Hold jer fra : KOCK BILER
Det hele startede da min Fiat Dukato årg. 2006 skulle til eftersyn, fik en regning på 12.000 for bla. at skifte mit insektfilter, ( den havde kun kÞrt i vinter måneder ) og mine viskere, som intet fejlede !
Havde i mellem tiden en låne bil, som gik i stykker i Hobro, ingen af viskerene duede
Havde så problemer med dÞren og sendte den til kock biler igen, det viste sig at de slet ikke havde kigget på min dÞr, men havde haft olie dÊkslet af, og glemt at sÊtte det på igen, hvilket resulterede i at hele mit motor rum på min nye bil var smurt ind, i olie , havde den oppe 2 gange for rengÞring,
( den ser stadig forfÊrdelig ud ! )
En gang manglede plastik skjold på side dÞr, hvilket de nÊgtede !
ForsÞg på indbrud i den da den holdte ved kock biler, men de nÊgtede at give mig ny lås til dÞren, selvom man tydeligt kunne se indbruds forsÞget,
En anden gang efter en indkaldelse, gik bilen i stykker, måtte fragtes fra SÞnderborg, den var ikke spÊndt ordentligt sammen igen.
Og sidst den blev afleveret forlangte de en bank garanti pÃ¥ 30.000 fÞr de ville lave den, da jeg sÃ¥ ikke ville have dem til det, forlangte de 2000 kr kontant fÞr de ville aflevere mine nÞgler ( har aldrig misset enâ betaling til dem ) , der havde de lige regnet med at tage rÞven pÃ¥ mig !
Så kÊre venner :
HOLD JER LANGT VÃK FRA KOCK BILER