerner ekstr bare fordi de 5 ikke er nok.
Tusinde tak.

Mange Hilsner
Jannie Tanja SkjÞdt

2023幎8月25日

KÊre Jannie 😊
Sikke nogle fine ord - 1000 tak for din anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til, at skrive et par ord om din oplevelse hos os. Dejligt at du har haft en god oplevelse, og at Mads og Patrick hjalp dig godt igennem hele bilkÞbsprocessen.
Rigtig go' fornÞjelse med din nye CUPRA. Vi glÊder os til at se dig og din lÊkre Born herude igen. 🀩

De bedste hilsner fra team Koch Biler

Service i top!

Havde fornÞjelsen af at have min bil til service, hos Koch Biler.
Efter endt service, blev jeg ringet op, og spurgt om de måtte kÞre bilen hen til min arbejdsplads, eftersom jeg var dårligt gående.
Service på top niveau!

2023幎8月17日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Marie - 1000 TAK for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at lÊse, at du har haft en god oplevelse hos os. :-) Vi glÊder os til at betjene dig og din bil igen. Du Þnskes en go' weekend fra Team Koch Biler :-)

Koch-biler Egå, Cupra huset.

KÞbte en sprit ny Seat Ibiza. fik den en god bytte pris af Mads fra det nye Cupra hus/Koch-biler i Egå.

Mads var smilende og imÞdekommen. Vi stillede nogle meget hÞje krav til Mads, men han formåede at komme i mål med det, fedt!

Fik bilen indenfor 10 dage. Super tilfreds med bilen og servicen på trods af vi var nogle lidt kravende kunder.
Vi ser frem til at den ska ha service hos jer i fremtiden - God weekend!

2023幎4月16日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Daniel. 1000 tak for de 5 stjerner og de meget fine ord - det vÊrdsÊtter vi meget! ⭐ Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse med at kÞbe bil hos os og dialogen med Mads har vÊret rigtig god. Vi glÊder os til at se dig igen og til at servicere din nye bil. Vi ses.

De bedste hilsner fra team Koch Biler

Super service!

Jeg fik super service og meget imÞdekommende behandling da jeg fik skiftet 12V batteriet på min Skoda Citigo på garantien. Et andet Skoda service-center ville slet ikke overveje at skifte på garanti.
Der er ingen tvivl om hvem der fremover kommer til at service min Skoda - stor anbefaling herfra.

2023幎3月28日

KÊre Kasper.👋
1000 TAK for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glÊder os til at servicere dig og din Škoda igen. :-)

Go' påske! De bedste hilsner fra team Koch Biler

FÃ¥r serviceret min Honda Jazz fra 2016

Får serviceret min Honda Jazz fra 2016 hos Koch Biler i Viby. Driftsleder Niels Bach håndterer det administrative, og oplyser altid om pris og hvad de mener der skal laves inden de går i gang. De er nemme at få fat pr. telefon, og jeg har aldrig problemer med bilen, så jeg yderst tilfreds. Hurtig og kompetent service.

2023幎2月12日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre T.J. Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er glad for, at få serviceret din Honda Jazz hos os. Store smil og hilsner herfra Niels Bach og resten af Koch Biler teamet. God dag :-)

Vil du spare penge ? LÊs her

Tog bilen ned til Gunnar Clausens vej i Viby for at få undersÞgt hvad der var galt. Fik at vide dysen skulle skiftes og det ville koste 7000 at få repareret. Jeg fortalte at jeg vender tilbage omkring tilbuddet. Tog så ned til vÊrkstedet for at hente bilen fordi jeg havde fået et bedre tilbud, og får at vide at jeg skal betale omkring 3000 for en fejlsÞgning og nogle nye tÊndrÞr som jeg slet ikke var blevet oplyst omkring. De har simpelthen haft pillet ved motoren uden min accept. Der har så vÊret lidt frem og tilbage og de fandt så ud af fejlen er på deres side og alligevel beder de mig om at betale 1000kr for at kunne få min bil tilbage. Den Êldre herre jeg mÞder butikken nÊgter så alligevel at fejlen er på deres side og beder mig betale 1000kr hvilket jeg gÞr. Han nÊvner så at hvis jeg havde talt med ham så havde han oplyst mig om priserne på fejlsÞgning.
Jeg siger så “Ja det ville du helt sikkert men nu var det så ikke dig jeg talte med”. Hvorefter han svarer at det er fejl fra kollegas side at han ikke fik oplyst mig priserne. Så siger jeg “så er fejlen vel på JERES side når kollegaen er medarbejder hos Koch Biler?” og han blev tavs.
HUSK KÆRE VENNER:
Hvis ikke i er oplyst omkring priser så skal i ikke betale. I skal bede om dokumentation på at i er blevet oplyst om priserne. Det havde Koch Biler ikke derfor bad de mig kun betale 1000kr for at se om de idet mindste kunne få det ud af mig :)
hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det :)

Årsagen til at titlen er “vil du spare penge?” er fordi jeg gerne vil have Koch Biler til at indse hvor vigtig det er man oplyser priser og ikke bare smÊkker en faktura i ansigtet pÃ¥ sine kunder.

2022幎9月13日

KÊre Jahed,

Tak for din feedback pÃ¥ din oplevelse hos os. DesvÊrre har du haft en uheldig oplevelse - og det er vi meget Êrgerlige over. 🙁

Derfor vil vi selvfÞlgelig tilbyde dig en refundering af de 1.000 DKK.
Vi hÃ¥ber, at du vil tage imod dette lÞsningsforslag om at fÃ¥ en refundering? 😊

Du Þnskes en rigtig god weekend.

Dårlig viden på området

Dårlig viden på området, bestiller tid til omskiftning af fÊlger jeg lige havde afh. i kbh. passende til BMW 320d jeg venter på nÊvnte og bliver kaldt ind på vÊrkstedet af vÊrkfÞreren og han fremviser at fÊlgerne ikke passer! den skraber på V. f fÊlge og slider malingen af på fÊlgen, da mekanikerne har vÊret ude og rulle.. VÊrkfÞreren siger de ikke passer og jeg godt kan skille mig af med dem hurtigs muligt! for jeg var blevet snydet i denne fÊlge handel!. får så skiftet om til dem der sad på og 4 fÊlger i bagagerummet og en regning på lidt over 1300 kr.
Jeg vÊlger sÃ¥ at kÞrer til Carpeople bare lige for en sikkerhedsskyld om det nu er mig der har tabt 15000 kr pÃ¥ fÊlge kÞb.. De montere nÊvnte og opl. at Koch har monteret fÊlgerne forkert!! for der er forskal pÃ¥ bag og for fÊlger og Koch havde vent hÞjer side korrekt og venstre forkert og derfor Þdelagt fÊlgen pudsigt de ikke selv undrer sig over at den ikke rammer pÃ¥ i hÞjer side
 jeg vÊlger at tage ind til Koch nÊste dag og opl. dem om fejlen og jeg skal lige af med min frustration til vÊrkfÞrerne, han tilbyder mig “bare” at komme med fÊlgen sÃ¥ vil de fÃ¥ den lakeret om!!! Jeg er stadigt lidt forundret over 1300 kr og ingen kompensation ikke andet at de vil male den ene fÊlge.. Hvis de skulle vÊre aut. bmw vÊrksted burde de da vide der er forskel pÃ¥ sÃ¥dan fÊlger. Det er bestemt ikke anbefalings vÊrdigt herfra og jeg mÃ¥ sÃ¥ spÞrger Hvad er der sÃ¥ af forskel pÃ¥ et autoriseret vÊrksted frem for ikke et!!.

2022幎7月23日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Benny. FÞrst – sÃ¥ skal der lyde en stor beklagelse fra vores side. Vi er rigtig kede af, at vores tekniker ikke har lÞst opgaven. :-(

Du skal selvfÞlgelig krediteres for det belÞb som du har betalt - du skal ikke betale for en opgave, som ikke er blevet lÞst.

Vi beklager mange gange for denne uheldige oplevelse du har haft hos os!
Vi hÃ¥ber, at du vil tage imod dette lÞsningsforslag og fÃ¥ dine penge retur? 😊

Fantastisk service

Hej

Kom ind med en mindre skade som jeg ville have tjekket og vurderet ift reparetion og pris.

Jesper fra skadescenter kom med ud for at tage et kig. 20 minutter senere var det ikke alene klaret og lidt til, men det var klaret uden beregning og med fantastisk positiv attitude.

Jesper, du er en kÊmpe guttermand og du fik ikke kun et smil frem hos mig, men også hos fruen derhjemme da hun hÞrte om mit meget positive besÞg.

Denne oplevelse vil jeg ABSOLUT tale hÞjt om til min omgangskreds.

2022幎5月25日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Kalle. Tusinde tak for din anmeldelse, og for at du har taget dig tid til at skrive et par sÞde ord om din oplevelse. Det vÊrdsÊtter vi meget - så tak!! :-)
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og en god dialog med Jesper. :-)

Vi glÊder os til at se dig igen!
God Kristi himmelfartsferie.

Har nu vÊret kunde i mere end 20 Ã¥r hos

Har nu vÊret kunde i mere end 20 år hos Koch Biler!
Det er man vist kun hvis man er tilfreds!
Vi har kÞbt biler et par gange og et altid blev mÞdt af en vidende sÊlger!
VÊrkstedet har inalle årene holdt vore biler kÞrende uden problemer!
SÃ¥ hvorfor skifte?
Kan kun anbefale Koch Biler på det varmeste

2022幎5月23日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Allan. Du skal have stor tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse om os.
Vi er SÅ glade for, at du har vÊret vores kunde i 20 Ã¥r - og vi glÊder os til mange flere :-)

Vi glÊder os til at se dig igen.

5 stjernet oplevelse.

KÞbte en Cupra Formentor hos Koch biler. Rigtig god service både under kÞbet og efter. Klart anbefalesvÊrdigt.

2022幎5月8日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Jonas. Tusinde tak for din anmeldelse - vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Vi glÊder os til at se dig igen.

Super god service

Super god service! Både i kÞbet og ved afhentning af min bil

2022幎5月8日

Koch Biler A/S からの回答

KÊre Nanna. Tak for dine 5 stjerner!

Dejligt at se, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber du er blevet glad for din nye bil :-) Vi glÊder os til at se dig igen.

Amanda I Koch Biler A/S

DesvÊrre overrasker det mig ikke

DesvÊrre overrasker det mig ikke. Har prÞvet det fÞr. Man bliver lovet en tilbagemelding fra indskrivningen i lÞbet af dagen. INTET. !!! sker. Og når man selv kontakter firmaet og, igen igen, bliver lovet en tilbagemelding sker der stadig ingenting. Kontaktede vÊrkstedet, flere gange, for 2 dage siden, og er stadig ikke blevet ringet op. Så vil absolut ikke anbefale nogen at bruge dette vÊrksted, med mindre man har go tålmodighed eller de finder en anden til at tage telefonen som : IKKE HOLDER DET MAN LOVER.

2022幎4月14日

KÊre Pia.
Det er jeg er rigtig ked af at hÞre - det lyder som en uheldig oplevelse du har haft hos os.

Vi bestrÊber os altid efter at give tilbagemeldinger så hurtigt som muligt, men det er desvÊrre glippet her - det beklager vi meget.

Vi vil gerne kontakte dig og snakke om, hvordan vi kan rette op på situationen.

Amanda I Koch Biler A/S

Den bedste og mest pålidelige service i byen

Hos Koch biler får man altid service i top, hvad end du har brug for er de i stand til at mÞde dig med dine behov. Det er altid en fornÞjelse at komme op i butikken eller vÊrkstedet. Jeg kan kun give Koch biler A/S mine varmeste anbefalinger!

2021幎7月12日

Uprofessionelt

Jeg aftale telefonisk med en sÊlger, at jeg ville tage turen fra Kbh og kÞbe en af deres annoncerede biler. Vi aftaler et tidspunkt, og alt er fint indtil sÊlgeren ringer og fortÊller, at bilen er solgt uden videre.

Virkelig uprofessionelt håndteret, og jeg får bare af vide, at det er fÞrst til mÞlle. Da turen fra Kbh ville tage 4 timer, havde var det ikke muligt at tage derover samme dag, inden for åbningstiden.

SÊlgeren kunne som det mindste have fortalt mig inden, at såfremt en anden ville kÞbe den, ville han have få lov til dette. Eller eventuelt finde en anden lÞsning. Jeg synes det dybt uprofessionelt.

2021幎6月25日
自発的なレビュヌ

Det er lÊnge siden jeg har fÃ¥et en

Det er lÊnge siden jeg har fået en sådan service. I September beslutter jeg at skifte bil og kigger på bl.a. Skoda og Seat. Jeg besÞger en rÊkke forhandlere og undersÞger sortiment. I starten af oktober trÊder jeg ind hos Koch og mÞder Michael. Foruden at vÊre meget lyttende. Rolig og lydhÞr for mine behov er han også i stand til at rådgive og give en meget faglig stÊrk sparring uden at tale dårligt om nogen anden kon/kollega. Noget de Þvrige forhandlere meget gerne gjorde. Endvidere formår Michael at give en god pris.

Ved overtagelsen mÞder jeg igang en hÞj service. Bliver sat ind i alle detaljer og funktioner og får fÞrst lov at kÞre når alt fra bremser til iPhone er gennemgået. En virkelig god oplevelse. Og ca 10 dage efter får jeg endog et service opkald for Michael vil gerne spÞrge om alt er som det skal vÊre ellers vil de stå til rådighed. Top service!

2020幎10月26日

De har Þdelagt min Bundkar på min Seat leon

Dansk autohjÊlp kÞrt min bil til Koch Biler i Aarhus, fordi olie lampen begyndt at lyse rÞdt og det ville jeg have forklaring pÃ¥ hvorfor den gjord det. det viser sig at der var for meget olie pÃ¥ bilen, derfor fik de den rette mÊngde olie pÃ¥. betalt omkring 2500 kr for det. kommer hjem og opdager at min bil drÃ¥ber olie det kunne jeg ikke forstÃ¥ hvorfor den gjord det. og det gjord den ikke fÞr den kom pÃ¥ vÊrksted. kÞre ud til dem igen for at hÞre hvad der nu var galt. sÃ¥ siger de at jeg skal have en ny bundkar fordi de har Þdelagt skruen til bundkaren. og ville have mig til og betale 5000kr for at de skal ordne den fejl de havde lavet. den vÊrste vÊrksted nogensiden vil ikke anbefale den til nogen........ HVORDAN KAN MAN BEHANDLE KUNDER SÅDAN.....

2020幎6月4日
自発的なレビュヌ

Service -og rådgivning på rigtig hÞjt niveau

Efter Þnske om en bil med lidt stÞrre sikkerhed end det vi havde i en tre år gammel Citroën, så faldt valget på en Seat Arona. Et valg vi er svÊrt tilfredse med.

Super god service af Michael fra salgsafdelingen der med stor venlighed tog imod forskellige spÞrgsmål og gjorde processen vÊsentlig mere spiselig, og var god til at rådgive omkring bilen og de muligheder der var.
Fantastisk kort levering fra ordreafgivelsesfasen til vi kunne hente bilen, og til afhentning bliv vi atter mÞdt af Michael der glÊdeligt gennemgik bilen sammen med os uden at der var antydningen af at skulle “stresse” os ud af butikken igen. Fremragende service og bestemt anbefalingsvÊrdigt!

Indtil videre har det vÊret en super god oplevelse af handle hos Koch Biler i Viby. Tak!

2019幎11月5日

God service - venlig betjening

Jeg har i tre år haft min Seat Leon til service og udbedring af små skavanker hos Koch's biler i Viby, og jeg er meget tilfreds både med den service, jeg har fået, samt den altid venlige personlige betjening, jeg har mÞdt, uanset, hvem jeg har talt med.
IsÊr har jeg vÊret imponeret af den korte tid, det tog at gennemfÞre servicetjekkene samt de småting, der blev ordnet samtidig, og da der er wifii og udmÊrkede muligheder for at sidde og arbejde med sin pc og en kop kaffe på stedet, var det meget oplagt at aflevere bilen og vente i Koch's lokaler på at bilen blev ordnet.

2019幎10月14日